whatsapp da mesaj gizleme / Sohbet ve gruplar nasıl arşivlenir ve arşivden nasıl çıkarılır | WhatsApp Yardım Merkezi

Whatsapp Da Mesaj Gizleme

whatsapp da mesaj gizleme

WhatsApp'ta bir konuşmayı nasıl gizleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır WhatsApp .

uygulama nereden geliyor WhatsApp Kullanıcıların şunları yapmasına izin veren bazı kullanışlı arşivleme yetenekleriylesaklamakGörüşmeler, kalıcı olarak silinmeden öncelikle konuşma akışlarında bulunur.

Bu, belirli bilgileri meraklı gözlerden uzak tutmanız gerektiğinde yararlı olabilir.
Sohbetlerinizi gizlilik için nasıl gizleyeceğinizi öğrenmek için bu makaleye göz atın. Bu makale size işlevin nasıl kullanılacağını öğretecektir. WhatsApp Arşivi .
Ve WhatsApp WhatsApp'ta bir konuşma nasıl gizlenir.

WhatsApp sohbetini Android'de arşivleyin

  • Konuşma akışınıza gidin
  • Gizlemek istediğiniz sohbete dokunun ve basılı tutun.
  • Bir açılır menü görüntülenecektir. Görünümden gizlemek için Sohbeti Arşivle'ye tıklayın

WhatsApp ayrıca tüm konuşmalarınızı tek bir adımda arşivleme olanağı da sunar. Bunu yapmak için ,

  • Bir düğmeyi tıklayın Liste > الإعدادات .
  • Adresine git Sohbet ayarları > Tüm sohbetleri arşivle .
  • Tıklamak " "Tamam Görüşmelerinizi arşivlemek için

Bir WhatsApp görüşmesini iPhone'da arşivleyin

  • Sohbetler ekranına gidin ve arşivlemek istediğiniz sohbete gidin.
  • Ardından, parmağınızı sohbette sağdan sola kaydırmanız yeterlidir.
  • Görüşmenizi gizlemek için Arşivle'yi tıklayın.

iPhone kullanıcıları, tüm konuşmalarını bir kerede arşivlemeyi de seçebilir.

  • Tek yapmanız gereken WhatsApp'ı başlatmak
  • Ardından Ayarlar > Tüm Sohbetleri Arşivle'ye gidin.

WhatsApp'ta arşivlenmiş sohbetler veya konuşmalar nasıl geri yüklenir

Android'de WhatsApp sohbetini arşivden çıkarın

Herhangi bir sohbeti arşivledikten sonra, ekranın altına kaydırarak gizli sohbetleri bulabilirsiniz. الدردشة . Arşivlenmiş konuşmalarınızdan herhangi birini görüntülemek ve geri yüklemek için tıklayın:

 

 

 

 

Bir sohbeti arşivden çıkarmak için herhangi bir konuşmaya uzun basmanız yeterlidir> sohbeti iptal et :

 

 

 

 

 

Görüşmeniz geri yüklenecek (konuşmaların) hemen feed'inize.

iPhone'da WhatsApp sohbetini arşivden çıkarın

Bu sohbetten yeni bir mesaj aldığınızda, arşivlenmiş sohbetler otomatik olarak arşivden çıkarılacaktır.
Ancak, bir kişinin adını veya o kişiden gelen bir mesajı arayarak bir sohbeti manuel olarak arşivden çıkarabilirsiniz.

  • ekrana git arşivlenmiş sohbetler,
  • ve geçmek Parmağınızı sohbet boyunca sağdan sola kaydırın.
  • tık Arşivlemeyi iptal et sohbeti geri yüklemek için.

WhatsApp'ta bir konuşmayı nasıl gizleyeceğinizi bilmek için bu makaleyi sizin için yararlı bulacağınızı umuyoruz. Fikrinizi aşağıdaki yorum kutusunda paylaşın.

WhatsApp mesajları ana ekranda nasıl gizlenir. Adım adım anlatıldı

WhatsApp’tan gelen mesajları gizlemek için mesajlar kilitlenebilir. WhatsApp''ı kilitleyerek mesajlarınızın başkaları tarafından görünmesini engellemek için biyometrik korumanın yeterli olduğu belirtildi.

ADIM ADIM ANLATILDI

1. Adım: Android telefonunuzda Ayarlar''ı seçin

2. Adım: Güvenlik ve gizlilik''e gidin.

3. Cihaz kilidini seçip Parmak İzi Kilidi''ni açın.

4. Parmak izi ekleye dokunun ve parmak izinizi ayarlamak için ekrandaki talimatları takip edin.

Sonraki aşamada Android telefonunuzda WhatsApp''ı başlatın. Sağ üst köşedeki üç noktalı menüye dokunup Ayarlar''ı açın. Gizlilik''i seçin, parmak izi kilidine gidin. Parmak iziyle kilidi aç tercihini etkinleştirin. WhatsApp''ı otomatik olarak kilitleme opsiyonlarından 1 dakika sonra ya da 30 dakika sonradan birini seçin. Bildirimlerde içeriği göster seçeneğini kapatın. Böylece WhatsApp''ta gelen yeni mesaj bildirimlerinin göndereni görülemez ve mesaj metni ön izleme yapılamaz. Yeni bildirimleri kontrol etmek için WhatsApp''ı açıp kimliğinizi parmak izinizle doğrulamanız gerekecektir. Aynı menüden parmak izi korumasını devre dışı bırakabilirsiniz.

KİLİT EKRANDAN GİZLEME

Android telefonunuzda Ayarlar''a gidin. Bildirimler''e gidin. Gizlilik altında "Kilit ekranındaki bildirimler"i seçin.

Herhangi bir bildirim göstermeyi seçin. Bu seçenekle WhatsApp uyarılarının yanı sıra diğer tüm bildirimlerin de telefonunuzun kilit ekranında gizlenmesini sağlamış olacaksınız.


İlgili Haberler

Akıllı telefonunuz her zaman, şansını bulur bulmaz, WhatsApp'taki konuşmalarınıza burnunu sokan meraklı arkadaşların ellerine mi geçiyor? Bu yüzden bahse girerim uygulamayı açmalarını veya en azından en önemli olduğunu düşündüğünüz mesajları okumalarını engellemenin bir yolunu bulmak istersiniz. Tahmin ettim? Öyleyse, meraklılara karşı kendimizi nasıl savunacağımızı birlikte bulmaya çalışalım.

Maalesef, "resmi" bir rol yok WhatsApp mesajlarını gizleAncak biraz zeka ve doğru uygulamalarla hedefe yine de ulaşabilirsiniz. Ben neden bahsediyorum Mesela, gizli tutmak istediğiniz konuşmaları, WhatsApp ana ekranından "kaybolmaları" için arşivleyebilir veya WhatsApp'a erişimi bir parola ile engelleyebilecek bir uygulama yükleyebilirsiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç tane var, ancak maalesef bunların etkinliği tüm yazılım platformlarında aynı değil ( Android içerideyken bile köklenmeden harika çalışır iOS jailbreak yapmanız gerekiyor; aksi takdirde bazı sistem konfigürasyonlarına başvurmak gerekir, daha sınırlı).

Daha fazlasını bilmek ister misin? O zaman beş dakikalık boş zaman ayırın ve okumaya devam edin. İhtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri ve tüm bilgileri aşağıda bulabilirsiniz. Tüm sıkıntıları ne kadar kolay "KO" yapabileceğinizi görünce şaşıracaksınız!

  • Android'de WhatsApp mesajlarını gizle
  • WhatsApp mesajlarını gizle iPhone

Android'de WhatsApp mesajlarını gizle

Android'de WhatsApp mesajlarını gizlemenin en kolay yolu onları arşivlemektir, ancak bunun kalıcı bir çözüm olmadığını unutmayın.

Aslında arşivlenen mesajlar, uygulamanın özel bir bölümüne taşınır ve gerçekten gizlenmez. Ayrıca, arşivlenen tartışmadaki bir katılımcı yeni bir mesaj gönderir ve otomatik olarak WhatsApp ana ekranına döner. Kısacası, bu çözümü yalnızca geçici olarak gizlemeniz gerekiyorsa kullanın. sohbet izin vermeden önce Başka kişi seninkini kullan teléfono móvil (Ve bu arada yeni mesaj beklemeyin!).

WhatsApp'ta bir mesajı arşivlemek için uygulamayı açın, sekmeyi seçin Sohbet üstte bulunan ve gizlemek istediğiniz konuşma (veya grup) üzerinde parmağınızı tutun. Ardından öğeyi seçin Arşiv sohbeti açılan menüde ve işte.

Ardından, WhatsApp'ta depolanan görüşmeleri geri yüklemek için sekmesini seçin. Sohbet üstte bulunan, açılan ekranın altına kaydırın ve öğeyi seçin Arşivlenen Sohbetler tüm gizli mesajların listesini görmek için. Bu noktada, uygulamanın ana ekranına dönmek ve öğeyi seçmek için bir görüşmenin başlığını basılı tutun. Arşivden sohbetleri ayıklayın İşlemi tamamlamak için açılan menüde.

Mesajları arşivlemek çok hafif görünüyorsa, uygulamaya yetkisiz erişimi önlemek için WhatsApp kilidini parmak izi sensörü veya yüz tanıma ile etkinleştirebilirsiniz. Bunu yapmak için sağ üstte bulunan ⋮ düğmesine basın ve öğeyi seçin konfigürasyonları açılan menüde. O zaman yukarı çık Hesap> Gizlilik> Parmak İzi Kilidi ve fonksiyon için kolu etkinleştirin İle kilidini aç parmak izi.

Alternatif olarak, tamamen ücretsiz olan ve root aracılığıyla kilidi açılmamış cihazlarda bile çalışan DoMobile AppLock gibi üçüncü taraf uygulamalarla iletişim kurarak WhatsApp'a erişimi bir güvenlik PIN'i ile engelleyebilirsiniz.

DoMobile AppLock korumasını etkinleştirmek için tek yapmanız gereken uygulamayı şuradan indirmektir: GoogleGoogle Play Store, başlatın ve yapılandırın TOPLU İĞNE WhatsApp'a (ve korumak istediğiniz diğer herhangi bir uygulamaya) erişimi engellemek için kullanmak istiyorsanız.

PIN kodunu belirledikten sonra (arka arkaya iki kez girmeniz gerekir), DoMobile AppLock geliştiricilerine adresinizi vermek isteyip istemediğinizi seçin. e-mail kaybolması durumunda PIN kodunu kurtarmak için (gizlilik nedeniyle bunu yapmamanızı tavsiye ederim) ve düğmesine basın iptal WhatsApp'ın korunması için kullanılmayan enerji tasarrufu hizmetinin etkinleştirilmesini reddeder.

Bu noktada, WhatsApp DoMobile AppLock ana ekranında, Candado simgesinin yanında bulunur ve bitirdiniz. DoMobile AppLock'u ilk kullandığınızda, korumak istediğiniz uygulamaları kontrol etmesi için uygulamaya yetki vermelisiniz. Bu yüzden düğmeye bas izin vermek otomatik olarak açılan ekranda mevcutsa, EN uygulama simgesinin yanındaki geçiş düğmesine basın ve yanıt verin tamam Ekranda beliren uyarı.

Şimdi, WhatsApp'ı açmak için daha önce belirlediğiniz PIN kodunu girmeniz gerekecek. Fikrinizi değiştirirseniz, WhatsApp korumasını kaldırmak için DoMobile AppLock'u başlatın, PIN kodunuzu girin ve WhatsApp simgesinin yanındaki kilit simgesine basın.

Herhangi bir adım sizin için net değilse, DoMobile AppLock gibi uygulamaların işleyişini daha ayrıntılı olarak açıkladığım WhatsApp'a şifrenin nasıl girileceğine dair rehberime başvurun.

İPhone'da WhatsApp mesajlarını gizle

Şimdi bakalım WhatsApp mesajları nasıl gizlenir iPhone'da, sohbet arşivi özelliğinden başlayarak.

WhatsApp ana ekranından bir sohbeti gizlemek istiyorsanız, uygulamayı başlatın, sekmeyi seçin Sohbet alttaki menüden ve arşivlemek için sohbet (veya grup) başlığında parmağınızı sağdan sola sürükleyin.

Daha sonra, WhatsApp'ta arşivlenen görüşmelerin listesine erişmek için sekmesini seçin. Sohbet uygulama, ekranı aşağı sürükleyin ve öğeyi seçin Arşivlenen Sohbetler en üstte görünür. Ardından, ana WhatsApp ekranına geri getirmek istediğiniz tartışmaların başlığında parmağınızı sağdan sola sürükleyin ve işte bu kadar.

İPhone'da ve Android'de, arşivlenen tüm tartışmalar yeni bir mesaj gelir gelmez otomatik olarak uygulamanın ana ekranına döndüğü için sohbetlerin arşivlenmesi kalıcı bir çözüm değildir. Bu riski sınırlamak istiyorsanız, insanların gizli tutmak istediğiniz sohbetlere katılmasını geçici olarak engelleyebilirsiniz, ancak bu oldukça zorlanan bir çözümdür.

WhatsApp görüşmelerini gizli tutmak için daha etkili bir çözüm arıyorsanız, uygulama kilidini Touch ID ile etkinleştirebilir veya Face ID. Bunu yapmak için sekmeye gidin konfigürasyonlarısonra içinde Hesap> Gizlilik> Ekran kilidi ve fonksiyon için kolu etkinleştirin Face ID / TouchID isteyin.

Alternatif olarak, menüye giderek iOS kısıtlamalarını açabilirsiniz. konfigürasyonları iPhone'unuzda (ana ekrandaki dişli simgesi), şuraya gidin: Zamanı kullan>«Kullanım süresi» kodunu kullanın ve cep telefonunuzda yüklü uygulamalara erişimi engellemek için bir PIN ayarlayın. Bittiğinde, şuraya git: Uygulama Sınırlamaları, şimdi belirlediğiniz PIN kodunu girin ve öğeye dokunun Kullanım sınırlaması ekleyin.

Şimdi, onay işaretini öğenin yanına yerleştirin Sosyal ağdüğmesine basın eklemek ve uygulama kilidinin etkinleştirileceği zaman aralığını ayarlayın 0 saat 1 dakika (olabildiğince az) ve hepsi bu. Diğer mesajlaşma uygulamalarına erişime izin vermek istiyorsanız ve sosyal ağlar (örneğin, Messenger o Facebook), menüye gidin Ayarlar> Ekran süresi> Her zaman izin verilir ve onları seçin.

Son olarak, WhatsApp'ı başlatın, 1 dakika bekleyin ve ikincisinin engellenmesi (ve "Sosyal ağ" grubuna dahil olan uygulamaların geri kalanı) önceden yapılandırdığınız PIN ile engellenecektir. Şüpheniz varsa kilidi iptal etmek için menüye geri dönün. Ayarlar> Ekran süresi> Uygulama kısıtlamaları> Sosyal ağlar ve düğmesine basın Sınırlamayı kaldırın. Öte yandan, engellemeyi haftanın yalnızca bazı günlerinde devre dışı bırakmak istiyorsanız, şu adrese gidin: Ayarlar> Ekran süresi> Uygulama kısıtlamaları> Sosyal ağlar>Günleri özelleştir ve yalnızca kilidin etkinleştirilmesini istediğiniz günleri işaretleyin.

İOS kısıtlamalarının biraz fazla olduğunu düşünüyorsanız, şunları yapabilirsiniz: WhatsApp'ı gizle yalnızca iPhone'un ana ekranından bir alt klasöre yerleştirerek (böylece WhatsApp ile bir klasör oluşturup başka bir klasöre yerleştirerek). Nasıl yapıldığını öğrenmek için iPhone klasörlerinin nasıl oluşturulacağına dair kılavuzumu okuyun.

WhatsApp mesajları nasıl gizlenir iPhone?

İçindekiler:

  1. WhatsApp mesajları nasıl gizlenir iPhone?
  2. iPhone WhatsApp neden bildirim gelmiyor?
  3. Whatsapptan neden bildirim gelmez?
  4. iPhone WhatsApp neden yüklenmiyor?
  5. WhatsApp bildirimlerini nasıl açarım?
  6. Bildirim içeriğini nasıl gizlerim?
  7. WhatsApp özel bildirim ne demek?
  8. iPhone bildirim günlüğü nerede?
  9. Anında ilet bildirimleri nedir iPhone?
  10. Süreli mesajlar devre dışı bırakıldı ne demek?
  11. WhatsApp numarası nasıl gizlenir?
  12. Bildirim noktası ne demek?
  13. WhatsApp özel bildirim nasıl yapılır?

WhatsApp mesajları nasıl gizlenir iPhone?

İPhone'da WhatsApp mesajlarınıgizle WhatsAppana ekranından bir sohbeti gizlemek istiyorsanız, uygulamayı başlatın, sekmeyi seçin Sohbet alttaki menüden ve arşivlemek için sohbet (veya grup) başlığında parmağınızı sağdan sola sürükleyin.

iPhone WhatsApp neden bildirim gelmiyor?

WhatsApp'ı açın > Ayarlar> Bildirimler'e dokunun. Mesaj ve Grup Bildirimleriiçin Uyarıları Göster ayarının etkinleştirilmiş olduğuna emin olun. Uygulamadan gelentitreşim ve sesleri devre dışı bırakabilirsiniz.

Whatsapptan neden bildirim gelmez?

Telefonunuzun İnternet bağlantısı olduğundan emin olun APN ve modem ayarlarınızın doğru olarak ayarlanıp web olmayan soket bağlantılara izin verdiklerinden emin olun. Ayrıca başka bir ağdan bağlanmayı deneyebilirsiniz. Eğer Wi-Fi'dan bağlıysanız hücresel veriden bağlanmayı deneyin veya tam tersi.

iPhone WhatsApp neden yüklenmiyor?

Sorun giderme Telefonunuzu kapatıp açarak yeniden başlatın. WhatsApp'ı Apple App Store'da bulunan en son sürümüne güncelleyin. iPhoneAyarlar'ı açın ve Uçak Modu'nu açın ve kapatın.

WhatsApp bildirimlerini nasıl açarım?

Android9 ve daha eski Androidsürümlerinde açılırpencere bildirimlerinigöstermek isteyip istemediğinizBildirimleri özelleştirme
  1. Bireysel bir sohbeti veya bir grup sohbetini açın.
  2. Kişinin adına veya grup konusuna dokunun.
  3. Özel bildirimler'e dokunun > Özel bildirimleri kullan'ı işaretleyin.

Bildirim içeriğini nasıl gizlerim?

Sesli ve sessiz bildirimleri göster'i seçin. Bazı telefonlarda Tüm bildirim içeriğinigöster'i seçinDaha fazla bilgi için cihaz üreticinize başvurun.
  1. Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Uygulama ve bildirimler. Bildirimler'e dokunun.
  3. "Kilit ekranı" altında Hassas bildirimler'i kapatın.

WhatsApp özel bildirim ne demek?

- Özel bildirimayarı sayesinde artık kişiye özel bildirimsesi ayarlayabiliyorsunuz. Yani Ali mesaj yazdığında gelen ses farklı, Veli yazdığında farklı bir ses alabilirsiniz. - Sohbet geçmişine giderken artık mesajlar otomatik olarak yüklenecek.

iPhone bildirim günlüğü nerede?

BildirimMerkezi'ndeki bildirimlerinizi görmek için aşağıdakilerden birini yapın: Kilitli ekranda: Ekranın ortasından yukarı kaydırın. Diğer ekranlarda: Üst ortadan aşağı kaydırın. Daha sonra, varsa daha eski bildirimleri görmek için yukarı kaydırabilirsiniz.

Anında ilet bildirimleri nedir iPhone?

Apple Anında İlet BildirimServisi (İngilizce:Apple Push Notification Service) Apple tarafından oluşturulan, üçüncü şahıs uygulama geliştiricilerinin Apple aygıtlarında yüklü olan uygulamalara bildirimverileri göndermesine olanak tanıyan bir platform bildirimhizmetidir.

Süreli mesajlar devre dışı bırakıldı ne demek?

Bu özellik etkinleştirildiğinde, bireysel sohbette ya da grup sohbetinde gönderilen yeni mesajlaryedi gün sonra kaybolur. Yaptığınız en güncel seçim sohbetteki tüm mesajlariçin geçerli olur. Sürelimesajların devre dışıolduğu bir sohbete iletilen süreli mesajlar, iletildikleri sohbetten kaybolmazlar.

WhatsApp numarası nasıl gizlenir?

1- WhatsApp'ta görünmez olma Android için Menü > Ayarlar > Hesap > Gizlilik. Kişisel veri görünürlüğünün ayarlarını değiştirin. iOS için Ayarlar'a gidin ve Gizlilik sekmesini açın. Sonra ayarlarınızı orada değiştirin.

Bildirim noktası ne demek?

Android'den sonra Google, yeni bir Bildirim Noktalarıözelliği ekleyerek Android'in bildirimişlevlerinde iyileştirmeler yaptı. Bu, sadece uygulamada okunmamış bildirimler olduğunda görünen bir uygulama simgesinin üzerindeki küçük bir döngü noktasıdır.

WhatsApp özel bildirim nasıl yapılır?

Android5 ve daha yeni Androidsürümlerinde yüksek öncelikli bildirimleri kullanmak isteyip istemediğinizBildirimleri özelleştirme
  1. Bireysel bir sohbeti veya bir grup sohbetini açın.
  2. Kişinin adına veya grup konusuna dokunun.
  3. Özel bildirimler'e dokunun > Özel bildirimleri kullan'ı işaretleyin.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası