en nefret edilen burç / Uzak durun! Bu 3 burç sinirlenince deliye dönüyor - Astroloji Haberleri

En Nefret Edilen Burç

en nefret edilen burç

Uzak durun! Bu 3 burç sinirlenince deliye dönüyor

AKREP BURCU

Akrep burcu su grubu olmasına karşın diğer su burçları kadar dingin ve sakin kalmakta oldukça zorlanırlar. Bunun nedeni ise yönetici gezegenlerinin Plüton ve Mars olmasından kaynaklanmaktadır. Bu gezegenler akrep burçlarının dürtüsel olarak hareket etmesine neden olduğu gibi bazen de sert tavırlar göstermesine yol açarlar.

Akrep burçları öfkelendiklerini göstermeyi genel olarak tercih etmezler. Ancak onları gerçekten sinirlendirirseniz intikam almadan rahat edemezler. Sinirlendikten sonra sakinleşmeleri oldukça uzun zaman alır. Sinirli oldukları süreçte etraflarında olmanız daha da sinirlenmelerine yol açar. Sizin bu süreçte uzak durmanız daha iyi olacaktır. Onlar sakinleştikleri zaman sizin yanınıza gelirler.

Türkiye'de en çok nefret edilen 2 burç! Onlar ağzı ile kuş tutsa işe yaramıyor

BU DÜNYA DA İKİZLER OLARAK YAŞAMAK GERÇEKTEN ZOR

Zavallı, İkizler. Astrolojik olarak bilinçli bir İkizler olarak yaşamak bu dünyada çok zor. En nefret edilen burçlar listesinde ilk sırada ikizler burcu var.

İşte insanların nefret etmeyi sevdiği İkizler özellikleri:

İKİ YÜZLÜ İKİZLER

İkizler ikizlerin burcudur. İkizler insanlarında çalkantılı bir kişilik oluşturan güçlü bir ikilik vardır. Sık sık sıcak ve soğuk arkadaş oldukları veya daha kötüsü, arkanızdan iş çeviren ve en derin sırlarınızı onlar hakkında bilmek isteyeceğiniz son kişiye ifşa eden yalancı oldukları için nefret edilirler. Hain olmayan İkizler bile biraz fazla kurnaz, kurnaz veya işbirlikçi olmaya çalıştıkları için öfkelenirler.

seafoodplus.info

TUTARSIZ İKİZLER

Uçarı, güvenilmez, Dağınık beyinli… Bu kelimeler genellikle İkizler insanını küçümseyen bir şekilde tanımlamak için kullanılır. Gerçek şu ki, bu işaretle ne bekleyeceğinizi asla bilemezsiniz. Ve genellikle kendilerinden ne bekleyeceklerini de bilmiyorlar. Sizin için olduğu kadar sizin planlarınızı da boşa çıkarmaları onlar için bir sürpriz gibi. Bir iyilik istemek için aramanız gereken ilk kişi olamayabilirler.

KARAMSAR İKİZLER

Karar vermek ikizlerin güçlü yanı değildir. Genellikle ağır işleri başkalarına bırakmayı tercih ederler, bu da paylaşılan kararların tümü başkalarının vermesine bırakıldığında zamanla küçümsemeyi besleyebilir. Aşırı durumlarda, İkizler mutlu kararsızlıkları nedeniyle temel istikrardan yoksun olabilir. Ayrıca, bağlılık göstermeme konusundaki kötü şöhretli eğilimleri de var. Özellikle Oğlak gibi ciddi düşünen burçlar bundan oldukça rahatsız olabilir.

SAHTE DAVRANIŞLARI İLE ÜNLÜ İKİZLER

İkizler genellikle sahte davrandığı için nakavt olur. Başkalarına otantik duygu göstermek için mücadele ederler, bu yüzden kendilerini zorlama ve samimiyetsiz hissedebilecek bir imaja sahiptirler.

SÜREKLİ KONŞAN İKİZLER

Birçok insan çok fazla ve çok uzun konuştuğu için ikizlerden nefret eder. Sürekli konuşkan olabilirler ve söylemlerinin içeriği onlara büyüleyici gelse de, paylaştıkları zengin ayrıntılar dinleyicileri tarafından büyüleyici değildir.

seafoodplus.info

AKREP BURÇLARI ÇOK NADİR OLARAK SEVİLİRLER

Akrep burcunun sıklıkla nefret edilen bir burç olduğuna şüphe yok. Bu insanlar kutuplaşıyor ve çoğu zaman insanları yanlış yöne çekilebilecek çok fazla karanlık yoğunluk taşıyor. Çok derinden sevebilirler. Ancak, çok derinden nefret de edebilirler.

İşte insanların nefret etmeyi sevdiği Akrep özellikleri:

AKREPLERDEKİ GİZLİLİK DOĞAL BİR GÜVENSİZLİK YARATIR

Akrep insanları doğal olarak güvensizdir ve refleks olarak duygularını ve motivasyonlarını başkalarından gizler. Bazıları bunu gizemli ve sevecen bulurken, diğerleri onların gizli doğasına ve öngörülemezliğine sinirleniyor.

KAPRİSLİ AKREPLER SEVİLMEZ

Akrep'in gizliliğini birleştirmek, onların son derece değişken duygusal doğasıdır. Akrep'in etrafında yumurta kabukları üzerinde yürüyormuş gibi hissetmek kolaydır çünkü ruh halleri çok endişeli ve belirsiz olabilir. Kızgın bir Akrep'in size saldırması kadar çok az şey acıtır.

AKREPLERİN ZALİM YANLARI NEFRET DUYGUSUNU KÖRÜKLER

Akrep'in sıklıkla nefret edilen duygularına daha derinden dalarak, zalim tarafları özellikle kötülenir. Akrepler hassastır, ancak daha karanlık bir yerde olduklarında, insanları tamamen kayıtsız bir yerden buldozerler. Keskin bir dilleri var ve bununla insanları nasıl cezalandıracaklarını çok iyi biliyorlar. Soğuk kalpli olmaları onları zaman zaman sosyopat gibi gösterebilir. Ve birçoğu, karanlık ruh hallerinde gerçekten herkesin ölmesini istediklerini hissettiklerini kabul edecek. Bu, Plüton'un karanlık etkisidir. Bazı Akrepler kesinlikle sevdiklerinden daha derinden nefret ederler.

İKTİKAMCI AKREPLERDEN KORKULUR

Akrep tek zalim burç değildir. Oğlak ve Koç da bu alanda öne çıkıyor. Ama kimse Akrep'ten daha intikamcı değildir. Birçok insan kin tuttukları için onlardan nefret eder. Akreplerin kötü listesindeysen ve bu durumda da onların etrafında olman gerekiyorsa, bu tam bir cehennem olabilir. Güvenlerini yeniden kazanmak neredeyse imkansızdır, çünkü onları hemen hemen hiç affetmezler, bunun yerine kendilerine yanlış yaptığını düşündükleri insanları cezalandırmaya odaklanmayı seçerler. Tabii ki, bunun için kendilerine yöneltilen çok fazla nefret alacaklar.

İNATÇILIKLARI AKREPLERİ DOĞAL DÜŞMAN YAPAR

Akrep, zodyaktaki dört sabit burçtan biridir. Ve bunlar, karşılaşacağınız en inatçı işaretlerden biridir. Bir konuda fikirlerinin değişmesini istemiyorlarsa, asla pes etmelerini sağlayamazsınız. Çoğu zaman, sanki dinlemiyorlarmış gibi bir tuğla duvara konuşmak gibidir. Muhtemelen dinliyor olabilirler, ancak yalnızca kendi seçici yollarıyla argümanınızı seçebilmeleri için.

Ünlü oyuncu şikayet etti kabus başladı! Önce darp edildi, ardından gözaltına alındı sonra da ev hapsineÜnlü oyuncu şikayet etti kabus başladı! Önce darp edildi, ardından gözaltına alındı sonra da ev hapsine

Kanserle mücadele eden ünlü oyuncu sosyal medyadan duyurdu! Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'den yeni haberKanserle mücadele eden ünlü oyuncu sosyal medyadan duyurdu! Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'den yeni haber

Bu resimdeki küçük farkı görebiliyorsanız, IQ'nuz 'un üzerindeBu resimdeki küçük farkı görebiliyorsanız, IQ'nuz 'un üzerinde

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir