kıymetini bilemedim dinle / Hakan Taşıyan - Kıymetini Bilemedim Şarkı Sözleri

Kıymetini Bilemedim Dinle

kıymetini bilemedim dinle

Kıymetini Bilemedim indir ve şarkı sözü.

Mustafa Ceceli - Kıymetini Bilemedim Sözleri

Yağmur ağlıyor ikimiz için,
Hem ağlıyor hem siliyor maziyi
Kaderimdin, hayâl oldum şimdi,
Aşkımız bitti masallar gibi

Kıymetini bilemedim,
Seni nasıl çözemedim
Bugün resmini indirdim duvardan,
Duvar ağladı ben ağladım

Kar çiçekleri gibisin temiz,
Sende bulmuştum aşkı ben henüz
Son bir buse ver hatıra kalsın;
Sen yokken gönlüm yanımda sansın

Kıymetini bilemedim,
Seni nasıl çözemedim
Bugün resmini indirdim duvardan,
Duvar ağladı ben ağladım

Mustafa Ceceli ile ilgili en çok aranan terimler.

Mustafa Ceceli Kıymetini Bilemedim indir, Mustafa Ceceli Kıymetini Bilemedim mp3 indir, Mustafa Ceceli Kıymetini Bilemedim mp3 indir dur, Mustafa Ceceli Kıymetini Bilemedim telefona indir, Mustafa Ceceli Kıymetini Bilemedim şarkı sözleri, Mustafa Ceceli Kıymetini Bilemedim bedava mp3 indir, Mustafa Ceceli Kıymetini Bilemedim mobil dinle

Mp3 indir ve Müzik dinle artık çok kolay İnternet ortamında reklamsız ve herhangi bir sorun yaşamadan Bedava mp3 indir istiyorsanız doğru adrestesiniz. seafoodplus.info sitemizde üzerinde sanatçı, üzerinde albüm ve 'den fazla mp3 bulunmaktadır. Tüm arşvimiz ücretsiz müzik indirme sitemizde sizlere sunulmaktadır. Kürtçe mp3, türkçe mp3, yabancı müzikler farklı kategorilerde şarkılar hergün onlarca yeni albüm ve daha fazlası Sitemizde mp3'lerimizin büyük bir bölümüde şarkı sözleri de bulunmaktadır. Evde, arabada, işyerinde kısacası internetinin olduğu her yerde seafoodplus.info sizinle birlikte

İstek, öneri şikayet ve telif hakları bildirimi için bize [email&#;protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz. Telif hakkı bildirimlerinde anında içerik sitemizden kaldırılmaktadır. Sitemiz hiçbir şekilde sunucuda veya kendi bünyesinde mp3 dosyası barındırmamaktadır. Sadece embed kodları ile paylaşılmaktadır. Sitemizdeki şarkılar sadece dinleme amaçlıdır. Kesinlikle ticari amaç bulunmamaktadır.

Mustafa Ceceli Kıymetini Bilemedim Mp3 İndir, Kıymetini Bilemedim Müzik İndir Dinle

Kıymetini Bilemedim
 
Mustafa Ceceli - Kıymetini Bilemedim

Sanatçı'nın En Çok İndirilen Mp3leri

Kullanıcı Yorumları (Mustafa Ceceli - Kıymetini Bilemedim )

Kıymetini Bilemedim Şarkı Sözü

Yağmur ağlıyor ikimiz için
Hem ağlıyor hem siliyor maziyi
Kaderimdin hayal oldum şimdi
Aşkımız bitti masallar gibi
Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim
Seni nasıl çözemedim, çözemedim, çözemedim
Bu gün resmini indirdim duvardan
Duvar ağladı ben ağladım

Kar çiçekleri gibisin temiz
Sende bulmuştum aşkı ben henüz
Son bir buse ver hatıra kalsın
Sen yokken gönlüm yanımda sansın
Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim
Seni nasıl çözemedim, çözemedim, çözemedim
Bu gün resmini indirdim duvardan
Duvar ağladı ben ağladım

Kıymetini Bilemedim Anahtar Kelimeler

Mustafa Ceceli Kıymetini Bilemedim Mp3 İndir Dinle , Mustafa Ceceli Kıymetini Bilemedim Şarkı Sözleri , Mustafa Ceceli Albümleri , Mustafa Ceceli Kıymetini Bilemedim Cep Telefonuna Mp3 İndir,Kıymetini Bilemedim bedava mp3 indir ,Kıymetini Bilemedim cepten ücretsiz indir

Sanatçı'nın Son Eklenen Mp3leri

Şuan Dinlenen Mp3'ler

Kıymetini bilemedim!

Bazı detaylar vardır; yüz defa bakar göremez, fark edince de hayret eder, daha önce nasıl atladım diye. Kulağımıza aşinadır ‘Kıymetini bilemedim!’ sözü. Peki, kıymet bilmek için illa bir şeyleri kaybetmek mi gerekir? Çoğu insanın kendine göre irili-ufaklı pişmanlıkları vardır şüphesiz. Bu pişmanlıklar yeter ki yüksek dozlu olmasın. Eğer o doz kaçmışsa, geçmiş ola. Kişi ömrünün sonuna kadar vicdan azabıyla ahlarla vahlarla yaşar.

***

İnsanoğlunun kıymet bilmesi gereken en önemli şeyi nedir? Elbette sağlığıdır. Peki, sağlığımızın kıymetini ne kadar biliyoruz? Basit bir örnekle, doktorların sürekli uyarılarda bulunduğu ‘Sigara öldürür!’ sözünü hatırlatmak isterim. “Hayatımda hiç sigara içmedim” demek nerde, “Keşke şu illeti bırakabilsem!’ demek nerde?

“ yıl sigara içtim de ne oldu? Hem paramdan, hem sağlığımdan oldum. Sonunda da damarlar tıkandı, kolumdan bacağımdan oldum! Sakın ola sen içme evlat!” diye veryansın eden bir yakınınız oldu mu?

“Öyleyse, sen neden onca yıl içtin?” diye sorulmaz mı?

***

Olaya biraz da duygusal bakalım…

Aylarca peşinden koştuğunuz, ilk görüşte âşık olduğunuz, aşkından yanıp tutuşup, virane olduğunuz bir kadın düşünün. Küçük bir fırsat kollayıp, bir şekilde kandırıp, nihayetinde kendinize âşık ettiniz. Zamanla sözdü-nişandı-evlilikti derken karı koca oldunuz diyelim.

Ya sonra…

Sonra; büyük aşkla evlendiğiniz kadına kötü davranmaya, zulüm etmeye başlarsınız. Çoluktu-çocuktu, geçim derdiydi derken ve en acısı da aile bireylerinin burnunu sokmasıyla evlilikte doğal olarak kavgalar, gürültüler başlar. Yaşananları çoğu zaman elalem duymasın diye içine atan kadıncağız, yılların birikimiyle hastalıklara kalır. Hiç, yok artık demeyin. Bunlar hayatın gerçekleri ve yaşanmışlıklar. Eğer biraz şalsıysanız, yani erken teşhisle hastalıktan meşakkatli ve uzun tedaviler sonunda atlatılır.

Ya tam tersi olursa…

Yıllardır aynı yastığa baş koyduğunuz hayat arkadaşınız, gözünüzün önünde eriyip gidiyor. Hiç düşünmez misiniz; “Bu benim suçum! Vebali benim üstümde!” diye. Ve olan olur; sevdiğiniz, uğruna ölmeyi bile göze aldığınız kadın, hayattan kopar! Kimin yüzünden?

Sonra da “Kıymetini Bilemedim!” diye pişmanlıklar içinde dövünüp durursunuz. O zaman da akıllara şu ünlü şarkıdan sözler gelmez mi; “Kendim ettim, kendim buldum!” Asıl acı olan, neden senin günahını bir başkası çekiyor!

***

Kıymeti bilmediğimiz aslında çok şey var

Siz değerli okurlarımız için, ’Kıymetini Bilemedim!’ başlıklı konuyu biraz farklı şekilde ele aldım. Birçok insanın yaşaması muhtemel olayları, basit örneklerle ifade etmek istedim.

Konunun uzmanları doğal olarak daha bilimsel, daha nitelikli, derinlemesine ve araştırmalarla yorumlar. Bence önemli olan; annemizin babamızın, eşimizin dostumuzun ve en önemlisi kendimizin kıymetini bilmemiz daha önem arz ediyor.

Herkesin anlayacağı dilden yazmaya çalıştığım bugünkü yazımı şöyle tamamlamak isterim; ‘Bir yudum su içmenin, bir lokma ekmek yemenin, gözle görüp elle tutmanın, yürüyüp koşmanın, nefes almanın dahi kıymetini bilelim. Sevdiklerimizin kıymetini bilmelim… Kısacası; şu 3 günlük dünyada hayatımızın kıymetini bilmelim. Sonra ‘Keşke!’ dememek için.

Ayrılık ne kadar zor geldi bana
Bir bilsen nasılda muhtacım sana
Duygularım umutlarım kan içinde yaralı
Bulamadım bulamadım senin gibi sevdalı

Senden başka hiç kimseyi sevemedim sevemedim
Senden sonra bir kez olsun gülemedim gülemedim
Farkını çok geç anladım kaybettiğim mutluluğun
İnan bana kıymetini bilemedim bilemedim

Gözümün yaşını silen olmadı
İnanki birtanem yerin dolmadı
Duygularım umutlarım kan içinde yaralı
Bulamadım bulamadım senin gibi sevdalı

Senden başka hiç kimseyi sevemedim sevemedim
Senden sonra bir kez olsun gülemedim gülemedim
Farkını çok geç anladım kaybettiğim mutluluğun
İnan bana kıymetini bilemedim bilemedim

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir