istanbul inegöl feribot / Lüks Yalova - Otobüs Bileti

Istanbul Inegöl Feribot

istanbul inegöl feribot

Sefer Saatleri

Siz degerli musterilerimize kaliteli hizmet verebilmek icin variz.


INEGOL'DEN
GEBZE - ISTANBUL ATASEHIR - ISTANBUL ESENLER
ISTANBUL ESENLER'DEN
BURSA - INEGOL
ISTANBUL ATASEHIR'DEN
BURSA - INEGOL
GEBZE'DEN
BURSA - INEGOL
02:3007:3009:0009:45
07:0010:3012:0012:45
10:3013:3015:0015:45
13:3016:0017:3018:15
15:3018:3020:0020:45
17:00 (CUMA-PAZAR)20:30 (CUMA-PAZAR)22:00 (CUMA-PAZAR)22:30 (CUMA-PAZAR)
18:3023:3001:0001:30

INEGOL'DEN
BALIKESIR - AKHISAR - MANISA - IZMIR
IZMIR'DEN
BALIKESIR - BURSA - INEGOL
MANISA'DAN
BALIKESIR - BURSA - INEGOL
AKHISAR'DAN
BALIKESIR - BURSA - INEGOL
01:00 (CUMARTESİ-PAZAR)10:30 (CUMARTESİ-PAZAR)11:15 (CUMARTESİ-PAZAR)12:00 (CUMARTESİ-PAZAR)
09:0017:3018:1519:00

BALIKESIR'DEN
BURSA - INEGOL
BALIKESIR'DEN
AKHISAR - MANISA - IZMIR
13:30 (CUMARTESİ-PAZAR)03:30 (CUMARTESİ-PAZAR)
20:3011:30

İstanbul Küçükçekmece Beşyol ile Gemlik İDO Feribot İskelesi Arası Mesafe Kaç Km?

İstanbul Küçükçekmece Beşyol Gemlik İDO Feribot İskelesi Kaç Km

İstanbul Küçükçekmece Beşyol ile Gemlik İDO Feribot İskelesi arası kaç km? yaklaşık olarak toplam 141 Kilometre mesafededir. İstanbul Küçükçekmece Beşyol Gemlik İDO Feribot İskelesi arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 1 saat 55 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün 18:09 olacaktır.

İstanbul Küçükçekmece Beşyol Gemlik İDO Feribot İskelesi Km Yakıt Hesaplama

İstanbul Küçükçekmece Beşyol ile Gemlik İDO Feribot İskelesi yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız 141 Km mesafede 9,2 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺220 olur. Dizel bir aracınız varsa 7,8 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺172 olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺94 ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

BenzinMotorinLPG
₺220₺172₺94

NOT: , 17.06.2023 tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: 24 TL, Motorin: 22.13 TL, LPG: 10.59 TL'dir. Benzinli aracın 100 Km'de 90 km/s hızında ortalama 6.5 Litre, dizel aracın ise ortalama 5.5 Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

İstanbul Küçükçekmece Beşyol Gemlik İDO Feribot İskelesi Yol Tarifi

İstanbul Küçükçekmece Beşyol Gemlik İDO Feribot İskelesi Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. İstanbul Küçükçekmece Beşyol hava durumu veya Gemlik İDO Feribot İskelesi hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

İDO Yenikapı İskelesinden Yapılan Seferler

İDO Yenikapı İskelesi’nden gerçekleşen seferler, İç Hatlar ve Dış Hatlar olmak üzere ikiye ayrılıyor.

İDO Yenikapı Dış Hat Seferleri:

  • Kadıköy – Yenikapı – Bursa
  • Bostancı – Yenikapı – Bandırma
  • Kadıköy – Yenikapı – Armutlu Tatil Köyü – Armutlu – Kumla – Bursa
  • Bostancı – Yenikapı – Marmara – Avşa
  • Bostancı – Yenikapı – Çınarcık – Esenköy
  • Yenikapı – Bursa
  • Yenikapı – Bandırma
  • Yenikapı-Yalova

İDO Yenikapı İskelesi üzerinden hafta içi her gün düzenlenen dış hat seferleri ile Marmara Bölgesinde farklı noktalar birbirine bağlanıyor. Size zaman, yakıt ve maliyet açısından avantajlar sunan İDO ile keyifli bir deniz yolculuğu yapmak için kolayca bilet alabilirsiniz.

İç Hat Seferi:

● Bostancı – Kadıköy – Yenikapı – Bakırköy

İDO İç Hatlar seferleri için bilet satışı yapılmamaktadır. İstanbulkart ile İDO’nun İstanbul içi seferlerinden faydalanabilirsiniz.

İDO Yenikapı İskelesi Tarihçesi

1988 yılında İDO’nun filosuna katılan 5 deniz otobüsü ile birlikte ilave iskele ve terminal yatırımı yapma ihtiyacı doğmuştur. Bu bağlamda da, aynı yılın Kasım ayında Yenikapı İskelesi ve binası, deniz doldurularak inşa edilmiştir. Yenikapı İskelesi’nden başlangıçta yalnızca Bostancı’ya seferler yapılırken 1993 yılında İDO Kadıköy İskelesi’nin açılmasıyla bu güzergâh üzerine ek seferler koyulmuştur. Yenikapı İskelesi’nin çehresi, 1997 yılının Ekim ayında açılan Yalova Hızlı Feribot hattıyla değişmiştir. Takip eden yıllarda eklenen Bandırma hattı ve diğer yazlık bölgelere yapılan seferler ile İDO Yenikapı İskelesi, Marmara Bölgesi’nin en önemli merkezlerinden biri haline gelmiştir.

İDO Yenikapı İskelesi Nerede?

İDO Yenikapı İskele adresi; Katip Kasım Mahallesi, Kennedy Caddesi üzerinde yer alıyor. İskelenin yerini kolaylıkla tarif etmek için, genellikle M1 ve M2 Metro ve Marmaray hatlarının çıkışı kullanılıyor. Metro çıkışından İDO Yenikapı Terminali’ne 5-6 dakikalık bir yürüyüş ile ulaşabilirsiniz.

İDO Yenikapı İskelesi Haritası

İDO Yenikapı İskelesi Yol Tarifi

İDO Yenikapı İskelesi'ne ulaşmak için pek çok alternatife sahipsiniz. Toplu taşıma araçlarının kesiştiği lokasyonuyla Yenikapı İskelesi, şehrin en merkezi noktalarından biri konumundadır. İDO Yenikapı İskelesi’ni tarif etmek için genellikle Yenikapı Metro ve Marmaray istasyonlarının olduğu noktalar kullanılmaktadır.

Metrobüs ile İDO Yenikapı İskelesi'ne Nasıl Gidilir?

İstanbul’un en fazla kullanılan toplu taşıma aracı olan Metrobüs ile İDO Yenikapı İskelesi'ne ulaşabilmeniz mümkündür. İDO Yenikapı İskelesi'ne Metrobüs ile ulaşmak için Zeytinburnu durağında aktarma yapıp MR10 Numaralı otobüslerle yaklaşık 15 dakikalık bir yolculuk ile Marmaray’a ulaşabilir ve oradan yapacağınız aktarma ile Yenikapı İskelesi’ne gidebilirsiniz.

Metro ile İDO Yenikapı İskelesi'ne Nasıl Gidilir?

İDO Yenikapı İskelesi'ne ulaşım sağlayabileceğiniz bir diğer toplu taşıma aracı, metro hattıdır. M2 Hacıosman - Yenikapı güzergahını kullanarak trafiğe takılmadan hızlıca Yenikapı İskelesi’ne varabilirsiniz. M2 hattına alternatif olarak ise, M1A ve M1B metro hatlarını da tercih edebilirsiniz.

Marmaray ile İDO Yenikapı İskelesi'ne Nasıl Gidilir?

Avrupa ve Anadolu Yakasını raylı sistem ile birbirine bağlayan ve son dönemde sıklıkla kullanılan Marmaray ile de İDO Yenikapı İskelesi'ne ulaşabilirsiniz. Anadolu Yakasından Marmaray ile Yenikapı’ya gelmek için Ayrılıkçeşmesi veya Üsküdar duraklarını kullanabilirsiniz. Avrupa Yakası’ndan ise Kazlıçeşme veya Sirkeci duraklarını kullanarak İDO Yenikapı İskelesi'ne varabilirsiniz.

Otobüs ile İDO Yenikapı İskelesi'ne Nasıl Gidilir?

Şehir içi ulaşımın can damarları olan otobüsler ile İDO Yenikapı İskelesi'ne gitme seçeneğine sahipsiniz. Hem Avrupa hem de Anadolu Yakasından çeşitli şehir içi otobüsler ile rahatlıkla Yenikapı’ya varabilir ve birkaç dakikalık yürüme ile iskeleye ulaşabilirsiniz.

Tramvay ile İDO Yenikapı İskelesi'ne Nasıl Gidilir?

İstanbul’un en eski raylı hatlarından biri olan T1 Tramvay hattı ile İDO Yenikapı İskelesi'ne ulaşabilirsiniz. İskeleye ulaşmak için ise tramvay ile önce Zeytinburnu’na gelebilir, ardından da M1A Atatürk Havalimanı – Yenikapı Metro Hattına aktarma yaparak İDO Yenikapı Terminali’ne gidebilirsiniz.

Yenikapı’da Nerelerde Vakit Geçirebilirsiniz?

Tarihi yarımadanın bir parçası olan Yenikapı, vakit geçirmeniz için pek çok farklı alternatif sunuyor. Yenikapı sahili yakınlarında bulunan kültürel kalıntıları ziyaret ederek İstanbul’un görkemli tarihine yakından tanıklık edebilirsiniz. Bununla birlikte, geniş bir ulaşım ağının ortasında yer alan Yenikapı’dan yapacağınız kısa yolculuklar ile tarihi yarımadayı ve Yenikapı etrafında yer alan yerleri rahatlıkla gezebilirsiniz.

Yenikapı İskelesi etrafında yer alan Bizans döneminden kalma surlar, Halil Çevkan Çeşmesi ve Refia Hanım Çeşmesi gibi İstanbul’u yansıtan eserleri kısa bir yürüme ile ziyaret ederek tarihi dokuyu içinize çekebilirsiniz. Ayrıca Küçük Ayasofya, Topkapı Sarayı, Hipodrom Kalıntıları gibi eserleri çok kısa sürecek otobüs yolculukları ile ziyaret edebilirsiniz. Buna ek olarak Yenikapı’nın simgelerinden olan Yenikapı Mevlevihanesi ve Panaroma 1453 müzelerini de yine ufak bir otobüs veya metro yolculuğu ile görebilirsiniz.

Siz de Yenikapı’nın merkezi lokasyonundan ve tarihi havasından faydalanarak İstanbul’da güzel bir gün geçirebilirsiniz.

İDO Yenikapı İskelesi İletişim Bilgileri

İDO Çağrı Merkezi: 444 44 36 - 0850 222 44 36

İnegöl’e Feribotla Ulaşım

Araba vapurları bugünkü şekliyle ilk defa 1869 yılında Şirket-i Hayriye’nin yetkilileri tarafından düşünülmüştür. Çizilen planlar İngiltere’ye iletilmiş, sipariş verilmiştir.
Feribot; otomobil, araba ve vagon taşıyan gemilere denir. Daha çok nehir ve limanlarda kara taşıtlarını bir kıyıdan diğer kıyıya geçirmek için kullanılır. Araba taşıyan vapurlara araba vapuru denir. İlk feribotlar kürekliydi ve bazıları da kıyıdan kıyıya iple çekilirdi. Sonrasında yerini buharlı ve sıvı yakıtlı gemiler aldı. Araba taşıyan feribotların yanında tren vagonları taşıyan cinsleri de vardır.
Ülkemizde ve dünyada, okyanuslarda kullanıldığı gibi boğazlarda ve küçük denizlerde kullanılan araba, tren, yük ve yolcu taşımacılığında kullanılır.
Tren taşımak için yapılan feribotlara özel olarak ray döşenmektedir. Yükleme ve boşaltma yapılacak iskelelerde rayla döşendiğinden işlem kolayca yapılır. Araba vapurlarının ön ve arka kısmı iniş ve binişlerin kolayca yapılabileceği şekildedir.
Ülkemizde feribot kullanımı oldukça yangın olup, insanlar ulaşmak istediği şehre deniz yoluyla ulaşmaktadır. Petrol ürünlerinin her geçen gün artması, daha ucuz olan deniz taşımacılığının önemini artırmaktadır.
Özellikle Avrupa ile Anadolu yakasında, İstanbul- İzmir, Darıca- Yalova, Mersin- Girne, Çanakkale- Bozcaada ve İmroz adası arasında feribot seferleri yapılmaktadır. Yaz ayların turizmin artmasıyla turistik beldelerimizde feribot seferleri yapılmaktadır.
İstanbul’dan İnegöl’e feribotla nasıl ulaşılır?
Mudanya’ ya hızlı feribotla geçilir. Yaklaşık 2,5 saat süren yolculuk sonrasında Mudanya’da inip İnegöl’e gitmek için kara yolu ile devam edilebilir.

Her zaman olduğu gibi uzun yollarda arabanızla ilgili sıkıntı çekmemek için araçlarınızın gerekli tamir, bakım ve onarım işlemlerinizi yaptırmalısınız. Oto Ekspertiz Ümraniye gibi araçlarınızın tamirini, bakımını ve onarımını yaptırabileceğiniz bir çok firma bulunmaktadır.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır