ingiltere championship sahadan / İngiltere Championship Haberleri - Son Dakika İngiltere Championship Haber Güncel Gelişmeler

Ingiltere Championship Sahadan

ingiltere championship sahadan

İngiltere Championship'te sezonu S&#;PER ORAN ile a&#;ıyoruz! Huddersfield-Burnley ma&#;ında iddaa'nın favorisi

Haberin Devamı

Savunmaya Will Boyle ve Yuta Nakayama, orta alana Jack Rudoni takviyeleri yapıldı.

Defansın bel kemiği Matty Pearson maç saati netleşecek. Yeni transfer Boyle'ın yanında Rarmani Edmonds-Green görebiliriz 

BURNLEY

Geçen sezonun son 4 haftası sadece 1 puan toplayabilen Burnley isxe, Premier Lig'e veda edip Championship'e düşmüştü.

Sean Dyche sonrası geçici olarak TD koltuğunda oturan Mike Jackson'a teşekkür edildi, ismine hürmeten - Anderlecht ile 2 kupasız sezon geçiren Vincent Kompany göreve getirildi.

Kompany gelirken yanında Josh Cullen'i de getirdi.

İngiltere Lig 1'i (3. kademe) kasıp kavuran Scott Twine (44 maç - 20 gol 13 asist) için MK Dons'a yaklaşık 3 milyon euro bonservis ödendi.

Kaleye Arijanet Muric, sağ beke Vitinho, stopere Luke McNally, orta alana Samuel Bastien takviyeleri yapıldı.

"James Tarkowski & Ben Mee" stoper tandemi elden çıkarıldı. As kaleci Nick Pope, değerli savunmacılardan Nathan Collins ve sol açık Dwight McNeill takımdan ayrıldı; Wout Weghorst'u da Beşiktaş'a kiraladılar.

Kanatta iyi işler yapan Maxwel Corbet büyük ihtimalle maça yetişmeyecek. Manchester City'den kiralanan 'li stoper Taylor Harwood-Bellis için maç saatini bekleyeceğiz.

İngiltere Championshipte sezonu SÜPER ORAN ile açıyoruz Huddersfield-Burnley maçında iddaanın favorisi

Haberin Devamı

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- İki takım geçen sezon kupada karşılaşmış ve "karşılıklı gol" izlemiştik.

- Burnley yaklaşık 9 senedir John Smith's Stadı'nda Huddersfield'e maç kaybetmiyor (3 maç - 2G 1B)

funduszeue.info ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç ve Süper Oran fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan funduszeue.info üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Burnley kazanır" oldu!

%25'lik kesim çok ciddi kabuk değiştirse de, Championship'in sezon açılışında Premier Lig'e bir an önce dönmek isteyen Burnley'den yana

%9'luk kesim ise " ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve karşılaşmada en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

funduszeue.info'dan yeni üye olan herkese 20 TL hediye! Hemen buradan üye ol

Haberin Devamı

İngiltere Championshipte sezonu SÜPER ORAN ile açıyoruz Huddersfield-Burnley maçında iddaanın favorisi

Burnley TD Vincent Kompany'nin Manchester City günlerinden! Leicester City'ye inanılmaz bir gol

Hull City'den dikkat &#;eken başarı

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, iç sahadaki performansıyla dikkatleri çekiyor. Liam Rosenior’un Hull City’si iç sahada çıktığı son 8 maçın 7’sinde kalesinde gol görmedi.

Haber devam ediyorHaberin devamı
Haber devam ediyorHaberin devamı

Genç teknik adam bu süreçte zorlu fikstürü kolaya çevirdi. İç sahada oynanan maçlarda, Premier Lig’ten yakın dönemde düşen West Bromwich ve Championship’in iddialı takımlarından Millwall’ı yenen Hull City, geçtiğimiz sezon Premier Lig’e veda eden Watford’u da bu hafta evinde mağlup etti ve rakibinin play-off ümitlerini bitirdi.

Ozan Tufan kariyer rekoru kırdı
/13 sezonunda Bursaspor formasıyla profesyonel kariyerine başlayan Ozan Tufan, bu sezon Hull City formasıyla ilk 11’de çıktığı 27 maçta 8 gol attı ve kariyerinin en golcü sezonunu yaşadı. Maç başına gol ortalamasını da yükselten Tufan, Hull City’nin ve Teknik Direktör Rosenior’un anahtar oyuncularından biri oldu.

Sıradaki haberSıradaki haber
Sıradaki haberSıradaki haber

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası