asus şarjlı kılıf / Asus Zenfone 4 Selfie ZD553KL Kılıf Zore Süper Silikon Kapak | HTstore

Asus Şarjlı Kılıf

asus şarjlı kılıf

[Kablosuz Şarj Cihazı] ASUS Wireless Power Mate için SSS

1. ASUS Wireless Power Mate kullanarak cep telefonumu veya başka bir cihazımı neden şarj edemiyorum?

Kontrol etmek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

1. Adım: Cihazınızın Qi kablosuz şarj özelliğini desteklediğinden emin olun.

2. Adım: İşletim sisteminin en son sürümüne güncellenmiş olduğundan emin olun.

3. Adım: Ürününüzü kılıfla kullanıyorsanız bu kılıfta metalik nesneler bulunmadığından emin olun. Ya da kılıfı üründen çıkarın ve ürünü kablosuz şarj alanına yerleştirip kontrol edin.

4. Adım: Aşağıdaki görseli inceleyin ve buna göre ürününüzü Qi kablosuz şarj alanına yerleştirin.

Getting to know your Wireless Power Mate

 

2. ASUS Wireless Power Mate hızlı şarj destekliyor mu?

ASUS Wireless Power Mate, WPC 1.2.4 Qi standardı kablosuz şarj teknolojisini destekler ve Qi EPP sertifikalıdır. Dolayısıyla iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei, LG, Sony vb. markaların Qi kablosuz şarj protokolünü destekleyen cep telefonlarıyla, tabletleriyle ve diğer cihazlarla uyumludur. Hızlı şarj gereksiniminin karşılanması için 15W maksimum güç çıkışı sunar.

 

3. ASUS Wireless Power Mate'i kullanmak güvenli midir?

Evet, ASUS Wireless Power Mate'in FOD (Foreign Object Detection; Yabancı Nesne Tanıma) ve OTP (Over Temperature Protection; Yüksek Sıcaklık Koruması) özellikleri vardır. Şarj alanında yabancı metal nesneler tespit edilirse Power Mate şarjı durduracak ve gösterge ışığı kullanıcı uyarma amaçlı yanıp sönecektir. Ürünün sıcaklığı 65℃ seviyesine geldiğinde sıcaklığa bağlı güvenlik risklerini önlemek amacıyla OTC özelliği devreye girecek ve hem telefonunuz, hem de şarj cihazı için koruma sağlayacaktır.

 

4. ASUS Wireless Power Mate'in LED gösterge ışığı ne anlamlara geliyor?

Durum

LED Göstergesi

Güç açık

Üç kez turuncu renk yanıp söndüğünde

Bekleme durumunda

Kapalı

Şarj oluyor

Sabit turuncu ışık

Tamamen şarj edildi

Sabit beyaz ışığa döndüğünde*

Hata(OTP/FOD)

Turuncu ışık yanıp söndüğünde (Saniyede dört kez)

*LED göstergesinin durumu, şarj edilen cihazın durumuna göre değişiklik gösterebilir. LED göstergesi sadece, Wireless Power Mate ürününüz tamamen şarj olmuş bir cihazdan buna yönelik bir sinyal aldığınızda sabit olarak beyaz renk yanar.

 

5. ASUS Wireless Power Mate'in bir cep telefonunu tamamen şarj etmesi ne kadar zaman alır?

Örneğin iPhıne XR modelinin sıfırdan tamamen şarj olması için gereken süre yaklaşık 3,5 saattir. Bu bilgi referans amaçlıdır. Şarj olma süreleri şarjın gerçekleştiği ortam, şarj edilen cihazın pil kullanımı, cihazın kılıf içinde olup olmadığı vb. gibi kriterlere göre değişiklik gösterir.

 

6. ASUS Wireless Power Mate ürünü ASUS marka olmayan adaptörlerle ve başka marka kablolarla da kullanılabilir mi?

ASUS Wireless Power Mate, en az QC2.0 hızlı şarj protokolünü destekleyen tüm AC adaptörlerle ve kablolarla kullanılabilir. Ancak en iyi şarj verimliliği ve güvenliği için ASUS Wireless Power Mate ile birlikte gelen aksesuarları kullanmanızı tavsiye ederiz.

 

7. Şarj ettiğim cihazın pili tamamen dolduğunda ASUS Wireless Power Mate otomatik olarak gücü kesecek mi?

Evet, ASUS Wireless Power Mate, tamamen şarj olan cihazınızdan EPT (End Power Transfer; Güç Aktarımını Durdur) sinyali aldığında şarj işlemini durduracaktır.

 

8. ASUS Wireless Power Mate ile birlikte gelen orijinal AC adaptörün teknik özellikleri nelerdir? Maksimum çıkış gücü nedir?

ASUS Wireless Power Mate, QC2.0 veya üzerini destekleyen bir AC adaptörle kullanıldığında maksimum 15W çıkış gücü sağlayabilir. Maksimum 12V çıkış voltajı ve minimum 18W çıkış gücü kapasitesi vardır. ASUS Wireless Power Mate ile gelen orijinal AC adaptör QC3.0 protokolünü maksimum 18W çıkış gücüyle destekler (12V/1.5A, 9V/2A ve 5V/2.4A).

 

9. ASUS Wireless Power Mate ile birlikte gelen aksesuar var mı? Ürünle birlikte AC adaptör geliyor mu?

ASUS Wireless Power Mate, USB Type-C kablosu ve AC adaptörle birlikte satılır.

 

10. ASUS Wireless Power Mate çalışırken ses çıkarıyor mu?

ASUS Wireless Power Mate'in termal tasarımı fansızdır, bu sayede yüksek verimlilikte şarj işlemi yapabilirken ısı dağıtımı da sessiz bir şekilde gerçekleşir.

 

11. ASUS Wireless Power Mate üzerindeki silika jel çevre dostu özellikler taşıyor mu?

ASUS Wireless Power Mate'in üst ve alt kapağı gıdalarla kullanılabilir seviyede güvenli olan ve SGS laboratuvarının test ettiği silika jelden üretilmiştir. Sağlıklı ve güvenlidir.

 

12. ASUS Wireless Power Mate telefonumda kılıf varken de çalışır mı?

Evet, ASUS Wireless Power Mate metalden üretilmemiş olan ve piyasada standartlarına göre ortalama kalınlıktaki kılıfların içinde olan cep telefonlarını da şarj edebilir.

MagSafe Battery Pack'inizi kullanma

MagSafe Battery Pack'iniz, MagSafe özellikli iPhone modellerini hızlı, güvenli ve kablosuz olarak şarj etmek için tasarlanmış olup aygıtınızı daha uzun süre kullanmanıza olanak sağlar.

MagSafe Battery Pack'inizi şarj etme

MagSafe Battery Pack'inizi ilk defa kullanmadan önce, 20 W veya daha yüksek bir güç adaptörüyle birlikte bir Lightning - USB kablosu kullanarak tamamen şarj edin.

  1. Lightning - USB kablosunun bir ucunu, MagSafe Battery Pack'inizdeki Lightning bağlayıcısına takın.
  2. Kablonun diğer ucunu 20 W veya daha yüksek bir USB güç adaptörüne, adaptörü de elektrik prizine takın. MagSafe Battery Pack'inizdeki durum ışığı yaklaşık 8 saniye boyunca yanık kalacaktır. 

MagSafe Battery Pack'iniz şarj olurken durum ışığı yanıp sönebilir. Yeşil renkte yanıp sönüyorsa pil paketiniz tamamen şarj olmuştur. Sarı renkte yanıp sönüyorsa pil paketinizin şarj olması için daha fazla zaman gerekiyor olabilir. 

20 W veya daha yüksek olmayan bir adaptör kullanılırsa şarj hızı düşer.

MagSafe Battery Pack'inizi bağlama ve çıkarma

MagSafe Battery Pack'iniz iPhone'unuzun arkasına manyetik olarak bağlanır. MagSafe Battery Pack'i çıkarmak istediğinizde aygıtınızın arkasından dikkatlice çekip almanız yeterlidir. 

20 W veya daha yüksek bir güç kaynağına bağlıysa MagSafe Battery Pack'iniz, iPhone'unuzu 15 W'a kadar güçle şarj edebilir.

Hareket halindeyken 7,5 W şarj elde etmek için MagSafe Battery Pack'inizi en son firmware'e güncelleyin. Pil paketinizi iPhone'unuza bağladıktan sonra firmware güncellemesi otomatik olarak başlar. Firmware güncellemesi yaklaşık bir hafta sürebilir.

Firmware'i bir Mac veya USB-C bağlantı noktasına sahip bir iPad modeli kullanarak güncellemek için pil paketini iPhone'unuzdan ayırın, Lightning - USB kablosunun bir ucunu pil paketinizdeki Lightning bağlayıcısına ve diğer ucunu da Mac'inize ya da iPad'inize takın. Firmware güncellemesi yaklaşık 5 dakika sürecektir.

Güncellemenin tamamlanıp tamamlanmadığını iPhone'unuzda Ayarlar > Genel > Hakkında > MagSafe Battery Pack'e giderek kontrol edebilirsiniz. Firmware Sürümü 2.7 olacaktır. 

Şarjı kontrol etme

MagSafe uyumlu iPhone'unuzda iOS 14.7 veya sonraki bir sürümünün yüklü olduğundan emin olun. MagSafe Battery Pack'inizi iPhone'unuza bağladığınızda iPhone'unuzun şarj işlemi otomatik olarak başlar ve Kilitli ekranda şarj durumu görünür.

Şarj durumunuzu Bugün Görüntüsü'nde veya Ana Ekran'da görmek için Piller araç takımını ekleyin: 

  1. Araç takımını eklemek istediğiniz Bugün Görüntüsü'ne veya Ana Ekran sayfasına gidin ve uygulamalar titreşmeye başlayana kadar arka planı basılı tutun.
  2. Ekranın üst kısmındaki Araç Takımı Ekle düğmesine dokunarak araç takımı galerisini açın.
  3. Kaydırarak veya arayarak Piller'i bulun, bu araç takımına dokunun, ardından sola kaydırarak boyut seçenekleri arasında ilerleyin. Boyut değiştikçe görüntülenen bilgiler de değişir.
  4. İstediğiniz boyutu gördüğünüzde Araç Takımı Ekle'ye ve ardından Bitti'ye dokunun.

Bugün Görüntüsü

Bugün Görüntüsü'ndeki Piller araç takımını gösteren iOS ekran görüntüsü.

Ana Ekran

Ana Ekran'daki Piller araç takımını gösteren iOS ekran görüntüsü.

iPhone'unuzu şarj etmek için MagSafe Battery Pack'inizi kullandığınızda, iPhone'unuzun yalnızca %90'a kadar şarj edileceğini belirten bir bildirim alabilirsiniz. %90'dan daha fazla şarj etmek için Denetim Merkezi'ni açın, Düşük Güç Modu simgesini basılı tutun ve ardından Sürdür'e dokunun. 

Düşük Güç Modu simgesini  görmüyorsanız simgeyi Denetim Merkezi'ne nasıl ekleyeceğinizi öğrenin. 

MagSafe Battery Pack'inizi ve iPhone'unuzu şarj etme

Hem iPhone'unuzun hem MagSafe Battery Pack'inizin şarj edilmesi gerekiyorsa ikisini aynı anda şarj edebilirsiniz. MagSafe Battery Pack'i bir güç adaptörüne takın, ardından MagSafe Battery Pack'inizi iPhone'unuza bağlayın. 20 W veya daha yüksek bir güç adaptörü kullanıldığında, MagSafe Battery Pack, iPhone'unuzu 15 W'a kadar güçle şarj edebilir.

Ayrıca MagSafe Battery Pack'inizi iPhone'unuza bağladıktan sonra iPhone'unuzu bir güç kaynağına bağlayarak da ikisini birden şarj edebilirsiniz. Şarj sırasında iPhone'unuzu başka bir aygıta bağlamanız gerekiyorsa (ör. kablolu CarPlay kullanıyorsanız veya fotoğrafları bir Mac'e aktarıyorsanız) aygıtınızı bu şekilde şarj etmeniz önerilir.

iPhone'unuzla MagSafe Battery Pack'inizi aynı anda şarj ederseniz MagSafe Battery Pack'iniz şarj olmaya başlamadan önce iPhone'unuzun şarjı %80'e veya daha yüksek bir düzeye çıkabilir.

MagSafe Battery Pack'in sağlayabileceği ek şarj miktarı

MagSafe Battery Pack; iPhone modelinize, ayarlarınıza, kullanımınıza ve çevre koşullarına bağlı olarak iPhone'unuz için ek şarj sağlar. MagSafe Battery Pack'i hareket halindeyken kullanmak üzere iPhone'unuza bağladıktan sonra ne kadar ek şarj sağlayabileceğini öğrenmek için aşağıdan iPhone modelinizi bulun. 

  • iPhone 12 mini veya iPhone 13 mini ve MagSafe Battery Pack ile %70'e varan ek şarj*
  • iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14 veya iPhone 14 Pro ve MagSafe Battery Pack ile %60'a varan ek şarj*
  • iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus veya iPhone 14 Pro Max ve MagSafe Battery Pack ile %40'a varan ek şarj*

Daha fazla bilgi

  • MagSafe Battery Pack, doğrudan iPhone'unuza veya MagSafe içeren bir kılıfla bağlanacak şekilde tasarlanmıştır. İçinde kredi kartı gibi öğeler bulunan başka bir kılıf kullanıyorsanız MagSafe Battery Pack'inizle şarj etmeden önce bunları çıkarın.
  • iPhone'unuz şarj olurken biraz ısınabilir. Pil çok ısınırsa yazılım, pilinizin ömrünü uzatmak için şarjı %80 ile sınırlayabilir. iPhone'unuz soğuduğunda şarj olmaya devam eder. iPhone'unuzu ve şarj aletinizi daha serin bir yere götürmeyi deneyin.
  • MagSafe Battery Pack, bir şarj yönetimi özelliğine sahiptir. Bu özellik, MagSafe Battery Pack'inizin güce uzun süre bağlı kaldığı durumlarda pil sağlığının korunmasına yardımcı olur.
  • İyileştirilmiş Pil Şarjı özelliğini açtıysanız Kilitli ekranda, iPhone'unuzun ne zaman tamamen şarj olacağını belirten bir bildirim görürsünüz. iPhone'unuzun daha erken bir zamanda tamamen şarj olması gerekiyorsa bu bildirimi basılı tutup Şimdi Şarj Et'e dokunun.
  • MagSafe Battery Pack'inizle şarj ederken iPhone'unuzu deri kılıfta tutarsanız uygulanan baskı nedeniyle kılıfta izler oluşabilir. Bu, normal bir durumdur. Ancak bununla ilgili bir endişeniz varsa deriden yapılmayan bir kılıf kullanmayı düşünebilirsiniz.  
  • MagSafe ürünlerinde bulunan mıknatıslar hakkında bilgi edinin.

*Testler, Apple tarafından Nisan 2021'de ön üretim iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max birimleri ve yazılımları kullanılarak, Ağustos 2021'de ön üretim iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max birimleri ve yazılımları kullanılarak ve Ağustos 2022'de ön üretim iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone Pro Max birimleri ve yazılımı kullanılarak gerçekleştirilmiştir. Testler, LTE ve 5G operatör ağlarına abone iPhone'lar, ön üretim MagSafe Battery Pack birimleri ve yazılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Ekran kilitliyken test edilmiştir. Şunlar dışında tüm ayarlar varsayılan olarak kullanılmıştır: Wi-Fi bir ağla ilişkilendirildi; "Ağlara Katılmadan Sor" Wi-Fi özelliği ve Otomatik Parlaklık kapatıldı. Pillerle ilgili tüm iddialar kullanıma, çevresel koşullara, başlangıçtaki pil seviyelerine, ağ konfigürasyonuna ve diğer birçok faktöre bağlıdır; gerçek sonuçlar değişiklik gösterir.

Yayın Tarihi: 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir