yakışıklı ve karizmatik olmanın yolları / Nasıl Çekici Olunur (Erkekler İçin)? (Resimlerle) - wikiHow

Yakışıklı Ve Karizmatik Olmanın Yolları

yakışıklı ve karizmatik olmanın yolları

/01/gettyimagesjpg

1

Açık olun:

Çoğu insan muhtemelen karizmatik olmak için gizemli, anlaşılmaz ve bilinmeyen olmayı tercih eder ancak bu isteyeceğin son şey olmalı. Kartlarını açık oynayan bir erkek aynı zamanda ne istediğini bilen bir erkek de demektir. 

2

Sinirlerinizi kontrol altında tutun:

Endişeli bir erkekten daha az karizmatik görünen bir şey yoktur. Sinirlerinizi yüksek basınçlı sosyal ortamlarda yönetmeye çalışın ve kontrol altına alın. Bu kontrollü tavrınız, karşınızdaki kişiye de güven verecektir.

3

Gerçekten tutku duyduğunuz bir hobiniz olsun:

Geleneksel bir pul koleksiyoncusu olsanız dahi, hayatınızda tutku duyduğunuz bir uğraşınız olsun. Ama ilk önce bir konuda anlaşalım, gerçek bir hobiden bahsediyoruz. Müzik dinlemek yerine bir enstrüman çalmayı öğrenmek, yemek yemek yerine yemek yapmayı öğrenmekten bahsediyoruz.

4

İyi bir dinleyici olun:

Karizma dış görünüşle sınırlı kalan bir şey değildir ve genellikle sohbet esnasında ortaya çıkar. Bu nedenle karşınızdaki kişiyi dinleyin ama gerçekten dinleyin! Mış gibi yapmayın. Kendi özelliklerinizi anlatıp durmak yerine, başkalarının dediklerini dinleyin ve değerli hissettirin.

5

Zekanızı ve mizahınızı göstermekten çekinmeyin:

Bay Karizma olarak adlandırılmak istiyorsanız, zekanız ve mizah gustonuz iyi olmalıdır. Ancak unutmamanız gereken bir şey var ki; bu iki olgu da oldukça öznel kavramlar. İş arkadaşlarınızlayken yaptığınız şakaları, kız arkadaşınızın ailesiyleyken yapmamaya dikkat edin. En azından samimiyeti ilerletene kadar.

6

Vücut dilinin önemini öğrenin:

İletişimin sadece kelimelerden ibaret olduğunu sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Beden dili yaşamın her alanında önemlidir. Ve ortamlarda bir karizmatik olarak anılmak istiyorsanız, dik durun, göğüslerinizi dışarı çıkarın, elleriniz kullanın ve bakışlarınızla tam 12'den vurun. Ve tabii gülümsemeyi unutmayın.

7

İsimleri unutmayın:

Aslında en basit gibi görünen ama en zor olan adımdayız. Eğer geniş bir çevreye sahipseniz bunun ne demek olduğunu şimdiden anladınız. İnsanlara isimleriyle hitap etmek, onlara değer verdiğinizi ve hatırlamış olduğunuzu hissettirir.

8

Daima pozitif olun:

Ortamdaki kayıp ruh olmayın. Karamsar gözüken birini kimse sohbete dahil etmek istemez. Hollywood'un bazı adamları melankolik havalarıyla voleyi vurmuş olabilirler ancak, bu sizin de yapabileceğiniz anlamına gelmez. Bunun yerine gülümseyin ve kibar olun. Özellikle de garsonlara.


Erkekler İçin Daha Yakışıklı Görünmenin En Etkili 3 Yöntemi

Kadınların hakkınızda herhangi bir şey konuşmuyor olması sizi korkutuyor mu? Popülerliğinizi artırmanız gerektiğini düşünüyor, fakat bunu nasıl yapacağınızdan emin olamıyor musunuz? Cevabınız evet ise yazımızı okumaya başlayabilirsiniz.

Nasıl Daha Yakışıklı Olunur?

Nasıl daha karizmatik ve yakışıklı olabileceğinize dair bu ipuçları sizi bir üst seviyeye taşıyacak. Kadınlara sizinle çıkmaları için yalvarmak geride kaldı. Artık onlar sizin dikkatinizi çekebilmek için birbiriyle yarışacaklar!

1. Daha Çekici Görünün

Modaya ayak uydurun. Vücudunuza iyi uyum sağlayan ve hoşunuza giden kıyafetleri tercih edin. Özellikle saçınızı, gözlerinizi ve ten renginizi tamamlayan renklere odaklanın. Şık kombinler oluşturmanın yanı sıra beyaz tişört, mavi ve siyah kot pantolon ile saat gibi daha nötr kıyafet ve aksesuarları da her zaman bir alternatif olarak bulundurun.

Spor salonuna gidin. Gerçek bir vücut geliştiricinin görüntüsüne sahip olmanız gerekmez, ancak daha fazla dikkat çekmek istiyorsanız formda olmanız gerekir. Kadınların hoşuna gidecek bir vücuda sahip olmak için kuvvet antrenmanları ile kardiyo çalışmalarını dengeli bir şekilde uygulayın. Dayanıklılık egzersizleri ve kardiyo, fazla kilolarınızdan kurtulmanızı, daha kaslı ve fit görünmenizi sağlar (1).

Ayrıntılara dikkat edin. Saç kesiminiz şık olsun, tırnaklarınızı düzenli olarak kesin, tıraş olun ya da sakallarınızı düzeltin. Bakımlı olmak fazlasıyla önemlidir. Kulağınız ya da burnunuzda kıllarınız varsa bunlardan en kısa zaman içinde kurtulun. Vücudunuzda aşırı kıl olmasından kaçının. Örneğin kıllı bir sırt neredeyse hiçbir kadına hoş görünmez.

Güzel koktuğunuzdan emin olun. Sürekli olarak kolonya sürmekten kesinlikle kaçınmalısınız ya da ısrarla kolonya kullanıyorsanız aşırıya kaçmamak adına dikkatli olun. Sıklıkla duş alın, kaliteli bir deodorant kullanın ve nefesinizi tazeleyin. Ne kadar formda olursanız olun ya da ne kadar şık olursanız olun, ter kokuyorsanız veya nefesiniz kötü kokuyorsa karizmatik erkek çizgisinden uzaklaşırsınız ve bunun sonucunda yalnız kalmanız kaçınılmazdır.

2. Vücut Dilinizi Etkili Kullanın

vucut-dili

Göz teması ve yüz ifadeleri üzerinde çalışın. Gerçekten karizmatik ve yakışıklı erkek oyuncuların yer aldığı bazı filmleri izlemeyi deneyin. Bu kişilerin kadınlara bakışlarını örnek aldığınızda, işiniz daha kolay olacak.

Gülüşünüzü kullanın. Ağzınız kapalı bir şekilde gülümseyin ve çok aşırı gülmeyin. Ayrıca, ağzınızın bir köşesinin diğerinden biraz daha yükseğe çıkmasına izin verin.

Seksi bir şekilde yürüyün. Erkekler için yürüyüş ve adımlama kadınlarda oluşturacakları izlenim bakımından oldukça önemlidir. Bacaklarınız arasında biraz boşluk bırakın ve daha yavaş hareket edin. Çok kasılmamaya çalışın ve kendinize olan güveninizi hissettirin. Bu, kadınların mutlaka hoşuna gidecektir.

İyi duruş alıştırması yapın. Dik duran bir adam kendinden emin görünürken; kambur durmak güvensiz ve rahatsız olduğunuzu gösterir. İyi bir duruş geliştirmek, çekici olduğunuzu düşündüğünüz izlenimini verir; bu da kadınları aynı şekilde düşünmeleri için etkileyecektir.

Seksi bir ses tonu geliştirin. Radyo spikerlerini veya haber spikerlerini taklit etmekten kaçının. Dünyanın en yakışıklı erkekleri genellikle sinemada boy gösterir. Siz de bunun yerine, beyaz perdeden karizmatik bir adamın sesini taklit edin. Kadınlar sadece kimin konuştuğunu görmek için döndüklerinde ve siz konuşmaya başladığınızda fazlasıyla etkilenirler.

Sakin kalın ve güçlü görünün. Konuştuğunuz kadın duygusal veya asabi olabilir. Siz kontrolü elinizde tutun. Kadınların duygusal dalgalanmalarından etkilenmeden kaldığınızda daha çok puan kazanırsınız.

3. Kadınların Takdirini Kazanın

centilmen

Nasıl yakışıklı olunur sorusunun yanıtını arıyorsanız kesinlikle tarzınızı ve tavrınızı gösterin. Kapıyı tutmak ve teşekkür etmek gibi ortak nezaket kuralları ona centilmen bir kişi olduğunuzu gösterir. Görgü kurallarını uyguladıktan sonra size garip bir şekilde bakarsa, muhtemelen bunun nedeni hoşuna gitmemesi değil, bugünlerde pek çok insanın bu kuralları uygulamamasıdır.

Sohbeti ona odaklayın. Kendiniz hakkında konuşabilirsiniz, ancak alçak gönüllü bir dokunuşla bu konuşmayı etkileyici ve kısa tutun. Konuşmanın yönünü daima ona çevirin.

Kendinizi geliştirin. Zaman kaybına neden olan faaliyetleri bırakın ve her gün bir kitap veya gazete okuyun. Siz ne kadar zeki ve bilgili olursanız, kadınları etkileme olasılığınız o kadar yüksek olur.

Şansınızı deneyin. Neyin işe yarayıp yaramadığını görmek için farklı yöntemler denemelisiniz. Ayrıca hiçbir zaman şansınızı denemezseniz muhtemelen hoşlandığınız kadının kollarında olmak yerine sadece arkadaş listesinde olmaya devam edersiniz.

ilgi çekici erkek

Erkekler genelde kendilerini çok yakışıklı bulmamalarına rağmen içgüdüsel olarak bir şekilde kızları etkilemeyi istiyorlar. Doğanın kanunu gereği genç kızlar ve erkekler tanışmalı ve arkadaş olmalı fakat güzel bir kızı etkilemek o kadarda kolay değil bu yüzden karizmatik erkek olmanın yollarıilgi çekici erkek olmanın yollarıcool erkek olmanın yollarıkarizmatik erkek hareketleri  Google da en çok araştırılan konulardan.

Karizmatik erkek ne demek?

Karizmatik erkek  hareketleri, kişiliği, konuşmasını dış görünüşüyle birleştirerek bir büyü oluşturan, sentez yaratan ve çevresindekilerin ilgi çekici erkek olarak adlandırdıkları kişiler için kullanılan bir ifadedir.

Karizmatik erkek olmanın yolları

Kızlar yakışıklı erkekleri daha mı çok beğenir?

Kızlar yakışıklı erkekleri beğenir fakat evlenirken daha çok ilgi çekici erkekleri, karizmatik erkekleri tercih eder. Yakışıklı erkekler genelde çok kız tarafından beğenildiği için çabuk sıkılırlar ve daldan dala konarlar bu durum hiç bir kız tarafından hoş karşılanmaz ve hayatı boyunca çekilecek bir durum değildir. Üstelik ister yakışıklı bir erkek olsun ister güzel bir kız olsun bir süre sonra yaşlılık bütün büyüyü alıp götürecektir ama karizmatik bir erkek her yaşta son derece çekici görünebilir.

Türkiyenin en karizmatik erkekleri kimler?

Kesinlikle ilk sırada Tarkan gelmekte kısa boylu olmasına rağmen  rahatlığı, hayata bakış açısı, güzel gözleri, kalitesi ve kendinden emin sıcak gülümsemesi ile ilerlemiş yaşına rağmen hala en beğenilen erkekler arasında. Diğer karizmatik bulunan erkekler arasında ise

Kenan İmirzalioğlu 

Kıvanç Tatlıtuğ

Burak Özçivit

Mehmet Aslantuğ

Ali Koç

Berk Oktay

Cansel Elçin

Haluk Bilginer

Mehmet Ali Alabora

Ralf Tezman'ı sayabiliriz. Hepsinin ortak özellikleri başarılı, zengin, özgüven sahibi olmaları.

Karizmatik erkek olmanın yolları nelerdir?

Karizmatik erkek olmanın yolları aslında çok zor değil 

1-Kendiniz olun bir başkası değil: Karizmatik bir erkek olmanın ilk şartı kendiniz gibi davranmanızdır. Başka özelliklere sahip bir insanmış gibi davranmak bir süre sonra mutlaka anlaşılır mesela gitar çalmayı çok severim dersiniz ama öyle bir an gelir ki çalmanız beklenir ve rezil olursunuz. Sizi sevecek insan siz olduğunuz için sizi sevsin.

2-Gülümsemeyi ihmal etmeyin: Karizmatik erkek olmanın yollarından en önemlisidir. Kızlar güzel gülen erkeklere bayılır. Bir gülümseme ortamı yumuşatır, kötü enerjiyi dağıtır ve sizi gerçekten çekici gösterir.


havalı erkekler

Karizmatik erkek hareketleri

3-Rahat olun: Karşınızdaki kıza huzurlu bir ortam sağlayın,onu eleştirmeyin, hatasını aramayın, giyimi kuşamı hakkında yorum yapmayın. Zaten size uygun biri değilse bir süre sonra bunu her iki tarafta anlar. Rahat bir şekilde sohbet edin karşınızdaki kişiyi tanımaya çalışın ve eleştirerek korkutmayın.

4-Eski kız arkadaşlarınız hakkında çok konuşmayın: Bir erkeği en itici yapan eski kız arkadaşları hakkında atıp tutmasıdır. Unutmayın siz özel bir insansınız, ilgi çekici erkeksiniz ve hayatınıza giren herkes de çok özel eski eskide kaldı ve konuşulmasına gerek yok geriye sadece güzel anlar kalsın.

5-Modayı takip edip sadece size yakışan kısmını uygulayın: Moda diye komik kıyafetler giymeyin içinde rahat ettiğiniz ve size en çok yakışan kıyafetleri tercih edin. Alışverişe çıkarken samimi bir kız arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz.

6-Renklerden korkmayın: Günümüzde erkekler her rengi kıyafetlerinde kullanıyor mesela mor bir gömlek ve siyah pantolon uyumunu mutlaka deneyin.

7-Aksesuarlar kullanın: Karizmatik erkek olmanın yolları arasında kesinlikle aksesuar kullanımı gelir. Bere, atkı, isteğe göre küpe, deri bileklikler, saat doğru kullanıldığında sizi bambaşka bir havaya büründürür.

Cool erkek olmanın yolları

8-Her gün banyo yapın: Kişisel temizliğinize mutlaka dikkat etmeli, deodorant sıkmalısınız. Erkek parfümleri son derece güzel oluyor, çok pahalı olmasa da güzel bir parfüm arkanızda güzel bir iz bırakır, ilgi çekici erkek iyi bir parfüme sahip olmalıdır. Hangi parfümü seçeceğinizi bilemiyorsanız size enfes bir parfüm tavsiyesi verebiliriz. Q life parfüm yazısının üstüne tıklayarak makalemizi okuyunuz.

9-Sakal bırakmayı düşünün:  Sakal çirkin bir erkeği bile bir anda değiştiren en güzel kamuflajdır. Berberinizden modaya uygun size en yakışan sakal modelleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bol bol gezin görün:  Karizmatik olmanın yolları gezip görmekten geçer. Mümkün olduğunca farklı yerleri görerek hem eğlenir, yeni insanlarla tanışır hem de kültür birikimine sahip olabilirsiniz.

Güncel konularda hakkında mutlaka bilgi sahibi olun:  Kitap okumasanız bile her gün bir gazete okuyarak dünyadaki ve ülkemizde her olay hakkında söyleyecek bir kaç söze sahip olun.

Dinlemeyi öğrenin:  Çok konuşan hiç bir erkek karizmatik olamaz, ilgi çekici erkek olmak için karşınızdakini dinleyip iyice anlayın öyle sözünüze başlayıp kısaca düşüncelerinizi belirtin.

Saldırgan tavırlarda bulunmayın:  Sakin olun hiç bir ortamda bir anda alevlenmeyin elinizden geldiğince sakinlikle problemleri çözümleyin.

Göz teması önemli:  Karşınızdaki insanların gözlerine bakarak konuşmak hemen herkesi etkileyecektir fakat rahatsız edici bir şekilde olmasın bakışlarınız.

Devamlı telefonunuzla ilgilenmeyin:  Karşınızdaki insanlara karşı gerçekten saygısızlık olur ve sohbetten sıkıldığınızı düşünebilirler.

Temiz ve ütülü kıyafetler giyin:  Temizlik kızlar için ilk şarttır. Ayakkabılarınız temiz olsun ve çoraplarınız ayakkabılarınıza uyumlu olmalı.

Kendinizden emin olun:  Verdiğiniz sözü tutun,dediğiniz lafın arkasında olun, çok fazla özür dilemeyin, acaba yanlış bir şey yaptım mı gibi korku duygularına kapılmayın. Sağlam adımlar atın düşünerek davranın ve komik olmadığınızı bilin.

Spor yapmayı ihmal etmeyin:  Yürüyüş, koşu ya da fitness size uygun bir sporu mutlaka yaparak vücudunuzu formada tutun. Spor salonlarında tanışıp evlenen bir çok kişi var.

Kısaca ilgi çekici erkekkarizmatik erkek olmanın yolları  kendine tam güvenen, özü sözü bir, kendine yakışan sade kıyafetleri aksesuarlarla zenginleştiren, dedikodu yapmayan, çok konuşmayan, ayrıntılara takılmayan, temiz, bakımlı erkekler olmaktan geçer.

Havalı erkek olmanın diğer yolları nasıldır?

Havalı olmak öznel bir kavramdır ve "havalı" olarak kabul edilen şey kişiden kişiye ve kültürden kültüre büyük ölçüde değişebilir. Bununla birlikte, kendi teninizde daha güvenli ve rahat hissetmenize yardımcı olabilecek birkaç genel ipucu:

  1. Kendiniz olun: En önemli şeylerden biri, kim olduğunuza sadık kalmaktır. Olmadığınız biri olmaya çalışmak yorucu ve gerçek dışı olabilir.

  2. Kendinize güvenin: Kendinize ve yeteneklerinize inanın. Güven çekicidir ve sosyal durumlarda daha rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

  3. Nazik ve saygılı olun: Başkalarına kibar ve saygılı davranmak her zaman iyi bir şeydir. İyi bir insan olmak, kendiniz hakkında iyi hissetmenize yardımcı olabilir ve ayrıca sizi başkaları tarafından daha sevilebilir hale getirebilir.

  4. Değerlerinize sadık kalın: İnandığınız şeyleri savunmak ve havalı olmak adına değerlerinizden ödün vermemek önemlidir.

  5. Kendinize iyi bakın: Kişisel hijyeninize dikkat edin, fiziksel ve ruhsal sağlığınıza özen gösterin.

Unutmayın, havalı, karizmatik erkek olmanın yolları başkalarını etkilemeye veya toplumsal beklentilere uymaya çalışmakla ilgili değildir. Bu, kendi cildinizde rahat olmak ve kendinize karşı dürüst olmakla ilgilidir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası