creative destruction bluestacks / Astracraft İndirin ve PC&Mac ile Bilgisayarınızda Oynayın

Creative Destruction Bluestacks

creative destruction bluestacks

Oyun Badlanders PC'de Oynayın

Badlanders

Battle Royale tarzı aksiyon oyunlarından hoşlanıyorsanız, NetEase Games ismi tanıdık gelecektir: Stüdyo portföyünde Creative Destruction, Rules of Survival ve Knives Out olmak üzere bu kategoride üç oyun bulunuyor. Netease, bu kez çok daha modern bir Battle Royale oyunuyla karşımıza çıkıyor. Badlanders, Red Beach Sanctuary adındaki bir adada geçiyor. Silah araştırmalarının yapıldığı bu ada terkedilmiş durumda ve harabe halindeki binalardan oluşuyor. Ancak binaların içinde halen silahlar ve diğer ganimetler bulunabiliyor! 25 oyuncunun kıyasıya mücadele edeceği bu adadan sadece tek bir oyuncu sağ çıkabilir. Adaya iner inmez silah toplamaya, zırh kuşanmaya ve diğer oyuncuları ortadan kaldırmaya başlaman lazım.

 

iOS ve Android için geliştirilen Badlanders, klasik Battle Royale mekaniklerini kullansa da bazı orijinal özelliklere sahip. Öncelikle, her oyuncunun tamamlaması gereken görevler var. Yani oyun sonuna kadar pusu kurup beklemeniz mümkün değil, sağ kalmaya çalışırken bir yandan da ekranınızda gördüğünüz görevleri yerine getirmeniz gerekiyor. Ayrıca oyunun devasa bir pazar alanı var: Savaş meydanında bulduğunuz her şeyi (gerçek parayla satın alınanlar dâhil) bu pazarda satışa çıkarabiliyorsunuz. Oyunun grafik kalitesi ise muazzam: Aynı kategorideki PUBG’den çok daha iyi göründüğünü rahatlıkla söyleyebiliriz. Realist bir sanat tarzı olan Badlanders, gerçek dünyadaki silahları (ve silah modifikasyonlarını) kullanıyor. Rules of Survival’ın modern versiyonu olarak tanımlayabileceğimiz Badlanders, bize heyecanlı dakikalar yaşatacağa benziyor.

Oyun Özellikleri

Geliştirmeler

  • Macro'lar
  • Multi Instance
  • Multi Instance Senk.
  • Eko Modu

Macros

Oyunun sıkıcı kısımlarını atlayın Badlanders uygulamasını Macro'larla oynayın ve keyfinizi zirveye çıkarın. Bir komut dizisini kaydedin ve istediğiniz zaman çalıştırın.

Multi Instance

PC'nizde birçok oyun oynayabilecekken, neden telefonunuzda bir oyunla sınırlı kalasınız? Multi-Instance ile aynı anda Badlanders uygulamasının birden çok örneğini açın. Farklı hesapların gücünden yararlanın ve daha fazlasını yapın

Multi Instance Sync

Multi-Instance Senk. ile Badlanders uygulamasından en iyi şekilde yararlanın. Oyunu farklı hesaplardan oyna ve kendi imparatorluğunu kur. Multi-Instance Senkronizasyonu sayesinde ana BlueStacks örneğinde yaptığınız işlemleri, diğer örneklere de yansıtabilirsiniz.

Eco Mode

Badlanders uygulamasında birden çok çağrı yaparak en nadir kahramanları bulun. Üstelik Farm Mode ile bilgisayarınızın kaynak tüketimini azaltın. BlueStacks ile verimli bir şekilde farm yapın

Macros

Oyunun sıkıcı kısımlarını atlayın Badlanders uygulamasını Macro'larla oynayın ve keyfinizi zirveye çıkarın. Bir komut dizisini kaydedin ve istediğiniz zaman çalıştırın.

Multi Instance

PC'nizde birçok oyun oynayabilecekken, neden telefonunuzda bir oyunla sınırlı kalasınız? Multi-Instance ile aynı anda Badlanders uygulamasının birden çok örneğini açın. Farklı hesapların gücünden yararlanın ve daha fazlasını yapın

Multi Instance Sync

Multi-Instance Senk. ile Badlanders uygulamasından en iyi şekilde yararlanın. Oyunu farklı hesaplardan oyna ve kendi imparatorluğunu kur. Multi-Instance Senkronizasyonu sayesinde ana BlueStacks örneğinde yaptığınız işlemleri, diğer örneklere de yansıtabilirsiniz.

Eco Mode

Badlanders uygulamasında birden çok çağrı yaparak en nadir kahramanları bulun. Üstelik Farm Mode ile bilgisayarınızın kaynak tüketimini azaltın. BlueStacks ile verimli bir şekilde farm yapın

Read LessRead More

PC'de Badlanders İndirme ve Oynatma

  • BlueStacks'i PC'nize İndirin ve Yükleyin

  • Play Store'a erişmek için Google girişi yapın ya da daha sonraya bırakın.

  • Sağ üst köşeye Badlanders yazarak arayın.

  • Badlanders uygulamasını arama sonuçlarından indirmek için tıklayın.

  • (iEğer Adım 2'yi atladıysanız) Badlanders uygulamasını yüklemek için Google'a giriş yapın.

  • Oynatmaya başlatmak için ekrandaki Badlanders ikonuna tıklayın.

Watch Video

Battle Royale oyunlarında hayatta kalan son oyuncu olmak için yapabiliyor olmanız gereken pek çok şey var. Öncelikle sürekli hareket halinde kalmalı, ateş ederken bile durmamalısınız. Çevrenize hâkim olmalı ve tüm hedefler ile potansiyel tehditleri tek bakışta görebilmelisiniz.

Ve elbette hassas, hızlı ve doğru nişan almalısınız: Doğru bölgeye yapacağınız tek bir atış, çatışmayı kazanmanızı sağlayabilir. Sorun şu ki, bunları cep telefonlarında yapmanız mümkün değil: Ne kadar usta bir oyuncu olursanız olun, dokunmatik kontroller sizi kısıtlayacaktır. Sizin Badlanders oyununu klavye ve fare kullanarak geniş bir ekranda, yani bilgisayarınızda oynamanız gerekiyor.

PUBG ve Rules of Survival oyunlarını BlueStacks üzerinde oynayan kullanıcılarımız, bunun ne kadar mükemmel bir deneyim olduğunu size söyleyebilir. BlueStacks ile hareket etmek için WASD tuşlarını, nişan alıp ateş etmek içinse farenizi kullanabiliyorsunuz. Çok daha kaliteli grafikler ve yüksek çözünürlükler elde edebildiğiniz için, düşmanları fark etmek bir sorun olmaktan çıkıyor. Dolayısıyla daima ilk ve en hızlı ateş eden siz oluyorsunuz: BlueStacks, Badlanders adasından ayrılan son oyuncu olma şansınızı kayda değer bir oranda artırıyor.

Üstelik tüm bu avantajları elde etmek için karmaşık ayarlarla uğraşmak zorunda değilsiniz. BlueStacks, gereken tüm ayarları otomatik olarak yapıyor ve fare hassasiyetini değiştirmenize bile izin veriyor. Diğer bir deyişle, ustalığınızı konuşturma şansı elde ediyorsunuz. BlueStacks ile Badlanders oyununda sağ kalmak sorun olmaktan çıkıyor!

  • İşletim sistemi

    Microsoft Windows 7 ve üzeri.

  • İşlemci

    Intel veya AMD İşlemci.

  • Veri deposu

    En az 4GB RAM

  • HDD

    5GB Boş Disk Alanı.

Not:

* PC'de Yönetici olmanız gerekir. Microsoft veya chipseti sağlayıcısı güncel grafik sürücüleri.

Badlanders - FAQs

  • How to play Badlanders on Windows PC & Mac?

    Play Badlanders on your PC or Mac by following these simple steps.

    • Click on 'Play Badlanders on PC’ to download BlueStacks
    • Install it and log-in to Google Play Store
    • Launch and play the game.
  • Why is BlueStacks the fastest and safest platform to play games on PC?

    BlueStacks respects your privacy and is always safe and secure to use. It does not carry any malware, spyware, or any sort of additional software that could harm your PC.

    It is engineered to optimize speed and performance for a seamless gaming experience.

  • What are Badlanders PC requirements?

    Minimum requirement to run Badlanders on your PC

    • OS: Microsoft Windows 7 and above
    • Processor: Intel or AMD Processor
    • RAM: Your PC must have at least 2GB of RAM. (Note that having 2GB or more disk space is not a substitute for RAM)
    • HDD: 5GB Free Disk Space.
    • You must be an Administrator on your PC.

Thetan Arena

Thetan Arena, hızlı tempolu savaşlarda üç kişilik iki takımın savaştığı gerçek zamanlı, platformlar arası bir NFT MOBA ve battle royale oyunudur. MOBA'ları seviyorsanız ve oynadıkça para kazanmak istiyorsanız, bu bağımlılık yaratan aksiyon oyunu, her kazandığınızda size özel jetonlar verir. Bu yüzden hedefinizi bileyin, konumunuzu koruyun ve bu efsanevi macerada takımınızı ileriye götürmek için takım üyelerinizi destekleyin.

Thetan Arena içindeki kontroller çok basittir. Hareket etmek için WASD tuşlarını kullanın. Ateş etmek için sol tıklayın ve özel saldırılar için E, R ve F tuşlarına basın. Rakip takımdan daha fazla puan alarak maçları kazanırsınız. Temel olarak, diğer takımdan daha fazla oyuncu öldürmeli ve süre dolmadan üslerini yok etmelisiniz. Tek yapmanız gereken iyi nişan almak ve mümkün olan en iyi avantajı elde etmek için stratejik anlarda saldırılar başlatmaktır.

Thetan Arena, farklı yeteneklere sahip çok sayıda karaktere sahiptir, bu nedenle her zaman yeni karakterler, farklı saldırılar ve stratejiler deneyerek işleri karıştırabilirsiniz. Becerilerinizi MOBA modunda veya battle royale modunda da sergileyebilirsiniz. Bu modlarda kendi başınıza oynarsınız ve sonuna kadar tek başınıza savaşırsınız.

Oynadıkça ödüller kazanabilir ve karakterleriniz için iyileştirmeler yapabilirsiniz. Ayrıca oyunda gizlenmiş değerli NFT'leri bulabilir ve daha sonra mağazada satabilirsiniz. Onlarla, diğer kripto para birimleriyle takas etmek için özel Thetan Arena jetonları kazanabilirsiniz. Hangi şekilde oynarsanız oynayın, gerçek Brawl Stars tarzında rakiplerinizi yenmek için çok mücadele ettiğiniz bu efsanevi maceranın tadını çıkaracağınızdan emin olabilirsiniz.
Merche Contreras tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası