alındaki benlerin anlamı / Vücuttaki Benler Ne Anlama Gelir? Benlerin Anlamları. Güzellik, Karakter

Alındaki Benlerin Anlamı

alındaki benlerin anlamı

Vücuttaki benlerin anlamı nedir?

Her insanın vücudunun bir yerlerinde benler bulunur. Kimisi küçük, kimisi büyüktür; ama benlerin vücudunuzdaki pozisyonlarının özel anlamları vardır. Kişinin serveti ile ilişkili benler olduğu gibi, aile ile ya da sağlıkla ilişkili benler de bulunur. Siz de benlerinizin ne anlama geldiğini öğrenmek istiyor musunuz? O halde okumaya devam edin:


Şakaktaki ben, seyahat fırsatları ile ilişkilidir. Eğer bu bölgede bir beniniz varsa, önünüze seyahat edecek bir fırsat çıkacak demektir. Bir iş imkânı ya da sadece eğlence amaçlı olabilir.


Bu bölgedeki benler, kariyer gelişimi ve yükselme ile ilişkilidir. Yani terfi, maaşta artış ya da bu minvalde bir şeylerle karşılaşacağınız anlamına gelir.


Bu bölge, evinizle ilişkilidir. Gözünüz ve kaşınız arasında ben varsa eğer, uyum sağlayabilen bir insansınız demektir. İnsanlarla aranız iyidir ve lider pozisyonlar üstlenebilirsiniz.



Üst dudağınızda ben olması, en çok yiyecek ve giysiler konusunda endişelendiğiniz anlamına gelir. Kişilerarası becerileriniz gelişmiştir ve arkadaşlarınız arasında popülersiniz.


Elmacık kemiği üzerinde bene sahip olmak, iş yerinde güçlü bir pozisyona gelmeniz ve servetinizin artması demektir.


Avuç içinde ben olması, asla para sıkıntısı çekmeyeceğiniz anlamına gelir. Zeki ve hırslısınız; kolaylıkla lider bir pozisyona gelebilirsiniz. Elin üzerinde ben olması ise finansal becerilerinizin güçlü olduğunu, ekonomi konusunda yetenekli olduğunuzu gösterir.

Ayak tabanındaki benler, sıklıkla seyahat ettiğinizin, değişik mutfaklardan keyif aldığınızın vs işaretidir. Aynı zamanda da iş yerinde popülersiniz; iyi bir lider olabilir, sorumluluk alabilirsiniz.



Vücudunuzdaki benler kişiliğiniz hakkında neler söylüyor?

Herkeste bulunan benler, cilde rengini veren melanin maddesinin dengeli bir &#;ekilde da&#;&#;lmamas&#; sonucunda olu&#;ur. Vücudun her bölgesinde benlerin olu&#;mas&#; normal ve do&#;ald&#;r. Ancak baz&#; benlerde de&#;i&#;imler gözlenmesi halinde cilt kanseri riski ta&#;&#;yabilece&#;i için dikkat edilmesi ve düzenli izlenmesi gereklilik ta&#;&#;maktad&#;r. Vücutta 10 ile 40 aras&#; ben olu&#;umu do&#;al bir durumdur. Benlerin ço&#;almas&#; baz&#; etkenler ile de artabilmektedir. Bilimsel olarak olu&#;umun yan&#;nda benler asl&#;nda bir felsefenin de temelini olu&#;turur. Buna göre Çin astrolojisinde benlerin yeri ki&#;ilik özellikleri hakk&#;nda bilgi verir.

ALIN

Aln&#;n tam ortas&#;nda bulunan ben, refah i&#;areti olarak kabul edilir. Ancak konumuna ba&#;l&#; olarak da ek anlamlarda ta&#;&#;yabilir. Aln&#;n sol taraf&#;ndaki ben, &#;ans eksikli&#;i manas&#;na gelir. Tam ortada bulunan ben ise, bilgelik ve ba&#;ar&#;l&#; bir evlilik için daha büyük bir &#;ans anlam&#;ndad&#;r. Aln&#;n sa&#;&#;ndaki benler ise i&#; ve evlilik hayat&#;ndan ziyade arkada&#; çevrenizde popüler bir ki&#;i oldu&#;unuzu gösterir.

YANAK

Yanakta bulunan bir ben, dürüstlük göstergesidir. Hassas ve bazen utangaç bir ki&#;ili&#;iniz oldu&#;unu da ifade eder. Ancak baz&#; durumlarda ve gerekli hallerde korkusuz bir lidere dönü&#;ebilirsiniz. Sol yanaktaki ben, içe dönük bir yap&#;n&#;z oldu&#;unu anlat&#;r. Fakat ilk tan&#;&#;ma s&#;ras&#;nda d&#;&#;ar&#;dan küstah ve so&#;uk olarak alg&#;lan&#;yorsunuz. Sa&#; yanaktaki bene gelince, ailenizi ve sevdi&#;iniz ki&#;ileri inan&#;lmaz derece önemsiyorsunuz. Onlar&#; her &#;eyin üzerinde tutuyorsunuz.

DUDAK

Nadir bulunan rastlanan bu ben, çekicilik ve zarafetin i&#;aretidir. Sa&#; ya da solda olmas&#; fark etmeden dudak kö&#;esinde bulunan ben, hayat&#; dolu dolu ya&#;amay&#; sevdi&#;inizi gösterir. Arkada&#;larla zaman geçirmek ve seyahat etmek en sevdi&#;iniz hobilerden ikisidir.

BURUN

Burun benleri öz sayg&#;y&#; ve çok çal&#;&#;kan bir birey oldu&#;unuzu temsil eder. Bazen ba&#;kalar&#; sizin büyük bir egonuz oldu&#;unu dü&#;ünse de, harika bir arkada&#; olarak kabul edilirsiniz. Burun ucunda bir ben olmas&#;, genellikle rahat bir ki&#;i olman&#;z&#;n yan&#;nda sinirli bir yap&#;n&#;z oldu&#;unu gösterir. Ayr&#;ca ço&#;u zaman dü&#;ünmeden konu&#;tu&#;unuz için büyük pi&#;manl&#;klar ya&#;ayabiliyorsunuz. Burnun sa&#; taraf&#;ndaki bir ben ise, büyük bir tutku ile ba&#;kalar&#;yla ba&#;lant&#; kurma ihtiyac&#;n&#;z&#; tan&#;mlar. Sol taraftaki ben ise hayat&#;n&#;z boyunca baz&#; mücadelelere i&#;aret edebilir.

AYAK

Ayak benleri, seyahat etmekten ho&#;land&#;&#;&#;n&#;z&#;n bir i&#;aretidir. Sa&#; ayaktaki ben harika bir aileyi; sol ayaktaki ben ise baz&#; finansal sorunlar&#;n ortaya ç&#;kabilece&#;i anlam&#;na gelebilir.

OMUZ

Siz veya tan&#;d&#;&#;&#;n&#;z birinin omzunda bir ben varsa, bu onlar&#;n harika bir problem çözücü ve hayat&#;n onlara att&#;&#;&#; her &#;eyi halledebilecek gerçekten sorumlu bir ki&#;i oldu&#;u anlam&#;na gelir.

ÇENE

Bu benler kararl&#; ve sevecen oldu&#;unuzu gösterir. Bazen biraz inatç&#; da olabilirsiniz. Bu durumda tabi ki çenedeki benin konumu önemlidir. Sa&#; taraftaki benler her daim mant&#;kl&#; dü&#;ünmeyi, sol taraftakiler ise basit ve zihin konu&#;maya korkmayan bir ki&#;iyi temsil eder.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Yazıyı Paylaş:

Vücuttaki benlerin bir anlam&#; olup olmad&#;&#;&#;, ne anlama geldi&#;i bir çok ki&#;i taraf&#;ndan s&#;kça internette ara&#;t&#;r&#;l&#;yor. Çünkü insanlar vücutlar&#;nda yer alan benlerin ne anlama geldi&#;ini bilmek istiyor. Peki vücuttaki benlerin anlam&#; nedir? Vücuutaki benler ne anlama gelir? Vücuttaki benler tehlikeli mi? Tüm cevaplar haberimizde

&#;akaklardaki benler &#;akaktaki ben, seyahat f&#;rsatlar&#; ile ili&#;kilidir. E&#;er bu bölgede bir beniniz varsa, önünüze seyahat edecek bir f&#;rsat ç&#;kacak demektir. Bir i&#; imkân&#; ya da sadece e&#;lence amaçl&#; olabilir.

Ka&#;lar aras&#;ndaki benler Bu bölgedeki benler, kariyer geli&#;imi ve yükselme ile ili&#;kilidir. Yani terfi, maa&#;ta art&#;&#; ya da bu minvalde bir &#;eylerle kar&#;&#;la&#;aca&#;&#;n&#;z anlam&#;na gelir.

Göz ve ka&#; aras&#;ndaki benler Bu bölge, evinizle ili&#;kilidir. Gözünüz ve ka&#;&#;n&#;z aras&#;nda ben varsa e&#;er, uyum sa&#;layabilen bir insans&#;n&#;z demektir. &#;nsanlarla aran&#;z iyidir ve lider pozisyonlar üstlenebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir