yasak elma 37 bölüm 2 fragmanı / Dizi Fragmanları, Son Eklenen Fragmanlar | Fragmanlarım - Sayfa

Yasak Elma 37 Bölüm 2 Fragmanı

yasak elma 37 bölüm 2 fragmanı

Yasak Elma yeni bölüm 2. fragman: ‘Şimdi bittik!’ (Yasak Elma yeni bölüm fragmanı izle)

Yasak Elma yeni bölümden 2 yeni fragman ekrana geldi. FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma'nın yeni fragmanında; Ender, Halit'e artık emekli olmasını hatta işleri de ona devretmesini söylüyor. Halit, Alihan'a emeklilik yolunda aldığı kararı açıklıyor. Halit eski genel müdürü Kaya'yı geri getiriyor. Kaya'yı gören Ender, Caner'e 'şimdi bittik biz' diyor. İşte Yasak Elma yeni bölüm fragmanları

funduszeue.info

Yayınlanma: - 15 Mart Güncellenme:

Yasak Elma yeni bölüm 2. fragman: ‘Şimdi bittik!’ (Yasak Elma yeni bölüm fragmanı izle)

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

YASAK ELMA BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mustafa cezaevinden çıkıp Asuman'ın evine geliyor. Asuman, kaçamıyor ve Mustafa onun boğazına yapışıp kızını soruyor. Yıldız'ın yerini soran Mustafa önce onu sonra da Zeynep'i öldüreceğini söylüyor. Asuman kızlarının İstanbul'da olduğunu söylüyor ama kızlarını korumak için Mustafa'yı onlardan uzak tutmaya çalışıyor.

ALİHAN ZEYNEP'TEN ÜMİDİ KESİYOR

Zeynep Dündar ile ciddi bir yola giriyor. Yüzükleri takan Dündar ve Zeynep için ilişkinin boyutu değişiyor. Dündar'ın ailesi Zeynep'le tanışmaya geliyor. Alihan ise Zeynep'ten bütün ümidini kesiyor. Alihan Zeynep'le bir daha olamayacağını anlayınca çok önemli bir karar veriyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜM İZLE

KEMAL İLE YILDIZ OTELDE BASILIYOR

Yıldız, Kemal'den oldukça rahatsız olmaya başlar ve bir şey yapmazsa evliliğinin tehlikeye gireceğini anlıyor. Yıldız, Kemal'e ‘son kez konuşacağız'diyerek onu otele çağırıyor. Rezervasyonu Kemal'in adına yaptığını söylüyor. İkilinin konuşmalarına Caner de tanıklık ediyor. Hemen Ender'e koşan Caner duyduklarını birbir anlatıyor. Ender duydukları karşısında dört köşe oluyor. Kemal ile Yıldız otelde buluşuyor. Ender, Halit ve Zehre'yı da yanına alıp otele doğru yola çıkıyor. ‘Bir sonun başlangıcına hoşgeldiniz' diyen Ender kendinden çok emin. Yıldız, Kemal'e onu çok sevdiğini söylüyor. Kemal başta Yıldız'a inanamasa da göz yaşları onu ikna ediyor. Yıldız, Kemal'i öpüyor ve ikisi yakınlaşıyorlar. O sırada Ender'in planı da tıkır tıkır işliyor. ‘Baba kızın aynı kaderi ne acı' diyor. Neler olduğundan henüz haberi olmayan Zehra meraktan çıldırıyor. Kapı çalıyor ve Yıldız gecelikle kapıyı açıyor. Kemal Yıldız'ı durdurmak istiyor ama başarılı olamıyor. Halit, Zehre ve Ender onları görüyorlar.

Yasak Elma, Çukur, Söz reyting yarışında galip belli oldu!İlginizi ÇekebilirYasak Elma, Çukur, Söz reyting yarışında galip belli oldu!

AlihanbabaÇukuremekliemeklilikFOX TVfragmanistanbulreytingreyting sonuçlarısözYeni BölümYouTube

Yasak Elma bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın rol aldığı, MedYapım imzası ile Fox ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yasak Elma dizisinin yeni bölümü oldukça hareketli geçecek. Diziye yeni katılan Kaya karakteri de dizinin dengeleri bozacak gibi görünüyor.. 

Yasak Elma son bölümde neler oldu?

/15/yasak-elmaJPG

Son bölümde; Zeynep ve Yıldız'ın babası olan Mustafa, cezaevinden çıkarak kızların anneleri olan Asuman'ın evine geldi. Asuman'ın kaçmaya fırsat bulamadığı anlarda Mustafa, onun boğazına yapışarak kızı Yıldız'ın nerede olduğunu sordu. Zeynep'i öldüreceğini söyleyen Mustafa, onların İstanbul'da olduğunu öğrendi ancak Asuman kızlarını korumak için elinden geleni yapmaya kararlıydı. 

Diğer yandan Yıldız da Kemal'den rahatsız olmaya devam ediyordu. Kemal'den sıkılmaya başlayan Yıldız büyük bir oyun oynadı. Kemal'in adına ayırdığı otel odasında onunla buluşmak istediğini söyleyen Yıldız, olanlardan Ender'in haberdar olacağını bilerek Zehra, Ender ve Halit'i beklemeye başladı. Onların gelmesi ile ortadan kaybolan Yıldız yerini daha önceden ayarladığı başka bir kadına bırakarak kendisini kurtarmış ve Zehra'nın aldatıldığını, Ender'in de kendisine iftira attığını göstermiş oldu. Ancak kamera kayıtlarını ve Ender'in zekasını gözardı etmişti.. 

Yasak Elma yeni bölümde neler olacak?

/15/kemaljpg

Yasak Elma'nın yeni bölümünde: Ender, o odada Kemal'in yanındaki kadının Yıldız olduğunu göstermek için elinden geleni yapacak. Yıldız'ın gözardı ettiği görüntüler ise onun ortaya çıkmasına neden olacak. Eve dönen Halit, Kemal'den kurtulmanın mutluluğunu yaşayan Yıldız'a "Neredeydin sen?" sorusuyla büyük bir şok yaşatırken, Ender'in de "En çok da senin o salak kız yüzünden düştüğün durumlara üzülüyorum" sözleri ile öfkesi daha da artıyor. 

Kemal, Yıldız tarafından harcanmış olmanın acısıyla hesap sormaya çalışıyor. Yıldız'ın nefreti ile karşılaşan Kemal olanları Zeynep'e anlatarak çıkar yol bulmaya çalışıyor. 

/15/funduszeue.info

Alihan'dan boşanması karşılığından şirketten hisse alan Ender, artık Halit'in oturduğu yönetim kurulu masasında söz sahibi olacaktır. Halit'e artık emekli olmasını söyleyen Ender'i bekleyen kötü bir sürpriz vardır. Oğulları Erim'i havalimanında yolcu eden Halit ve Ender, Halit'in çağırdığı eski Genel Müdür Kaya Ekinci'yi de karşılarlar. Ender'in habersiz olduğu bu durum en çok onun planlarını bozacaktır. Caner'e "Bittik biz!" diyen Ender'in Kaya ile ne sorunu olduğu sorusunun cevabını ise yeni bölümde öğreneceğiz. 

/15/funduszeue.info

Yasak Elma bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası