plastik şişeden çiçek yapımı / Plastik bir şişeden kendin yap zambak - fotoğraf nasıl yapılır. Plastik bir şişeden nilüfer, mk

Plastik Şişeden Çiçek Yapımı

plastik şişeden çiçek yapımı

Pet Şişeden Çiçek Yapımı



Konu İçeriği

Hobi olarak ya da ticari amaç için pek çok farklı model pet şişeler kullanılarak oluşturulabilmektedir. Diğer yazımızda, pet şişeyle neler yapılır hakkında detaylı bilgiler de alabilirsiniz. Fakat bu yazımızda, pet şişeden çiçek yapımı hakkında sizlere bilgiler vermeye çalışacağız.

Çiçek Yapımı

Pet şişe ya da şişeler kullanılarak, birkaç farklı aksesuar ile birlikte en güzel çiçek modellerini oluşturabilirsiniz. İlk olarak, pet şişeden çiçek nasıl yapılır için, hangi malzemeler gerekli onlardan bahsedelim.


Malzemeler

  • Çiçek adedine göre pet şişe
  • Makas
  • Maket bıçağı
  • Yapıştırıcı
  • Renkli kartonlar
  • Sim
  • Diğer aksesuarlar
  • İp, tel vb.
  • İsteğe göre, çıta ve boya

Sadece bu malzemeleri kullanarak bile farklı farklı modellerde çiçekler elde edebilmeniz mümkün olacaktır. İlk olarak, oldukça kolay bir model hakkında bilgiler verelim.

Papatya Yapımı

  • Bu model, iki farklı şekilde yapılabilir.
  • Birincisi olarak, pet şişenin kapak ve alt kısımlarını kesip ayırdıktan sonra, pet şişeyi bir kâğıt şekline getirecek şekilde kesebilirsiniz.
  • Daha sonra, üzerine bir kalem ile 4 yapraklı bir papatya çizerek, kesim gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ortasına ise, istediğiniz renklerde kartonlardan yuvarlak şekiller çıkartarak, yapıştırma yapabilirsiniz. Elbette ki bundan daha önce, hem yuvarlak kartonun ortasından hem de tam papatyanın ortasından bir delik açmanız gerekiyor.
  • Bahsettiğimiz delik ise, pet şişe çiçek yapımı için gerekli bir durumdur.
  • Açılan ve oluşturulan çiçeklere, ip, tel vb. malzemeler geçirilerek, farklı amaçlar doğrultusunda kullanılabilir.
  • Bunun yanı sıra, oluşturulan papatyalar, istenilen bir renkte boynan çıtaların uçlarına yapıştırılarak, kolay bir model oluşturulabilir.

Yine yukarıda bahsettiğimizin yanı sıra, pet şişenin en alt kısmı şekle uygun bir şekilde ayrılabilir. Zaten kendinden şekilli olan alt kısım, farklı süsler ve boyalar ile süslenerek, istenilen şekilde dizayn edilerek, konumlandırılabilir.

Oluşturulan çiçekler, bir lamba ile birlikte kullanıldığında, oldukça güzel bir dizayn elde edilebilir. Lamba etrafına, ipler ile sallandırılan çiçekler, şişenin rengine göre yansıtım yapacağından dolayı, gece lambası olarak da kullanıldığında, oldukça şık ve kullanışlı bir hale gelebilir.

Tabi ki oluşturacağınız farklı kesim detayları ile şişelerden çiçek saksısı yapabilmeniz de mümkün hale gelecektir.

Plastik şişelerden çiçekler!

Atık madde / Buketler ve çiçekler

Modern endüstri bize sürekli olarak yaratıcılık için harika malzemeler, yani çeşitli şekil ve renklerde farklılık gösteren plastik şişeler sağlıyor, bu sayede plastik bir şişeden ve diğer orijinal el sanatlarından çiçekler yaratabiliyoruz.

Bu malzemenin tartışılmaz avantajları kuşkusuz ucuzluk, dayanıklılık, yüksek plastik özellikler ve çeşitliliktir. Plastik bir şişeden bu tür çiçekler, herhangi bir odayı süsleyecek, kişisel arsanın bir parçası olacak ve aynı zamanda sizin ve çocuğunuz için iyi bir hobi haline gelecektir.

Plastik bir şişeden gül yapmak için hangi malzemeler ve araçlar gereklidir?
Gülün hangi rengini yapmak istediğinize bağlı olarak mavi, beyaz veya kırmızı bir şişe hazırlayın. Gövde ve yaprak için - yeşil. Ayrıca sargıda bir mum, makas, bız, işaretleyici ve bir parça sert tel gerekir.


Tomurcuk hazırlığı:

Şişeyi kareler halinde kesin (7 kareye ihtiyacımız var, resme bakın), ardından her bir yaprağı çizin: büyük, orta ve küçük ve sonra kesin. Her iş parçasının ortasında delikler açmak için bir bız kullanın. Mum alevinin üzerinde boşluklara doğal bir şekil verin.


Sepal ve yaprak hazırlığı:

Yeşil plastik bir şişeden sepals ve yapraklar yapıseafoodplus.info parçaları yapma teknolojisi tomurcukla aynı.


Kök hasadı:

Çiçeğin tüm yeşil kısımları gibi gövde de yeşil plastik bir şişeden yapılmıştır. Bunu yapmak için, bir spiral halinde bir şerit kesin ve ardından mumların üzerine bir parça sert tel üzerine sarın.


Gül montajı:

İlk önce gövdeye sepal koyduk, sonra en büyüğünden en küçüğüne kadar tomurcuğun yapraklarını koyduk. Tomurcuğu gövdeye sabitlemek için telin ucunu pense ile bükün. Ardından, bir yaprak alın ve gövdedeki ateşin üzerine sarın. Hepsi bu - plastik bir şişeden gülümüz hazır!

Çırpıcı yapıyoruz:

Bu fikri uygulamak için beyaz yoğurt şişelerine ihtiyacınız olacak.

Onlardan, çiçeğin ortası olarak görev yapacak olan keçeli kalemle küçük bir daire çizen yaklaşık 10 cm çapında daireler kesmeniz gerekir. Ayrıca, her iş parçasında çevre çevresinde 16 kesim yapın.

Yaprakların kenarlarını yuvarlamak için makas kullanın ve ortasında bir bız ile bir delik açın. Çiçeğin ihtişamı için, bu tür iki boşluk kullanabilirsiniz. Daha sonra mum alevi üzerinde kalıplama yapılır.

Bu teknik, yapraklara doğal ve hafif kavisli bir şekil verecektir. Burada son derece dikkatli olmakta fayda var çünkü alevin üzerinde uzun süre kalırsanız parçalar ciddi şekilde deforme olabilir.


Çiçeğin ortasının hazırlanması:

Papatyanın ortasını yapmak için sarı bir şişeye ihtiyacınız var. Yaklaşık 2 cm çapında iki veya üç daire kesin, tırnak makası kullanarak kenar boyunca bir saçak yapın ve mumun üzerine hafifçe kıvırın. Tek parça üzerinde küçük bir parça kesin, dairenin yaklaşık 1/5'i.

Sepal, gövde ve yaprakları yapıyoruz:

Tahta bir şiş veya sarımdaki bir tel, gövde görevi görebilir. Bir gül gibi daha ileri teknoloji.

Yeşil plastik bir şişeden, 0,5 cm'den daha kalın olmayan spiral şekilli bir şerit seafoodplus.infoın üzerine vidalamak için bir mum kullanın. Sepal oluşturmak için yeşil beş veya altı köşeli yıldızları kesin.

Yine alevin üzerinde şekil verin. Yeşil bir şişeden de papatya yaprağı yapın.

Çiçeği topluyoruz:

Meclisin son aşaması.

Sapın sivri kısmına, önce çanak yaprağını, ardından taç yaprakları ve sarı çekirdeklerin tabanlarını koyun.

Sap olarak bir şişiniz varsa, ucuna bir parça hamuru koyun, bir tel kullandıysanız, parçaların düşmemesi için bir halka yapın.

Daha sonra yaprakları mumun üzerinde tutarak gövdeye tutturun. Hepsi bu, plastik bir şişeden papatya hazır!

Şakayık, önceki çalışmalardan sadece tomurcukta ve gövdedeki daha büyük yapraklarda farklıdır. Bu nedenle, aşağıda tomurcuğun nasıl yapılacağına dair talimatlar veriyoruz ve gövdeyi ve yaprakları yukarıda açıklandığı gibi yapabilirsiniz.


Şakayık boş:

Kağıt üzerinde boş bir şablon yapalım - üç boyutta bir çırpma teli çizin.

Şimdi üç boşluk yapıyoruz - bu sefer şeffaf bir kap alıyoruz ve ardından istenen parlak renkte boyayacağız. Her yaprağı neredeyse çekirdeğe kadar kesmeyi unutmayın.

Boşluğu mumun üzerinde tutarak jantlara "canlı" bir görünüm veriyoruz.


Tomurcuğun renklendirilmesi ve montajı:

Boşlukları bir sprey kutusundan akrilik boya ile kaplıyoruz.
Tomurcuğun detaylarını birbirine yapıştırarak topluyoruz. Sonra çekirdeği anterleri taklit ederek boncuklarla süslüyoruz.


İş parçaları için ayrıntılar:

Bir çiçek oluşturmak için, beyaz boyunsuz üç şişeye ve sarı bir şişeden boyunlu bir üst şişeye ihtiyacınız olacak (sarı şişe yoksa, beyaz veya şeffaf plastikten bir parça yapabilir ve akrilik ile kaplayabilirsiniz) boyamak).


Nilüferin çekirdeğini yapmak:

Çiçeğin ortasından başlamanız gerekir. Sarı bir boşluk alın ve yuvarlak uçlu 8 yaprak yapın.

Organlar için, erişte şeklinde kesilmiş geniş bir sarı şerit gerekir.

Organları alevin üzerine sarın, parçayı saat yönünde bükün, tutkalla sabitleyin.

Tutkal ile çiçeğin çekirdeğine organlarındaki bağlayın.


Nilüfer topluyoruz:

Şimdi beyaz boşluklardan yapılmış nilüfer yapraklarına dikkat edin.

Bir daire içinde sivri uçlu dikdörtgen yaprakları yavaşça yapın.

Üç beyaz ayrıntıyı da organlarındaki çekirdeğe koyun. Nilüfer hazır!

Gördüğünüz gibi, plastik bir şişeden çiçekler çok farklı olabilir ve farklı amaçlar için kullanılabilir, bu nedenle biraz hayal gücü ile ve örneklerimizi kullanarak evinizi veya yazlık evinizi süsleyecek bütün kompozisyonlar oluşturabilirsiniz.

1. ORİJİNAL BUKETLER VE GÜZEL SUNİ ÇİÇEK ARANJMANLARI

Plastik, çeşitli DIY el sanatları yapmak için en dayanıklı ve kullanışlı malzemelerden biridir. Web sitesinde, yeni başlayan bir ustanın bile kullanabileceği birçok adım adım ustalık sınıfı, talimat ve video dersi bulabilirsiniz. oyuncaklar, vazolar, avuç içi yapmak , hayvanlar ve diğerleri plastik şişelerden el sanatları.

Bu yazıda size nasıl olduğunu anlatacağız. sıradan bir plastik şişeden şablonlara göre yapraklar, gövdeler ve yapraklar şeklinde boşlukları kesin ve ardından bu ayrıntılara bir mum alevi kullanarak istediğiniz şekli verin. Bunların plastik parçalar katlanabilir haşhaş, gül gibi çiçekler , papatya, ayçiçekleri, laleler, gladioli, zambaklar, nilüferler.

Bu tür gereksiz hurda malzemelerden , plastik şişeler, patlıcanlar, boş şampuan kapları gibi, kendi ellerinizle plastik çiçekler yapabilirsiniz. Bahçe için bir çiçek aranjmanı bütün şişelerden katlanabilir ve ustalar 2 litrelik bir şişenin kesilmiş kısımlarından yapar.çiçekli küçük buketler Bir demet ev yapımı çiçek neşeli bir ruh hali yaratır ve ziyarete şenlikli bir görünüm verir. Birçok modern iç mimar, el yapımı yapay çiçekleri ve diğer plastik el sanatlarını dekoratif objeler olarak kullanmaktan mutluluk duyar.

Boş plastik kapları çöp kutusuna atmak için acele etmeyin. Bu çok yönlü malzemeyi yapay çiçekler, çocuk el sanatları ve oyuncaklar, narin kadın takıları üretiminde kullanarak ikinci bir hayat verebilirsiniz. Bazı tasarımcılar harika bilezikler, broşlar yapar,çiçekli saç aksesuarları ve atık plastikten yapılmış diğer süslemeler.

PET şişeden kesilen herhangi bir şekle sahip bir taç yaprağı, elle veya alevle kolayca işlenebilir ve ayrıca iyi kıvrılır, kesilir ve yapıştırılır. Yaratmak için yapay çiçek mümkün olduğunca gerçekçi görünüyordu, özel bir boya kullanılarak istenilen renge boyandı (plastik boyamak için ne tür boyaların kullanılabileceğini aşağıda anlatacağız).

Dikkatli iseniz ve yaprakların şeklini ve rengini, sepals ve organlarındaki düzenlemeyi, canlı bir çiçeğin sapının kıvrımlarını düşünmekten memnunsanız, yapay plastik çiçekleri kendi ellerinizle yapmak sizin için daha kolay olacaktır. . El yapımı bir çiçeği oluşturan elementlerin oranlarındaki uyumu hissederek, güzel kompozisyonlar ve zarif çiçek buketleri yapmayı çabucak öğreneceksiniz.

Çiçek ve diğer PET şişe el işleri yapmak için başlangıç ​​ipuçları:

çalışmaya başlamadan önce, şişeyi iyice durulamanız, çıkartma ve etiketlerden kurtulmanız, ardından bu atık malzemeyi iyice kurutmanız gerekir;

Plastikten yapılmış bir petal, yaprak, sepal boşluğunu güzelce kesmek için, ince bir karton parçasından bir desen yaptığınızdan emin olun. Plastik bir malzemeden bir iş parçasını bız veya dikiş iğnesi kenarıyla kesmek için şablon boyunca bir çizgi çizebilirsiniz;

Yapraklar, iş parçasının mum alevi üzerinde önceden ısıtılmasıyla manuel olarak şekillendirilebilir;

PET şişeyi kesmeden ve şekil üzerinde çalışmadan önce bile plastik tabanı ana renkle boyayabilirsiniz. Ardından, çiçeğin görünümünü orijinaline yaklaştırarak bitmiş zanaatı renklendirebilir ve renklendirebilirsiniz.

Plastik ürünleri boyamanın en iyi yolu:

Plastik şişelerden çiçek boyamak için en ideal seçenek renkli akrilik vernik;

Akrilik boyalarla boyanmış plastikten yapılmış çiçekler güzel görünüyor. Ancak ürünün orijinal görünümünü daha uzun süre koruması için boya kuruduktan sonra mutlaka renksiz akrilik vernik ile kaplayın;

Sokak seçenekleri, bahçe, yazlık veya sebze bahçesi için el sanatları, bir sprey kutusundan sprey boya ile boyanabilir (grafiti boyamayı sevenler kesinlikle böyle bir boyaya sahiptir);

Bahçede veya bahçede çiçek süslemeleri boyamak için başka bir seçenek de emaye boyalardır. Tasarruf etmek istiyorsanız, renkli boyalar yerine beyaz emaye satın alın ve istediğiniz rengi elde etmek için renkler ekleyin;

Araba boyaları da çok dayanıklıdır, ancak bunları teneke kutularda almayın. En iyi seçenek sprey kutularında otomatik boyadır;

Vitray boyaları ucuz bir sarf malzemesi olarak adlandırılamaz, ancak bu boyalarla boyanmış plastik çiçekler muhteşem görünüyor!

2. BİRKAÇ PET ŞİŞEDEN ÇOK GÜZEL BİR ÇİÇEK NASIL HIZLI YAPILIR



- 1,5 veya 2 litrelik bir şişe yaklaşık olarak ortasından kesilmelidir. Bundan sonra, iş parçasını keskin bir makasla boyuna kadar dar şeritler halinde kestik;

Bu şeritleri makasla ters yönde büküyoruz, şeritleri alev üzerinde önceden ısıtıyoruz;

Çiçeğin hacimli olması için, şişelerden aynı boşluklardan birkaç tane daha yapmanız ve ilk boşluğun ipliği yönünde yerleştirmeniz gerekir (boyun kesilebilir, sadece şeritler bırakılabilir);

Bükülmüş şeritler Moment yapıştırıcı ile güçlendirilebilir. Ek olarak, çiçeğin daha dolgun ve hacimli görünmesi için birkaç bükülmüş plastik şerit çiçeğin ortasına yapıştırılabilir.

3. PLASTİK KONTEYNERLERDEN ÇİÇEK YAPIMI ÜZERİNE SINIFLAR

Ana sınıf numarası 1:

PLASTİK ŞİŞELERDEN ORİJİNAL ÇİÇEK NASIL YAPILIR. KENDİ ELLERİ VE HAZIR SERGİLERİN FOTOĞRAFLARIYLA GÜL, GELİŞMİŞ, GEORGIN YAPIMI İLE İLGİLİ BİRÇOK DERS.

Ana sınıf numarası 2:

YAPRAK, YAPRAK, KÖK İLE YARI LİTRE PLASTİK ŞİŞEDEN TARLA ÇİÇEK YAPILIŞI. ŞABLONLANMIŞ PLASTİK ELEMENTLERDEN KONFEKSİYON, PAPATYA VE DİĞER ÇİÇEKLER, İÇ DEKORASYON İÇİN KATLAMALI ŞIK BUKETLER YAPIYORUZ.


Ana sınıf numarası 3:

PLASTİK ŞİŞELERDEN YAPRAKLARI KESİP, ISIL İŞLEMLE (MUM ALEVİ ÜZERİNDE) ŞEKİLLENDİREREK KENDİ ELLERİYLE BASİT BİR ÇİÇEK YAPMAYI ÖĞRENELİM. BAŞLANGIÇLAR İÇİN ADIM ADIM MK.

4 numaralı ana sınıf:

PET ŞİŞELERDEN BÜYÜK YAPAY GÜL BUKET. ŞABLONLARLA AYRI İŞLEM ELEMANLARI NASIL KESİLİR, FIRINDA ISI İŞLEMDEN SONRA GÜL PLASTİK YAPRAKLARINA NASIL ŞEKİLLENDİRİLİR.

5 numaralı ana sınıf:

Bunun sizin için olmadığını, her iki "sol" elin de olduğunu düşünüyorsanız, bahçedeki bir çocuk için asla bir zanaat bile yapamazsınız, o zaman sonuçlara acele etmeyin. Plastik şişelerden kendi ellerinizle dakikalar içinde güzel çiçekler yapabilirsiniz. Çok basit ve muhtemelen evde sahip olduğunuz malzemelerden ihtiyacınız olan her şey. Ek olarak, bu tür el sanatları, bir yazlık konut için bir ev için dekorasyon için mükemmel bir bütçe seçeneğidir, bu tür çiçekler bir anaokulundaki çocuklar için el sanatları olarak da uygundur. O halde başlayalım! Size yeni başlayanlar için basit ustalık sınıfları göstereceğiz.

  1. Plastik kaplarla çalışmaya başlamadan önce bunları iyice yıkamalı, kağıt veya plastik etiketleri soymalısınız.
  2. El sanatlarınızı daha canlı ve farklı kılmak için şişeleri boyamak daha iyidir. Bunu yapmak için akrilik boya almak en iyisidir, ancak üstüne vernik ile sabitlenmeleri gerekecektir. Hemen renkli bir tabana sahip bir akrilik vernik almak daha iyidir. Sprey boya da kullanabilirsiniz.
  3. Kendinizi şişenin düzensiz plastik kenarlarında kesmemek veya ateşten yakmamak için ve onsuz plastik şişelerden çiçekler elde edilemez, yeni başlayanlar için özellikle önemlidir, her zaman eldiven kullanın.
  1. İyi bir çiçek şekli yapmanızı kolaylaştırmak için, onları her zaman önce karton üzerine şablon şeklinde çizin. Ve zaten üzerlerinde plastik kupürler yapıyorlar. Ana hatları çizmek için bir işaretleyici, bız veya kalın iğne kullanın.

Plastik şişelerden çiçek yapmak için malzeme

Tabii ki, plastik şişelerden nasıl çiçek yapılacağını tam olarak bilmek için neye ihtiyacınız olacağını bilmelisiniz. Burada karmaşık bir şey yok.

Yani, ihtiyacınız olacak:

  • Tabii ki, çok ve farklı şişeler, farklı seçenekler yaratmak için;
  • uygulama için boyalar ve bir fırça;
  • mum;
  • pense;
  • Tel;
  • dekorasyon için boncuklar, boncuklar veya düğmeler;
  • parçaların veya kalın dişlerin yapıştırılması için sıcak tutkal tabancası;
  • karton ve makas;
  • işaretleyici, bız.

O halde başlayalım.

Yeni başlayanlar için adım adım plastik şişelerden kendin yap çiçekler

Yöntem 1. Basit, gösterişli çiçekler yapmak.

Böyle bir çiçek yapmak için tam anlamıyla 10 dakikaya ihtiyacınız var. Bu arada, birçoğunu oluşturabilir ve ardından sapları birleştirerek büyük bir buket yapabilirsiniz. Örneğin bir çitin veya duvarın yüzeyini süslemek için ayrı ayrı da kullanılabilir. Çok renkli çiçeklerden oluşan bir panel oluşturabilirsiniz.

  • Yani, önce çiçeği kartona çizin. Biri daha büyük, diğeri daha küçük olacak. Resimde gösterildiği gibi farklı plastik tonlarını almak daha iyidir.
  • Şablonları bir işaretleyici kullanarak şişelere aktarın, ana hatlarını çizin. Kesilmiş bir şişenin dibinden büyük bir çiçek yapabilirsiniz. Ardından, alttaki her bir oluğun her iki tarafında da kesimler yapmanız yeterlidir.
  • Boşluklar hazır, pense ile alın ve mumun üzerinde ısıtın. Ama aşırıya kaçmayın. Dikkatli olun ve eldiven kullanın.
  • Plastik ısındığında, şişenin dibinin kesik kenarlarını gösterildiği gibi bükün. Büyük bir çiçek olacak.
  • Küçük, sadece bir içbükeylik vermek için hafifçe kesip ısıtırsınız.
  • Çiçekler sıcak tutkal veya ipliklerle birleştirilebilir. Ortayı güzel bir düğme, boncuk ve boncuklarla süsleyin.

Yöntem 2. Papatya yapmak

  • Beyaz plastik şişelere ihtiyacınız olacak. Bunlar genellikle süt ürünlerinde bulunur. Ancak onları nervürlü duvarlar olmadan tercih edin.
  • Şişenin alt kısmı kesilmelidir.
  • Papatya yapmak için düzgün yaprakları kesmeniz yeterlidir. Onları eşit hale getirmek için önce şişenin üzerine bir işaretleyici ile bir şablon çizin. Veya önce iki eşit parçaya, sonra dörde ve altıya bölün. Ardından yaprakların kenarlarını yuvarlayın. Ama önce çizmek daha kolay. Yaprakları kapağa kadar kesmeniz gerekir.
  • Papatyayı inandırıcı kılmak için turuncu kapaklı şişeleri arayın veya ayrı olarak bulun veya boyayın.
  • İki şişeyi birbirine bağlayın ve sıcak bir bız ile kapağında delikler açtıktan sonra bir tel veya iplik ile sabitleyin.
  • Papatyalar için bir tel sapı yapabilir, şişelerden yeşil yapraklarla süsleyebilirsiniz. Bunu yapmak için tekrar desenler çizin, kesin ve ateşin üzerine şekil verin.

Yöntem 3. Gül Yapımı

  • Yedi renkte, gösterildiği gibi farklı boyutlarda desenler çizin. Bunların hepsi bir çiçeğin bileşenleridir.

  • Onları plastikten kesin. Her çiçek için farklı bir şişe rengi seçin.
  • Boşluklarda, yaprakları birbirine tutturmak için bir bız ile ortada bir delik açın.
  • Ardından, kenarları deforme olacak şekilde her plastik çiçeği ateşte pişirin.

  • Yedi rengi bir arada birleştirin, ortasına güzel bir düğme veya boncuk ekleyin.
  • Sap yapmak için yeşil bir şişe alın ve spiral şeklinde kesin. Sonra ateşte ısıtın ve telin etrafına sarın.
  • Güllere yaprak ekleyin.

Yöntem 4. Zinnia ve krizantem yapmak

  • Şişeyi ortadan ikiye kesin.
  • Daha sonra kapağa ince şeritler halinde kesiyoruz. Bu tür boşluk daha yapıyoruz. Çiçeklerin daha hacimli görünmesi için daha küçük çaplı şişeler alabilirsiniz. Boyun bu boşluklardan kesilebilir.
  • İş parçalarını ateşte ısıtıyoruz, ince şeritleri bir bıçak veya makasla ters yönde büküyoruz. Bunu tüm şişelerle yapıyoruz.
  • Bir çiçeği diğerine yerleştirip sıcak tutkalla sabitliyoruz. Orta kısım kapaktan yapılabilir, böylece çiçekler daha çok zinnia gibi görünecektir. Onsuz bırakılırsa, çiçekler krizantemlere benzer olacaktır.

  • Bir telden bir kök yapıyoruz.

Yöntem 5. Ayçiçeği yapımı.

  • Şişeleri alıyoruz, altlarını kesiyoruz, bir çiçek için iki şişeye ihtiyacınız var. Altını atmıyoruz yoksa kahverengiye boyamıyoruz.
  • Şişeleri eşit olarak sarı ve yeşile boyuyoruz.

Modern mağazalardaki sıvıların çoğu, doğru ellerde bir bahçe veya şehir avlusu için benzersiz dekorasyonlara dönüştürülebilen plastik şişelerde satılmaktadır. Plastik şişelerden çiçekler yılın herhangi bir zamanında güzel ve estetik görünüyor. Onları yapmak için basit bir araç setine, biraz çabaya ve hayal gücüne ihtiyacınız var.

gerekli araçlar

Bahçe arazilerini süslemek için plastik çiçekler yapmak, temel ve uygun fiyatlı bir dizi malzeme ve alet gerektirir.

Ana Malzeme

İş için ana malzeme plastik kaplardır. Şekillerinin ve boyutlarının çeşitliliği, onlarca farklı renk oluşturmanıza olanak sağlayacaktır. Plastik şişelerden çiçekler için sap olarak, plastik şeritler veya elektrik bandı ile sarılmış çeşitli kalınlıklarda teller veya tahta şişler kullanabilirsiniz.

Büyük hacimli kompozisyonlar oluşturmak için plastik tüplere, tahta bloklara ve çıtalara, kuru ağaç dallarına ihtiyacınız olabilir. Çiçek kısımlarını yapıştırıcı veya zımba ile birbirine tutturabilirsiniz. Ayrıca bağlantı elemanı olarak tel, misina ve kendinden kılavuzlu vidalar kullanılır.

Plastik parçaların boyanması

Plastik çiçekleri boyamak için emaye, akrilik boyalar ve renkli vernikler ile araba boyamak için aerosoller kullanabilirsiniz. Normal boya fırçaları kullanabilirsiniz. Ancak bu durumda boya, bitmiş ürün üzerinde kalacak şeritler halinde uzanacaktır.

Köpük süngerle boya uygulayarak daha pürüzsüz, çizgisiz bir renk elde edilebilir. Bu yöntemin dezavantajı, zaman içinde uzun bir süreç olmasıdır. Zengin bir renk elde etmek için, her biri tamamen kuruması gereken birkaç kat boya uygulamak gerekir.

Kutularda aerosol boyalarla çalışırken en pürüzsüz renk elde edilir. Renklendirici maddenin oldukça güçlü kalıcı bir kokusu olduğundan, bu işi açık havada yapmak tercih edilir.

İş için bir dizi araç

Plastik kaplardan çiçek aranjmanları oluşturmak için özel bir alete gerek yoktur. Her evde bulunan envanter yeterli olacaktır:

  • makas;
  • pense;
  • bız;
  • kırtasiye bıçağı;
  • zımba;
  • balmumu mumu;
  • zamk;
  • tornavida veya tornavida.

Bu kadar basit bir araç seti ve yetenekli eller sayesinde, bir arsa veya bahçeyi herkesin şaşırtacak şekilde dekore edebilirsiniz.

İhtiyati önlemler

Çiçek el sanatları yapmak için, dikkatsiz kullanımı yaralanmalara yol açabilecek keskin aletler kullanılır. Bu nedenle bu çalışma yetişkinler veya çocuklar tarafından onların gözetimi altında yapılmalıdır.

Boya ile çalışırken, kendinizi temel koruyucu ekipmanlarla donatmalısınız: lastik eldivenler (ellerin derisinin korunması), gazlı bez maskesi veya özel bir solunum cihazı (renklendirici madde parçacıklarının solunum yoluna girmesini önler).

Bazı çiçekli plastik dekor türleri oluşturmak için açık ateş çalışması gereklidir. Yanlışlıkla yanma olasılığını önlemek için tüm parçalar cımbızla alevin üzerinde tutulmalıdır. Yangına neden olabileceğinden plastik malzemenin tutuşmasına izin vermeyin.

Bahçe çiçeği harikaları

Ev bahçeleri veya bahçe arsaları, yaratıcı sahiplerin dekorasyon alanında fikir ve fantezilerini hayata geçirebilecekleri alandır. Plastik kaplardan güzel çiçekler, evin etrafındaki araziyi daha parlak ve daha belirgin hale getirecektir. Böylece bir çit, veranda veya çardak için özgün bir dekor yapabilirsiniz. Hem küçük çiçek kompozisyonları hem de büyük boyda tek parlak tomurcuklar bahçede organik görünecek.

Ahşap yüzeyler için dekor

İnsanlar özel veya bahçeli bir eve yaklaşırken nelere dikkat eder? Tabii ki, bu bir çit. Şişelerden çiçekler, onu unutulmaz ve orijinal hale getirmeye yardımcı olacaktır. Onları yapmak için ihtiyacınız olacak:

  • aynı boyuttaki şişeler;
  • makas;
  • akrilik boyalar;
  • renkli düğmeler;
  • plastik için tutkal;
  • vidalar ve tornavida.

Alt kısımlar plastik kaptan kesilerek çiçek şekli verilir. Şeffaf boşluklar boyalarla boyanabilir.

Bitmiş çiçekler çitin ahşap kısımlarına vidalanır. El sanatlarını sabitleme sırası, ustanın hayal gücüne bağlıdır. Her çiçeğin ortasına yapıştırılmış çok renkli düğmeler kullanarak kendinden kılavuzlu vidaların kapaklarını kapatabilirsiniz.

Çiti parlak ayçiçekleriyle süsleyebilirsiniz. Onları oluşturmak için ihtiyacınız olacak:

  • iki litrelik şişeler;
  • sarı boya;
  • yeşil elektrik bandı;
  • makas;
  • zamk;
  • metal veya ahşap çubuk.

Ayçiçeği üretimi için kahverengi bir kap kullanmak daha iyidir. Alt kısım şişeden kesilir. Gerisi büyük yapraklar halinde kesilmeli ve sarıya boyanmalıdır. Boya kuruduğunda ürünü monte etmeye başlayabilirsiniz. İş parçasına içeriden tutkal uygulanır ve kahverengi çekirdek yapıştırılır.

Tabanda, çubuğun yerleştirildiği iki delik yapılır. Çiçeğin boyasız kısmı ve dal elektrik bandı ile sarılmalıdır. Yapraklar plastik bir klasörden yapılabilir ve ayrıca elektrik bandı ile gövdeye sabitlenebilir.

Çiçek tarhları için çiçekler

Bahçe arsasında, tüm yıl boyunca sahipleri ve yoldan geçenleri memnun edecek parlak, güzel bir çiçeklik kurmak oldukça kolaydır. Bu, çok renkli plastik kaplar, hayal gücü ve biraz boş zaman gerektirecektir.

Bahçe papatyaları

Genellikle süt ürünlerinin satıldığı beyaz plastik şişelerden çiçek tarhı papatyası yapmak kolaydır. Bir papatya oluşturmak için ihtiyacınız olacak:

  • üç şişe;
  • tahta çubuklar;
  • yeşil boya;
  • makas;
  • zamk.

Başlangıçta çubuklar yeşil boya ile kaplanır ve kurumaya bırakılır. Daha sonra şişelerden boşluklar hazırlanır. İki kabın dibi ve boynu kesilir. Üst deliğin çapı, yalnızca alt kısmın kesildiği üçüncü iş parçasının boynunun boyutundan biraz daha büyük olmalıdır. Parçaların yüksekliği 1 cm farklıdır, plastikten 8 yaprak kesilir.

Çiçeğin toplanması tomurcuğun oluşumu ile başlar. Bunun için ilk parçanın boynuna iki boşluk daha konur. Yapıştırıcı ile sabitlenebilirler. O zaman yaprakları bükmeniz gerekir. Bu hacimsel boşluğa sarı veya turuncu bir kapak vidalanır.

Yeşil kapağın ortasına bir delik açılır ve hazırlanmış tahta bir çubuk sokulur. Kapağın kenarları tutkalla kaplanır ve tomurcuğa bağlanır. Güzel bir bahçe papatyası hazır!

parlak lale

Süslü renkli laleler çeşitli şekillerde yapılabilir. Bu çiçeği oluşturmak için ihtiyacınız olacak:

  • plastik konteynırlar;
  • boyalar;
  • zamk;
  • makas;
  • Çöp şiş;
  • çikolatalı yumurtalardan sarı detaylar.

Çalışma, sapların hazırlanmasıyla başlamalıdır. Tahta çubuklar (şişler, Asya yemek çubukları, kükürt içermeyen şömine kibritleri) yeşil renktedir. Kuru bir çubuk tutkalla sarı parçanın yarısına yapıştırılır.

Çiçekler şişenin hem altından hem de üstünden yapılabilir. Önceden seçilmiş kaplar çok renkli yapılır. Bunu yapmak için, iç boyama yöntemini kullanın: şişeye biraz boya dökülür, kapağı kapatın ve yavaşça ekseni etrafında çevirin. Kabın tüm iç yüzeyini boya ile kapladıktan sonra kapağı açın ve boşluğun tamamen kurumasını bekleyin.

Boyalı kap iki parçaya bölünür ve kenarları sivri veya yuvarlak taç yaprakları şeklinde kesilir. Tomurcukların ortasına bir delik açılır ve içine sarı çekirdekli hazırlanmış bir sap yerleştirilir. Sapı güvenli bir şekilde sabitlemek için deliğin kenarları yapıştırıcı ile kaplanmıştır.

Uzun keskin yapraklar yeşil bir şişeden kesilir ve sapa tutkalla yapıştırılır.

Süslü zambaklar

Beyaz veya boyalı zambaklar, bir şehir çiçek yatağının veya bir yazlık evin çiçek dekorasyonuna harika bir katkı olacaktır. Bu güzel narin çiçeği beyaz veya şeffaf plastik şişelerden yapabilirsiniz. İş için ayrıca ihtiyacınız var:

  • Tel;
  • akrilik boyalar;
  • makas;
  • bız;
  • zamk;
  • balmumu mum.

Plastik kaplar için üst kısmı kesin ve kapakları sökün. Boyunlar 6 yuvarlak yaprak şeklinde kesilir. Beyaz şişelerin boyamaya ihtiyacı yoktur.

Şeffaf olanlar beyaza veya pembeye boyanabilir. İki tonlu tomurcuklar çok güzel görünüyor.

Kapaklarda bız ile iki delik açılmıştır. İçlerine tel sokulur ve uçları bükülür. Yeşil şişe genişliğinde şeritler halinde kesilir, bunlar ateşte ısıtılır ve bir telin etrafına sarılır.

Zambak çekirdeği, saçak şeklinde kesilmiş bir plastik şeritten yapılmıştır. Bir alev üzerinde hafifçe ısıtılır ve bir silindire yuvarlanır. Elde edilen stamenler kabartılır ve sarıya boyanır.

Tüm elemanlar tamamen kuruduktan sonra çiçeği birleştirmeye başlarlar. Saplı kapak boyuna vidalanır. İçine organlarındaki bir çekirdek yapıştırılır.

Yapay rezervuarlar için dekor

Birçok bahçe arazisinde küçük yapay göller bulunur. Çakıl taşları veya figürinlerle süslenirler veya plastik çiçeklerle süslenebilirler.

Nilüfer

Normal bir plastik şişeden göze hoş gelecek narin bir nilüfer yapılabilir. Güzel bir beyaz hacimli çiçek oluşturmak için ihtiyacınız olacak:

  • beyaz plastik şişeler (4 adet);
  • beş litrelik kaplar;
  • akrilik boyalar;
  • makas;
  • cımbız;
  • zamk;
  • ateş kaynağı.

Bir çiçeğin oluşturulması, boyalı kısımların hazırlanmasıyla başlar. Büyük bir kabın dibinden bir yaprak kesilir ve yeşile boyanır.

Beyaz şişelerden birinin üst kısmı kesilmiş ve çiçeğe dönüşmüştür. İş parçası cımbızla alınır ve yaprakları içe doğru bükülecek şekilde ateşin üzerinde hafifçe ısıtılır. Sonra çiçek boyanır. Kabın ortasından bir şerit kesilir, saçak şeklinde kesilir ve rulo haline getirilir. Ucu mumun üzerine kapatılmıştır. Stamenler sprey boya ile sarıya boyanmıştır.

Üst kısım üç beyaz şişeden kesilir ve elemanların sarı çekirdeğe konabilmesi için boyun kesilir. Plastik, ortada hafifçe bükerek keskin yapraklar halinde kesilir.

Yaprakların boşlukları, her biri tutkalla sabitlenerek tabana konur. Tutkal tamamen kuruduktan sonra, yapraklar hafifçe geriye katlanır. Stamenler merkeze yapıştırılır. Çiçek kağıda yapıştırıcı ile yapıştırılır.

Aydınlık su kapsülü

Merkezde mum bulunan sarı bir kapsül şeklinde basit bir çiçek orijinal görünüyor. 1,5 ve 5 litre hacimli plastik şişelerden yapılmıştır. 1,5 litrelik bir kapta alt kısım kesilir ve ondan beş yapraklı bir çiçek kesilir. Dışı sarıya boyanmıştır. Büyük bir şişenin altından, kenarları ısıtılmış ve alçak kenarlar şeklinde bükülmüş bir tabaka kesilir. Bitmiş eleman yeşil renktedir.

Kapsülün detayları yapıştırıcı ile birbirine yapıştırılmıştır. Çiçeğe küçük bir mum yerleştirilir ve çift taraflı bantla sabitlenir. Buji gerektiğinde kolayca değiştirilebilir.

Plastik kaplardan el sanatları yaratarak, sadece bir bahçeyi veya çiçek tarhını güzel ve özgün bir şekilde dekore etmekle kalmaz, aynı zamanda çevreyi temizlemeye de yardımcı olabilirsiniz.

Çocukları bu etkinlikle tanıştırarak hayal güçlerini ve yaratıcı düşünmelerini geliştirebilir, çevreye saygı duyabilirsiniz.

Modern tasarımcılar çalışmalarında hiçbir şey kullanmazlar, bu nedenle plastik şişelerden kendi ellerinizle nasıl çiçek yapılacağını öğrenmek istiyorsanız (yeni başlayanlar için adım adım), o zaman kısmen tasarımcı olarak da adlandırılabilirsin. Eh, ya da en azından sadece orijinal bir yaratıcı insan.

Sürecin kendisi çok karmaşık değil, ancak bazı nüanslar var. Plastik hamuru değildir, ona sadece bir şekil veremezsiniz, ısıtılması gerekir. Öyleyse güvenlik önlemleriyle başlayalım.

İş için önlemler

Yukarıda belirtildiği gibi, plastiğin ısıtılması gerekecektir. Bunu yapmak için en yaygın muma ihtiyacınız var. Çakmak kullanmamalısınız, çünkü ışıklı durumda uzun bir gecikme aşırı ısınmaya ve patlamaya neden olabilir.

Çalışma yüzeyini ağır kağıtla kapladığınızdan emin olun. Plastik ısıtıldığında eriyebilir ve masalardan gelen katılaşmış plastik damlaları genellikle boya ile sıyrılarak çirkin yanıklar oluşturur.

Bu arada, yanıklar hakkında. Dikkatli olun - mumdan gelen plastik ve balmumu damlaları sadece masaya değil ellerinize de düşebilir. Lastik eldiven giymeyin, aksi takdirde çift yanık alabilirsiniz. Süreci ve ortaya çıkan düşüşleri yakından izlemek daha iyidir.

Ayrıca, ürünleri boyarken güvenlik önlemlerini unutmayın - sprey boya ile çalışırken bir solunum cihazı kullanın.

El işi yapacağınız oda iyi havalandırılmalıdır. Genel olarak, sokakta yapmak daha iyidir.

İş için araçlar

İş için ihtiyacınız olacak:

  • Farklı boyutlarda plastik şişeler
  • keskin makas
  • İnşaat (büyük kırtasiye) bıçağı
  • Mum
  • Çakmak veya kibrit
  • Tel
  • Boncuklar ve büyük boncuklar
  • Tutkal, elektrik bandı, bız
  • boyalar

Makas, keskin burunlu ve iyi bileme ile sert olmalıdır. PVA veya benzeri bir yapıştırıcı seçin, ancak sağlamlığı iyi. Yapıştırmak için zaman ayırmaya değmez - çok çabuk sertleşir ve ürün her zaman beklendiği gibi hemen katlanamaz.

El sanatlarına geçelim

Şimdi doğrudan kendi ellerimizle plastik şişelerden nasıl çiçek yapılacağına ilişkin talimatlara gidiyoruz (yeni başlayanlar için adım adım).

Şişeleri kesmeye başlamadan önce, kartondan yapraklardan ve diğer kesiklerden şablonlar yapın, böylece kesilen kısımları işaretlemek daha kolay olacaktır. Plastik kalem veya kurşun kalem tutmaz, bu nedenle kesiklerin sınırlarını bir iğne veya bız ile işaretlemek en iyisidir. Ucu hafifçe ısıtabilirsiniz, o zaman daha net izler olacaktır.

Gerekli tüm parçalar kesildikten sonra yakılmalı ve düzeltilmelidir. Bunun için kenarlar bir mum ile ısıtılır. Isıtıldıktan sonra kenarlar sadece pürüzsüz olmakla kalmaz, aynı zamanda hafif dalgalı hale gelir ve ürüne daha doğal bir görünüm kazandırır.

Clivia, yeni başlayanlar için en kolay çiçek olarak kabul edilir. Bunu yapmak için hiçbir şeyi kesmenize bile gerek yok. Şişenin altını kesin. Üst kısmı boyuna yaklaşık olarak eşit 6 şerit halinde kesin. Şeritlerin üstünü hafifçe yuvarlayın. Ve her yaprağı bir mumla tedavi edin.


Şimdi boncuklardan bir çekirdek yapın. Bunu yapmak için, boncuklar telin bir ucuna bir sıra halinde dizilir ve daha sonra diğer uç, sonuncusu hariç tüm boncuklardan ters sırayla geçirilir. Basitçe söylemek gerekirse, tel ikiye katlanır, yarıların arasına ortada bir boncuk asılır. Ve geri kalanı aynı anda her iki uca da gerilir.

Çekirdeği çiçeğe bağlamak için yapıştırıcı kullanabilirsiniz. Ancak, sıcak bir bız ile kapakta birkaç küçük delik açmak, içlerinden bir tel geçirmek ve dışarıdan bükmek daha güvenli olacaktır.

Şampuan şişeleri gibi dar şişelerden çiçek sapı yapılabilir. Birkaç şişe tel ve elektrik bandı kullanılarak bir gövdede birbirine bağlanır. Daha sonra elektrik bandı yardımıyla sapa bir çiçek yapıştırılır.

Artık yapı boyanabilir, kurutulabilir ve bahçeye yerleştirilebilir!

Video: Yeni başlayanlar için adım adım plastik şişelerden DIY çiçekler

Bunlar çok basit, ancak kendi ellerinizle yapabileceğiniz plastik şişelerden oldukça sevimli çiçekler, ayrıca yeni başlayanlar için adım adım. Biraz pratikle gül çalıları veya minyatür kiraz çiçekleri, menekşeler veya laleler gibi şaheserler yaratabilirsiniz. Plastik el sanatlarının sayısı ve şekilleri sadece hayal gücünüzle sınırlıdır!

Plastik bir şişeden kendin yap zambak - fotoğraf nasıl yapılır. Plastik bir şişeden nilüfer, mk

Elena Kovtun

bu konuda biraz çiçek.

Lily çok güzel bir çiçektir., onlar Lileyny ailesine aittir. saat zambaklarçeşitli tonlarda büyük tomurcuklar - bu çok yıllık çiçek.

profesyonel Lily'nin bir çiçek olduğu söylenir düşüncelerin saflığı ve masumiyet sembolü. Beyaz zambaklar her zaman, sevenler sevdiklerine verdi.


Beyaz en güzel ve popüler olarak kabul edilir.


Çin anavatan olarak kabul edilir Zambak çiçeği. Kar beyazı güzelliğin ekimi ilk olarak İran ve Suriye'de başladı. saat Zambaklar çok hassas bir kokudur., yağlar parfümeride kullanılır çiçek.


Mevcut Kapalı zambaklar Saksılarda yetiştirilebilirler. Çok güzel ve eşsiz bir kokusu var. Kapalı zambaklarda çiçekler bir sap üzerinde çok büyük yaklaşık üç renkler. Ancak cüce türleri evde en iyi şekilde büyür. Zambak. Bugün oluşturacağız kompozisyon:"Sadece Zambaklar".


Bu yetişkinler için ana sınıf, el sanatlarına düşkün olanlar için plastik şişeler.



İş için 4 beyaz ve bir mavi alın plastik şişeler.

Kil Titanı.

Kök için tel.

strafor.

Yeşil bant.

Biz kesiyoruz şişe bıçağı.



Makarna gibi parçalarımızı makasla kesiyoruz. Sadece daha büyük bir yaprak.


teli içine geçir çiçek ve yeşil bantla sarılmıştır.



Daha küçük bir parçadan şişeler stamen yapar.


Her şeyi bağlarız, Titanyum'u tutkalla yapıştırırız.



Herhangi bir vazo alınabilir. ben ikiden yaptım beyaz ve mavi şişeler. mavi bir vazoya koydum strafor parçaları.


Bu, gereksiz bir kapsayıcıyı dönüştürmenin mümkün olanın sadece bir çeşididir. plastik. Onun yerine renkler bir ağaç, çilekli bir çalı ve hatta bir palmiye ağacı yapabilirsiniz. Burada her şey zevke bağlı. ustalar ve işe yaratıcı yaklaşımı.

İlgili yayınlar:

Şimdi ilerleme çarçabuk ilerliyor, yaratıcılık için sürekli yeni ve ilginç materyaller ortaya çıkıyor! Kesinlikle her şey sipariş edilebilir.

Sevgili iş arkadaşlarım! Birçoğumuz muhtemelen çeşitli kılavuzlar ve cihazlar icat etmek ve yapmak zorunda kaldık.

Şunlara ihtiyacınız olacak: Aynı şekle sahip 60 boş plastik şişe; köpük kauçuk - 1,5 x 1,1 m; kaba patiska - 1,5 x 1,1 m; kumaş şeritler - genişliğinde.

Plastik şişelerden "Yılbaşı Dostları" çalışmamı dikkatinize sunmaktan mutluluk duyuyorum. Bu tür bir çalışmayı ilk defa yapıyorum. Basit olduğu ortaya çıktı.

Hamuru harika bir malzemedir, itaatkar, sıcaktır, şeklini iyi tutar, özel bir doğruluk gerektirmez, çünkü bir hata her zaman düzeltilebilir. İçin.

Yaz mevsimi beklentisiyle herkes fidan ve dikim için yer hazırlar. Ancak, uygun şekilde oluşturulmuş bir manzara yalnızca ülke yaşamını süsleyeceğinden, sitenin dekorasyonunu gözden kaçırmayın.

En basit malzemelerden bile bazen gerçek şaheserler yaratabilirsiniz. Örneğin, gerçek sanat eserleri genellikle plastik şişelerden yapılır. Plastik şişelerden çiçekler özellikle yaygındır. Bu makale, bir yazlık evi dekore etmek için kendi ellerinizle zambakların nasıl oluşturulacağını ele alacaktır.

site dekorasyonunun önemi

İsterseniz bir ev ve sebze bahçeleri olan sıradan bir arsa çok daha çekici hale getirilebilir. Örneğin, çevresine düz çakıllarla yerleştirilmiş veya süs bitkileri ile dikilmiş bahçede küçük bir gölet düzenlemek mümkündür. Böyle bir gölet çok avantajlı görünüyor ve yataklarda sıkı çalışmadan sonra favori bir dinlenme yeri haline geliyor.

Ayrıca sitede bir dağ kaydırağı düzenleme fırsatı var. Bu, bugün bir çiçek bahçesi ve taşları birleştiren moda bir trend. Yaprak dökmeyen çalılar ve çiçekli bitkilerle tamamlanan Alp slaytları çok güzel ve sıradışı görünüyor.

Ancak tüm bu güzelliği sadece taze çiçekler ve bitkilerle değil, aynı zamanda kendi ellerinizle kolayca yapabileceğiniz plastik olanlarla da seyreltme fırsatı var. Örneğin içinde muhteşem nilüferlerin yüzdüğü bir gölet sizi huzur ve yalnızlık atmosferine götürecektir. Ve çeşitli şekil ve renklerde plastik şişelerden yapılmış muhteşem zambaklarla bir dağ kaydırağı, herhangi bir bahçenin en önemli özelliği olacaktır.

Kendi zambaklarını yapmak

Güzelliğinde inanılmaz olan bu çiçekler, fazla çaba harcamadan kendi başınıza oluşturulabilir. Plastik şişelerden nilüferler veya bağımsız zambaklarla sonuçlanan zambak yapmanın birkaç yolu vardır. Bu yöntemlerin her ikisini de ele alalım.

Nilüfer yapmak

Plastik şişelerden bu tür çiçekleri yapmak için ihtiyacınız olacak:


Üretim teknolojisi:


Böylece, minimum malzeme ve harcanan zaman, yazlık evlerinde herhangi bir göleti yeterince süsleyecek plastik şişelerden en güzel çiçeklere dönüştürülebilir.

Alp kaydırağı için zambak yapmak

Bir zambak, bir arsaya ekilebilecek ideal olarak güzel bir çiçektir, ancak bu mümkün değilse veya zambaklar henüz çiçek açmadıysa, bu çiçeklerin plastik bir analogunu bir dağ tepesine veya sıradan bir çiçek yatağına kurabilirsiniz. Ayrıca kendiniz yapmak zor değil. Bunun için ihtiyacınız olacak:

  • Çeşitli şekil ve boyutlarda plastik şişeler.
  • Tel kalın ve incedir.
  • Makas.
  • Az miktarda boncuk.
  • Boyalar, eğer ek tasarım planlanıyorsa.

İş algoritması:


Kullanılmış plastik şişeleri atmak için acele etmeyin, onlardan sadece bir saat içinde güzel bir nilüfer yapabilirsiniz!

Bunun için ihtiyacınız olacak:
1) Üç, dört beyaz şişe (farklı boyut ve şekiller için uygundur);
2) Bir sarı şişe;
3) Makas;
4) Mum ve kibrit;
5) Kağıt yaprağı;
6) İşaretleyici veya keçeli kalem;
7) Cetvel;
8) Bir okul kitabı kapağı için yaklaşık cm uzunluğunda bir yeşil polietilen parçası idealdir.

Plastik şişeleri ve ihtiyacınız olan her şeyi hazırlayın, masaya koyun. Beyaz ve sarı şişelerden üstleri kesmek gerekir.

Beyaz şişelerden başka hiçbir şeye ihtiyaç duyulmayacak, ancak sarı şişeden çiçeğin çekirdeği için üç, dört santimetre daha kesmeniz ve bitmiş ürünü sabitlemek için başka bir küçük daire kesmeniz gerekiyor. Sarı şişenin kapağı da kullanışlı olacaktır.

Tüm boşluklar hazır olduğunda, yaprakların üretimine devam edin. Bunu yapmak için, beyaz boşlukları kağıda daire içine alın ve bir cetvel veya gözle altı eşit parçaya bölün, her boşluk altı yaprak üretecektir. Ardından, boşluğu tekrar şablona takarak, her bir petalin boyutunu daha doğru bir şekilde belirlemek için şişe üzerindeki noktaları bir işaretleyici veya keçeli kalemle işaretleyin. Yanlışlıklar konusunda endişelenmeyin, küçük düzensizlikler korkunç değildir. Kendinize güveniyorsanız, boşluklara rastgele yapraklar çizin,

korkuyorsanız, bir taç yaprağından bir kağıt şablon yapın ve uygularken daire içine alın. Şimdi yaprakları kesin, alttan sonuna kadar hafifçe kesmeyin.

Sarı şişenin üst kısmını nilüfer şekline getirin,

ve bir plastik şeritte, yarıya kadar birçok küçük kesim yapın.

Şimdi daha doğal bir şekil vermek için hem nilüfer hem de çekirdeği mum üzerinde biraz eritmeniz gerekiyor.

Beyaz boşluklardaki yaprakları ikiye bükün ve yanlara doğru bükün.

Tüm yapıyı bir araya toplamak için kalır. Her iki sarı boşluğu da çiçeğin ortasına yerleştirin, şimdi en küçüğünden başlayarak sırayla yaprak boşluklarını koyun,

ve şimdi güvenli sabitleme için şişeden bir daire koyun ve kapağı vidalayın.

Zambakın bulunduğu tabakayı kesmek için kalır, genellikle bir tarafında küçük bir kesi ile yuvarlak şekildedir. İstenirse, bu sayfa kapağın altına da konulabilir, ardından zambak tamamlanmış ve güvenli bir şekilde sabitlenecektir.

Zanaatın son görünümü.

Mucize çiçeğiniz hazır!

Bu sitede çok sayıda eser yayınlanmıştır, örneğin, aynı malzemelerden yapılmış çiçekleri koyabileceğiniz süslü bir plastik vazo, yani. plastik şişeler.

ELLERİNİZLE ŞİŞELERDEN PLASTİK ÇİÇEKLERİ NASIL YAPABİLİRSİNİZ (ANA SINIF)

Ne düşünüyorsun, normal bir plastik şişeden neler yapılabilir, içeriğini kullandıktan sonra her zaman çöpe giden? Şaşırmayın, sadece çöp gibi görünen böyle bir şeyden bile, kullanışlı ve güzel bir şey yapabilirsiniz. (çeşitli hayvanlar, kuşlar, kelebekler, vazolar, plastik palmiye ağaçları ve Çiçekler, bu makalede tartışılacaktır). Böyle basit görünümlü bir şey çöplerden kurtulacak ve çevremizdeki ortamı dekore etmeye yardımcı olacaktır. Plastik şişeler - hayal gücü için sınırsız olanaklar ve yaratıcılık için kapsam. Daha sonra, şişelerden plastik çiçeklerin nasıl oluşturulacağı hakkında konuşacağız - aşağıda papatyalar, vadideki zambaklar, nilüferler ve çocuklar ve yetişkinler için diğer plastik el sanatları konusunda ustalık sınıfları yerleştirdik. Plastik şişeler haklı olarak çeşitli el sanatları için ideal bir malzeme olarak kabul edilebilir.

Her gün meyve suyu, kefir, yoğurt, içme suyu, tatlı soda, krem ​​şişeleri ve şampuanlardan küçük ve büyük, şeffaf ve renkli birçok farklı plastik şişeyle çevriliyiz. İlk bakışta, plastik bir şişeden kendi ellerinizle neler yapabileceğiniz belli değil. , ama sadece biraz hayal gücü uygulamanız gerekiyor ve evde gereksiz şişelerden ve hatta belki de tüm şaheserlerden kendi ellerinizle faydalı şeyler yaratacaksınız.
Çoğu insan evde fazladan plastik kap bırakmaz, kullandıktan hemen sonra çöpe atar. Boşuna yapıyorlar! Daha çok çöp gibi gereksiz şeyler bile gerçekten değerli olabilir. Çoğu iyi bilinen ve şimdi popüler el sanatları türü - Bu, doğaçlama malzemelerden çiçek üretimidir. Bunun için eski ipler ve saksılar, mutfak eşyaları kullanılabilir. yapmanızı öneririz plastik çiçekler gereksiz şişelerden, imalatlarında bir ana sınıf aşağıda yer almaktadır.

Sıradan plastik şişelerden Misafirlerinizin kalbini kazanacak eşsiz parlak çiçekler yapabilir, kötü havalardan ve kuvvetli rüzgarlardan korkmayan bahçe dekorasyonları yapabilirsiniz. Başyapıtlar yaratmak için sadece makas ve dekorasyon için bazı malzemelere ihtiyacınız var - boya, tel. Çoğu el sanatları yaratmada ana şey Bu sizin hayal gücünüz ve yaratıcılığınız.

Peki, plastik bir şişeden kendi ellerinizle ne yapabilirsiniz? ? Ayçiçekleriyle başlamanızı öneririm, bu çiçekler çok etkileyici görünüyor ve yaratılmaları fazla zaman almıyor. İlk olarak, ayçiçeği yapraklarına benzer şekilde plastik şişelerden büyük yaprakları kesin. Her iki tarafı da akrilik boya veya sprey boya ile boyayın.

Boya tamamen kuruduktan sonra, yaprakların tabanında delikler açın; yaprakları çiçeklere sabitlenir. Şimdi ayçiçeğimizin sapını ve çekirdeğini yapmamız gerekiyor. Şişenin dibi ve kıvrımları ayçiçeğinin ortasını yapmak için idealdir. Gövdeler sert metal çubuklardan iyi çalışır. Ayçiçeği gibi muhteşem plastik çiçekler, oyuncak arılar, saksılar ve diğer aksesuarların eklenmesiyle bir kompozisyonda muhteşem görünecek.

KENDİ ELLERİYLE PLASTİK ŞİŞEDEN ÇİÇEK YAPIYORUZ (FOTOĞRAFLI ANA SINIF)

Kendin yap plastik şişe çiçekleri en çok bir bahçe arsasını süslemek için kullanılır. Plastik bu amaçlar için idealdir - dayanıklıdır, solmaz, nemden ve rüzgardan korkmaz. Plastik şişelerden el sanatlarını sıklıkla görebilirsiniz. hangi çok çürük görünüyor. Uzaktan bile, çiçeklerin plastik şişelerden yapıldığı belli çünkü bakımsız görünüyorlar ve düzgün değiller.

Bazı ustalar durumu kurtarmaya ve yaprakları boya ile boyamaya çalışır, ancak bu her zaman yardımcı olmaz. Diğer zanaatkarlar, el sanatları için daha sert şişeler seçerler. Şampuanlar, kremler, ev ürünleri veya süt gibi. Bu plastik şişeler daha yoğun bir malzemeden yapılmıştır ve DIY çiçek aranjmanları için mükemmel olan çeşitli renklerde mevcuttur. Sadece doğru şişeyi seçmeniz, detayları kesmeniz ve sabitlemeniz gerekiyor. Bu tür kendin yap plastik şişe çiçekleri bahçenizi gerçekten süsleyebilir!

Çok sayıda yol var plastik şişelerden çiçek nasıl yapılır. Bazıları, her durumda güzel görünecek kadar yemyeşil çiçek başları oluşturmanıza izin verir. İşte en erişilebilir tekniklerden biri.
Şişeyi eşit parçalara bölerek 4 ila 7 santimetre genişliğinde plastik şeritler hazırlayın. Şeritlerin bir kenarında makasla dalgalı bir kenar oluşturun, zanaat yaprakları olacak.

Yaprakları ateşin üzerinde gezdirin, plastiği eritmeye gerek yok Yeter ki ısıtsın. Isıtılmış yaprakları doğru yönde bükün. İşlenmiş şeritleri, boş bir çiçek oluşturarak bir yığın halinde toplayın. Ne kadar çok şerit kullanılırsa çiçek o kadar muhteşem olur. Onları bir tel veya sıcak bir bız kullanarak sabitleyebilirsiniz. Yemyeşil yapraklar arasında, her iki tür de ek görünmez olacaktır. Çiçeğin çekirdeğini plastik bir şişeden bir mantar ile süsleyebilirsiniz.

krizantem ve diğerleri plastik şişe çiçekleri- fotoğraflı bir ana sınıf sunuyoruz.
Bu tür çiçekleri yapmak için önce şişelerin farklı renklerde boyanması gerekir. Ardından, şişelerden çok sayıda plastik ince şerit kesin. Bundan sonra bu şeritleri bir demet halinde toplayın ve kesilmiş şişenin boynuna yerleştirin. Böylece çiçek sıkıca tutacak. Gövde olarak kalın bir metal tel, bir ağaç dalı veya metal bir çubuk kullanılabilir. Kök el sanatları boyanabilir uygun bir renge boyayın veya kumaş, kağıt, renkli film ile sarın.

Çiçek toplanıp çekirdeğe yerleştirildikten sonra, yapraklarını bir kalem veya bıçakla kıvırın. Her bir yaprağı boyanmamış taraftan gerin. Bu, krizantem kıvrımınızı verecektir.

Plastik şişeden çiçekler bir fotoğrafla sunulan ana sınıfı kullanma , muhteşem görünecek ve bahçe arsanızı süsleyecek. Birkaç deneme çalışmasından sonra gerekli beceriyi kazanacak ve çeşitli çiçekler yaratabileceksiniz, asıl mesele işin inşa edildiği prensibi anlamaktır.

PLASTİK ŞİŞELERDEN DEKORATİF ÇİÇEK NASIL YAPILIR (FOTOĞRAFLAR VE ANA SINIF)

En güzel çiçekler, yeterli malzemeye sahip olduğunuzda ve ondan tasarruf etmeye çalışmadığınızda plastik şişelerden yapılır. Bir ülke veya bahçe arsasını dekore etmek, muhteşem ve fantastik motifler kullanmak anlamına gelir. Örneğin, büyük ve parlak çiçekler yağmur ormanlarında bile yok.

Plastik şişelerden bu tür çiçekler, büyük şişe içme suyu kullanılarak oluşturulabilir. Malzemenin kesilmesi daha zor olacağından, büyük bir plastik şişeden kendi elinizle çiçek yapmanın daha zor olduğunu lütfen unutmayın. Çevredeki erkeklerin yardımını kullanın veya büyük makas kullanın.

Büyük plastik şişelerle ne yapılmalı? ? Yaprakları kendi ellerinizle yapmaya başlayalım. En ideal seçenek 1 büyük şişeden 1 çiçektir. Bu durumda, boynun bulunduğu üst kısmı kesin. Ardından, şişenin geri kalanını yapraklara kesin ve onlara yuvarlak bir şekil verin. Alt organlarındaki sabitlemek için uygundur.

Fanteziniz plastik bir şişeden dev bir çiçek yapmayı gerektiriyorsa, büyük şişeyi yapraklara ayırın. Her petalın dibinde, şişenin dibinden küçük bir parça bırakın. Bu, bir çiçek oluştururken yaprakları rahatça sabitlemenizi sağlar. . Sadece alttaki deliklerden teli çekin. Yaprakları ateşte ısıtın ve kıvrımlar yapın. Yanmamaya dikkat edin. Bükümler, ahşap bir cetvel veya bir dal ile uygun şekilde oluşturulur.

İle plastik şişe çiçekleri gerçekçi görünüyordu, organlarındaki yapmayı öneriyorum.
Bunun için 1, litre kapasiteli yumuşak ve esnek şişeler kullanmak daha iyidir. Böyle bir şişenin boynunu ve altını kesin, ardından iş parçasını ince şeritler halinde kesin, ancak kenara birkaç santimetre ulaşmayın. Dilimlenmiş kütüğü yuvarlayın - mükemmel bir organınız var.

Şimdi ne yapabileceğini biliyorsun bahçe arsasını süslemek için plastik şişelerden yapın . Çiçeklerin daha da muhteşem görünmesini sağlamak için onları renklendirebilirsiniz. Bir sprey kutusundaki sprey boya veya akrilik boya idealdir. Daha iyi bitmemiş bir çiçek boya , ve kesme aşamasındaki her iş parçası.

FOTOĞRAFLI PLASTİK ŞİŞELERDEN PAPATYA ÜRETİMİ İÇİN MASTER SINIF

Plastik şişelerden çiçek yapma teknolojisi son derece basittir - kaplar parçalara ayrılır, ardından bir tel ile sabitlenir. Böylece sapları, yaprakları, çiçek yaprakları alabilirsiniz. Biraz farklı bir şekilde yapabilir ve sadece bir şişe kullanarak çiçek şeklinde fonksiyonel bir saksı yapabilirsiniz. Papatya saksıları şeklinde plastik şişelerden el sanatları dakika içinde oluşturulur. Hiçbir şey tutturmaya gerek olmadığı için çalışma hızla ilerler.

Papatyalar en iyi beyaz plastik şişelerden yapılır. Süt, kefir ve deterjan altı şişeleri olarak çok uygundur. Evde beyaz plastik bir şişeniz yoksa, başka bir şişe alabilir ve ardından istediğiniz renge boyayabilirsiniz. Fotoğraftaki beyaz plastik şişeden papatya gerçek gibi görünecek.

Çiçeği keçeli kalemle çizerek başlayalım bir şişe üzerinde. Alt kısım, bitkili bir tencere için tepsi rolünü oynayacak, mümkün olduğunca derin bırakacak, ancak papatya yaprakları için yeterli olduğunu unutmayın. Kesmeye başlamak için sıcak bir çivi yapın veyaşişe deliklerinde bıçak , ardından plastiği önceden çizilmiş çizgiler boyunca keskin bir makasla kesin.

Plastik şişelerden papatyalar
hızlı ve kolay yapılır. Şişenin ana kısmını dar yapraklara kesin,çiçeğin parlak merkezi (örneğin, başka bir şişeden bir mantar), boyuna. Bir pot oluşturmanın ana aşaması bitti. Herhangi bir canlı bitki ile saksı altında kullanabilirsiniz.

Plastik bir şişeden papatya hem fotoğrafta hem de gerçek hayatta uygun görünecek. ÇokÇiçekler veranda, çiçeklik, çimlerin hızlı bir şekilde dekore edilmesi için uygundur.

PLASTİK ŞİŞEDEN VADİ ZEMBESİ (FOTOĞRAF)

Vadideki zambak, plastik şişelerden çiçekler, bir bahçe arsası veya bir yazlık konut için el sanatları yapmak için idealdir. Beyaz veya mavi plastik şişelere ihtiyacınız olacak. Süt şişeleri de vadi tomurcuklarının beyaz zambağı için uygundur. Doğru renkte plastik yoksa , daha sonra mevcut kapları akrilik boya ile boyayabilirsiniz. Boyutlarla, her şey basittir - çan ne kadar büyükse, ihtiyacımız olan şişe o kadar büyük olur.

Yapmak Plastik bir şişeden kendin yap vadi zambağı, şişeyi kesmeniz gerekecek. Zil, mantar ile üst kısmından oluşturulacaktır. Sadece yaprakları kesmek, onlara güzel bir şekil vermek, bükmek ve hacimli hale getirmek için kalır. Ekstra şıklık vermek için taç yaprakları ateşte ısıtabilir ve onlara daha gerçekçi bir şekil verebilirsiniz.

Vadideki zambakın plastik bir şişeden fotoğraftaki gerçek gibi görünmesi için bir mantarın üzerine sabitliyoruz. Fişlerde delikler açın, içinden ince bir tel çekin. Daha sonra bu tel ile çiçeği dala bağlayın. Çalı en uygun şekilde metal dallardan yapılır. Bir dal gibi görünmek için gerçek bir çiçek sapı üzerinde , yeşil bir şişeden ince bir plastik spiral kesin. Bu spiral ile bir dalı sarın ve ateşin üzerinde tutun. Plastik eridiğinde dalınız hazırdır. Üzerine çanlar asabilirsiniz.

Kendi elinizle plastik bir şişeden zambak yapmayı öğrendiğinizde, aynı teknolojiyi kullanarak bir lale oluşturabilirsiniz. Birkaç çiçek boşluğu yaptıktan , onları iç içe geçirebilir ve havlu çiçekler elde edebilirsiniz.

PLASTİK ŞİŞELERDEN NİLÜLER NASIL YAPILIR (FOTOĞRAFLI MK)

Harika ve sıradışı plastik çiçekler, klasik yuvarlak şişelerden değil, örneğin şampuandan düz şişelerden yapılabilir. Beyaz düzleştirilmiş bir şişeden harika bir zambak elde edeceksiniz! Onlara gerekli şekli vermek için yaprakları bükmeniz bile gerekmez. Sadece şişenin köşelerini kesmek yeterlidir ve kıvrım zaten oradadır. Her durumda, plastiği ateşte ısıtarak eğrileri düzeltebilirsiniz.

Plastik bir şişeden bir zambak yapmak için en etkileyici görünmek için parlak çiçek türleri seçmeniz gerekir. Örneğin, turuncu zambaklar çiçek yatağınızı mükemmel bir şekilde canlandıracaktır. ve bahçedeki herhangi bir karanlık köşeyi daha eğlenceli hale getirin. Zambakların avantajı, her zaman kolayca tanınabilmeleridir. Plastik şişelerden DIY zambaklar olmayacak. Bu tür plastik zambakların yeri için seçeneklerden biri, gerçek daylilies çiçek yatağının merkezidir. Serpiştirilmiş gerçek ve plastik çiçekler dikin, bu çiçek yatağına benzersiz bir görünüm verecektir.

Plastik şişelerden zambaklar elle oluşturmak kolaydır. Bunu yapmak için sadece birkaç şişeye, metal tele, plastik tüplere ihtiyacınız var.

Plastik bir şişeden bir zambak şu şekilde oluşturulur: şişenin üstünü kesin - mantarla birlikte boyun. Ardından çiçek boşluklarındaki sivri yaprakları kesin. Bir bükülme vermek için el sanatlarını ateşin üzerinde ısıtabilirsiniz. Ancak yaprakların aşırı ısıdan deforme olmadığından emin olun. Çiçek başlarını boyamak için yağlı veya akrilik boya kullanın turuncu renkte. Çiçek başlarını tel ile saplara tutturun. Keskin ve uzun yaprakları kesin. Sap için plastik tüpler kullanıyorsanız, onları kesin ve yaprakları yerleştirin. Bu amaçlar için metal bir çubuk hazırladıysanız, yaprakları çubuğa ince bir tel ile vidalayın.

Bir zambak yapmanın temeli yukarıda açıklanmıştır, ancak daylily, çiçek salkımına sahip olmasıyla ünlüdür. Bu yüzden hazırlanan çiçeklerden bütün bir çalı toplamamız gerekiyor. Nasıl yapılır? Her sapa bir çiçek takın ve ardından üç sapı bantla sarın veya bir tüpe yerleştirin.

herhangi birini uygularken plastik çiçekler kullanarak fikirler, kreasyonunuzu gerçek bitki resimleriyle karşılaştırmayı unutmayın.

Bahçemizi süsleyelim. Eminim nilüfer bahçenize çok yakışacaktır. Nilüfer plastik şişelerden değil, benzerlerinden - tek kullanımlık plastik kaşıklardan yapılabilir. Çok basit bir şekilde yaratılmıştır - kaşık şeklindeki yapraklar zaten hazırdır. Büyük nilüferler yapmak için büyük kaşıklar hazırlayın, bir akvaryumu süslemek için küçük kaşıklardan bir çiçek uygundur.

İlk adım, plastik çiçek boşluklarının üretimi olacaktır. Kaşığın derin kısmını saptan ayırın, derin kısım sadece taç yaprağı olacaktır. Ayrıca, bir nilüfer toplama işlemi farklı şekillerde gidebilir.

Bir seçenek, çiçek yapraklarının tabanını bir ateşte ısıtmak ve onları birbirine yapıştırmaktır. İnce dilimlenmiş sarı plastikten yapılmış organlarındaki şişeler içine yerleştirilir. Bu amaçla sarı bir tel veya kalın iplikler kullanabilirsiniz.

İkinci seçenek, çok büyük bir zambak gidiyorsa kullanılır. Önce taban yapılır, daha sonra nilüfer yaprakları eklenir. Taban, yumurta kartonu gibi kartondan yapılabilir. Kartonu suya ıslanıp kabardığında ıslatın, sıkın ve birbirine sürtün. Bu kütleye PVA tutkalı ve beyaz guaj ekleyin. Bir yarım küre oluşturun, plastik bir tahtaya koyun. Kütle hala nemliyken, nilüfer yapraklarını kaşıklardan oluşan bir daireye yapıştırın.çiçek . Bitmiş plastik çiçeği bir yeşil plastik tabakaya yapıştırın.
SONRAKİ MAKALE:

Plastik bir şişeden nilüfer, mk.

İşte bize zanaatkar Elena Usenko tarafından yapmamız öğretilen harika bir nilüfer.

Burada kullanılan 3 çeşit şişe vardır. Süt veya kefirden 1 litre beyaz, Zhivchik içeceğinden 1 litre ve 5 litre. su altı.

Sarı şişeden boyun ile birlikte üst kısmı ve çiçek için şişenin devamını kestik.

Satış departmanını outsource etmek ne kadar karlı, bu sorunun cevabını biliyor musunuz? Ve cevap basit, şiddetli rekabet zamanımızda, profesyonellerin çalışmalarını emanet etmek ve en iyi yapabileceğiniz şeye konsantre olmak daha iyidir.

Fotoğrafta gösterildiği gibi kesin.


Ve mumun üzerinde eritiyoruz. Elinizde tutabilir, cımbızla tutabilir ve mum alevinin yaprakları eritmesi için yavaş yavaş çevirebilirsiniz. Çok düşük tutmayın, en sıcak noktanın alevin hemen üstünde olduğunu unutmayın. Ve iş parçasını alçaltırsanız, duman çıkabilir.


Merkezi çiçeğe yapıştırın. Genelde kristal bir an kullanırım, süper yapıştırıcı veya sıcak yapıştırıcı kullanabilirsiniz.

Şimdi beyaz boşluklarımızdan nilüfer çiçekleri kesiyoruz. Kenara kesmemenizi tavsiye ederim - bu nedenle tasarımımız daha dayanıklı olacaktır. Her yaprağı ikiye büküyoruz, böylece daha çok bir nilüfer yaprağı gibi görünecek ve boşlukları bir dama tahtası desenine yerleştirmeyi unutmadan şişenin boynuna yapıştırıyoruz. Böyle bir zambak ile çiçeğin kenarlarını elinizi kesmemeye dikkat seafoodplus.info da zaten elini dolduğunu düşünen biri kenarlarını dikkatlice seafoodplus.info takı işi olduğunu söyleyeceğim.Çünkü en ufak bir yanlış adım ve çiçeğiniz bir nilüfer gibi görünmeyi bırakacaktır.

5l'nin altını kesin. şişeler, bir balondan boya ile boyayın (böylece çizgiler olmayacak) Kurumasını bekleyin ve çiçeğimizi yapıştırın

Böyle bir zambak bir havuzda veya yapay gölette harika görünecek. Çiçeğimiz devrilmesin diye küvette deneme sürüşü yapmayı unutmayıseafoodplus.infoğer tarafa ağırlık vermeniz gerekebilir.

Kategoride popüler:

Bir erkeğin senden hoşlandığını nasıl anlayabilirim: sempati için önemli işaretler ve testler

Bir erkeğin senden hoşlandığını nasıl anlayabilirim: önemli işaretler ve testler

okuman
Bir çocuğun ilk doğum gününü kutluyoruz: ilginç fikirler ve iyi tavsiyeler

Bir çocuğun ilk doğum gününü kutluyoruz: ilginç fikirler ve pratik

okuman
Çocuğunuzun ilk doğum gününü evde nasıl kutlayabilirsiniz?

Çocuğunuzun ilk doğum gününü evde nasıl kutlayabilirsiniz?

okuman
Bir bebeği ne zaman yıkamak daha iyidir ve yeni doğmuş bir bebeği ilk kez nasıl yıkayabilirsiniz Yeni doğmuş bir bebeği ilk kez ne yıkamalı

Bir bebeği yıkamak için en iyi zaman ne zaman ve nasıl yıkanır

okuman

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir