asma kilit kale / Kale Kilit Kale Kare Demir Asma Kilit | 70 mm | Koçtaş

Asma Kilit Kale

asma kilit kale

şifreli asma kilit

Birden fazla insanın bir arada bulunduğu ortamlarda gizlilik ve güvenlik ekstra önem kazanır. Şahsi eşyaların hem dağınıklık oluşturmaması hem de güvenliğinin sağlanması açısından korunaklı bir alana ihtiyaç duyulur. Özellikle yurt ortamında çok ihtiyaç duyulan bir durumdur. Özel alan ve şahsi sınırlar bu gibi yerlerde önem teşkil eder. Ancak özel ve önemli eşyaların yalnızca dolap içerisinde olması güvenilirlik açısından yeterli değildir. Bu anlamda ekstra korunaklı ortam sağlayan şifreli asma kilit çeşitleri öne çıkar. Eşyalar için emniyetli bir alan sunan bu şifreli fonksiyonel yapısı ile rahat bir kullanım sağlar. Kaliteli kilit kullanımı hem eşyaların güvende olmasını sağlar hem de insanın gün içerisinde içini rahat hissettirir. Bu açıdan kullanımı zaruridir. Şifresini yalnızca kendinizin bileceği ürünler, dayanıklı olmalarıyla ilgi görür. Şifreli asma kilit aynı zamanda maddi açıdan değerli eşyalarınızın bulunduğu dolapları güvene almak için de oldukça idealdir. Üzerindeki şifre sistemi aracılığıyla müşteriye denetleme ve kontrol avantajı sunar. Bu ürünlerde şifre değiştirme işlemi de kolaylıkla yapılır. Eğer şifrenin duyulduğunu ya da öğrenildiğini düşünüyorsanız rahatlıkla şifreyi güncelleyebilirsiniz. Farklı alanlarda emniyetinizi yüksek düzeyde sağlayabileceğiniz alternatifleri güvenle tercih edebilirsiniz. Şifreli asma kilit fiyatları da uygun aralıklarda yer alır. Bu sayede herkes tarafından rahatlıkla ulaşılabilir seçeneklerdir. Ürünlerle ilgili merak ettiklerinize Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kullanışlı Yapısıyla Asma Kilit Çeşitleri

Kullanışlı Yapısıyla Asma Kilit Çeşitleri

Üst düzey güvenlik önlemi sağlayan alternatifler aynı zamanda kötü niyetli insanlara karşı engelleyici bir rol üstlenir. Şifreli asma dolap kilidi tasarımı ve dayanıklı yapısı ile öne çıkar. Bu sayede kalabalık yaşam alanlarında da gizliliğin sağlanması olanaklı hale gelir. Kişisel dolapların ihtiyacı olan korumayı sağlayan ürün, gövde kısmında kullanılan kaliteli malzeme ile dolabı ekstra güvenli hale getirir. Basit ve etkili bir kullanıma sahip olması açısından avantajlı bir tercihtir. Kablolu şifreli asma kilit sayesinde mahremiyet sağlanırken aynı zamanda dışarıdan gelebilecek olumsuz aksiyonlara karşı da önlem alınmış olur. Gerek maksimum koruma sağlaması gerekse de fonksiyonel işlevi ile dikkat çeken ürün uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Pratik ve fonksiyonel bir seçenek olmasıyla hayatı kolaylaştıran bu ürünler, üst düzey koruma sağlar. Kullanım alanları da oldukça geniş olan kilitler yurt gibi kalabalık alanlarda kurtarıcı rol oynar. İşlevselliği ile beğeni kazanan küçük şifreli asma kilit, birçok farklı tasarıma sahip opsiyonlarla beğeninize sunulur. Renk, model, boyut ve özellik yönlerinden çeşitlilik gösteren tüm ürünler kalite noktasında uzun ömürlü kullanıma sahip olmaları ile dikkat çeker. 4 haneli şifreli asma kilit gelişmiş teknolojiler kullanılarak üretilir. Sahip olduğu sağlamlık sayesinde pek çok durumda eşyalarınızı uzun süre muhafaza etmenize olanak verir. Her ne kadar ürünlerin boyutu küçük dahi olsa iyi tasarlanmış güvenlik sistemi sayesinde etkin performans gösterir. Verimlilik anlamında sergilediği üst düzey etki, modelleri tercih edilir kılar. Ürünler güvenlik ve koruma yönünden avantajlı olmalarıyla öne çıkar. Üretiminin her bir aşaması hassasiyetle gerçekleştirilen ürünler, başarılı teknik özellikleriyle dikkat çeker. Müşteri gereksinimlerine bağlı olarak çeşitlilik gösteren birbirinden farklı modelle dilediğinizde karar kılabilirsiniz. Bu geniş ürün yelpazesi sayesinde ürünler arasında seçici olabilir, arzu ettiğiniz nitelikte olan kilidi alabilirsiniz. Üst düzey tasarımlarıyla yaşam kalitenizi artıran işlevsel özellikleri ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar. Farklılık gösteren modeller arasından öncelik verdiğiniz unsurlara göre tercihte bulunabilirsiniz. Trendyol üzerinden şifreli asma kilit yorum kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız bu ürünün kalitesi ve etkileri hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz.

Avantajlı Şifreli Asma Kilit Kullananlar

Avantajlı Şifreli Asma Kilit Kullananlar

Çelik gövdesi, paslanmaz yapısı ve dayanıklı materyallerden üretilmiş olması nedeniyle sağlamdır. Kişisel eşyaların korunması yönünden basit ve etkili çözüm olarak tercih edilir. Tasarım açısından kişisel dolaplarda kullanmaya uygun üründür. Elverişli bir kullanım sağlaması yönünden de pratik bir kullanım deneyimi sunar. Bu sayede insanlar yurtta olmadığı sırada içleri rahat bir şekilde değerli eşyalarını bu şifreli asma kilit online ürünler sayesinde güvene alma imkanı bulur. Artan hırsızlık ve eşyaların kaybolma durumlarının önüne bu ürünlerle geçilmiş olur. Özellikle topluluk halinde yaşanan alanlarda eşyaların kaybolma ihtimalinin yüksek olduğu bilinir. Kilit ile eşyalar dolap içerisine yerleştirilip güvenliği sağlanarak bu durum engellenebilir olur. Şifreli asma kilit kullananlar olumlu değerlendirmelerde bulunup geri dönüş bildirir. Bu modeller değişiklik arz eden farklı özellik kombinasyonlarıyla dizayn edilir. Üstün güvenlik performansı sayesinde müşterileri memnun etme kapasitesine fazlasıyla sahiptir. Yenilikçi teknolojilerle geliştirilen kilitler işlevsel özellikleriyle ilgi görür. Ürünler özel dizaynı sayesinde ergonomik bir kullanım sunar. Asma kilit modelleri çok amaçlı kullanıma sahip kaliteli ürünlerdir. Özel tasarımları sayesinde sağlam ve dayanıklı alternatiflerdir. Çevre ve sağlığınıza zararsız materyallerden üretilmiş olan her bir ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Paslanmaz olmaları hijyen ve sağlık açısından da önemlidir. Pratik ve kullanışlı ürünler olmalarıyla öne çıkan çoklu modeller de yoğun ilgi görür. Uygun fiyat aralıklarıyla her kesimden insanın kendi bütçesine göre tercih edeceği kilit seçenekleri avantajlı birer tercihtir. Bu modellerin konumlandırılacakları alana uygun ebatlarda seçilmesi önemlidir. Ürünlerin özellikleri kısmında ölçüleri yer alır. Alandan kontrolünü sağlayarak uygunluğunu test edebilirsiniz. Şifreli asma kilit indirim bildirimleri de ürünlere cazip fiyatlarla sahip olma imkanı sunar. Trendyol'dan şifreli asma kilit satın alarak güvenle kullanabilirsiniz.

Cazip Fiyat Aralıklarıyla Şifreli Asma Kilitler

Cazip Fiyat Aralıklarıyla Şifreli Asma Kilitler

Caydırıcı bir etki yaratması yönünden avantajlı olan modeller meraklı gözleri değerleri eşyalarınızdan uzat tutar. Kişilerin özel alan gizliliğini korumaya hizmet eden ürün, teknolojik gelişmelere paralel olarak güçlendirilir. Üçüncü şahısların erişimini kısıtlamak güvenilirlikten emin olarak eşyaları dolap içerisinde bırakmak kişinin içinin rahat etmesini sağlar. Bu sayede insanlar gün içerisinde aklı eşyalarında kalmadan kendi işlerine rahat odaklanabilirler. Dışarıya karşı güvenli bir imaj yaratmak ve kötü niyetli insanlara karşı bir önlem almak adına işlevsel ürün olan bu kilit, pek çok açıdan avantaj sağlar. Kilitler deneyenler tarafından beğenilir ve olumlu geri dönüşler alır. Her müşterinin üründen şahsına özel farklı deneyim ve ihtiyaçları olduğu düşünülürse ürünler arasında seçim yaparken arzu ve beklentilerinizi göz önünde bulundurabilirsiniz. Birbirinden farklı gereksinimler göz önünde bulundurularak çeşitli özelliklere sahip olan modellerin fiyatları da bu niteliklerle ilişkili olarak değişiklik gösterebilir. Şifreli asma kilit tavsiye yorumlarını dikkate alıp inceleyerek aralarından kendi beklenti ve beğenilerinize uygun olan ürünü bulabilirsiniz. Fiyat performans bağlamında değerlendirildiğinde oldukça avantajlı bir tercih olan bu ürünler, ekonomik bir tercih olmaları yönünden de ilgi görür. Kilitlerin fiyatı ürünlerin birtakım özelliklerine göre farklılık gösterir. Birbirinden farklı ürün alternatifiyle her kesimden insanın ulaşabileceği geniş ürün yelpazesi mevcuttur. Şifreli asma kilit kampanya fırsatlarını takip ederek maddi anlamda kazançlı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Her zevke uygun tasarımıyla pratik bir kullanıma sahiptir. Kolay ulaşılabilir olması, özel dizaynları ve kaliteleriyle avantajlı bir tercihtir. Bu ürünler sayesinde şahsi eşyalarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz. Ürünlerle ilgili her türlü detayı Trendyol üzerinden öğrenebilirsiniz.

Asma Kilitler

Bu kilit modellerinin yanı sıra, asma kilit aparatları da üretilmektedir. Asma kilit aparatları kullanılarak korumak istenen yerin daha kolay kilitlenmesi mümkün olur. Ölçü kilit mandallarının halkaya ya da menteşeye geçen bölümü 2 uç arasındaki mesafe arasındadır. İki mandal arasındaki mesafe asma kilitlerin modellerine göre değişkenlik gösterir. Asma kilitlerin ölçüsü, 20’lik olabileceği gibi daha küçük ya da daha büyük olarak da tasarlanabilmektedir. Bu özelliklerin değişkenlik göstermesi asma kilit fiyatları oranlarını yansımaktadır. Doğru asma kilit ölçüsünün alınması yanlış bir kilit kullanımının önüne geçer. Asma kilidinin mandal kalınlık ölçüsü de bilinmelidir. Bu durum, halka değil, uç bölümündeki deliğin çıkıntılarına takma işlemini kolaylaştıracaktır. Çünkü mandalın kalınlığı fazla olan kilit alınması durumunda kilitleme işlemi gerçekleşmeyecektir. 

Asma Kilit Çeşitleri

Asma kilit modelleri farklı kilitleme ihtiyaçlarını karşılayacak seçeneklere ayrılır. Günümüzde insan sayısının artması güvenlik önlemlerinin artırılmasını sağlamıştır. Mülkler, işyerleri, arsalar ya da bahçe gibi alanların gizliliğinin korunmasını kolaylaştıran asma kilitler önemli güvenlik ürünlerinden bir tanesidir. Korunması gereken belge, eşya, para ya da mülkün asma kilit yardımıyla güvenilirliği artırılabilir. Aynı zamanda, asma kilit aparatı yardımıyla da kilitleme işlemini daha rahat yapılabilir. Çelik malzemeli asma kilit aparatları, sağlam yapılı özelliklere sahiptir. Herhangi bir dolap kapağının güvenli hale getirilmesi için asma kilitli dolaplar kullanılabilir. Dolaba kilidin takılması için hazır olarak belirlenen delikli yapı için farklı kilit modeller gözden geçirilebilir. 

Dolap kilit aparatları takılarak kilitleme işlemi yapıldığında gereken mekanizma elde edilecektir. Dolapların ve benzeri eşyaların asma kilit takmaya elverişli hale gelmesi kilit aparatlarıyla mümkün olacaktır. İstenilen güvenlik önleminin alınması asma kilit ve aparatları kullanımına bağlıdır. Seçenekler arasında yer alan dolap asma kilitleri tercih edilirken, kullanım alanı ve tekniğine uygun olarak hareket edilmelidir. Bu yönde geliştirilen birçok asma kilit modeli bulunmaktadır. Örneğin, farklı tasarımlara sahip olan çelik asma kilitler, her türlü ihtiyaca yanıt vermektedir. İsteğe bağlı olarak, asma kilit aparatı da kullanılarak kolay bir kilitleme işlemi gerçekleştirilebilir. 

Farklı Özelliklere Sahip Asma Kilitler

Kişisel eşya ve mülklerin korunması için tasarlanan farklı özelliklerde asma kilitler bulunmaktadır. Asma kilitlerin boyutu, kilit sayısı ve formu birbirinden farklıdır. Seçenekler arasında yer alan dolap kilit çeşitleri, çelik uzun kanca asma kilit sistemlerdir. Bu modellerin gövde kısmında pirinç malzeme kullanılmıştır. Bir dolabın korunması ve güvenliğinin sağlanmasına yardımcı olacak şekilde tasarlanan asma dolap kilitleri, sağlam yapılıdır. Maksimum koruma sağlayan asma kilitlerin çift taraftan kilitlenebilen özellikleri de son derece işlevseldir. Çelik kilitler, nikel kaplamalı olarak tasarlanan ve üç tane pirinç anahtar ile satılan modellerdir. Bu anahtar sayıları ise yedekleme yapılması durumunda tercih edilebilir. Asma kilit modelleri arasında anahtarlı pencerelerde kullanılabilen kilitler de vardır. Bu kilit modelleri, pencerelerin demir bölümlerine geçebilecek uzunluktadır. Malzeme olarak pirinçten üretilen pencere kilitleri, evlerin ilk katlarında oturan ev sahipleri tarafından sık tercih edilir. 

Döküm asma kilitler ise farklı özelliklere sahip olan kilit modelleridir. Bu kilit modelleri, görecesi daha ağır olan tasarımlara sahiptir. Kilidin halka kısmındaki uzunluk ise kilidin rahat bir şekilde geçirilmesini sağlar. Uzun asma kilitler ise boyut açısından daha uzun olan ürünlerdir. Bu modeller, kullanım avantajına sahip olan kilit sistemlerinden bir tanesidir. Asma kilit fiyatları oranlarını etkileyen başlıca durumlar arasında ise kilitlerin özellikleri yer alır. Örneğin, şifreli asma kilit modelleri, şifrelenerek kullanılan kilitlerdir. 

Asma Kilit Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler?

Büyük ya da küçük asma kilit modelleri satın alınırken, kullanım amacı göz önüne alınmalıdır. Tasarlanan asma kilit modelleri arasından seçim yaparken dikkatli olunması gereken bazı durumlar vardır. Örneğin, kilidin nerede kullanılacağı, asma kilitlerin mekanizmasının tercih edilmesinde önemli bir kriterdir. Dolaptaki eşyaların korunması için şifreli özelliğe sahip olan asma kilitler tercih edilebilir. Bunun yanı sıra, pencere kilidi modellerinin kullanımı için anahtarlı olarak kullanılan kilitler kullanılmalıdır. Asma kilit modelleri, motosiklet ve bisiklet gibi araçlara zincirlenerek de kullanılabilmektedir. Bu kilitler, kayar özellikte olması nedeniyle önlem düzeyini artırır. 

Asma kilidin kalitesinin yüksek olması, ürünlerin uzun ömürlü bir şekilde kullanılmasına olanak sağlar. Dolayısıyla kullanıcılar kullanım amacı doğrultusunda ürünlerin özelliklerini karşılaştırmalıdırlar. Asma kilit aparatı seçiminin de kilit modeline uygun olarak yapılması doğru olacaktır. Kayar pimli pirinç asma kilitler, güvenlik açısından önlem derecesi yüksek olan modellerdir. Kayar pimli asma kilitler, standart kilitlerden farklı çalışmaktadır. Dolayısıyla güvenilirlik düzeyinin artırılması amaçlandığında bu modeller tercih edilebilir. Bu kilit modelleri yatay bir sisteme sahiptir. İçinde ise halka bölümü hareket eden bir sistem vardır. Bu sebeple, metal kısmını açmak bu modeller için mümkün olmayacaktır. 

Daha Fazla Göster
  • MOBİLYA TÜM KATEGORİLER
    • MOBİLYA MOBİLYA
          Çok Satanlar
        • BAHÇE VE BALKON BAHÇE VE BALKON
              Çok Satanlar
            • Kamp Spor ve OutdoorKamp MalzemeleriÇadırlar, Kamp Sandalyesi, Uyku Tulumu, Sinek Kovucular, Çadır Matı, Kamp Masası
              Tümünü GörSpor AletleriPilates, Yoga ve Jimnastik, Ağırlık ve Halter Ürünleri, Fitness ve Kardiyo ÜrünleriValiz ve Bavul, Bisiklet ve Bisiklet AkseuarlarıBisiklet, Bisiklet AksesuarlarıKamp Mutfak MalzemeleriTermal Çanta, Matara, Kamp Yemek Pişirme Seti, Kamp Buzluk ve Soğutucu Ürünler, Kamp Tavası, Kamp Ocağı
              Tümünü GörAydınlatma Ekipmanları
              Tümünü GörEl Feneri, Işıldak, Kafa Lambası
            • Bahçe MakineleriTırpan, Çit Budama Makinesi, Hidrofor, Yaprak Toplama Makinesi, Motorlu TestereElektrikli Testereler, Benzinli Testereler, Testere Zincirleri ve YağlarıÇim Biçme Makinesi
              Tümünü GörBenzinli Çim Biçme Makinesi, Elektrikli Çim Biçme Makinesi, Kenar Kesme Makinesi, Çim Biçme Yedek Parça
            • Evcil Hayvan ÜrünleriKedi MalzemeleriKedi Maması, Kedi Kumları, Kedi Mama ve Su Kabı, Kedi Evi, Kedi Yatağı, Kedi Oyuncakları
              Tümünü GörKöpek MalzemeleriKöpek Yatağı, Köpek Oyuncakları, Köpek Mama ve Su Kabı, Köpek Güvenlik, Köpek Hijyen ve Bakım Ürünleri, Köpek Maması
              Tümünü GörKuş MalzemeleriKuş Kafesleri ve Aksesuarları, Kuş Yemi
          • ISITMA VE SOĞUTMA ISITMA VE SOĞUTMA
            • BANYO BANYO
                  Çok Satanlar
              • MUTFAK MUTFAK
                    Çok Satanlar

            KALE ASMA KİLİT SARI (20 MM) KD/


            AyTaksit Tutar&#;Toplam Tutar
            Tek Çekim42,00 TL

            Benzer Ürünler

            Etiketler: KALE, DIŞ, TİCARET, KALE DIŞ TİCARET, KALE, ASMA, KİLİT, SARI, (20, MM), KD/, KALE ASMA KİLİT SARI (20 MM) KD/ Adana, İzmir, Istanbul, Bursa, Konya, Gaziantep, Antalya, Kayseri, Afyonkarahisar, Adıyaman, Karaman, Ağrı, Kahramanmaraş, Isparta, Iğdır, Diyarbakır, Denizli, Batman, Balıkesir, Aydın, Antakya, Aksaray, Sivas, Siirt, Osmaniye, Niğde, Nevşehir, Muş, Mersin, Manisa, Malatya, Kütahya, Kırşehir, Kırıkkale, Kilis, Amasya, Adapazarı, Kastamonu, Kars, Karabük, İzmit, Giresun, Edirne, Çorum, Çanakkale, Bolu, Trabzon, Tokat, Tekirdağ, Samsun, Rize, Zonguldak, Yozgat, Van, Uşak, Şanlıurfa, Eskişehir, Erzurum, Erzincan, Elazığ, Burdur, Bitlis, Bingöl, Muğla, Mardin, Bayburt, Bartın, Kırklareli, Khanjarah, Sinop, Ordu, Yalova, Tunceli, Hakkari, Şırnak, Artvin, Ardahan, Gumushkhane, Bilecik, Düzce

            nest...

            batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir