bahcelievler ismek / kocasinan ismek, Bahçelievler nerede, Otobüs, Minibüs / Dolmuş veya Metro ile nasıl gidilir?

Bahcelievler Ismek

bahcelievler ismek

Bahçelievler İSMEK

İstanbul Avrupa yakasının yaklaşık bin nüfusuna sahip olan bu ilçesinde Bahçelievler Siyavuşpaşa, Bahçelievler Soğanlı, Bahçelievler Şirinevler, Bilişim teknolojileri Okulu, Grafik ve Teknik Tasarım Okulu, Muhasebe ve Finans Okulu ile Mutfak Sanatları Okulunda eğitimler verilmektedir.

bahçelievler-ismek

Siyavuspaşa İSMEK

AdresSiyavuspaşa Mahallesi, Çavuşpaşa Caddesi, Kaman Sokak, No Kat:2 Siyavuspaşa Spor Kompleksi Bahçelievler
Telefon0 40 06

Siyavuspaşa İSMEK nerede diye merak ediyorsanız yukarıda adres bilgisi yer almaktadır. 5 derslik, 20 program ve 6 öğretmeniyle şu alanlarda eğitimler verilmektedir.

KURSLAR

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi

  • ay çocuk gelişimi
  • ay Çocukları İçin Oyun ve Oyuncak
  • Çocuk Gelişimi ve Bakımında Temel Bilgiler ve Etkinlikler
  • Çocukla İletişim
  • Çocuklarda Duygu ve Davranış
  • Eğitimde Oyun Etkinlikleri
  • Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi

Tekstil Tasarımı

  • Keçe Yapımı
  • Keçe Aksesuarları Yapımı
  • Turistik ve Hediyelik Eşya Yapımı

Örgü ve İşleme Sanatları

  • Dantel Anglez Yapımı
  • Dantel Anglez Ajurlar
  • Amigurumi Oyuncak Yapımı
  • Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama
  • Dekoratif Boyutlu Nakış
  • iğne oyası
  • İğne Oyası Çiçek Yapımı
  • İğne Oyası teknikleri
  • Tel Kırma Yapımı

Müzik

  • Bağlama (Bağlama Düzeni)1. seviye

Soğanlı İSMEK

Bahçelievler Soğanlı İSMEK kurs merkezinde 7 derslik, 53 program ve 16 eğitmeniyle birçok alanda eğitim alabilirsiniz. Başlıca eğitim programları arasında mesleki eğitimler, el sanatları ve zanaat, kişisel gelişim alanlarında alacağınız eğitimler sizi bekliyor.

  • Mesleki Eğitimler(9)
  • El Sanatları ve Zanaat(32)
  • Kişisel Gelişim(8)

Adres: Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Erman Sokak, No, Hz. Ömer Camii altı, Soğanlı/Bahçelievler/İstanbul

Telefon: 62 90

Şirinevler İSMEK

35 program, 8 derslik ve 12 öğretmeniyle Şirinevler İSMEK&#;te eğitimler sizi bekliyor. Kişisel gelişim, el sanatları ve zanaat, güzel sanatlar ile mesleki eğitimler alanlarında eğitimler verilmektedir.

Adres: Fetih Caddesi 3. Sokak City Plaza Şirinevler, Bahçelievler/İstanbul

Bilişim Teknolojileri Okulu

Mesleki eğitim alanında kendinizi geliştirmek istiyorsanız Bahçelievler&#;de güzel bir fırsat sizi bekliyor. Bilişim teknolojileri okulunda algoritma ve programlama temelleri, bilgisayar işletmenliği, bilgisayar sistem bakım onarım, Excel eğitimi 2, excel eğitimi 3, front ent developer, IT help desk, PHP programlama(internet programcılığı), uygulamalı dijital pazarlama reklamcılığı, Uygulamalı sosyal medya, veri analizi ve raporlama uzmanlığı, web tabanlı içerik yönetim sistemleri, web tasarım geliştirme 1, g ve 3 kurs alanlarında eğitim alabilirsiniz.

Adres: Zafer Mahallesi, Camii sokak, Bahçelievler/İstanbul

Grafik ve Teknik Tasarım Okulu

5 program ve 4 dersliğiyle hizmet veren grafik ve teknik tasarım okulunda mesleki eğitim almak istemez misiniz? O halde hangi alanlarda eğitimler var bakalım. Ambalaj tasarımı, bilgisayar destekli reklam ve tasarım, Illustrator, özel gün grafik ve tasarımları ile photshop alanlarında eğitim alabilirsiniz.

Adres: Zafer Mahallesi, Camii Sokak, Bahçelievler/İSTANBUL

Muhasebe ve Finans Okulu

7 program, 4 dersliği ve 3 öğretmeniyle Muhasebe ve Finans Okulu&#;nda eğitim alabileceğiniz alanlar ise şöyle;

Mesleki eğitim alanında size katkı sunacak eğitimlerin başında beyannameler ve bildirimler, excelde ön muhasebe uygulamaları, genel muhasebe, mikro, muhasebeye giriş, ticari hesaplamalar, vergi dairesi belediye ve kurum işlemleri alanlarında eğitim verilmektedir.

Adres: Zafer Mahallesi, Camii Sokak Bahçelievler/İSTANBUL

Mutfak Sanatları Okulu

17 program, 6 derslik ve 5 öğretmeniyle her zaman gözde meslek alanlarından olan gastronomi ve mutfak sanatları alanlarında eğitim almak için güzel bir fırsat daha. Başlıca eğitim alanları ise; Aşçı çırağı, baklava yapımı atölyesi, börek çeşitleri yapımı, butik pastacılık, ev yemekleri hazırlama, geleneksel Türk mutfağı, kahvaltılık atıştırmalıklar atölyesi, Makarna ve sos yapımı teknikleri atölyesi, Osmanlı saray mutfağı, pastacı yardımcısı, pide yapımı, yiyecek içecek işletmeciliği, yenilebilir kağıttan çiçek yapımı atölyesi, suşi yapım teknikleri atölyesi, sağlıklı ve diyet yiyecek hazırlama atölyesi, royal Icing ile süsleme teknikleri atölyesinde mesleki eğitim alabilirsiniz.

Adres: Zafer Mahallesi, Camii sokak, Bahçelievler/İSTANBUL

Sık Sorulan Sorular

Kurslar ücretli mi?

Enstitü İSMEK’te alacağınız eğitimler ücretsizdir. Üst yaş sınırı bulunmaksızın, 16 yaşını doldurmuş herkes yararlanabilir.

Aşı veya PCR testi zorunluluğu var mı?

Hayatımızın her alanına etki covid ile birlikte birçok kurallar da hayatımıza dahil oldu. Bunlardan biri de aşı veya PCR testi. Enstitü İstanbul İSMEK’te de eğitim almak isteyen kişilerin aşı veya PCR testi yaptırması gerekmektedir. Kurslara katılmak için HES kodu zorunluluğu vardır.

Devam zorunluluğu var mı?

Kayıt yaptırdıysanız kurslara devam zorunluluğu vardır. Mazeretli ya da mazeretsiz olarak ders saati süresinin 1/5’inden fazla devamsızlık yapılmaz.

Nasıl kayıt olunur?

Enstitü İstanbul İSMEK kurslarına kayıt olmak için funduszeue.infoul/ linkine tıklayarak başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapmak istediğiniz kurs merkezine ön kayıt olduktan sonra kimlik fotokopinizle birlikte giderek kaydınızı kesinleştirmeniz gerekmektedir. Daha fazla bilgi almak için funduszeue.info yazıya bakabilirsiniz.

profilresim

Fatma Aydın

Merhaba ben Fatma Aydın. Bu site ile birlikte Türkiye&#;nin her yerindeki kurs bilgileri detaylarını öğrenecek, ücretsiz kurs bilgisi, İŞKUR kursları, halk eğitim ve İSMEK kursları ile ilgili merak ettiğiniz bilgiye ulaşabileceksiniz.

Bahçelievler İsmek Kurs Merkezi, Pendik, nerede, Otobüs, Tren, Minibüs / Dolmuş, Vapur veya Metro ile nasıl gidilir?

Pendik şehrinde Bahçelievler İsmek Kurs Merkezi konumuna Toplu Taşıma

Pendik, Türkiye'deki Bahçelievler İsmek Kurs Merkezi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Bahçelievler İsmek Kurs Merkezi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Bahçelievler İsmek Kurs Merkezi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Bahçelievler İsmek Kurs Merkezi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Plevne Caddesi - Yeni Mahalle Yönü; Yeşilbağlar; Safaş - Kadiköy Yönü; Safaş; Mimar Sinan Caddesi; Vergi Dairesi - Tuzla Yönü; Adnan Menderes Bulvari - Pendik Yht Yönü; Pendik Metro; Pendik Köprüsü - Tuzla (E-5) Yönü.

OtobüsŞ16A16DTKM23KM33Tren:MARMARAY (ATAKÖY - PENDIK)MARMARAY (HALKALI - GEBZE)Metro:M4Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: CMİNİBÜS: C

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Bahçelievler İsmek Kurs Merkezi için yol tarifi alın.

Bahçelievler İsmek Kurs Merkezi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Pendik konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Bahçelievler İsmek Kurs Merkezi için Otobüs, Tren, Minibüs / Dolmuş, Vapur ve Metro fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Pendik, İstanbul

Şirinevler İsmek
Bir çok insanın ilçe gibi algıladığı bir semt Şirinevler aslında bir mahalleden ibaret olup, Bahçelievler ilçesine bağlıdır. Eski adı Nifos köyü olan Şirinevler&#;de yılına kadar rumların yaşadığı ve rum ajanların yetiştirildiği bir yer olarak tarihi kaynaklara geçmiştir. Yılında yapılan mübadele ile Selanik&#;ten gelen Türkler yerleştirilmiştir. Bölgenin iş ve yaşam merkezi haline gelen Şirinevler ulaşımı kolay, geniş kapsamlı eğitim imkanlarının bulunduğu bir yerdir. Aynı şekilde Bahçelievler İsmek kapsamında hizmet veren kurslardan biride burada olup, Şirinevler İsmek kurslarından 16 yaş üzeri herkes yararlanabilir.

İsmek Şirinevler
Şirinevler Mahallesi, Fetih funduszeue.info, No:2
37 81

Bahçelievler&#;de Emlak Danışmanlığı Kursu
Orhan Duman ve Aysel Yavuz yönetiminde eğitim veren Bahçelievler Şirinevler İsmek kurs merkezini tanımaya ilk olarak son yılların en çok tercih edilen branşı emlak danışmanlığı ile başlayacağız. Yılına kadar her biri 1 yada en fazla 2 katlı evlerden ve hemen hemen tümü bahçeli evlerden oluşan bir yer olarak yaşı müsait olanlar bilir. İlerleyen süreçte iş ve yaşam merkezi haline gelmesi ile yapılanma artmış ve şuan çok büyük bir emlak pastası ortaya çıkmıştır. Alım satım, kiralama işlerinden binlerce TL kazanmak için sizde burada emlak danışmanı olabilirsiniz. Bunun için İsmek Şirinevler şubesinde bu işi profesyonel bir şekilde yapabilmeniz için ücretsiz eğitimler verilmektedir. İster bir şirkette çalışın, isterseniz kendi emlak danışmanlığı şirketinizi kurun.

Diksiyon
Emlak danışmanlığı deyince aklıma geldi işi insanlarla olan her insan mutlaka etkili, etkileyici ve ikna kabiliyeti yüksek olmalıdır. Bunun içinde Türkçeyi ve ses tonunu en iyi şekilde kullanmak gerekir. Özellikle emlak danışmanlığı gibi büyük paraların döndüğü sektörde müşterinizi ikna edebilmek için etkili bir konuşma ve hatta sunum tekniği gerekir. Ama sorun değil Şirinevler İsmek kurs merkezi bunu da düşünerek sizler için Diksiyon gibi önemli bir eğitimi yine ücretsiz olarak vermektedir.

Giyim ve Moda Eğitimleri
Bölge özellikle tekstil sektörü açısından önemli bir konuma sahip olup, Türkiye&#;nin önemli gelir kaynaklarından biridir. Sizde bu sektörde kendinize meslek edinmek isterseniz özellikle modelistlik en gözde meslekler arasındadır. Şubemizde modelist yardımcılığı gibi önemli bir branşın yanı sıra artistik çizim, kalıp hazırlama ve kadın giysileri dikimi alanında eğitimleri bulacaksınız.

Müzik Eğitimleri Kaçmaz
Sadece sanat ve mesleki eğitimler ile sınırlı kalmayan İsmek aynı zamanda müzik eğitimleri ile dikkat çekmektedir. Bu kapsamda İstanbul&#;un çeşitli yerlerinde müzik ihtisas merkezleri kurmuştur. Şubemizde müzik eğitimleri olarak 4 farklı branşta enstrüman eğitimi verilmektedir. Bağlama, Gitar, Ud ve Ney eğitimleri ile adeta müziğe doyacaksınız. Sevdiğiniz müzik tarzını eda edebilmeniz için branş çeşitliliği göze çarpmaktadır.

Şirinevler Ulaşımı En Kolay Yerlerdendir
İstanbul&#;un noktasında kurs imkanı bulunmakta olup, dilediğiniz şubeden özgürce yararlanabilirsiniz. Şirinevler İsmek şubesini tercih edecekler için ulaşımı oldukça kolay olup, D karayolu E 5 üzeridir. Aynı şekilde metrobüs ve metronun bulunduğu bir yer olması ile hemen hemen tüm ulaşım araçlarını kullanabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası