mustafa tuna ahşap / MUSTAFA TUNA AHSAP KAPI LTD. STI. | TraGate

Mustafa Tuna Ahşap

mustafa tuna ahşap

MUSTAFA TUNA AHŞAP

Firmamız MUSTAFA TUNA AHŞAP yılından günümüze 35 yıllık mobilya imalatı deneyimi ile yılında Çelik Kapı Ahşabı sektöründe de ahşap üretimine başlamıştır . Artan talepleri karşılayabilmek ve daha kaliteli ürünler üretebilmek için KAYSERİ Organize Sanayi Bölgesinde m2 kapalı , m2 açık toplamda m2 lik alanda üretimini sürdürmektedir . Firmamız kuruluşundan bu güne kadar yüksek müşteri memnuniyetini ilke edinerek kaliteli, estetik, güven ve tam zamanında teslimatı bir arada sunmak için gelişen teknolojiyi takip ederek son sistem CNS ( point to point ) kalibre zımpara ve presleme makineleri ile mevcut kapasitesini her geçen gün daha yükseğe çıkarmayı hedeflemektedir . Ayrıca yılında iç kapı sektöründe de faaliyete geçerek 2 sektörde de çalışmaya devam etmektedir . Çelik kapı ahşapları ve iç oda kapısında da geniş bayii ağı ile yurt içi ve yurt dışı pazarında başta SUUDİ ARABİSTAN , IRAK , İRAN , LÜBNAN , MISIR , TUNUS , ÜRDÜN , NİJERYA olmak üzere bir çok batı ve doğu ülkelerine ihracatını artırarak faaliyet göstermektedir . Üretimde kullanılan hammaddelerin en başta TSE belgeli olmasına dikkat ederek, büyük bir önem ve titizlikle seçip tesisimizde işlemekteyiz ve siz saygı değer müşterilerimizin hizmetine gururla sunmaktayız .

Mustafa Tuna Ahşap Kap&#x; Ltd. Şti.

KURUMSAL Firmamız Mustafa TUNA HŞAP yılından günümüze 35 yıllık mobilya imalatı deneyimi ile yılında çelik kapı ahşabı sektöründe de ahşap üretimine başlamıştır. Artan talepleri karşılayabilmek ve daha kaliteli ürünler üretebilmek için KAYSERİ Organize Sanayi bölgesinde m2 kapalı m2 açık toplamda m2 lik alanda üretimini sürdürmektedir. Firmamız kuruluşundan bugüne kadar yüksek müşteri memnuniyetini ilke edinerek kaliteli, estetik, güven ve tam zamanında teslimatı bir arada sunmak için gelişen teknolojiyi takip ederek son sistem CNC (poin to point) kalibre zımpara ve presleme makineleri ile mevcut kapasitesini her geçen gün daha yükseğe çıkarmayı hedeflemektedir, ayrıca yılında iç kapı sektöründe de faaliyete geçerek iki sektörde de çalışmaya devam etmektedir. Çelik kapı ahşapları ve iç oda kaspısında da geniş bayii ağı ile yurt içi ve yurt dışı pazarında başta SUUDİ ARABİSTAN, IRAK, İRAN, LÜBNAN, MISIR, TUNUS, ÜRDÜN, NİJERYA olmak üzere bir çok batı ve ortadoğu ülkelerine ihracaatını artırarak faaliyet göstermektedir. Üretimde kullanılan ham maddelerin en başta TSE belgeli olmasına dikkat ederek, büyük bir önem ve titizlikle seçip tesisimizde işlemekteyiz ve siz saygı değer müşterilerimizin hizmetine gururla sunmaktayız. Ürünlerimizin sevkiyatı müşterilemizin tercih ve istekleri doğrultusunda yapılmakta olup kısa sürede siparişlerini kendilerine ulaştırmaktayız. Mustafa TUNA AHŞAP olarak hedefimiz yenilikçi, kaliteli üretim ve müşteri memnuniyetidir. Bu hedeflere ulaşmak için temkinli ve sağlam adımlarla ilerliyoruz.

Devam&#x;n&#x; Oku

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası