nr1 klipleri / Türkiye'de medya dışında başka işi olmayan tek medya grubuyuz

Nr1 Klipleri

nr1 klipleri

kaynağı değiştir]

Number One TV, Türksat 5B V 2/3 frekansından, Digiturk kanaldan, D-Smart kanaldan, tivibu kanaldan ve Turkcell TV+ kanaldan izlenebilmektedir.

Dış bağlantılar[değiştir

Müzik kanallarını bitirecek olay

Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, bugünkü köşesinde dikkat çeken bir konuyu ele aldı.

Semercioğlu, RTÜK'ün, ilk kez yabancı bir şarkının İngilizce sözleri nedeniyle müzik kanallarına para cezası kestiğini belirtirken, NR1, Dream TV ve Power TV'ye Lira para cezası kesildiğini ifade etti.

"DJ Khaled’nin Rihanna’yla birlikte söylediği Wild Thoughts şarkısının klibi neredeyse bir yıldır dönüyor yabancı müzik klibi yayınlayan kanallarda Şarkının sözlerinden dolayı ceza kesilmiş" diyen Semercioğlu, "İngilizce sözler Türkçeye çevrilip ceza kesilmeye başlanırsa ne radyolarda çalacak yabancı şarkı kalır ne de televizyonlarda yayınlanacak klip" diye belirtti.

Semercioğlu'nun yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

"Rap’çi Ezhel’in şarkı sözlerinde uyuşturucuya özendiriyor gerekçesiyle hapse girmesinin yankıları sürerken Türkiye’de bir ilk daha yaşandı ve RTÜK ilk kez yabancı bir şarkının İngilizce sözleri nedeniyle müzik kanallarına para cezası kesti.

Wild Thoughts şarkısının sözlerinden dolayı NR1 ve Dream TV’ye ’er lira, 'Sex, Love and Water' şarkısının sözlerinden dolayı Power TV’ye de aynı miktarda para cezası kesildi.

DJ Khaled’nin Rihanna’yla birlikte söylediği Wild Thoughts şarkısının klibi neredeyse bir yıldır dönüyor yabancı müzik klibi yayınlayan kanallarda

Şarkının sözlerinden dolayı ceza kesilmiş.

İyi İngilizce bilmek lazım anlamak için

Bakın klipteki görüntülerden, seksi danslardan dolayı demiyorum zaten müzik kanalları uzun zamandır yabancı klipleri keserek, buzlayarak yayınlıyor

İngilizce şarkının sözlerinden dolayı Türkiye’de ilk kez müzik kanallarına ceza kesildi

İngilizce sözler Türkçeye çevrilip ceza kesilmeye başlanırsa ne radyolarda çalacak yabancı şarkı kalır ne de televizyonlarda yayınlanacak klip

Hatta pek çok orijinal yayınlanan film bile ceza alabilir, sonuçta orada da küfürler ediliyor, hakaretler, uygunsuz sözler kullanılıyor"

funduszeue.info

kaynağı değiştir]

  1. ^"POWERTÜRK TV İLE NUMBER1 TV ARASINDA HD YAYIN SAVAŞI!.. -". Müzik Onair - Müzik Haber, Radyo ve Sosyal İçerik Platformu. 8 Ocak 11 Ocak tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Temmuz &#;
  2. ^"Number1 TV Yalnızca HD yayında! kaynağı değiştir]

    İlk yayın şu anda hâlen var olan Yenibosna'daki stüdyodan gerçekleştirildi. İlk zamanlarda küçük bir stüdyo ve kısıtlı bir kadro ile yola çıktı.

    Kanal yerli-yabancı tüm kliplere yalnızca şarkı adı, şarkıcı ve plak şirketlerinin yazılı olduğu klip kuşakları hazırlayarak ekran bütünlüğünü sağlamak açısından klip kuşakları dönemini başlattı.

    Madonna'dan "The Power Of Goodbye" ve The Cranberries'den "Promises" gibi şarkıların kliplerini dünyada ilk defa yayımlayan kanal oldu.

    Number One TV'de yabancı müzik ağırlıklı yayın yapıldığı gibi, aktüalite, magazin, şehir rehberi, talk showlar, Chart programı gibi eğlenceli programlar da yayınlanmaktadır.

    8 Ocak tarihinde kanal HD yayına başlamıştır.[1]

    5 Ocak tarihinde kanalın SD yayını Number One Türk TV ile birlikte sonlandırılmıştır.[2]

    4 Ocak itibarıyla Türksat uydusundaki yayınına ara verilmiştir.

    Çok yakında Türksat uydusundaki yayını yeniden başlayacaktır.

    Number One TV HD[değiştir

    nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası