innova sultanahmet istanbul hotel / °OTEL INNOVA SULTANAHMET ISTANBUL İSTANBUL 4* (Türkiye) - TL ve üzeri | BOOKEDER

Innova Sultanahmet Istanbul Hotel

innova sultanahmet istanbul hotel

İnnova Sultanahmet İstanbul

İnnova Sultanahmet İstanbul otelinde konaklarken İstanbul şehrindeki görülmesi gereken yerlerinin çoğunu göreceğinizden emin olabilirsiniz. Otel, tüm ünlü simge yapılara yakın mesafede şehrin tam merkezinde yer alır. Ayasofya konumuna sadece M mesafedeki İnnova Sultanahmet İstanbul otelinde konaklarken, turistik yerlerin ötesinde İstanbul şehrini tam anlamıyla keşfedebilirsiniz.
Konukların konforu için tesis en iyi hizmetleri ve olanakları sunar. Konaklamanız boyunca ücretsiz Wi-Fi sayesinde iletişimlerinizi sürdürebilirsiniz. Daha tesise bile varmadan, giriş ve çıkış tarihleriniz için havaalanı transferleri ayarlayabilirsiniz. Otel konuklarına sunulan taksi ve servis aracı hizmetleri sayesinde İstanbul şehrinde günübirlikte turlar, geziler ve çok daha fazlasını kolayca planlayabilirsiniz.
Arabayla seyahat ediyorsanız otel için sunulan tesis bünyesindeki otoparktan memnun kalacaksınız. Bu muhteşem otel konaklamanızda size yardıma hazır resepsiyon personelinden emanet kasaları ve konsiyerj hizmeti dahil çeşitli hizmetler alabilirsiniz. Otel konuklarına sunulan turlar hizmeti sayesinde en gözde restoranlarda rezervasyon yaptırabilir veya en iyi biletleri kolayca alabilirsiniz. Otel konuklarına sunulan çamaşır yıkama hizmeti ve kuru temizleme hizmeti hizmeti sayesinde en sevdiğiniz kıyafetlerinizi temizletebilirsiniz, yani yanınıza çok fazla eşya almanız gerekmez.
Canınız hiçbir şey yapmak istemiyor mu? 24 saat oda servisi, günlük kat hizmetleri ve oda servisi gibi hizmetler sayesinde İnnova Sultanahmet İstanbul otelinde zamanınızı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Dumansız bir ortam sağlamak için otel içinde sigara içmek kesinlikle yasaktır.
Konforunuz düşünülerek tasarlanmış tüm odalarda rahat bir gece geçirmeniz için pek çok olanak sunulmaktadır. Bazı odalar konforunuz için nevresim hizmeti ve klima ile donatılmıştır. Bazı odalarda konukların eğlenmesi için televizyon bulunur. Bazı odalarda şişe su, kahve veya çay makinesi ve minibar bulunduğu bilmek hoşunuza gidecek.
Banyo malzemeleri de diğer olanaklar kadar önemlidir ve otel için bazı banyolardasaç kurutma makinesi, havlular ve banyo malzemeleri sunulmaktadır.


Yemekler ve yapılacaklar

Güne başlamanın en güzel yolu lezzetli bir kahvaltıdır ve İnnova Sultanahmet İstanbul otelinde ücretsiz kahvaltının keyfini çıkarabilirsiniz. Mis gibi bir fincan kahveden iyisi var mı? otel tatilinizde her güne kaliteli bir fincan kahveyle enerjik şekilde başlayın. Acıktığınız için seyahat planlarınızı değiştirmeyin! Tesisteki restoranlar kolayca ulaşabileceğiniz lezzetli yemek seçenekleri sunar. Beslenmenizle ilgili kısıtlamalarınız ne olursa olsun, İnnova Sultanahmet İstanbul otelinin sunduğu lezzetli helal (İslami usullere uygun) yemeklerinin tadını çıkarabilirsiniz.
Harika bir gece geçirmek çok kolay! bar tesisinin dışına çıkmadan eğlenceli bir akşam geçirin.
Gün boyunca İnnova Sultanahmet İstanbul bünyesinde aktivitelerle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Gün sonunda masaj, spa, buhar odası ve sauna ile sıcağın keyfini çıkarın. Egzersizlerinizi atlamak istemiyorsanız otel bünyesindeki fitness olanakları sayesinde formunuzu koruyabilirsiniz.


Tesisin çevresi

Elverişli konumuyla otel, İstanbul şehrinin her noktasına kolay erişim imkanı sunar. 1,1 km mesafedeki Topkapı Sarayı konumunda bir öğleden sonra dolaşıp yerel sanat eserlerini keşfedebilirsiniz.


Burada konaklamanız için nedenler

Bu otel için verilen yiyecek-içecek puanı şehirdeki konaklama yerlerinin %99 kadarından daha yüksek.
Bu otel temizlik için şehirdeki diğer konaklama yerlerinin %95 kadarından daha yüksek puan aldı.
Bu tesisin oda konforu için aldığı puan şehirdeki rakiplerinin %98 kadarından daha yüksek.

Daha az göster

  • Otel Odası

    Tüm otel olanaklarına sahip özel bir odanız olacak

  • Temiz ve Düzenli

    Bu konaklama için birkaç farklı temizlik uygulaması listelendi

  • Ücretsiz

    Bu konaklamaya ücretsiz Wi-Fi dahildir

Innova Sultanahmet Istanbul konaklamanızda İstanbul merkezinde, Kapalı Çarşı ve Yerebatan Sarnıcı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. İstanbul bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize ayak kare alanda toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Çift Kişilik Odalar(₺  - ₺ )

Çift ​Kişilik Oda

Yatak belirtilmedi

Yatak belirtilmedi

seafoodplus.info

₺ /gecelik

₺  seafoodplus.info

Yatak belirtilmedi

Yatak belirtilmedi

seafoodplus.info

₺ /gecelik

₺  seafoodplus.info

Yatak belirtilmedi

Yatak belirtilmedi

Traveluro

₺ /gecelik

₺  toplamTraveluro

Standart Odalar(₺  - ₺ )

Standart oda

Yatak belirtilmedi

Yatak belirtilmedi

Priceline

₺ /gecelik

₺  toplamPriceline

Yatak belirtilmedi

Yatak belirtilmedi

seafoodplus.info

₺ /gecelik

₺  seafoodplus.info

Deluxe Odalar(₺  - ₺ )

Deluxe oda

Yatak belirtilmedi

Yatak belirtilmedi

seafoodplus.info

₺ /gecelik

₺  seafoodplus.info

Yatak belirtilmedi

Yatak belirtilmedi

seafoodplus.info

₺ /gecelik

₺  seafoodplus.info

Yatak belirtilmedi

Yatak belirtilmedi

seafoodplus.info

₺ /gecelik

₺  seafoodplus.info
8,6

Çok iyi doğrulanmış konuk yorumuna göre

8,5Arkadaşlar

9,0Yalnız

8,3Aileler

8,6Çiftler


Yorum bulunamadı. Yorumları görmek için bir filtreyi kaldırmayı, aramanızı değiştirmeyi veya tümünü temizlemeyi deneyin.

Piyer Loti Cad No. Sultanahmet, Istanbul

  • Türk ve İslam Eserleri Müzesi m
  • Sultanahmet Meydanı m
  • Sultanahmet Cami km
  • Küçük Ayasofya Camii km
  • Kapalı Çarşı km
  • Yerebatan Sarnıcı km
  • Ayasofya km
  • İstanbul Arkeoloji Müzesi1 km
  • Misir Çarşisi km
  • Gülhane Parki km
  • Süleymaniye Hamami km
  • Topkapı Sarayı km

Giriş/Çıkış

Check-in işlemi sonrası, check-out işlemi öncesi herhangi bir saatte yapılabilir

İptal/ön ödeme

İptal/ön ödeme politikaları oda türüne ve tedarikçiye göre değişmektedir.

Gecelik fiyat. Fiyatlar sabit değildir ve tarihe göre farklılık gösterebilir.

Aya göre ortalama gecelik fiyat

Gecelik ortalama fiyat

  • Innova Sultanahmet Istanbul tesisinde kaç gün konaklamalısınız? KAYAK kullanıcıları odalarını genellikle 3 günlüğüne rezerve etmektedir.

  • Innova Sultanahmet Istanbul, Fatih bölgesindeki Piyer Loti Cad No. Sultanahmet adresinde konumlanmaktadır, İstanbul şehir merkezine 2,5 km. Innova Sultanahmet Istanbul noktasına en yakın kent simgesi: Türk ve İslam Eserleri Müzesi.

  • Innova Sultanahmet Istanbul için giriş saati; ve çıkış saati;

  • Evet, Innova Sultanahmet Istanbul ücretsiz Wi-Fi erişimi sunmaktadır.

  • Innova Sultanahmet Istanbul ile İstanbul Sabiha Gökçen arasındaki mesafe: 30,8 km. Innova Sultanahmet Istanbul ile İstanbul arasındaki mesafe: 35,6 km.

  • KAYAK, İstanbul içinde yer alan Innova Sultanahmet Istanbul tesisinde müsait olan tüm oda fırsatlarını bulmak için internet ağını tarar ve bu fırsatları karşılaştırarak konaklamanız için en iyi fiyatı bulmanıza yardımcı olur. Farklı seyahat siteleri, Innova Sultanahmet Istanbul tesisindeki odalar için farklı zamanlarda indirimler ve fırsatlar sunacaktır. KAYAK, çok sayıda farklı seyahat sitesinden tüm fiyatları size gösterir. Bu, Innova Sultanahmet Istanbul için her zaman harika bir fırsat bulabileceğiniz anlamına gelir.

En yakın

Yakındaki diğer tesisler

%18 daha ucuzRecital Hotel Mükemmel ( yorum)0,02 kmSpor salonu, Restoran, Bar/Lounge₺ +

%20 daha ucuzArtika Hotel9 Mükemmel ( yorum)0,03 kmOda servisi, Ücretsiz WiFi, Çay/kahve makinesi₺ +

Peyk Hotel9 Mükemmel ( yorum)0,05 kmWi-Fi, Kahve makinesi, İş merkezi₺ +

%51 daha ucuzSeven Days Hotel İyi (5 yorum)0,05 kmWi-Fi, Düz ekran TV, Kablo veya Uydu TV₺ +

En ucuz

İstanbul'daki en ucuz konaklamalar

%76 daha ucuzRedamancy Hotel İyi ( yorum)0,12 kmOda servisi, Ücretsiz WiFi, Tüm alanlarda Wi-Fi erişimi₺ +

%74 daha ucuzTT Guest Rooms0,09 kmOda servisi, Ücretsiz WiFi₺ +

%66 daha ucuzThe Laila Hotel İyi ( yorum)0,14 kmOda servisi, Ücretsiz WiFi, Çay/kahve makinesi₺ +

İnnova Sultanahmet İstanbul Hotel

Oda Bul

Room

Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Çift

Delüks Deniz Manzaralı Balkonlu 1 Çift Kişilik Yatak

Tek

Ekonomi Tek Kişilik Oda

Room

Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Family

Family Oda

Room

Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Çift

Ekonomi 1 Çift Kişilik Yatak

Primary

Deluxe Tek Kişilik Oda

Ekonomik

Ekonomik Oda

Primary

Deluxe Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

İstanbul’un en eski yerleşim noktalarından birisi olan, tarihi dokusu ve kültürel geçmişi ile öne çıkan lokasyonda misafirlerine hizmet veren İnnova Sultanahmet İstanbul Hotel, yalnızca konumu ile değil, geniş çapta hizmeti ile birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Deniz ve şehir manzaralı odaları ile birçok konuğu etkileyen konaklama tesisi, hem kenti iş için ziyaret eden hem de İstanbul’u keşfetmeye çıkmış misafirlere yönelik hizmeti ile öne çıkıyor. Bu kapsamda sağlık ve spadan spora kadar geniş olanaklara sahip olan tesis, İstanbul Boğaz manzaralı restoranı ile biliniyor. İnnova Sultanahmet İstanbul Hotel, kent tarihinin değiştiği ve dönüştüğü birçok mekana olan yakınlığı sayesinde turistlerin ilgisini çekiyor. Sultan Ahmet Camii, Ayasofya Müzesi, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, Gülhane Parkı, Küçük Ayasofya, Sokullu Mehmet Paşa Camii gibi yerler otele yürüme mesafesinde bulunuyor. Bunlara ek olarak kente hava yolu ile gelen misafirlere özel olarak transfer hizmeti da konaklama tesisi tarafından veriliyor. İnnova Sultanahmet İstanbul Hotel’e ulaşmak için Kennedy Caddesi’nden Segah Sokağa giriş yapıp, Kadırga Limanı Caddesi’ne geçiş yapmalısınız.

Tesis Çevresindeki Yerler

Poi icon Yakında neler var?

  • Yenikapı Deniz Otobüsü Limanı 1,1 km
  • Eminönü İskelesi 1,2 km
  • Karaköy İskelesi 1,7 km
  • Kabataş İskelesi 3,5 km
  • Kadıköy Limanı 4,7 km
  • Beşiktaş İskelesi 4,8 km
  • Ortaköy İskelesi 6,4 km
  • Kalamıs ve Fenerbahce Marina 6,7 km
  • Zeyport 7,1 km
  • Arnavutköy İskelesi 9,0 km

Poi icon Doğal güzellikler

  • Gülhane Parkı 0,9 km
  • Taksim Gezi Parkı 3,6 km
  • Maçka Parkı 4,5 km
  • Yıldız Parkı 5,9 km
  • Pierre Loti 6,0 km

Poi icon Tarihi ve turistik yerler

  • II. Mahmud Türbesi 0,2 km
  • Sokullu Şehit Mehmet Paşa Camii 0,3 km
  • Nuru Osmaniye Camii 0,3 km
  • Esma Sultan Çeşmesi 0,4 km
  • Mahmut Paşa Camii 0,4 km
  • Alman Çeşmesi 0,5 km
  • Sultanahmet Camii 0,5 km
  • Beyazit Camii 0,6 km
  • Ayasofya Müzesi 0,8 km
  • Beyazit Kulesi 0,8 km

Poi icon Alışveriş yapabileceğiniz yerler

  • Galatasaray Balık Pazarı 1,7 km
  • Historia AVM 2,3 km
  • Çiçek Pasajı 3,2 km
  • İstiklal Caddesi 3,4 km

Poi icon Sahil ve plajlar

  • Burç Plajı 4,6 km
  • Suadiye Plajı 11,2 km
  • Çiroz Halk Plajı 14,2 km
  • Florya Plajı 15,8 km

Poi icon Kayak merkezleri

  • The Dome Kayak Merkezi 15,4 km

Poi icon En yakın havalimanları

  • Cengiz Topel Havalimanı 77,9 km

Poi icon Ulaşım

  • Çemberlitaş İstasyonu 0,2 km
  • Sultanahmet İstasyonu 0,4 km
  • Gülhane İstasyonu 0,8 km

* Noktalar arası mesafeler kuş uçuşu ölçümlerle belirleniyor.

Ulaşım

Adres
Binbirdirek Mh., Piyer Loti Cd. No:6, Fatih/İstanbul /Yok Fatih, İstanbul

Konum Bilgileri

Şehir Merkezine UzaklıkSultanahmet m
Havaalanıİstanbul HA 48 km

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Check-in Başlangıç ve Bitiş -

Check-out öğlen

Talimatlar
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Hazırlıklı olun: Seyahat etmeden önce bu konaklama yeri için uygulanmakta olan en güncel COVID seyahat gerekliliklerini ve önlemlerini kontrol edin.
Özel Talimatlar

Resepsiyon çalışanları varışta misafirleri karşılayacaktır.

İsteğe Bağlı
  • Kahvaltı ücreti: yetişkinler için 50 TRY - 70 TRY arası, çocuklar için 20 TRY TRY arası (yaklaşık fiyat).
  • Havaalanı gidiş dönüş servisi ücreti: araç başı 2 TRY (maksimum kişi sayısı 4).
  • Her çocuk için havaalanı servis ücreti: 2 TRY (üst yaş sınırı 6 yaşındaki).
  • Valesiz otopark ücreti: gecelik 50 TRY.
  • Yakında ücretli otopark: gecelik 50 TRY ( fit mesafede)
  • Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır)
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: günlük TRY.
  • İlave yatak ücreti: günlük TRY.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Tesise Özel Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir:

  • Depozito: konaklama başına TRY.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Tesise Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler
  • Odalarda kalan tüm misafirlerin otele kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.
  • Bu konaklama yerinde, rehber hayvanlar da dâhil olmak üzere hiçbir evcil hayvana izin verilmemektedir.
  • Bu konaklama yeri, hâlihazırda artırılmış temizlik ve misafir güvenliği önlemlerinin uygulandığını bildirmektedir.
  • Konaklama yerini temizlemek için dezenfektan kullanılır, sık dokunulan yüzeyler konaklama aralarında dezenfektanla temizlenir, yatak çarşafları ve havlular en az 60 °C/ °F sıcaklıkta yıkanır.
  • Misafirlere maske ve eldiven dahil olmak üzere kişisel koruyucu ekipman sunulacaktır.
  • Sosyal mesafe kuralları geçerlidir, konaklama yerindeki personel kişisel koruyucu ekipman kullanır, ana iletişim alanlarında personel ve misafirler arasında akrilik yüz koruyucu siperlik bulunur, personelin ateşi düzenli olarak ölçülür, misafirlerin ateşi ölçülür, misafirlere el dezenfektanı sağlanır.
  • Temassız giriş imkânı ve temassız çıkış imkânı sunulur.
  • Kahvaltı için ayrı ayrı paketlenmiş yemek seçenekleri mevcuttur.
  • Her bir misafir odası, rezervasyonlar arasında minimum 24 saat boş tutulur.

Sıkça Sorulan Sorular

Yakınlarda gezilecek yerlerden bazıları;

  • Sultan Ahmet Camii&#;nin minarelerine yakından bakın ( km)
  • Kapalıçarşı&#;da alışveriş yapın ( km)
  • Ayasofya&#;yı seyre dalın ( km)
  • Hareketli gece hayatının keyfini çıkarın ( km)
  • Topkapı Sarayı&#;nda geçmişin izlerinin peşinden gidin ( km)
  • Eminönü&#;nde balık ekmek yiyin ( km)

Tümünü görmek için tıklayın

Tesiste bulunan konseptlerde sunulan hizmetleri incelemek için tıklayın

İnnova Sultanahmet İstanbul Hotel otelin havalimanı ve şehir merkezine olan uzaklığı;

  • İstanbul Havalimanı (18 km)
  • Sabiha Gökçen Havalimanı (45 km)

Tesisin sunduğu olanaklar;

Ücretsiz olanaklar

Ücretli olanaklar

Bu odalardan birine rezervasyon yaptırmak için hemen tıklayın

Tesiste konaklayabileceğiniz toplam 7 oda bulunuyor.

Rezervasyon yapmak için hemen tıklayın

Otel için check-in saati &#;dan sonra başlar. Checkout işlemlerini ise kadar yapabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir