ankara hacettepe üniversitesi randevu / Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri – Ankara Üniversitesi

Ankara Hacettepe Üniversitesi Randevu

ankara hacettepe üniversitesi randevu

Hacettepe Üniversitesi Radyoloji Anabilim Dalı’nın Avrupa'daki kalitesi, tanınırlığı ve en önemlisi radyasyon güvenliği açısından Avrupa'daki en güvenli birkaç merkezden biri olduğu yeni bir sertifika ile onaylanmıştır.

Avrupa Radyoloji Derneği, güvenli ve kaliteli görüntüleme hizmeti kapsamında Hacettepe Üniversitesi Radyoloji Anabilim Dalını 5 YILDIZA layık görmüştür. 

Ayrıca EuroSafe Imaging ‘Wall of Fame” (funduszeue.info) sayfasında da görüleceği gibi hem hasta, hem de çalışan güvenliğini koruma açısından Türkiye'deki tek üniversite ve kamu hastanesine bağlı Radyoloji Anabilim Dalı, ve Avrupa'daki birkaç merkezden biridir. Ayrıca radyasyon güvenliği açısından bu kadar geniş bir cihaz parkı ile bu sertifikayı alabilmiş birkaç kurumdan biridir.

 

 

YÖK QS'in değerlendirmesini açıkladı.
Hacettepe Üniversitesi’nden uluslararası bir başarı daha
Hacettepe, dört bilim alanında dünyanın en iyi üniversiteleri arasında

YÖK’ün, geçen yıl “Araştırma Üniversitesi” olarak seçtiği, dünya sıralaması yapan 10 kuruluşun sıralamalarının 10’unda da yer alan Hacettepe Üniversitesi, uluslararası bir başarıya daha imza attı.

Hacettepe Üniversitesi, Londra merkezli sıralama kuruluşu QS (Quacquarelli Symonds) tarafından yapılan çalışmaya göre, araştırma ve tanınırlık açısından dünyadaki bin üniversite arasında ilk ’e giren 10 Türk üniversitesinden biri oldu. Eğitim, Tıp, Eczacılık-Farmokoloji ve Mühendislik-Makine alanlarında, “Dünya ile rekabet edilebileceği” ilan edilen Hacettepe Üniversitesi, “Alan Odaklı Başarı Ödülü”nü hak kazandı. Ödülü, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Haluk Özen, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’tan aldı.

10 TÜRK ÜNİVERSİTESİ 24 ALANDA İLK ’DE
YÖK tarafından, sıralama kuruluşu QS’e yaptırılan ve Türkiye’deki üniversitelerin uluslararası düzeyde rekabet edebildiği alanların tespitine yönelik çalışma sonuçlandı. Bu kapsamda, 46 alanda Türkiye’deki üniversitelerin çıktılarını değerlendiren QS, uluslararası düzeyde rekabet edebildikleri 24 alan tespit etti. Buna göre, belirlenen 10 üniversitenin 24 alanda dünya üniversiteleri ile rekabet ettiği ortaya çıktı.

SARAÇ: YENİ SÜREÇ BAŞLAYACAK
YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, QS’e yaptırılan çalışmanın sonuçlarını, YÖK’te düzenlenen ve Türkiye’de yükseköğretim sisteminin mevcut durumunun uluslararası arenada değerlendirildiği “Küresel Rekabet Ortamında Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Toplantısı”nda yaptığı konuşma sırasında açıkladı. QS’in, Türk üniversitelerinin dünya çapında rekabet ettiği alanları ve bu alanlardaki başarı oranlarını gösteren bir çalışmayı tamamladığına işaret eden Saraç, “Böylece, üniversitelerimizin dünyadaki konumunu da görmüş olduk. Üniversitelerimizin dünya üniversiteleri ile rekabet ettiği alanlardaki başarılarını gösteren bir röntgen filmi gibi oldu.” değerlendirmesinde bulundu.

YÖK olarak iki yıl önce bölgesel kalkınma odaklı ihtisaslaşma projesini başlattıklarını anımsatan Prof. Dr. Saraç, projeyi genişleteceklerini bildirdi. Araştırma üniversiteleri ile ilgili çalışmayı da sonuçlandırdıklarına değinen Saraç, QS’in araştırmasında belirlenen üniversitelere sadece plaket sunumuyla kalınmaması gerektiğine işaret etti. YÖK Başkanı, “Bu başarıların, hem kadro hem de kaynak aktarımıyla taçlanması da gerekir.” ifadesiyle bu üniversiteleri, belirli alanlarda ek projeler, ek bir programla desteklemek istediklerini belirtti.

*Başarı Ödülü Belgesi
*Ödülü Rektörümüz Aldı
*Basından Seçmeler

Fakülte ve hastanelerin randevu bilgileri

(HÜ) Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Randevu Al

  • Bağlantıyı al
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • E-posta
  • Diğer Uygulamalar
Hacettepe Üniversitesi bünyesinde bulunan Diş Hekimliği Fakültesinden muayene ve tedavi hizmeti alabilirsiniz.

Hastaneden hem telefonla hem de online olarak randevu alabilirsiniz. Hastanede klinik hizmetler öğretim üyeleri denetiminde lisans-lisansüstü öğrenciler ile öğretim üye ve elemanları tarafından verilmektedir. Randevu saatinden önce hastaneye gelerek kayıt oluşturmak hastaların sorumluluğundadır. Verilecek hizmetin aksamaması için randevu saatinden önce hastaneye gitmeniz faydanıza olacaktır.

Hacettepe Diş Fakültesi Randevu Al


Telefonla randevu:
4

Online randevu sayfası:
funduszeue.info


Yorumlar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası