son vapur tepeköy / °SON VAPUR BUTIK OTEL İMROZ 2* (Türkiye) - 3501 TL ve üzeri | BOOKEDER

Son Vapur Tepeköy

son vapur tepeköy

#Gökçeada, #Çanakkale’nin bir ilçesi, ülkemizin de en büyük adası.

Ada'nın birbirinden şirin köyleri, her yıl keşif meraklısı gezginleri, deniz kum güneş diyen tatilcileri konuk ettiği gibi “damak tadım uğruna fizana giderim” diyen yeme içme gurmelerini de iddialı sofraları ile ağırlamakta.

Biz de sizin için Zeytinli Köye geldik. Burası eski bir Rum köyü. Otelimiz de köyün hemen girişindeki @sonvapurimroz

Son Vapur, meyhanesi ve şirin #küçükotel ‘i ile adanın yeme içme ve eğlence kültürüne katkı sağlıyor. Meyhane bölümünün hikayesi #Ortaköy’de başlamış, #İmroz ve #Cunda’da halen devam ediyor.

Otelin 6 odası bulunuyor. Bizim favorimiz, yüksek tavanı ve keyifli ada manzarası ile üst kat odaları. 

Sabah uyanın balkona çıkın, gözlerinizi kapatın ve şöyle misss gibi sabah rüzgarını teninizde bir hissedin, temiz hava bol oksijen ile güne başlayın. Gözlerinizi açın ve köyün büyüleyici manzarasını seyredin.

Odalar gayet geniş ve oldukça da temiz. Dekorasyonda rustik perdeler ile beyaz tekstil ürünleri ahşaba nezih bir uyum katmış. 

Kahvaltıya nisan-ekim ayı arasında dışarıdan da konuk kabul ediyorlar ve fiyatı kişi başı 65₺ olacakmış. Çeşitli reçeller, peynirler, leziz kokulu Çanakkale domatesi, sıcaklar ve diğer çeşitler ile zengin bir sofra hazırlıyorlar masanıza. 

Akşam ise Buharda Oğlak, kesin ama kesin denemelisiniz. Yine Biberiyeli Bonfile, Dülger Kavurma ana yemekte favorilerimizden.. 

Yemeden dönme:

Sıcak Ot Tabağı, Beğendili Ahtapot, Balık Simit, Pazılı Levrek Sarma, Balık Pastırma, Triokfteri, İsli Midye, Cibes Otu ve tatlı olarak Volkanik.

🎒Gökçeada’ya gelmişken;

Dar sokakları, taş evleri ile tarihi Rum köylerini, Tepeköy, Dereköy, Eski Bademli Gliki' ni ziyaret edebilir, Kefaloz plajında kite ve sörf yapabilir, Tepeköy pınar başında muhteşem gün batışı ve karşınızda Samotrake Adasına karşı keyif yapabilirsiniz. Detaylı Gökçeada notları kucukoteller.com Gökçeada sayfasında.

🦮Evcil hayvan için uygun.

🚙Park yeri var.

Daha Az

Devamını Oku

Oteller Tepeköy

  • SARI KEÇİ TAŞ OTEL

    SARI KEÇİ TAŞ OTEL

    Tepeköy İç Yolu No:44GökçeadaOteller

    8,5

    Müthiş

    4 değerlendirme

    0.1 km. GD Tepeköy. Bahçe, teras ve dağ manzarasına sahip SARI KEÇİ TAŞ OTEL, Gökçeada'da Kaleköy Limanı'na 13 km uzaklıkta yer alır. Tesisin bazı birimlerinde bahçe manzaralı balkon vardır.

    Onu ayırt

  • Agridia Taş apartlar

    Agridia Taş apartlar

    Tepeköy YoluGökçeadaDaireler

    0.1 km. KB Tepeköy. Agridia Taş apartlar, Gökçeada'da, Kaleköy Limanı'na 13 km mesafede konaklama olanağı sunmaktadır. Dairede balkon, 1 yatak odası, oturma odası ve iyi donanımlı bir mutfak bulunmaktadır. Ayrıca düz ekran TV mevcuttur.

    Onu ayırt

  • Son Vapur Butik Otel

    Son Vapur Butik Otel

    Zeytinliköy KöyüGökçeadaOteller

    3 km. GD Tepeköy. Gökçeada'da yer alan Son Vapur Butik Otel restoran, bar, ortak oturma alanı ve bahçe sunmaktadır. Bu tesisteki olanaklar arasında konsiyerj hizmeti, bagaj muhafaza alanı ve tüm alanlarda ücretsiz WiFi erişimi bulunmaktadır. Resepsiyonu 24 saat açık olan tesiste oda servisi ve döviz bozdurma hizmetin…

    Onu ayırt

  • Meydani Butik Hotel

    Meydani Butik Hotel

    atatürk cad no 33 gökçeadaGökçeadaOteller

    9,6

    Fevkalade

    18 değerlendirme

    6 km. KD Tepeköy. Gökçeada'da, Kaleköy Limanı'na 4,7 km mesafede yer alan Meydani Butik Hotel'de restoran, sigara içilmeyen odalar ve ücretsiz WiFi erişimi mevcuttur. Konuklar şehir manzarasının keyfini çıkarabilirler. Otelin klimalı odalarında çalışma masası, su ısıtıcısı, minibar, kasa, düz ekran TV ve duşlu özel b…

  • Gökçeadada merkezi yerde doğayla içiçe möbleli daire

    Gökçeadada merkezi yerde doğayla içiçe möbleli daire

    Mektep SokakGökçeadaDaireler

    10

    6 km. KD Tepeköy. Gökçeada Bölgesi'ndeki Gökçeadada'da yer alan Gökçeadada, Yükü'nün Yükü'nü yöneten Çiçeği daire, balkonlu ve bahçe manzaralıdır. Kaleköy Limanı'na 4,4 km mesafedeki tesiste bahçe ve ücretsiz özel otopark vardır. Bu klimalı dairede 1 yatak odası, düz ekran kablo TV, yemek alanı, buzdolabı içeren mutf…

    Onu ayırt

  • İmroz Elia Otel

    İmroz Elia Otel

    fatih mahallesi atatürk caddesi no 9/2GökçeadaOteller

    8,5

    Müthiş

    12 değerlendirme

    6 km. KD Tepeköy. Gökçeada'da, Kaleköy Limanı'na 4,7 km mesafede yer alan İmroz Elia Otel'de teras, sigara içilmeyen odalar ve tüm alanlarda ücretsiz WiFi erişimi mevcuttur. Tesiste konuklar için ücretsiz ulaşım servisi, 24 saat açık resepsiyon ve döviz bozdurma hizmeti sunulur. Otelin klimalı odalarında çalışma masa…

    Onu ayırt

  • Gokceada Marmaros Butik Otel

    Gokceada Marmaros Butik Otel

    Çınarlı Mahallesi Atatürk Caddesi No: 4 Gökçeada ÇanakkaleGökçeadaOteller

    6 km. KD Tepeköy. Gökçeada'da, Kaleköy Limanı'na 4,8 km mesafede yer alan Gökçeada Marmaros Butik Otel, şehir manzarasına sahiptir. Resepsiyonu 24 saat açık olan bu tesiste restoran da vardır. Otelde aile odaları vardır. Otelin odalarında su ısıtıcısı temin edilmiştir.

    Onu ayırt

  • Dami Vintage Inn Butik Otel

    Dami Vintage Inn Butik Otel

    Ova SokakGökçeadaOda ve Kahvaltılar

    6 km. KD Tepeköy. Gökçeada'da yer alan Dami Vintage Inn Butik Otel'de WiFi erişimi ücretsizdir. Konuklar restoran, bar ve bahçenin keyfini çıkarabilirler. Konaklama birimlerinde balkon, klima, düz ekran TV ve içinde duş ile terlik bulunan özel banyo mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı tesisinde her gün alakart kahvaltı ser…

    Onu ayırt

  • Serttaş Apart

    Serttaş Apart

    Fatih mahallesi Osman Zeybek Sokak Şeker apt daire 1GökçeadaDaireler

    6 km. KD Tepeköy. Gökçeada'da, Kaleköy Limanı'na 4,5 km mesafede yer alan Serttaş Apart, mutfaklı konaklama birimleriyle hizmet vermektedir. Bu tesiste balkon ve ücretsiz özel otopark mevcuttur. Bu tek yatak odalı dairede düz ekran TV, klima ve oturma odası bulunmaktadır.

    Onu ayırt

  • PAPARUNA BUTİK OTEL

    PAPARUNA BUTİK OTEL

    5 Tuzla SokakGökçeadaOda ve Kahvaltılar

    9,6

    6 km. KD Tepeköy. Kaleköy Limanı'na 4,8 km uzaklıkta yer alan PAPARUNA BUTİK OTEL bahçe, teras ve rahatınız için 24 saat açık resepsiyon sunmaktadır. Tesiste ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanmaktadır. Tüm konaklama birimlerinde oturma alanı ve düz ekran uydu TV'nin yanı sıra ücretsiz banyo malzemeleri, bide ve duşla dona…

    Onu ayırt

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası