turkcel fatura iptal / 4. Fatura iptali nasıl yapılır? — Turkcell e-Şirket Kullanım Kılavuzu belgelendirmesi

Turkcel Fatura Iptal

turkcel fatura iptal

Abonelik İşlemleri

BİREYSEL

KKTC Vatandaşları
- Kimlik kartı, sürüş ehliyeti veya pasaport fotokopisi

TC Vatandaşları
- Nüfus Cüzdanı, Pasaport fotokopisi, KKTC Ehliyeti veya Beyaz Kimlik fotokopisi
- KKTC çalışma veya oturma izni taşıyan TC Pasaport fotokopisi (son 7 gün için geçerli olan belgeler ile işlem yapılmayacaktır, müracaatı varsa geçici belge alınır
- TC vatandaşı müşterilerimizin çalışma veya oturma izinleri eğer yoksa adlarına kayıtlı ev, araba, Taşınmaz mal koçanı veya satış sözleşmesi ile faturalı hat alabilirler.
- TC vatandaşı müşterilerimiz 6 aydan uzun süreli Ziyaretçi izni veya Eşe refakat izni ile faturalı hat alabilirler.
 (son 7 gün için geçerli olan belgeler ile işlem yapılmayacaktır, müracaatı varsa geçici belge alınır)

KKTC oturma izni yerine geçenler
- Devlete ödenen sabit fatura ile hat alınabilir. (elektrik/su faturası, KKTC Bankalarına ait herhangi bir kredi kartına hesap özeti, emlak vergisi, Digiturk/Telsim)
- TC Kamu Kurum-Kuruluşlarında çalışanlardan Kurum Kimlik fotokopisi veya görevli olduğuna dair güncel görev yazısı (Elçilik, TC Yardım Heyeti) (son 7 gün için geçerli olan belgeler ile işlem yapılmayacaktır
- Elçiliğe bağlı görev kartları ve Elçilikten alınan görev yazısı. (Son 7 gün için geçerli olan belgeler ile işlem yapılmayacaktır.)
- TSK çipli Kurum Kimliğine sahip Subay/Astsubay, Uzman Er/Erbaş, Yedek Subay/Astsubay, Asker personeli, Sivil Memur Askeri Kimlik ile faturalı hat alabilir.
- TSK personeli eşi olduğuna dair Kurum Kimlik fotokopisi (Subay/astsubay) ile faturalı hat alabilir.
- Emekli Subay/Astsubaylar, Emekli TSK Kimliği ve elektrik/su faturası/ ya da kira sözleşmesi ile birlikte faturalı hat alabilirler.
- KKTC’de görev yapacağını gösteren askeri personel görevlendirme belgesi (tayin belgesi)
- Er/Erbaş faturalı hat alamamaktadır. Artı Bakiyeli Faturalı Hat Aboneliğinden yaralanabilirler.

TC Vatandaşı Öğrenci
- Nüfus Cüzdanı, Pasaport fotokopisi*, Öğrenci Belgesi veya güncel öğrenci kimliği
- Öğrencinin adı-soyadı ve dönem bilgisinin bulunduğu ders programı
- Sınav döneminde, o döneme ait sınav giriş belgesi
Yeni kayıt döneminde kayıt belgesi/ödeme dekontu veya makbuzu (öğrencinin kendi adına düzenlenmiş ve o dönem harcı olduğu bilgisi belirtilmiş )

*TC vatandaşı öğrencilerin, pasaportlarında muhaceret dairesi müdürlüğü tarafından verilen öğrenci izni yazıyor ise faturalı hat alabilirler.

3. Ülke Vatandaşları ( Yabancı Uyruklular)
- KKTC ehliyeti
- Devlete ödenen sabit fatura (su, elektrik) belediye faturası, KKTC bankası kredi kartı ekstresi, emlak vergisi, Digitürk Faturası , Telsim faturası (3. Ülke öğrenci hariç)
- Ev – araba – taşınmaz mal koçanı veya satış sözleşmesi (3. Ülke öğrenci hariç)
- Çalışma iznine müracaat ettiği evrak

KURUMSAL

- Birden fazla direktörü olan kurumlarda Yönetim kurulu karar yazısı ya da Kurumsal İşlem Yetki Belgesi ile işlem yapılmalıdır. Bu karar doğrultusunda tüm direktörlerde bu hususlarla ilgilenmeye vekil tayin etmelidir. Sadece vekil tayin edilen şahıslar işlem yapmaya yetkili olmalıdır. (Yazının noter tasdikli olmasına gerek olmamaktadır. )
- Talep edilen karar yazısı Kuzey Kıbrıs Turkcell’e ait olmalıdır.
- Direktörler onay belgesinin aslı (son 12 aya ait)
- Onay belgelerinde imza sirküleri varsa noter tasdikli olmalıdır.
- Abonelik sözleşmesi direktör tarafından imzalanmayacaksa;
- Kurumsal İşlem Yetki Belgesinde yetkili tayin edilen kişi/kişiler den birisi imzalamalı ve kaşe alınmalıdır.
- Abonelik sözleşmesini veya yetki belgesini imzalayan direktörün kimlik kartı fotokopisi.
- Yetki verilen kişinin kimlik kartı fotokopisi.
- Şirket Mühürü
- Abonelik işlemleri ve sonrası işlem takibi için “Kurumsal İşlem Yetki Belgesi”’nin tüm direktörler tarafından imzalanıp mühürlenmeli.

Şahıs Şirketi Aboneliği/Şahıs İşletmesi Aboneliği:
- Ticari firma sahibinin kimlik fotokopisi ve Mukayyitlikten alınan Ticari Ünvan Kayıt Belgesi
- Vergi Levhası (Yükümlülük Kayıt Belgesi)
- Kaşe (zorunlu değil)

Kamu Kurum-Kuruluşları ve Resmi Daire Aboneliği
- Abonelik sözleşmesini imzalama ve takip işlemleri için Kurum tarafından hazırlanmış Kurum antetli, Müsteşar tarafından imzalı ve mühürlü yetki yazısı.
- Yetkili kişinin ve yetkili kılınan kişinin kimlik kartı fotokopileri.

Konsolosluklar Aboneliği:
- Abonelik sözleşmesini imzalama ve takip işlemleri için Kurum tarafından hazırlanmış antetli, Müsteşar, Kurum Müdürü veya Resmi Daire Müdürü tarafından imzalı ve mühürlü yetki yazısı.
- Yetkili kişinin ve yetkili kılınan kişinin kimlik kartı fotokopileri.

Dernek Ve Kooperatifler Aboneliği:
- Dernek veya Kooperatif Başkanı tarafından abonelik sözleşmesini imzalama ve takip işlemleri için yetkilendirilen kişinin antetli kağıda yazılmış yetki belgesi.
- Yetkili kişinin ve yetkili kılınan kişinin kimlik kartı fotokopileri.

Üniversiteler Aboneliği:
- Üniversite antetli, Rektör imzalı hat talep yazısı
- Abonelik sözleşmesi rektör tarafından imzalanmayacaksa; Abonelik sözleşmesini imzalama ve takip işlemleri için rektör tarafından hazırlanmış üniversite antetli, rektör imzalı ve mühürlü yetki yazısı. (Bu yetki ikinci maddedeki yazının içeriğine konulabilir)
- Rektör ve yetkili kılınan kişinin kimlik kartı fotokopileri.

Belediyeler Aboneliği:
- Belediyenin hat talep ettiğine dair antetli kağıda belediye başkanı imzalı talep yazısı
- Sözleşme belediye başkanı tarafından imzalanmayacaksa sözleşme imzalama ve takip işlemleri için yetkilendirilen kişin antetli kağıda yazılmış yetki belgesi
- Belediye başkanı ve yetkili kılınan kişinin kimlik kartı / veya sürüş ehliyeti/ veya pasaport fotokopisi

Askeri Birlikler Aboneliği:
- Çift imzalı resmi hat talep yazısı
- Talep yazısında fatura adresi ve kim tarafından ödeneceği açıkça belirtilmelidir.

Bu i&#;erik size yardımcı oldu mu?

EvetHayır

Hat Kapatma, Hat İptali Nasıl Yapılır? Telefon Hattını İptal Etme İşlemi

Haberin Devamı

e-devlet Üzerinden Hat Kapatma İşlemi

Hat Kapatma, Hat İptali Nasıl Yapılır Telefon Hattını İptal Etme İşlemi
  • Kişisel bilgilerinizi doğrulayın.
  • Feshetmek istediğiniz aboneliğinizi seçin.
Hat Kapatma, Hat İptali Nasıl Yapılır Telefon Hattını İptal Etme İşlemi
  • Fesih başvuru nedeninizi doldurun.
  • Abonelik fesih belgesini imzalayın.
Hat Kapatma, Hat İptali Nasıl Yapılır Telefon Hattını İptal Etme İşlemi
  • Fesih işleminiz tamamlandı.
Hat Kapatma, Hat İptali Nasıl Yapılır Telefon Hattını İptal Etme İşlemi

Turkcell Hat İptal Etme İşlemi

​Hattını iptal ettirmek isteyen kişiler detaylı bilgi için nolu Müşteri Hizmetlerini arayabilir veya Turkcell İletişim Merkezlerine gidebilir. Telefon hattını iptal ettirmek isteyen kişiler 07 ​27 nolu hatta faks göndererek, funduszeue.info anasayfasındaki hesabınızdan ve diğer güvenli elektronik yöntemlerle hat iptal başvurusunda bulunabilir.

Vodafone Hat İptal Etme İşlemi

Hat iptal başvuruları ile ilgili detaylı bilgi almak için nolu Vodafone Müşteri Hizmetlerini arayabilir veya Vodafone Cep Merkezleri'ni ziyaret edebilirsiniz. Hat iptal başvuruları yazılı olarak da gerçekleştirilebilmektedir. Bireysel hat iptali için, talebinizi belirten bir dilekçe ve kimlik fotokopinizi 50 00'a faks çekerek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Türk Telekom Hat İptal Etme İşlemi

Hattını iptal ettirmek isteyenler, yazılı başvurusunu Türk Telekom Ofis ve Mağazaları, faks, KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) adresi veya funduszeue.info e-devlet sitesi kanallarından biri ile iletmesi gerekmektedir. Yazılı talebin şirkete ulaştığı tarihten itibaren 7 gün içerisinde hat iptali gerçekleşecektir. Türk Telekom Ofis ve Mağazalarına gelerek hat iptal başvurusunda bulunacak kişilerin form doldurup imzalaması yeterlidir. Kimlik belgesi kontrol edilerek başvuru alınacaktır.

Fax yoluyla hat iptal başvurusunda bulunmak isteyenlerin, kimlik fotokopinizin üzerine talebini, iptalini istediği telefon numarasını/numaralarını ve güncel iletişim bilgilerini yazıp imzalayarak numarasına faks göndermesi gerekmektedir.

KEP adresi olanlar kimlik fotokopisinin üzerine talebini, iptalini istediği telefon numarasını/numaralarını ve güncel iletişim bilgilerini yazıp imzaladıktan sonra taratarak [email protected] adresine göndermelidir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası