matso turizm fakültesi / Manavgat Turizm Fakültesi-Ana Sayfa

Matso Turizm Fakültesi

matso turizm fakültesi

MATSO Turizm Fakültesi 'da ilk öğrencilerini alacak

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Ünal, inşaatı MATSO tarafından yaptırılan ve Mayıs ayında tamamlanacak olan Manavgat MATSO Turizm Fakültesi inşaatı ve MATSO binasını ziyaret etti. Ziyarette Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Hacer Bakır Sert ve Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreteri Teoman Kulaksız'da hazır seafoodplus.info olarak fakülte inşaatında incelemelerde bulunan Ünal'a MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş tarafından inşaatın son durumu ile ilgili bildiler verildi. Fakülte inşaatının dış cephesinin tamamlandığını kaydeden Başkan Boztaş, inşaatı Mayıs ayında tamamlayarak teslim edecekleri belirtti. Fakültenin tamamlanmasının ardından bu yıl tercih listesine konarak öğrenci alınacağını ifade eden Boztaş, '27 Ağustos tarihinde temelini attığımız fakültemizi 9 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak Akdeniz Üniversitesi'ne teslim edeceğiz. Bu yıl Üniversite sınavına girecek olan öğrencilerimiz fakültemizi tercih edebilecek. Fakültemiz yılında ilk öğrencilerini alacak' dedi. Başkan Boztaş, Manavgat MATSO Turizm Fakültesi'nin ardından ilçeye kazandırılacak iki fakülte ile Üniversite kurulabileceğini söseafoodplus.infoz Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Ünal, ise fakültenin bir an önce açılması için çaba gösterdiklerini belirterek MATSO Başkanı Boztaş ve yönetime teşekkür etti.(seafoodplus.info)

Akdeniz Üniversitesi Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Öğrenci İşleri

Çalışma Saatleri

  • Pazartesi /
  • Salı /
  • Çarşamba /
  • Perşembe /
  • Cuma /
  • CumartesiKAPALI
  • Pazar KAPALI

Saat Sonra Açık

İletişim Bilgileri

Akdeniz Üniversitesi Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Öğrenci İşleri

Emek Mahallesi Piyade Er Fikret Karamusaoğlu Caddesi Manavgat/Antalya

  • Telefon Numarası :
  • Fax :
  • Mobil/WhatsApp :
  • E-posta : [email&#;protected]
  • Web :

  • *Bilgi güncellemek için yorum kısmından veya mail yoluyla bildirimde bulunabilirsiniz.
En Yakınındaki İşletmeler:

Akdeniz Üniversitesi Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Öğrenci İşleri hakkında telefon numarası, iletişim bilgileri, en yakınındaki işletmeleri, çalışma saatlerini yukarıdan bulabilirsiniz.  Akdeniz Üniversitesi Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Öğrenci İşleri hakkında yapılmış şikayet ve yorumları okuyabilirsiniz. 


Şikayet Görüş Değerlendirme

Akdeniz Üniversitesi Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Öğrenci İşleri haftasonu açık mı, mesai saatleri, Akdeniz Üniversitesi Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Öğrenci İşleri nerede, açık mı, kapanış saati, müşteri hizmetleri,  En Yakın Akdeniz Üniversitesi Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Öğrenci İşleri Akdeniz Üniversitesi Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Öğrenci İşleri nasıl gidilir, çalışma saatleri, iletişim, şikayet var mı, Akdeniz Üniversitesi Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Öğrenci İşleri hakkında şikayet, Akdeniz Üniversitesi Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Öğrenci İşleri hakkında yorumlar

Akdeniz Üniversitesi Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Öğrenci İşleri Harita Konumu ve Yol Tarifi

Aşağıdaki haritayı kullanarak Akdeniz Üniversitesi Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Öğrenci İşleri nerede bulunduğunu görebilir, Akdeniz Üniversitesi Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Öğrenci İşleri Yol Tarifi alabilir, en yakın Akdeniz Üniversitesi Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Öğrenci İşleri görebilirsiniz.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi tarihli Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın Genel Kurulu toplantısında sayılı yazısında Üniversitemiz bünyesinde Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı açılarak eğitim-öğretim yılında öğrenci alınmasına karar verilmiştir.

Manavgat MATSO (Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası) Turizm Fakültesi, Antalya ilinin turizm açısından önemli bir ilçesi olan ve turizmin kalbinde yer alan Manavgat ilçesinde kurulmuştur.

Fakültemizde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Rekreasyon Yönetimi ve Turizm Rehberliği olmak üzere üç program bulunmaktadır. Fakültemiz şu anda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü lisans eğitimi vermektedir. Fakültemizde eğitim-öğretim süresi 4 yıl olup dersler teorik ve uygulamalı olarak verilmektedir. Fakültemizde staj zorunludur. Bu sayede meslek stajları ile birlikte, öğrenilen teorik bilgilerin uygulamaya geçirilmesi de sağlanmaktadır.

Fakültemizden mezun olacak öğrencilerimiz üniversitelerde yüksek lisans yapabilme, eğitimci veya kurumlarda araştırmacı ya da yönetici olabilme imkanına sahiptir.

 Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası ve Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü arasında yılında imzalanan protokol ile yapılmıştır. Fakültemiz derslikler ve idari bina ile toplam m2 alana sahiptir. Fakültemizde 2 adet uygulama mutfağı, 2 uygulama alanı, 10 derslik, 3 amfi, 1 toplantı odası, 1 yazı işleri, 1 öğrenci işleri, 1 bilgisayar laboratuarı, 1 kantin, 34 öğretim görevlisi odası,1 yemekhanesi, 1 kantin, 1 kütüphane bulunmaktadır.

MATSO Turizm Fakültesi bahçesi ağaçlandırıldı


Editör /

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT MATSO Turizm Fakültesi bahçesine Ulukapı İlkokulu öğrencileri ve fakülte öğrencileri tarafından fidan dikildi.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacer Bakır Sert'in girişimleri sonucu, okul bahçesinin daha yeşil olması ve öğrenciler için daha güzel hale getirmek amacıyla Karasan Çevre Vakfı tarafından temin edilen meyve ağacı fidanları Ulukapı İlkokulu ve fakülte öğrencileri tarafından dikildi.

Dekan Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, "Fakültemizin bahçesine öğrencilerimizin dalından meyve toplamanın tadına varabilmesi için, meyve ağaçlarının gölgesinde dinlenebilmeleri için gölge yapacak ağaçların fidanlarını ektik. Fidan dikiminde katılan Ulukapı İlkokulu öğretmenleri ve öğrencilerine, fakülte öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize ayrıca Karasan Çevre Vakfı'na teşekkür ederim" dedi.

Karasan Çevre Vakfı Başkanı Kemal Enhoş da vakfın 5 Nisan 'da kurulduğunu anlatarak, "Bize emanet edilen varlığı Manavgat ve çevresi daha sonrası tüm Türkiye'de çevresel faaliyetlerde kullanmak için yola çıktık. İlk etkinliğimiz Manavgat Turizm Fakültesi bahçesini ağaçlandırması oldu. Yaklaşık olarak fidan dikimi yaptık" diye konuştu.

Kaynak: seafoodplus.info

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir