kova erkeği / Kova Burcu Özellikleri: Kova Burcu Erkeği, Kadını, Yükseleni ve Özellikleri Nedir?

Kova Erkeği

kova erkeği

Kova burcu erkeğinin özellikleri

Yükselen ve Ay burcunuzu da dikkate almay&#x; unutmay&#x;n

Bir kişiyi sadece Güneş Burcu’nu baz alarak anlatmayı tasvip etmiyorum. Astroloji sadece burçlardan ibaret değil! Lütfen bu hatırlatmamı es geçmeyin! Karakter analizi yaparken sadece burcunuzu değil, yükseleninizi de baz alın ya da ay burcunuzu Ufak tüyolarla açıklamaya çalışacağım. Öyle ki Güneş her yıl 22 Ocak ile 20 Şubat tarihleri arasından geçerken Kova Burcu parselinde seyreder. Ay ise 28 günde bir Kova Burcu’na gelir ve yaklaşık 2 gün boyunca bu burçta kalır. Yükselen Burç ise Kova Burcu’na her gün gelir ve yaklaşık 2 saat ufuktaki doğu çizgisi bu burçta kalır. Haritalarınızda özellikle Güneş’iniz, Ay’ınız ya da yükselen burcunuz Kova ise burcun doğası sizi fazlaca ilgilendiriyor demektir.
 


Kova burcu erkeğinin özellikleri
Kova burcu erkeğinin özellikleri

Kova burcu erkeğinin genel özellikleri

Burçlar kuşağının burcu olan Kova, objektifliği, yenilikçiliği ve gözü hep ileride, ufuktaki gelecek yeniliklerde olduğu bir doğa yapısına işaret eder. Siz Kova Burcu erkeği yenilikler, keşifler ve vizyon sahibi olma konusunda kendinizi geliştirmiş olduğunuz bir yaşam planı içerisinde hareket edersiniz.

Entelektüalite ve akılcı zekâya hizmet eden ilişkileriniz, toplum ve kitlelerce sevilmenize olanak tanır. Bazı durumlarda çok uçlara kaçan tavırlarınızın olması kaçınılmazdır. Fakat fikir ve düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz ortamlarda, kendinizi doğru ifade edebildiğiniz müddetçe popülerliğinizi koruyabilir ve yaşamı normal akışta ilerletebilirsiniz.
 

Fikirleriniz devrimler getirecek nitelikte olabilir. Fakat tek başına hareket etmek size göre değildir. Aynı düşüncelere ve heyecana sahip gruplarda bulunmak sizi mutlu edecektir. Bireysel ihtiyaçların sadece bireye ait olmadığını, herkesin eşit hak ve statüye sahip olma imkânlarını elinde tutması gerektiğini iyi bilirsiniz. Bu nedenle kişilere karşı özel tavırlarınız yerine insan olduğu için hürmet etme tavrınız öne çıkar.
 


Kova burcu erkeğinin özellikleri
Kova burcu erkeğinin özellikleri

Kaç&#x;n&#x;lmas&#x; gereken yönler

Her ne kadar yeniliklere karşı açık görüşlü ve fikirleri kolayca paylaşabilen bir yapınız olsa da burcunuzun doğası ve niteliğinin sabit oluşu, sizleri sabit fikirliliğe ve kolay kolay değiştiremediğiniz inatçı düşünce ve güdülere sürükleyebilir. Bazı konularda esnemeyi başaramadığınız müddetçe geçmiş ve geleneksel yapı ile gelecek modern yorumlar arasında yer bulamaz ve yaşamdan kaçış yolları arayabilirsiniz. 


Kova burcu erkeğinin özellikleri
Kova burcu erkeğinin özellikleri

Üzerine gidilmesi gereken yönler

Sosyal olmak, iletişimi ve bilgiyi iletmekte bir nevi kanal olmayı başarmanız demek, yaşamınıza başarıları hızla çekmeniz anlamına gelir. Zihinsel aktiviteler içeren meslekler ve uğraşları yaşamınızda arttırmayı denemelisiniz. Arkadaş canlısı özelliklerinizi ön plana çıkarabileceğiniz alanlar sizi sıkıcı, soğuk ve mesafeli duruşunuzun önüne taşıyacaktır.


Kova burcu erkeğinin özellikleri
Kova burcu erkeğinin özellikleri

Yükselen burcunuz Kova ise

Monotonluk size göre değildir. Yeni olanı deneyimlemek sizi motive edecektir. İlk atacağınız adımların kimsenin yapmadığı, adım atmadığı alanlar olmasına gönüllü olabilirsiniz. Yardımlaşma ve kazan – kazan durumları yaratmak sizi motive edecek ve güçlü hissettirecektir.


Kova burcu erkeğinin özellikleri
Kova burcu erkeğinin özellikleri

Ay Burcunuz Kova ise

Kendi hedeflerinizi kendiniz belirlemeye ihtiyaç duyarsınız. Bir başkasının sizin için planlar yapması duygu dünyanızı alt üst edebilir. İçsel olarak kendinizi huzursuz hissedebilir ve duygusal gerilimler, bir nevi ani elektriklenmeler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı aktaracak sizi anlayan, dinlemeye açık doğru ortamlarda bulunmanız içsel doyuma ulaşmanıza olanak tanır.


Kova burcu erkeğinin özellikleri
Kova burcu erkeğinin özellikleri

Sağl&#x;k aç&#x;s&#x;ndan

Kramplara, kas kas üstüne binmesine ve ani reflekslere karşı dikkatli olmalısınız. Tein ve kafein maddelerine karşı hızlı bir çekim hissedebilirsiniz. Bu gibi sıvıları tüketirken aşırılığa kaçmamaya özen göstermelisiniz. Dolaşım sistemi, topuklar ve baldırlar hassas alanlarınızdır. Vücudun iyon dengesini koruduğunuz müddetçe kendinizi güçlü hissedersiniz. 


Kova burcu erkeğinin özellikleri
Kova burcu erkeğinin özellikleri

Kova erkeğini yanl&#x;ş tan&#x;may&#x;n

Kova erkeği bir sosyal hayvan, her gece partileyen biri değildir. Hatta arkadaşlık konusunda oldukça seçici davranır. Herkese kendini kolay kolay teslim edemez. Ayakları yere sağlam basan ve hayat hırslarını oturtmuş aklıselim insanlarla bir arada olmaktan hoşlanır. Sizler insanlara özgürlük düşkünü, bağlanmaktan korkan bir imaj çiziyorsunuz. Hâlbuki sizler için düşüncelerde özgür olmak fakat sorumlulukları diğer tüm burçlardan daha fazla önemsemek baş önceliğiniz. Kişilere onların sizin için özel olduklarını hissettirmek adına biraz daha çaba sarf etmeniz bu gibi yanlış anlaşılmaların önünü tıkayacak ve değerinizi arttıracaktır.
 


Kova burcu erkeğinin özellikleri
Kova burcu erkeğinin özellikleri

Kova erkeğinin gölge taraf&#x;

Kendinizi tam olarak doğru bir şekilde ifade edebilmek için bir tamamlanma ihtiyacı içerisinde olduğunuzu kabul etmelisiniz. Sizle aynı heyecan ve düşünceleri paylaşmayan insanlarla aranıza mesafeler koymayı bırakmalı, çevrenizi belirli ihtiyaçlarınıza hitap eden kimliklerle kategorize etmeye başlamalısınız. Kendinize aidiyetlik ve özellik tanıyabileceğiniz eylemler içerisinde olmak sizi her zaman mutlu edecektir. Duygularınızı mantıkla geçersiz kılmayı ve zihinsel aktivitelerinizi düzenlemeyi başardığınız müddetçe kendi özerk alanınızı yaratabileceksiniz.

Her zaman belirttiğim gibi: Kova, insan sevmez! İnsanlığı sever; “Yaratılanı severim, Yaradan’dan ötürü” diyen siz Kova erkekleri yaşamın rehber ruhlarısınız. Kişiliğinizden ödün vermeyeceğiniz ve hayat görüşlerinizi özgürce paylaşabileceğiniz yaşamınızı kolayca huzura akıtabileceğiniz alanlara erişmeniz dileğiyle…


Kova burcu erkeğinin özellikleri
Kova burcu erkeğinin özellikleri

Kova burcu erkek ünlüler

Emre Aydın, Christiano Ronaldo, Elijah Wood, Engin Günaydın, Eser Yenenler, Gökhan Tepe, İbrahim Çelikkol, Justin Timberlake, Mazhar Alanson, Robbie Williams, Serdar Ortaç, Soner Arıca, Tuncel Kurtiz, Michael Jordan.

Bonus: Kova burcu kadınının özellikleri


Kova burcu erkeğinin özellikleri
Kova burcu erkeğinin özellikleri

Justin Timberlake

Kova Burcu Erkeğine Hediye

Özgünlüğün gezegeni Uranüs’ün yöneticisi olduğu kova burçları, özgünlüğü adeta kendilerinde yansıtmaktadırlar. Bildiğinden şaşmayan kova burçları Zodyak’ın “Ben biliyorum!” diye haykıran burcudur. Soğuk tavırlar sergilese dahi kova burcunun etrafı kalabalıktır. Birçok arkadaşı ve dostu vardır. Kadın ve erkek kova arasında çok belirgin bir farklılık yoktur. İkisi de zeki ve sezgisel yaklaşımlar sergilerler.

Peki hayatımızdaki kova burcu erkeğine hediye olarak ne tercih etmeliyiz? Bu soru aklınızı kurcalıyorsa kova burcu erkeğine alınacak hediyeleri sizin için listeledik.

Kova Burcu Erkeğine Hediye Fikirleri

  • Kravat
  • Mum
  • Kutu oyunu
  • Çikolata, browni, draje
  • Tütsü
  • Nostaljik ürünler
  • Kitap

Ufak tefek şeylere ve nostaljik ürünlere bayılan kova burcu erkeğine hediye almak için Muhiku’ya uğramalısınız. Ufak dekorasyon ürünlerinden kutu oyunlarına, kitaplardan mumlara aradığınız tüm hediyelik ürünler sizler için tek kutuda toplanıyor. Muhiku’nun eşsiz hediyeler dünyasından kova erkeğine hediye seçmeniz mümkün.

Kova Burcu Erkeğine Ne Hediye Alınır?

Sınırsız hayal gücüne sahip kova burcu erkeği hangi hediyelerden hoşlanır diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. Kendi yarattıkları sessiz sakin dünyada hayaller kurarak yaşamını sürdürürler. Eğer onlara eşlik edecekseniz hayal gücünü besleyecek hediyeler hazırlayabilirsiniz. Bir kova burcuna hediye olarak Yeşilçam karakterlerinin bulunduğu tarot kartlarından verebilirsiniz. Saatlerce kartlarla ilgilendiğini ve mutlu olduğunu göreceksiniz. Kendine vakit ayırmayı seven kova burcuna hediye olarak çizim yapabileceği ufak defterler ve boya kalemleri de hediye edebilirsiniz. Resim çizmenin yanı sıra üretmeyi sevdiği için yazı da yazabilir.

Bir kova erkeği hediye konusunda da kısıt sevmez. Özgür olmayı ve öyle kalmayı sever. Bu sebeple kova erkeğine hediye seçeneğiniz çoktur.  Dilediğiniz şeyi anlamlı hale getirerek kova burcu erkeğine hediye edebilirsiniz.

Kova Burcu Erkeğine Doğum Günü Hediyeleri

Doğum günleri her kişinin özendiği ve hatırlanmak istediği günlerdir. Fakat bir kova burcu erkeğine doğum günü hediyesi onunla yapacağınız entelektüel bir sohbet bile olabilir. Fikirlerini açıklamak ve onları savunmak konusunda oldukça tutucu davranabilirler. Bu durum kimi zaman sizi çıkmaza sürükleyebilir. Ama ne olursa olsun bu özel günü güzel hediyelerle taçlandırmak istiyorsanız kova burcuna doğum günü hediyesi olarak özenle hazırlanmış bir kutu verebilirsiniz. Kutu içeriğine kova erkeğine hediye edilebilecek ürünlerden ekleyebilirsiniz. Kendine ait bir zaman dilimi oluşturmayı seven kova erkeği hediye olarak tütsü, oda kokusu vb. ürünlere bayılacaktır. Çünkü özgürlüğü seven kova burcu erkeği hediye edilen bu ürünlerle ruhsal manada da kendine zaman ayırarak meditasyon yapacaktır.

Okumayı çok seven kova erkeği hediye edilen kitapları da çok sever. Doğum günü için ona daha önce okumadığı bir kitap hediye edebilirsiniz. Doğum gününde kova erkeğine hediye edebileceğiniz özel kutular Muhiku’da. Kova erkeğine hediye fikirleri için Muhiku&#;nun doğum günü kategorisine göz atabilirsiniz.

Kova Burcu Erkeğine Babalar Günü Hediyeleri

Hayallerini çocuklarının geleceği ile süsleyen kova burcu babaları, anlayışlı ve sevecenlerdir. Öncülüğünü baba rolünde de gerçekleştiren kova erkeği çocukları için cesaretlendirici tavırlar sergiler. Sözünün dinlenmesini ister. Fakat her daim çocuklarıyla arasını iyi tutmaya çalışır. Bir baba olan kova burcu erkeğine hediye alırken de onun hayallerini süsleyen çocuklarıyla alakalı ürünler alabilirsiniz. Çocuklarının fotoğraflarının olduğu bir albüm onun duygusal yanını ortaya çıkarabilir.

Babalar gününde kova burcu erkeği hediye bekleyişine girmez. Fakat çocuklarından bir kutlamanın hayalini kurar. Onları hayal kırıklığına uğratmamak için ufak da olsa bir hediye vermelisiniz. Ya da mezuniyetinizde takabileceği şık bir kravat. Üstünde dünyanın en iyi babası olduğunu ilan eden baskılı ürünleri de tercih edebilirsiniz.

Babalar günü için Muhiku’nun özenle hazırladığı kutulardan birini kova burcu erkeğine hediye edebilirsiniz.

Kova Burcu Erkeğine Sevgililer Günü Hediyeleri

Hayatının her alanında olduğu gibi ilişkilerinde de kendi alanını korumayı seven kova burcu erkeği dünyadan ziyade kafasının içinde yaşayan biridir. Bu sebeple onunla iletişim problemleri yaşamanız çok normaldir. Ama duyguları konusunda emin olduğunda ve bir birlikteliğe başladığında bunu size hissettirecektir.

Sevgililer gününde kova burcu erkeğine alınacak hediyeler biraz kısıtlıdır. Bu yüzden anlamlı ve mantıklı sürprizler yapmanızı tavsiye ederiz. Sanata ve kültüre olan ilgisini kullanarak ona uygun bir sevgililer günü hediyesi hazırlayabilirsiniz.

Sevdiği çikolataların yanına dünya çaylarından birkaçını ekleyebilirsiniz. Ya da romantik bir film gecesi düzenleyip mum ışıkları eşliğinde tütsü kokularıyla film izleyebilirsiniz.

Sevgililer günü için kova burcuna hediye arayışınızda Muhiku sizlerle. Sevgililer günü konseptli hediye kutularından birini kova burcu olan erkek arkadaşınıza verebilirsiniz. Romantik ve anlamlı hediyeler için tercihiniz Muhiku olsun!

Kova Burcu Erkeğine Hediye Seçenekleri

Kimi zaman utangaç, hayal dünyasına çekilmiş olan kimi zamansa özgün ve cesurca konuşan kova burcuna hediye seçenekleri boldur.

Hayali seyahatleri dışında bilim ve sanat için yapacağı gezileri planlaması için bir ajanda ve kalem hediye edebilirsiniz. Evinde severek kullanacağı kahve ekipmanlarından satın alabilirsiniz. Yalnız kalma isteği geldiğinde çadırını sırtlanıp kaçtığı iki günlük tatillerde kullanabileceği bir termos hediye edebilirsiniz. Evini ya da ofisini süsleyecek şık bir çiçeği de kova erkeğine hediye edebilirsiniz. Sevdiği bir filmin koleksiyon ürünlerini de kova erkeğine hediye olarak düşünebilirsiniz.

Yenilikçi Kova Burcu Erkeğine Hediye Seçenekleri Muhiku’da!

Her daim yenilikçi ve orijinal olmak isteyenler için Muhiku, hediye konusunda sizleri memnun edecek seçenekler sunmaktadır. Astroloji meraklılarına özel olarak tasarlanan ürünlerle her burç için hediye bulmanız Muhiku ile mümkün.

Burçlara Hediye kategorisinde kova burcu erkeğine verebileceğiniz, burcuna ait ürünler sizleri bekliyor. Yenilikçi kova burcu erkeğine hediye seçenekleri Muhiku’da!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası