viaport lunapark ücretleri / Korsan Adası : Viasea Tema Park | Nerede? Giriş Ücreti? Tüm Detaylar !

Viaport Lunapark Ücretleri

viaport lunapark ücretleri

Viaport Avm LunaPark &#; Pendik / İstanbul

Viaport Avm Yemek İçme Yerleri Ve Fiyatları Neler?

Burada bunları tek tek tanıtmamız reklama gireceğinden. kısacası bilindik bir çok yemek firması burada mekan açmış bulunmakta. Fastfood yerlerinden tutunda balık lokantalarına kadar çok sayıda mekan mevcuttur. Ortalama fiyatlar kişi başı 10tl. ila 30tl. arası değişmektedir.

 

ViaPort LunaPark Fiyatları?

Eğlence Parkı &#; Bowling &#; Go Kart &#; At Gezisi &#; 5D Sinema &#; Sinema Yerleriyle bol bol eğlenebilirsiniz. Fiyatlar kişi başı 5tl. ile 15tl. arasında değişmektedir. Viaport LunaPark Hakkında Ayrıntılı Bilgi Arıyorsanız Tıklayın!

 

ViaPort LunaPark Nerede, Nasıl Gidilir?

Adres: Yenişehir Mah. Dedepaşa Cad. No Via Port &#; Pendik- İstanbul

Telefon:  10 01 (Pbx)

ViaPort Özel Servislerinden Faydalanmak için Aşağıdaki adresi tıklayarak Servis yerleri ve saatlerine bakabilirsiniz; funduszeue.info

TEM (İstanbul geliş)
Tem yolu İstanbul –Ankara güzergahında Sabiha Gökçen havalimanı gişelerinden funduszeue.infoşeyi geçtikten sonra 2. Sağdan girip Viaport tabelasını takip edebilirsiniz.Düz devam ettikten sonra karşınıza gelen göbekten sol L yaptığınızda m sonra Viaport sağ tarafınızda kalacak.

TEM (Ankara geliş)
Tem yolu Ankara İstanbul güzergahında Sabiha Gökçen havalimanı gişelerinden çıkın. Gişeyi geçtikten sonra 2. Sağdan girip Viaport tabelasını takip edebilirsiniz.Düz devam ettikten sonra karşınıza gelen göbekten sol L yaptığınızda m sonra Viaport sağ tarafınızda kalacak.

Sahil Yolu
Bostancı-Küçükyalı-Maltepe-Kartal-Pendik güzergahından devam edin,Güzelyalı yan yola girmeden solu takip ederek Sabiha Gökçen havalimanı yoluna devam edin, Sabiha Gökçen havalimanı sapağına girmeden düz devam edin. Tem gişelerine kadar gelin gişeye girmeden önceki sağ Sultanbeyli-İstanbul park tabelasından girin. Düz devam ettikten sonra karşınıza gelen göbekten sol L yaptığınızda m sonra Viaport sağ tarafınızda kalacak.

E5 Yolu
Bostancı-Küçükyalı-Maltepe-Kartal-Pendik güzergahında Pendik’i geçtikten sonra Sabiha Gökçen havalimanı tabelasından girin. Sabiha Gökçen havalimanı sapağına girmeden düz devam edin. Tem gişelerine kadar gelin gişeye girmeden önceki sağ Sultanbeyli-İstanbul Park tabelasından girin. Düz devam ettikten sonra karşınıza gelen göbekten sol L yaptığınızda m sonra Viaport sağ tarafınızda kalacak.

 

ViaPort LunaPark Fotoğrafları

 

ViaPort LunaPark Krokisi

Via Port Lunapark, Pendik, nerede, Otobüs, Minibüs / Dolmuş veya Metro ile nasıl gidilir?

Pendik şehrinde Via Port Lunapark konumuna Toplu Taşıma

Pendik, Türkiye'deki Via Port Lunapark adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Via Port Lunapark adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Via Port Lunapark adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Via Port Lunapark için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Ihlara Vadisi Sokak - Sultanbeyli Peronlar Yönü; Ihlara Vadisi Sokak - Pendik Yönü; Dedepaşa Bulvari - Sultanbeyli Yönü; Dedepaşa Bulvarı 30; Sultanbeyli.

Otobüs:KM25KM27UM73Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: BLMİNİBÜS: C

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Via Port Lunapark için yol tarifi alın.

Via Port Lunapark adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Pendik konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Via Port Lunapark için Otobüs, Minibüs / Dolmuş ve Metro fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Via Port Lunapark adres: Pendik Via Port Sokağı

Viaport Marina Tuzla’da Korsan Adası Tema Park Bileti TL yerine ,15 TL’den Başlayan Fiyatlarla

Tükendi! Üzgünüz bu fırsat kaçtı.

Bu kampanya sadece T.C. vatandaşları için geçerlidir. (This campaign is only for Turkish citizens.)

funduszeue.info 30 Gün İade Garantisi!* Detaylar
TL

8, kişi yakaladı!


74, Kişi Bu İşletmeden Hizmet Aldı!

funduszeue.info'de standart olarakbir çok kampanyayı 30 Gün İçerisindeiade edebileceğinizi biliyor musunuz?

* Detaylar

Bu fırsatı paylaşüye olan her arkadaşın için 50 TL kazan!
* Üye girişigerekmektedir.

* Detaylar

Axess, World, Bonus, Maximum ile TL üzeri tüm alışverişlerde Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ödemelerinizi Kredi/Banka Kartıile, kart bilgilerinizi girmeden BKM Expressile veya BDDK lisanslı iPARAgüvencesi ile gerçekleştirebilirsiniz.

BKM Express

I Para



funduszeue.info'de standart olarakbir çok kampanyayı 30 Gün İçerisindeiade edebileceğinizi biliyor musunuz?

* Detaylar

Bu fırsatı paylaşüye olan her arkadaşın için 50 TL kazan!
* Üye girişigerekmektedir.

* Detaylar

Axess, World, Bonus, Maximum ile TL üzeri tüm alışverişlerde Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ödemelerinizi Kredi/Banka Kartıile, kart bilgilerinizi girmeden BKM Expressile veya BDDK lisanslı iPARAgüvencesi ile gerçekleştirebilirsiniz.

BKM Express

I Para

Viaport lunapark fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Viaport lunapark fiyatları ne kadar?
  2. Viaport lunaparkta neler var?
  3. Viaport lunapark saat kaça kadar açık?
  4. Tuzla Marina lunapark ne kadar?
  5. Viaport ne zaman kapanır?
  6. Tuzla lunapark neler var?

Viaport lunapark fiyatları ne kadar?

Fiyatlarkişi başı 5tl. ile 15tl. arasında değişmektedir. Viaport LunaParkHakkında Ayrıntılı Bilgi Arıyorsanız Tıklayın!

Viaport lunaparkta neler var?

Viaport Lunapark'ta büyük çocuklar adrenalin tutkunu yetişkinler için Rocket, Ranger, Gondol, Robocop, Çılgın Sandalye, Sevimli Dragon, Familt Coaster, Çarpışan otolar, , Rock'n Roll gibi eğlence üniteleri, çocuklar için Çuf Çuf Tren, Carousel, Atlı Karınca, Samba Balon, Su Kanosu, Helikopter, Dönme Dolap, Uçak,

Viaport lunapark saat kaça kadar açık?

Viaport LunaparkZiyaret Saatlerive Giriş Ücreti Burası 7/24 açıkolup istediğiniz saattegelip oynayabilirsiniz. Buraya giriş için ücret alınmamaktadır.

Tuzla Marina lunapark ne kadar?

ViaSea Tema Park'a giriş yaş için ücretsiz. 3 yaş üzeri çocuklar ve yetişkinler için tüm üniteleri sınırsız kullanım hakkı sağlayan giriş için kişi başı 59 TL ödenmesi gerekiyor.

Viaport ne zaman kapanır?

ViaportAsya Outlet AVM, her gün saat 'a kadar açıktır. Hafta sonu ve hafta için, yani Cumartesi ve Pazar günleri fark etmeksizin kapanış saati 'dır. Saat 'da açılır ve 'da kapanır.

Tuzla lunapark neler var?

Park içerisinde yer alan diğer üniteler şu şekilde; FAMILY COASTER – TORPİDO – MİCO GONDOL – MİNİ DÖNME DOLAP – KANGURU – KÜÇÜK ÇARPIŞAN – BÜYÜK ÇARPIŞAN – ROBOCOP – ATLI KARINCA – ORKA – DENİZ SALINCAĞI – HÜRKUS – DRAGON COASTER – CRAZY DANCE – REİS GONDOL – SEKİZ COASTER – UÇAN BALIKLAR – DÖNENCE – RED FIRE – SAMBA

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası