rize fındıklı satılık ev / Fındıklı Rize Aksu Mahallesi Satılık Daire - Emlakjet

Rize Fındıklı Satılık Ev

rize fındıklı satılık ev

PİYASALAR

  • BIST %
  • ALTIN%
  • DOLAR%
  • EURO%
  • STERLİN%
  • Ahşap yayıktan sofralara uzanan lezzet: Tonya tereyağıAhşap yayıktan sofralara uzanan lezzet: Tonya tereyağıKaradeniz yemeklerine lezzet katan coğrafi işaret tescilli Tonya tereyağı, Trabzon'un Tonya ilçesinde asırlardır ahşap yayıklarda üretiliyor.
  • Hemşin&#;de organik hayata dönüşHemşin'de organik hayata dönüş"Organik Tarım Havzası" Hemşin'de su değirmenleri yeniden dönmeye başladı
  • Kaçkar Dağları&#;nın büyüleyen güzelliği: Bulut DeniziKaçkar Dağları'nın büyüleyen güzelliği: Bulut DeniziKaçkar Dağları Milli Parkı içerisinde bulunan yaylaların eteklerinde gün batımı ile "bulut denizi"ni andıran sis, ziyaretçilerin beğenisini topluyor
  • Karadeniz&#;in doğal güzellikleri kayıt altına alındıKaradeniz'in doğal güzellikleri kayıt altına alındıAğaran Şelalesi, Anzer Yaylası, Avusor Gölü, manolya ağaçları, Gito Yaylası, Kaçkar Dağları Milli Parkı, Pokut Yaylası, Sal Yaylası, Yedi Göller gibi eşsiz doğal güzellikler kültür envanterine kaydedildi.
  • Doğadan gelen zenginlik: Karadeniz mutfağıDoğadan gelen zenginlik: Karadeniz mutfağıKaradeniz'in doğusunda yer alan Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin gibi şehirlerin mutfağında tespit edilmiş çeşit yemek bulunuyor. Bu yemekler birbirleriyle benzerlik gösterebiliyor.

Rize Fındıklı Satılık Daire

Fındıklı Satılık Daire Arayanlar İçin Semt Hakkında Önemli Bilgiler

Fındıklı satılık daire düşünenler için ilçe hakkında tüm önemli bilgileri tek bir yazıda topladık. Bu yazıda semtin coğrafi özelliklerinden, iklimine, mahallelerinden nüfusuna kadar birçok farklı konudan bahsettik. Gelin, bu güzel ve şirin ilçeyi birlikte daha yakından tanıyalım. Fındıklı, Türkiye Cumhuriyeti’nin Rize iline bağlı bir yerleşim birimidir. Rize on iki ilçeden meydana gelmiştir, Fındıklı ise kentin en gelişmiş beşinci yerleşim birimidir. İlçe kent nüfusunun yaklaşık olarak %’ine ev sahipliği yapmaktadır. Başka bir deyişle, kent nüfusunun %’i Fındıklı ilçesinde ikamet etmektedir. İlçenin bilinen bir diğer ismi Vitze’dir. Vitze, Lazca bir isimdir ve yerel halk bölgenin ismini “Viçe” olarak da anmaktadır. Çok uzun yıllar boyunca birçok farklı medeniyetin hüküm sürdüğü semt, Roma İmparatorluğu ve Trabzon İmparatorluğu’nun egemenliği altında uzun yıllar kalmıştır. İlçe, yılında Osmanlı İmparatorluğu’nun topraklarına katılmıştır.   

Fındıklı Satılık Daire Seçeceklere Semtin Coğrafyası

Bir bölgenin coğrafyası, o bölgenin ekonomisi ve emlak piyasası üzerinde söz sahibidir. Bu sebeple ilçenin coğrafi özelliklerini bilmek son derece önemlidir. Fındıklı satılık ev tercih edecekler için hazırladığımız yazının ikinci bölümünde semtin coğrafyasına ve doğasına değineceğiz. Fındıklı ilçesi, kilometrekarelik oldukça geniş bir arazi üzerine kurulmuştur. Semtin rakımı ise, daha açık bir ifade ile denizden yüksekliği yaklaşık yirmi metredir. İlçenin doğu hattında Arhavi, batısında Ardeşen, güneyinde Yusufeli ilçeleri ve kuzeyinde ise Karadeniz bulunmaktadır. İlçe, 13 kilometrelik uzun bir kıyı şeridine sahiptir. Kaçkarlara doğru uzanan tepelik arazide yer alan ilçede tipik bir Karadeniz iklimi hüküm sürmektedir. Semtte hava altı ay kapalı, dört ay bulutludur. Neredeyse iki yüz gün yağışlı geçer. Yıllık yağış miktarı yaklaşık olarak metredir. İlçede en yüksek sıcaklık 30 iken, en düşük sıcaklık yaklaşık olarak -4 derecedir. Fındıklı satılık konut arayanlar, özellikle başka illerden ve ilçelerden gelenler iklim konusunda bilgi sahibi olarak buraya yerleşmelidir.

Fındıklı Satılık Daire Düşünenlere İlçenin Ekonomisi 

Yazının son kısmında semtin ekonomisine değineceğiz. İlçenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalı olarak gelişmiştir. İlçede özellikle çay ve fındık üretimi yapılmaktadır. Bunlara ek olarak meyvecilik ve su ürünleri de önemli bir ekonomik getiridir. İlçe ekonomisinde arıcılık da önemli bir yer tutmaktadır. İlçede her yıl 32 bin ton yaş çay, ton kuru kabuklu fındık, ton süt, 60 ton et, 10 ton bal üretilmiştir. Kıyı balıkçılığı da semt ekonomisinde önemli bir yer tutmaktadır. Son yıllarda semtte ekonomik getirisi yüksek bir başka ürün olan kivi yetiştirilmeye başlanmıştır. Kivi üretimi, kamu kuruluşları tarafından da desteklenmektedir. Sergi ya da panayır alanı bulunmayan ilçede, her hafta Perşembe günleri bir Pazar kurulmaktadır. Fındıklı ilçesi tarımla uğraşanlar için oldukça iyi bir seçenektir. Bu sebeple Rize Fındıklı satılık ev arayanların hakim ekonomik sektörlerinden biri ile ilgili olması oldukça önemlidir.

Eğer Fındıklı satılık daire düşüncenizden eminseniz ve arayışınızı bir adım daha ileriye götürmek için harekete geçmek isterseniz , ilçede yer alan emlakçılardan danışmanlık hizmeti satın alabilir veya sahibinden Fındıklı satılık konut ilanlarının bulunduğu EmlakJet listeleme sayfalarına bakarak, kendinize en uygun olan ilanı seçebilirsiniz. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası