istanbul da jakuzili oteller / 10 En iyi İstanbul Romantik Oteller - Tripadvisor

Istanbul Da Jakuzili Oteller

istanbul da jakuzili oteller

En iyi İstanbul otelleri ve konaklama tesisleri

Centro Westside by Rotana

Yanlış tarihe yönlendirilmekten dolayı yapmış olduğum rezervasyonda kalamadım. Agoda yetkil

Yanlış tarihe yönlendirilmekten dolayı yapmış olduğum rezervasyonda kalamadım. Agoda yetkililerine mesaj atmama ve otel yetkilileri ile görüşmelerimize rağmen yapılan rezervasyonu düzelttiremedim. başka bir siteden başka bir otele o gün için rezervasyon yaptırdım ve orada kaldım. Bu otelde de kalamadığım günün parasını ödedim. Aynı olay yurtdışında başka otelde başıma gelmişti, booking ve şirket yetkililer 15 dk içerisinde sorunu çözmüştü.

Devamı

Mehmet, Türkiye

Bricks Hotel Istanbul

Yatak, çarşaf ve banyo temizliği güzel ancak bunun dışında kalan yer temizliğine biraz daha

Yatak, çarşaf ve banyo temizliği güzel ancak bunun dışında kalan yer temizliğine biraz daha dikkat edilmeli diye düşünüyorum. Kahvaltı orta kalite çeşitler 5 yıldız bir otele göre biraz az. Personeller güleryüzlü ve yardımseverler. Sıkıntı çekmeyeceğiniz bir otel.

Devamı

Mustafa, Türkiye

BH Conference & Airport Hotel Istanbul

Çocuklarınızla rahatça kalabileceğiniz bir otel. Personel ilgi alakası, güler yüzlü hizmet

Çocuklarınızla rahatça kalabileceğiniz bir otel. Personel ilgi alakası, güler yüzlü hizmet, otel sosyal şartları olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.

Devamı

cem, Türkiye

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres Hotel

Bu otelde tahmini olarak 5 6 defa kalmisimdir. Cevremide bu otele yonlendirmisimdir. Ancak

Bu otelde tahmini olarak 5 6 defa kalmisimdir. Cevremide bu otele yonlendirmisimdir. Ancak bu son defa oncekilere gore fiyatta artis gozlemledim bu donemsel olarak normal fakat otelin bircok katini kapatmislardi. Sigara kullandigimdan beni funduszeue.info hicbir penceresi acilmayan cezaevi gibi bir odaya verdiler. Yuksek katlardaki paranin aynisini da aldilar. Resepsiyon personelleri iyi. Ancak kahvalti ve cafe alanindaki gozluklu olan genc kiz cok dalgindi. Kahvalti ucrete dahil degildi. Ancak ben yine kendi paramla otelde kahvalti etmek istedim. Pastane bolumunde oturdum. Beni tahmini 25 dk sonra bile farketmedi, gidip kendisini uyardim.. Surekli cep telefonu ile ilgileniyordu. Bunlari yazmamdaki amaç, kimseyi kotulemek degil ben bu otelde kalmaya devam edecegim. Bende is adamiyim, gordugum eksikleri belirtmekte fayda goruyorum ki hizmet kalitesi ancak bu sekilde artacaktir. Personelin daha ilgili, daha dinamik ve guler yuzlu olmasi lazim. Temizlil hususunda halilara dikkat etsinler

Devamı

Sefa, Türkiye

Dış Görünüm

Otel biraz eski olsa bile modern havası funduszeue.infoul avrupa yakasın da çok merkezi bir konu

Otel biraz eski olsa bile modern havası funduszeue.infoul avrupa yakasın da çok merkezi bir konumu olması çok funduszeue.info rahat ve ferahtı.tekrar kalmayı düşüneceğimiz bir seçenek oldu.

Devamı

Gulcin, Türkiye

Mia Berre Hotels

Dette hotellet anbefaler jeg veldig. Du blir tatt vare på og Mehmet Karakullukcu som står p

Dette hotellet anbefaler jeg veldig. Du blir tatt vare på og Mehmet Karakullukcu som står på resepsjonen hjelper deg med å utforske Istanbul's fineste shoppingsteder, gater, Istanbul's historiske steder. Han guider deg til fineste restauranter i Istanbul. Det blir tur til Istanbul igjen neste år og turen går direkte til ****Mia Berre Hotels Istanbul****

Devamı

Ibrahim, Norveç

Hotel Grand Star

Otel oldukça merkezi bir konuma sahip. Taksim meydanı ve İstiklal Caddesine cok yakın. Ayrı

Otel oldukça merkezi bir konuma sahip. Taksim meydanı ve İstiklal Caddesine cok yakın. Ayrıca, metro istasyonuna da çok uzak degil. Oda cok rahat ve genis. Temizliğe özen gösterilmiş. Kahvaltısı da oldukça zengin ve doyurucuydu. Genel olarak otelden çok memnun kaldım. Ayrıca oda sessiz bir konumdaydı ve rahatca uyumak mumkundu.

Devamı

Mustafa, Türkiye

Dış Görünüm

Banyo bölümü cam ile kepenek ile görüntüyü funduszeue.info tam olarak kapatmiyor sa

Banyo bölümü cam ile kepenek ile görüntüyü funduszeue.info tam olarak kapatmiyor sanki.. pek hosuma gitmedi.. onun haricinde güzel ve konforlu otel..

Devamı

İbrahim, Almanya

Manzara

Gerçekten harika bir deneyimdi, sevgilim ile kaldık, denize bakan küçük balkonlu odayı bütü

Gerçekten harika bir deneyimdi, sevgilim ile kaldık, denize bakan küçük balkonlu odayı bütün çiftlere tavsiye ediyorum. Personel çok cana yakın. Deniz gören bölümü de var teraslarının. Ben uzun zamandır böyle şahane bir ortam görmedim. Otelden çıkıyorsunuz 5 dakikada meydandasınız. Bütün personele sevgilerimi gönderiyorum. Güven, titizlik ve huzur arıyorsanız harika bir otel. Teşekkürler

Devamı

Emre, Türkiye

Radisson Blu Hotel and Spa Istanbul Tuzla

Çok yer gezdim. Çok otel gördüm. Gezdiğim otellerin içinde en konforlulardan birisi diyebil

Çok yer gezdim. Çok otel gördüm. Gezdiğim otellerin içinde en konforlulardan birisi diyebilirim. Oda gayet lüks ve donanımlı döşenmiş. Personeller de iyi. Kısacası tavsiye ederim.

Devamı

Okan, Türkiye

Dış Görünüm

Seyahatlerimde kalitesini ve yüksek standartlarını bildiğimden Greenpark oteller grubunu sı

Seyahatlerimde kalitesini ve yüksek standartlarını bildiğimden Greenpark oteller grubunu sıklıkla tercih funduszeue.inforklar içinde en sevdiklerimden biri ise Greenpark funduszeue.infoara insanlar anlam verir derler.. Daha karşılama anından çıkışa kadar erken check in geç check out, oda upgrade edilmesi ücretsiz havaalanı shuttle ve bazı geceler çok güzel yemek konser vs organizasyonları ve çok iyi bir Spa ile Otel tepe yönetimi,ön büro resepsiyon ve müşteri hizmetleri departmanı çalışanları müşteriye kendini özel ve ayrıcalıklı hissettirerek bu mekanı farklı kılıyor.. Müşteri ilişkilerinden Ayşe hanıma Havaalanı transferden Hasan beye ve Ön büro ve resepsiyondaki tüm arkadaşlara çok çok tşk ederim..

Devamı

yasemin, Türkiye

Hotel Bosfora

hotel bosfora benim için İstanbul otelleri içinde gerek konumu gerekse çalışanlarıyla yenid

hotel bosfora benim için İstanbul otelleri içinde gerek konumu gerekse çalışanlarıyla yeniden , yeniden gidebileceğim bir otel..

Devamı

ELİF, Türkiye

Dış Görünüm

Beyrut'ta 70'ler dans gecesi sonrası kaldığım bu otel öncelikle Beyrut Performans a olan ya

Beyrut'ta 70'ler dans gecesi sonrası kaldığım bu otel öncelikle Beyrut Performans a olan yakınlığı ile işimi çok kolaylaştırdı. Geç saate kadar eğlenip sonra rahat bir uyku uyuduğum için otelden keyif aldım. Çalışanların ilgili davranması ve lezzetli kahvaltısı bu oteli tekrar ziyaret edeceğimi kesinleştirdi.

Devamı

Mrt, Türkiye

Air Boss Istanbul Airport & Fair Hotel

Motobike için, fuar alanına yakın olduğu için tercih ettiğim bir oteldi. Kendim de İzm

Motobike için, fuar alanına yakın olduğu için tercih ettiğim bir oteldi. Kendim de İzmir'de yaşayan bir otel işletmecisiyim. Talep edilen ücrete karşılık verilen hizmet oldukça tatminkar. Pansiyon fiyatına açık büfe kahvaltı dahil otel hizmeti sunuyorlar. Çok başarılı. Yorumlarda bir kaç yerde temizlikle ve personel yaklaşımıyla ilgili problemlerden bahsedilmiş; kesinlikle katılmıyorum. Otelin tek eksisi kendine ait bir park alanının olmayışıydı. Bu da İstanbul gibi arazi fiyatlarının bu denli yüksek olduğu bir şehir için kabul edilebilir bir durum. Aracımızı otelin devamındaki sokağa park edip, otele iki dakika yürüdük, bu kadar. Arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.

Devamı

Can, Türkiye

Dış Görünüm

Çok nezih bir semtte ulaşımı elverişli etrafında her türlü alışveriş ihtiyacını karşılayabi

Çok nezih bir semtte ulaşımı elverişli etrafında her türlü alışveriş ihtiyacını karşılayabilecek bir mekanda, gördüğünüzde insanda güven uyandıran hoş bir konsepti olan binada verdiğiniz paraya kesinlikle değecek bir konaklama mı istiyorsunuz, bence kesinlikle burası. Biz erkek arkadaşımla gezgin olduğumuz için birçok otel deneyimimiz oldu, bizi hayal kırıklığına uğratmayıp daha da mutlu ettiğiniz için teşekkür ederiz Cityloft 24 😊

Devamı

Gizem, Türkiye

Dış Görünüm

Istanbulun gobeginde guzel bir yer.. calisanlar yardimsever.

Rıdvan, Türkiye

Dış Görünüm

HANCHI

Çok İyi

değerlendirmeye göre


İstanbul’un en kötü ve güvensiz semtinde bulunuyor.

Mustafa, Türkiye

Dış Görünüm

Fiyat, kalite, beklenti herşeyi karşılayan bir otel. Konum çok rahat, her gün Avrupa yakası

Fiyat, kalite, beklenti herşeyi karşılayan bir otel. Konum çok rahat, her gün Avrupa yakasına geçmemize rağmen hiç zorlanmadık. Vale servisinin olması büyük avantaj, araba ile gelecek olanlar tercih edebilirler. Çalışanlar ilgili ve özenliydi, bir sonraki seyahatimde tekrar tercih edeceğim bir otel.

Devamı

Didem

Dış Görünüm

agodadan rezervasyon yapınca çok geç düşüyor. bir çok otele rezervasyon yaptırdık ama sadec

agodadan rezervasyon yapınca çok geç düşüyor. bir çok otele rezervasyon yaptırdık ama sadece bu otelde bu sıkıntıyla karşılaşıyoruz 2 defadır. ama bu agodanın problemi otelle ilgili hiç bir sorun yok. vehbi bey de saolsun yardımcı oldu bize yoksa 4 5 saat odaya giremezdik.

Devamı

Berat, Türkiye

Dış Görünüm

geç vakit otele geldik ve bir gece kaldık temiz havaalanına çok yakın ve kahvaltısı oldukça

geç vakit otele geldik ve bir gece kaldık temiz havaalanına çok yakın ve kahvaltısı oldukça güzeldi otel görevlileri çok yardımsever hizmet iyi odalar gayet güzel döşenmiş havaalanı oteli olarak beklenenden fazlası var bence istanbula iş için genleride rahatlıkla konaklayabilecekleri güzel bir otel.

Devamı

ERHAN, Türkiye

Dış Görünüm

Great staff & location, well above average sanitary and cleaning, peaceful and cozy atmosp

Great staff & location, well above average sanitary and cleaning, peaceful and cozy atmosphere, you get more than what you pay for if you have reasonable expectations form a hostel. definitely stay here next time in Istanbul.

Devamı

Harun, Türkiye

The Green Park Hotel Merter

kesinlikle hiç düşünmeden kalınabilecek bir otel, fiyat performans temizlik Güleryüz hepsi

kesinlikle hiç düşünmeden kalınabilecek bir otel, fiyat performans temizlik Güleryüz hepsi 5 yıldız

Devamı

salih, Türkiye

Dış Görünüm

rezervasyonum olduğu halde otele kadar gittiğimde bana otelde oda olmadığını söyleyerek

rezervasyonum olduğu halde otele kadar gittiğimde bana otelde oda olmadığını söyleyerek diğer bir kendi grup otellerinden birine yönlendireceklerini söfunduszeue.info ve davranışları da gayet kaba ve hiç de hoş değildi.

Devamı

Levent, Türkiye

Hotel Suadiye

Hotel Suadiye konumu, isletmeciligi,, yardimci ve saygili calisanlari ile birinci secim ote

Hotel Suadiye konumu, isletmeciligi,, yardimci ve saygili calisanlari ile birinci secim otel.

Devamı

Gulten, Avustralya

Açık yüzme havuzu

Laleli'de hem metro hem de tramvay a yurume mesafesinde olan , an itibariyle ikinci kez kon

Laleli'de hem metro hem de tramvay a yurume mesafesinde olan , an itibariyle ikinci kez konaklama firsati buldugumuz mekan. Ozellikle Ethem Bey'e ve tum calisanlarina sicak karsilama ve yardimci olamka adina yaptiklari hersey icin tesekkur etmek istiyorum. Ailenizle rahatlikla konaklayabileceginiz bir otel ariyrsaniz bulundugu mekan ismi korkutmasin. Bundan sonra da istanbul avrupa yakasinda konaklama ihtiyacimiz oldugunda ilk tercih edecegimiz mekan olacagindan emin olabilirsiniz.

Devamı

osman, Türkiye

The Peak Hotel

Çalışanları oldukça güler yüzlü ve ilgili, otelin konumu mükemmel. Güvenli ve temiz bir ote

Çalışanları oldukça güler yüzlü ve ilgili, otelin konumu mükemmel. Güvenli ve temiz bir otel, taksim civarında kalacaksam ilk tercihim Peak Hotel olacak.

Devamı

Burak

Dış Görünüm

+Personel yaklaşımı çok güzeldi,👍 +Konum çok güzel👍 +Fiyat&denge politikasi gayet iyi�

+Personel yaklaşımı çok güzeldi,👍 +Konum çok güzel👍 +Fiyat&denge politikasi gayet iyi👍 +Çay, Kahve,Su ikramları süperdi 👍 -Ancak, oda temizliği, özellikle duş bölümüne biraz dikkat edilmeli👎 -Televizyon net değildi, karıncalı gösteriyordu maalesef👎 -Kahvaltı maalesef çok kötüydü👎 Ben bu otelde yaklaşık olarak kez kalmışımdır, ancak bu son kalışımda, kahvaltı salonunda hayal kırıklığına uğradım diyebilirim😐😐😐 Eskiden gözümüz doyardı, ama şimdi maalesef ki ne gözümüz, ne gönlümüz ne de karnımız doydu, buna dikkat edilirse çok daha güzel olur +Herşeye rağmen Sed Otel, tercih edilebilecek güzel bir oteldir👏👏👏

Devamı

Ahmet, Türkiye

Promise Hotel

Avrupa'yı tek başına gezmiş arkadaşım yarım saat kalamadı bu otelde. Daha önce yorumlarda g

Avrupa'yı tek başına gezmiş arkadaşım yarım saat kalamadı bu otelde. Daha önce yorumlarda görmemiş olanlar varsa bilsinler ki mekanda fuhuş yapılıyor. Yarım saatlik süre içerisinde arkadaşımın kapısı 2 kere zorlanmış. Kapısını kilitlediği için bir problem yaşamadı ama burada problem yaşamak işten bile değil. Çalışanların tavırlarıyla ilgili bir sıkıntı yok fakat otele giriş yaptıktan yaklaşık 2 saat sonra ben kendi kalacağım yere geçip arkadaşım odasına geçtiğinde arkadaşım aranmış ve ücret alınmadığı onun ödenmesi gerektiğini belirtmişler, bunun üzerine ben aradığımda da kendi tezlerini doğrulamak için birkaç saçma argüman sundular. Daha sonra yanlışlık olduğunu arkadaşımın odasını arayıp belirttiler fakat genel olarak normal tutumlar sergilenmiyor otelde.

Devamı

Taha, Türkiye


En ucuz İstanbul otelleri

Dış Görünüm

Great staff & location, well above average sanitary and cleaning, peaceful and cozy atmosp

Great staff & location, well above average sanitary and cleaning, peaceful and cozy atmosphere, you get more than what you pay for if you have reasonable expectations form a hostel. definitely stay here next time in Istanbul.

Devamı

Harun, Türkiye

Dış Görünüm

HANCHI

Çok İyi

değerlendirmeye göre


İstanbul’un en kötü ve güvensiz semtinde bulunuyor.

Mustafa, Türkiye

New Pera Hotel

funduszeue.info teras odasında kalmak güzeldi. Yazılan yorumlara bakmayıp teras odada kaldığım için m

funduszeue.info teras odasında kalmak güzeldi. Yazılan yorumlara bakmayıp teras odada kaldığım için mutluyum. Oda soğuk değildi ve kalorifer fazlasıyla yanıyordu. Hava soğuk olmasına rağmen terasta oturmak çok güzeldi. Yine memnun kaldım burayı seçmekten dolayı.

Devamı

gulhan, Türkiye

Dış Görünüm

rezervasyonum olduğu halde otele kadar gittiğimde bana otelde oda olmadığını söyleyerek

rezervasyonum olduğu halde otele kadar gittiğimde bana otelde oda olmadığını söyleyerek diğer bir kendi grup otellerinden birine yönlendireceklerini söfunduszeue.info ve davranışları da gayet kaba ve hiç de hoş değildi.

Devamı

Levent, Türkiye

Manzara

Gerçekten harika bir deneyimdi, sevgilim ile kaldık, denize bakan küçük balkonlu odayı bütü

Gerçekten harika bir deneyimdi, sevgilim ile kaldık, denize bakan küçük balkonlu odayı bütün çiftlere tavsiye ediyorum. Personel çok cana yakın. Deniz gören bölümü de var teraslarının. Ben uzun zamandır böyle şahane bir ortam görmedim. Otelden çıkıyorsunuz 5 dakikada meydandasınız. Bütün personele sevgilerimi gönderiyorum. Güven, titizlik ve huzur arıyorsanız harika bir otel. Teşekkürler

Devamı

Emre, Türkiye

Promise Hotel

Avrupa'yı tek başına gezmiş arkadaşım yarım saat kalamadı bu otelde. Daha önce yorumlarda g

Avrupa'yı tek başına gezmiş arkadaşım yarım saat kalamadı bu otelde. Daha önce yorumlarda görmemiş olanlar varsa bilsinler ki mekanda fuhuş yapılıyor. Yarım saatlik süre içerisinde arkadaşımın kapısı 2 kere zorlanmış. Kapısını kilitlediği için bir problem yaşamadı ama burada problem yaşamak işten bile değil. Çalışanların tavırlarıyla ilgili bir sıkıntı yok fakat otele giriş yaptıktan yaklaşık 2 saat sonra ben kendi kalacağım yere geçip arkadaşım odasına geçtiğinde arkadaşım aranmış ve ücret alınmadığı onun ödenmesi gerektiğini belirtmişler, bunun üzerine ben aradığımda da kendi tezlerini doğrulamak için birkaç saçma argüman sundular. Daha sonra yanlışlık olduğunu arkadaşımın odasını arayıp belirttiler fakat genel olarak normal tutumlar sergilenmiyor otelde.

Devamı

Taha, Türkiye

HAN HOTEL

Otel odasında buzdolabı yoktu klima yoktu vantilatör vardı, yer ayırma esnasında sigara içi

Otel odasında buzdolabı yoktu klima yoktu vantilatör vardı, yer ayırma esnasında sigara içilebilir bir oda ayırmıştım otelin komplesinde sigara içilmiyor buna dikkat etmeniz gerekiyor. tl ye daha iyi otellerede kalınabilir.

Devamı

İsmail, Türkiye

Royal inci Spa Hotel

Bi kaç kere kaldığım gayet memnun kaldığım otel. Bu fiyat aralığında havaalanı yakınlarında

Bi kaç kere kaldığım gayet memnun kaldığım otel. Bu fiyat aralığında havaalanı yakınlarında daha iyi bir otel keşfetmedim.

Devamı

Burakhan, Türkiye

Dış Görünüm

Istanbulun gobeginde guzel bir yer.. calisanlar yardimsever.

Rıdvan, Türkiye

Dış Görünüm

Otel biraz eski olsa bile modern havası funduszeue.infoul avrupa yakasın da çok merkezi bir konu

Otel biraz eski olsa bile modern havası funduszeue.infoul avrupa yakasın da çok merkezi bir konumu olması çok funduszeue.info rahat ve ferahtı.tekrar kalmayı düşüneceğimiz bir seçenek oldu.

Devamı

Gulcin, Türkiye

The Peak Hotel

Çalışanları oldukça güler yüzlü ve ilgili, otelin konumu mükemmel. Güvenli ve temiz bir ote

Çalışanları oldukça güler yüzlü ve ilgili, otelin konumu mükemmel. Güvenli ve temiz bir otel, taksim civarında kalacaksam ilk tercihim Peak Hotel olacak.

Devamı

Burak

Air Boss Istanbul Airport & Fair Hotel

Motobike için, fuar alanına yakın olduğu için tercih ettiğim bir oteldi. Kendim de İzm

Motobike için, fuar alanına yakın olduğu için tercih ettiğim bir oteldi. Kendim de İzmir'de yaşayan bir otel işletmecisiyim. Talep edilen ücrete karşılık verilen hizmet oldukça tatminkar. Pansiyon fiyatına açık büfe kahvaltı dahil otel hizmeti sunuyorlar. Çok başarılı. Yorumlarda bir kaç yerde temizlikle ve personel yaklaşımıyla ilgili problemlerden bahsedilmiş; kesinlikle katılmıyorum. Otelin tek eksisi kendine ait bir park alanının olmayışıydı. Bu da İstanbul gibi arazi fiyatlarının bu denli yüksek olduğu bir şehir için kabul edilebilir bir durum. Aracımızı otelin devamındaki sokağa park edip, otele iki dakika yürüdük, bu kadar. Arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.

Devamı

Can, Türkiye

The Ottoman City Hotel

Oda ve otel güzel rahattı, çalışanlar iyiydi, özellikle resepsiyondaki hanımefendi çok ilgi

Oda ve otel güzel rahattı, çalışanlar iyiydi, özellikle resepsiyondaki hanımefendi çok ilgili ve güleryüzlüydü teşekkürler.

Devamı

Ozan, Türkiye

Dış Görünüm

Çok nezih bir semtte ulaşımı elverişli etrafında her türlü alışveriş ihtiyacını karşılayabi

Çok nezih bir semtte ulaşımı elverişli etrafında her türlü alışveriş ihtiyacını karşılayabilecek bir mekanda, gördüğünüzde insanda güven uyandıran hoş bir konsepti olan binada verdiğiniz paraya kesinlikle değecek bir konaklama mı istiyorsunuz, bence kesinlikle burası. Biz erkek arkadaşımla gezgin olduğumuz için birçok otel deneyimimiz oldu, bizi hayal kırıklığına uğratmayıp daha da mutlu ettiğiniz için teşekkür ederiz Cityloft 24 😊

Devamı

Gizem, Türkiye

Açıklama

Yaygın inancın tersine, Lorem Ipsum rastgele sözcüklerden oluşmaz. Kökleri M.Ö. 45 tarihinden bu yana klasik Latin edebiyatına kadar uzanan yıllık bir geçmişi vardır. Virginia'daki Hampden-Sydney College'dan Latince profesörü Richard McClintock, bir Lorem Ipsum pasajında geçen ve anlaşılması en güç sözcüklerden biri olan 'consectetur' sözcüğünün klasik edebiyattaki örneklerini incelediğinde kesin bir kaynağa ulaşmıştır. Lorm Ipsum, Çiçero tarafından M.Ö. 45 tarihinde kaleme alınan "de Finibus Bonorum et Malorum" (İyi ve Kötünün Uç Sınırları) eserinin ve sayılı bölümlerinden gelmektedir. Bu kitap, ahlak kuramı üzerine bir tezdir ve Rönesans döneminde çok popüler olmuştur. Lorem Ipsum pasajının ilk satırı olan "Lorem ipsum dolor sit amet" sayılı bölümdeki bir satırdan gelmektedir.

'lerden beri kullanılmakta olan standard Lorem Ipsum metinleri ilgilenenler için yeniden üretilmiştir. Çiçero tarafından yazılan ve bölümleri de H. Rackham çevirisinden alınan İngilizce sürümleri eşliğinde özgün biçiminden yeniden üretilmiştir.

Oda Özellikleri

  • Wifi (Kablosuz İnternet)
  • Klima
  • Jakuzi
  • Mini Bar
  • Uydu TV
  • Telefon
  • 24 Saat Oda Servisi
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Kombi
  • Elektronik Kasa
  • Ses Geçirmeyen Özel Dizaynları
  • Küvet
  • Çay ve Kahve Makinesi

05 Eki İstanbul’daki Jakuzili Oteller

Saat: hTatil Fırsatları

İstanbul’a iş ya da gezi amaçlı gideceksiniz ama hala konaklayacağınız otel konusunda kararsızsınız… Yorgun geçen günlerin ardında dinlenip rahatlayacağınız oteller arasından seçim yaparak seyahatinizi daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. İstanbul otelleri arasından seçim yaparken konforu ön planda tutuyorsanız şayet hemen şimdi İstanbul jakuzili oteller sayfasına yönelebilirsiniz. Ağva’dan Ataşehir ve Beşiktaş’a; Ataköy’den Bayrampaşa’ya birden çok jakuzili otel alternatifinizin olacağını bilmenizde fayda var. Bu anlamda seyahatinizden günler öncesinde online otel rezervasyonu yaptırırsanız eğer erken rezervasyon fırsatlarını da yakalama şansı bulursunuz. Hazırsanız sizi İstanbul’un en ünlü jakuzili otelleri ile baş başa bırakalım.

İçindekiler

Cityloft 81

Şehrin simgesi; tüm dünyanın hayranlıkla izlediği Boğaziçi Köprüsü’ne sadece 15 km uzaklıkta krallar/kraliçeler gibi bir konaklama deneyimi yaşamak için tek yapmanız gereken, Cityloft 81’den rezervasyon yaptırmak. İstanbul’un en popüler jakuzili otellerinden biri olan Cityloft 81’in muhteşem teras manzarası da şehir turunuzun unutulmaz anlarından olacak kuşkusuz. Her gün açık büfe kahvaltı hizmetinin verildiği otelin jakuzili, ultra lüks odalarından birini seçerek kendinizi doya doya şımartacağınız bir tatilin kapılarını aralayabilirsiniz. Bunun yanı sıra Economy Room, Standard Room, Deluxe Room, Corner Suite, Family Room, Deluxe Room (teraslı), Family Suite, Loft Suite, Loft Suite (teraslı) vb. oda alternatiflerinin olduğu Cityloft 81’de Presidential Suite, Jacuzzi Suite ve Junior Jacuzzi Suite odaları da bulunuyor.

Şehrin en ünlü alışveriş merkezlerinden olan Palladium AVM’ye 4 km; Brandium Alışveriş Merkezi’ne 2 km, Dolmabahçe Sarayı’na 21 km, Bağdat Caddesi’ne 11 km, Kız Kulesi’ne 14 km ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 24 km uzaklıkta yer alan Cityloft 81 konum olarak da oldukça merkezi bir bölgede bulunuyor. Ücretsiz otopark ve vale park hizmetinin de olduğu otele ulaşımınızı havalimanından transfer hizmeti ile gerçekleştirebileceğiniz gibi havalimanı taksilerini de kullanabilirsiniz. İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan gelecekseniz de HAVAŞ otobüslerini tercih edebilirsiniz.

Cityloft 81’in başlıca hizmetleri

  • Cafe Türk
  • Bar
  • Lobby Bar
  • Teras Bar
  • Restoran (Alakart ve Açık Büfe)
  • Odaya yemek servisi
  • Kapalı restoran
  • Fitness merkezi ve sauna
  • Faks/fotokop, scanner, printer
  • 7/24 açık resepsiyon, emanet kasası, bagaj muhafazası, hızlı check-in ve check-out
  • Engelli banyosu, rampası, odası ve tekerlekli sandalye rampaları
  • Havalimanı servisi ve transfer hizmeti (ücretli)
  • Kuru temizleme, çamaşırhane, ütü hizmeti, günlük temizlik hizmeti
  • Teras
  • TV odası
  • Asansör
  • Konferans salonu, toplantı odası, özel sigara içilen alan, dinlenme salonu
  • Balayı çiftlerine özel gül yaprakları ile süsleme, odaya meyve sepeti ikramı ve odaya kahvaltı servisi
  • Ücretsiz internet erişimi

Adres: Kayışdağı Mahallesi, , Kayışdağı Cd., Ataşehir/İstanbul

☎️ FİYATLARI İNCELE

A’jia Hotel

İstanbul’un en lüks otelleri kategorisinde yer alan A’jia Hotel Beykoz semti sınırları içerisinde yer alıyor. Hem İstanbul’un muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde kusursuz bir konaklama deneyimi yaşayabilir hem de lüks jakuzili odalarında keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Romantik ve heyecan verici bir konaklama deneyimi sunan A’jia Hotel, suit ve deluxe konseptli toplamda 16 odası ile dört dörtlük bir hizmet veriyor. Tarihi ’li yıllara kadar uzanan gösterişli bir yalıda hizmet veren A’jia Hotel’in 6 suit odasının 3’ü asma katlı dublex ve 10 deluxe odasının 5’i de özel balkona sahip. Deluxe odalarının 10’u da nefes kesen Boğaz manzarasını misafirlerine sunuyor. Bunun yanı sıra 1 engelli odası ve sigara içilmeyen odaların da olduğu A’jia Hotel’de biraz olsun kendinizi şımartmak istiyorsanız, tercihinizi jakuizili odalardan yana yapabilirsiniz. American Academy of Hospitality Scienes tarafından “5-Star Diamond Award” ile ödüllendirilen A’jia Restaurant’ta hem Türk mutfağı hem de dünya mutfaklarından en seçkin lezzetleri tadabilirsiniz. Ödüllü şef ve ekibinin maharetli ellerinden çıkan lezzetleri Boğaz manzarasına karşı tatma fırsatını kaçırmayın.

Harem Otogarı’ndan 25 km, İstanbul şehir merkezinden 31 km ve İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan 40 km uzaklıkta konumlanan A’jia Hotel Condé Nast Johansens Award tarafından &#;Avrupa&#;nın En Kusursuz Oteli&#; olarak ödüllendirilerek kusursuzluğunu bir kez daha tescillemiş oldu. Geleneksel Osmanlı konağında konaklayarak eşsiz bir atmosferi soluyabilir, her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandığı iç mekan dizaynını inceleyebilirsiniz. A’jia Hotel’in tüm odalarında TV, minibar, banyo, telefon, banyo, WC, kablosuz internet vb. hizmetler mevcut.

A’jia Hotel’in başlıca hizmetleri

  • Plaj (ücretsiz şezlong ve şemsiye)
  • Ücretsiz internet erişimi
  • Ücretsiz özel park yeri
  • Masaj ve Thai masajı
  • Cafe & Bar, Bar, Teras Bar, Alakart Restoran, odaya yemek servisi, kapalı restoran
  • Bebek karyolası ve restoranda bebek sandalyesi
  • Araç kiralama, havalimanı servisi ve transfer hizmetleri (ücretli)
  • Kuru temizleme ve ütü hizmeti
  • Engelli rampası, engelli odası ve tekerlekli sandalye rampaları
  • 7/24 açık resepsiyon, emanet kasası, konsiyerj hizmeti, bagaj muhafazası, tur masası, vale park hizmeti
  • Tekne turu (ücretli)
  • Güneşlenme terası, teras, asansör, toplantı odası
  • Balayı çiftlerine özel; odaya canlı çiçek, oda süslemesi, odada çiçeklerle süslenmiş jakuzi, odaya meyve sepeti ikramı, özel bornoz ve terlik vb.

Adres: Kanlıca Mahallesi, Çubuklu Cad. Ahmet Rasim Paşa Yalısı No, Beykoz/İstanbul

☎️ FİYATLARI İNCELE

İstanbul Marriott Hotel Asia

Toplamda odası ile hizmet veren İstanbul Marriott Hotel Asia, Marriott Hotels & Resort zincir oteller grubuna dahil bir konaklama tesisi. İstanbul Anadolu Yakası’nın en lüks otelleri arasında gösterilen İstanbul Marriott Hotel Asia nefes kesen Boğaz Köprüsü manzarasıyla misafirlerini adeta mest ediyor. odasının ’i deluxe iken 51 executive, 18 suite ve 1 kral dairesi daha bulunuyor. Check-in saatinin olduğu İstanbul Marriott Hotel Asia’nın cehck-out saati ise Otelin tüm odalarında TV, minibar, güvenlik kasa, kablosuz internet, geniş ve konforlu yatak vb. imkanlar mevcut. araç kapasiteli özel otoparkının olduğu İstanbul Marriott Hotel Asia’ya havalimanından ulaşmak için önceden otel görevlilerini bilgilendirerek havalimanı transfer hizmetlerinden faydalanmanız mümkün. Lansman, düğün, toplantı, seminer, konferans vb. etkinlikler için de tercih edebileceğiniz İstanbul Marriott Hotel Asia otelinde SPA hizmetleri ve jakuzili odalar da bulunuyor. Bunun yanı sıra 3. kattaki Palestra Fitness & SPA merkezinden ücretsiz bir şekilde faydalanabilirsiniz. İş veya eğlence amaçlı yapacağınız İstanbul seyahatiniz süresince dingin ve enerjik olmak için tercihinizi İstanbul Marriott Hotel Asia otelinden yana yaparak bir an önce online otel rezervasyon işleminizi tamamlayabilirsiniz. İstanbul’un büyük bir hızla gelişen iş merkezi unvanlı Ataşehir’de konumlanan  otele İstanbul’un diğer ilçelerinden ulaşım da oldukça kolay. Gün boyu açık olan Executive Lounge’da ve jakuzili odanızda günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

İstanbul Marriott Hotel Asia’nın başlıca hizmetleri

  • Ücrete tabi özel otopark
  • Açık yüzme havuzu (sezonluk), kapalı yüzme havuzu (yıl boyu) ve çocuk havuzu
  • Bar, pastane, restoran ve odaya yemek servisi
  • SPA ve sağlık merkezi, masaj, jakuzi, sauna, Türk hamamı, buhar odası, cilt bakımı ve kese
  • Güneşlenme terası, asansör, konferans salonu, toplantı odası ve özel sigara içilen alan
  • Faks/fotokopi, scanner, busineess center, printer
  • 7/24 açık resepsiyon, emanet kasası, konsiyerj hizmeti, bagaj muhafazası, döviz alım-satım, tesis içinde ATM ve bankamatik, tur masası, vale park hizmeti
  • Restoranda bebek sandalyesi, crib
  • Çocuk karyolası, çocuk parkı, çocuk havuzu
  • Havalimanı transfer hizmeti (ücretli)
  • Ayakkabı boyama, günlük temizlik hizmeti, kuru temizleme, çamaşırhane, ütü hizmeti
  • Aile odaları, ara kapılı odalar, düğün suiti ve engelli odaları
  • Engelli banyosu, engelli rampası, engelli otoparkı, engelliler için teras
  • Kuaför/güzellik salonu ve hediyelik eşya dükkanı

Adres: Kayisdagi Caddesi No 3 Ataşehir, İstanbul

☎️ FİYATLARI İNCELE

Hyatt Centric Levent İstanbul

Toplam 79 odalı bir konaklama tesisi olan Hyatt Centric Levent oteli İstanbul’un en çok tercih edilen jakuzili otellerinden biri. Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerine yakın bir konumda yer alan Hyatt Centric Levent İstanbul aynı zamanda Akmerkez, İstinye Park, Metrocity ve Kanyon’un da çok yakınında yer alıyor. Merkezi konumu, sunduğu kusursuz konaklama hizmeti ve lüks detayları ile misafirlerine keyifli anlar yaşatan Hyatt Centric Levent İstanbul’da SPA merkezine giderek günün yorgunluğunu üzerinizden atabilir, dilerseniz jakuzili odalarında konaklayarak romantik anlar yaşayabilirsiniz. Gold Bar, Drawing Room, Screening Room’un yanı sıra toplantı odaları, Jungle adındaki gece kulübü ve dahasının olduğu otelde sıra dışı bir tatil yapmaya hazır olun. Sadece özel asansörle çıkılabilen kral dairesi tam tamına metrekarelik bir alanı kaplıyor. Ayrıca kattaki metrekarelik Crown Suit odasını da tercih edebilirsiniz. Hem böylesine lüks bir tesiste konaklama hem de İstanbul’un en merkezi yerlerine yürüme mesafesinde olmak seyahatiniz için zaman kazandıran bir faktör olacaktır şüphesiz.

Hyatt Centric Levent İstanbul’un başlıca hizmetleri

  • Ücretsiz internet erişimi
  • Kapalı yüzme havuzu
  • Cafe Bar, Bar, Lobby Bar, Snack Bar, Restoran, Restoran (Alakart) ve odaya yemek servisi
  • Aroma terapi masajı ve Bali masajı (ücrete tabi)
  • Aile odaları, ara kapılı odalar, engelli odaları ve sigara içilmeyen odalar
  • Çocuk karyolası, bebek karyolası, restoranda bebek sandalyesi, crib
  • Tesis bünyesinde doktor ve hastaneye kolay ulaşım imkanı
  • Engelli banyosu, engelli rampası, engelli odası vb.
  • Havalimanı servisi ve transfer hizmetleri (ücrete tabi)
  • Günlük temizlik hizmeti, kuru temizleme, çamaşırhane, ütü hizmeti
  • Faks/fotokopi, scanner, printer
  • Gece kulübü
  • SPA ve sağlık merkezi, fitness merkezi, jakuzi, hidromasajlı küvet, sauna, Türk hamamı, buhar odası, kar odası ve kese
  • 7/24 açık resepsiyon, bagaj muhafazası, emanet kasası, vale park hizmeti
  • Teras, asansör, konferans salonu, dinlenme salonu, toplantı odası

Adres: Levent Mahallesi, Büyükdere Caddesi, No, Beşiktaş/İstanbul

☎️ FİYATLARI İNCELE

Lionel Hotel İstanbul Bayrampaşa

İş ya da tatil amaçlı yapacağınız İstanbul seyahatinizden önce konaklama tesislerini araştırırken hem merkezi konumda hem de jakuzili, lüks hizmet veren ekonomik bir otel arayışındaysanız Lionel Hotel İstanbul Bayrampaşa tam da size göre! 1 queen size ya da 2 tek kişilik yatağın olduğu standart oda (24 m2), king size ya da 2 twin yatağın olduğu superior oda ( m2), deluxe oda ( m2), executive oda (35 m2), junior oda (50 m2), corner oda (50 m2) ve connection oda (60 m2) oda tiplerinden oluşan odası ile hizmet veriyor. Modern, gösterişli ve şık dekorasyonu ile dikkat çeken Lionel Hotel İstanbul Bayrampaşa’nın tüm odaları konukların rahat etmesi için özel olarak tasarlanmış. İş amaçlı seyahat edenlerin de ilgi odağında olan Lionel Hotel İstanbul Bayrampaşa toplantılar için mükemmel bir konuma sahip. Bütün metro ve kara bağlantı yollarının tam ortasında yer alan otelde tam tamına 10 toplantı odası var. Konforlu ortam ve kusursuz hizmet mottosu ile yola çıkan Lionel Hotel İstanbul Bayrampaşa’nın aydınlık toplantı salonlarında fuaye alanları, sigara içme terası, flipchart, LCD TV, mikrofon ve ses sistemi, dijital projektör ve perde de mevcut. Her gün sabah ’den gece ’e kadar açık olan Lionel Bistro’da Türk ve dünya mutfaklarından en seçkin lezzetler ile buluşabilirsiniz.

Lionel Hotel İstanbul Bayrampaşa otelinin bir başka restoranı olan Dorlion Restaurant’a ek olarak devasa bir fitness & SPA merkezine de ev sahipliği yapıyor. metrekarelik bir alanı kaplayan SPA merkezinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar banyosu, 8 masaj odası, 2 VIP masaj odası (2 kişilik hamam, sauna ve buhar odası), bayan ve erkek kuaförü, hamam vb. imkanlar bulunuyor. Her sabah açık büfe kahvaltı hizmetinin olduğu Lionel Hotel İstanbul Bayrampaşa’daki Hezarfen Restoran, Club Lounge ve Lionel Brasserie’ye de uğrayabilirsiniz.

Lionel Hotel İstanbul Bayrampaşa’nın başlıca hizmetleri

  • Ücretsiz internet erişimi
  • Ücretsiz otopark
  • Kapalı yüzme havuzu
  • Araç kiralama, havalimanı servisi, transfer hizmetleri (ücretli)
  • Günlük temizlik hizmeti, kuru temizleme, çamaşırhane ve ütü hizmeti
  • Aile odaları, düğün suiti, sigara içilmeyen odalar
  • Lobby Bar, Vitamin Bar, Restoran ve odaya yemek servisi
  • 7/24 açık resepsiyon, emanet kasası, vale park hizmeti
  • SPA ve sağlık merkezi, masaj, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı, buhar odası, cilt bakımı ve kese
  • Engelli odası, tekerlekli sandalye rampaları
  • Faks/fotokopi, scanner, printer
  • Mescit, güneşlenme terası, oyun odası, teras, asansör, toplantı odası, özel sigara içilen alan

Adres: Yenidoğan Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi, No, Bayrampaşa/İstanbul

☎️ FİYATLARI İNCELE

Mi Norte Boutique & Exclusive Ağva

Ağva Göksu Nehri’nin kıyısında harika bir konuma sahip olan Mi Norte Boutique & Exclusive Hotel, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan km ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ise 90 km uzaklıkta yer alıyor. Yürüme parkurları, şelaleler, köy, plajlar ve koylara yakın bir mesafede bulunan otel yaz kış konaklama hizmeti veriyor. Check-in saatinin olduğu Mi Norte Boutique & Exclusive Hotel’den en geç ’de çıkış yapmanız gerekiyor. Superior Oda BB, Deluxe Oda BB, Panormaik Oda BB ve Nehir Manzaralı Suit Oda BB olmak üzere farklı tipte odaları olan ve toplamda 9 odası ile hizmet veren Mi Norte Boutique & Exclusive Hotel “% Doğa % Doğal” mottosu ile ziyaretçilerine kusursuz bir konaklama deneyimi vadediyor. Plaja uzaklığı sadece 2 km olan otel Kurfallı Köyü sınırları içerisinde yer alıyor. Göksu Nehri’nde güneşi batırmak, jakuzili odalarında yorgunluğunuzu atmak ve seyahatiniz süresince doğayla iç içe olmak için ilk fırsatta Mi Norte Boutique & Exclusive Hotel’den otel rezervasyonu yaptırmanızı öneriyoruz. Tekne turlarına katılabilir, deniz bisikleti kiralayabilir, akşam üstü otelin çay ve ikramlarından tadabilir, yürüyüş parkurlarında doğa sporları yapabilir, plajda deniz, kum, güneş üçlüsünün tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Mi Norte Boutique & Exclusive Ağva’nın başlıca hizmetleri

  • Dağ bisikleti, doğal patika, kayık/kürek çekme, balık tutma, alternatif sporlar, bisiklet kiralama, su sporları
  • Havalimanı servis ve transfer hizmetleri (ücretli)
  • Bahçe teras ve güneşlenme çimenliği
  • Konferans ve toplantı olanakları, projeksiyon, sesli ve görsel konferans ekipmanları
  • Hizmetçi servisi
  • Piknik alanı/masalar
  • Gelin suiti
  • Ücretsiz internet erişimi
  • Havuz
  • Döviz bürosu
  • Açık havuz
  • Herkese açık internetli bilgisayar
  • Restoran (Alakart), Cafe Bar
  • VIP odalar, sigara içilmeyen odalar
  • Günlük temizleme hizmeti, kuru temizleme, ütü hizmeti
  • Jakuzi, hidromasajlı küvet, sauna, Türk hamamı

Adres: Kurfallı Mahallesi, Erseven Sokak 87, İstanbul, Şile,

☎️ FİYATLARI İNCELE

Mints Hotel Ağva

Standart çift kişilik oda, çift kişilik oda (şömineli, spa küvetli, teraslı), deluxe çift kişilik oda (şehir manzaralı ve balkonlu), deluxe çift kişilik oda (nehir manzaralı ve balkonlu), çift kişilik hidromasaj küvetli oda ve deluxe suit-spa küvetli ve şömine ısıtıcılı gibi oda tiplerinin olduğu Mints Hotel Ağva toplamda 10 odası ile misafirlerini ağırlıyor. Muhteşem Göksu Nehri’nin yanı başında yer alan ve insana yaşam enerjisi veren atmosferi ile her geleni kendine hayran bırakan Mints Hotel Ağva’nın şık ve modern bir şekilde dizayn edilmiş jakuzili odalarında enfes bir tatile hazır olun! Hem Türk hem de dünya mutfaklarından lezzetler tadabileceğiniz alakart restoranında taptaze deniz mahsullerinin ve mezelerin tadına bakmayı da unutmayın. Ağva Plajı’nın sadece 1 km uzaklıkta olduğu Mints Hotel Ağva, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 68 km mesafede yer alıyor. Bulunduğu konum ve sunduğu hizmet ile Ağva’nın en çok tercih edilen otellerinden biri olan Mints Hotel Ağva’ya Ağva Merkez Mahallesi ve Ağva Sahil Meydan da çok yakın bir mesafede bulunuyor. Her sabah zengin kahvaltı sofraları ile güne daha enerjik başlayabilir, tekne ve kano turlarına katılabilir, sabah balık tutmaya gidebilir ve çarşısından sevdiklerinize hediyelik bir şeyler alabilirsiniz.

Mints Hotel Ağva’nın başlıca hizmetleri

  • Çamaşırhane ve ütü hizmeti
  • Ücretsiz günlük gazeteler
  • Emanet kasası, 7/24 açık resepsiyon, döviz alım/satım, bagaj muhafazası, hızlı check-in & check-out
  • Bisiklet turları, balık tutma
  • Teras, düğün suiti, güneşlenme terası, ses yalıtımlı odalar, bahçe, klima
  • Restoran, bar, oda servisi, odaya kahvaltı hizmeti
  • Havalimanı servisi ve transfer hizmetleri (ücrete tabi)
  • Bisiklet kiralama (ücretli)
  • Ücretsiz umuma açık park yeri
  • Ücretsiz internet erişimi

Adres: Ağva Merkez Mahallesi, Yakuplu Cd. No, Şile/İstanbul

☎️ FİYATLARI İNCELE

Radisson Blu Hotel İstanbul Ataköy

Şık mimarisi ve iç dizaynı ile İstanbul otelleri arasında apayrı bir yere sahip olan Radisson Blu Hotel İstanbul Ataköy, birinci sınıf olanaklar sunan modern bir konaklama tesisi. Toplamda modern odası ile misafirlerine kusursuz konaklama hizmeti veren otelin Larder Restaurant & Terrace’ında güne enfes bir kahvaltı ile başlayabilir ve ardından İstanbul’u turlamaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda etkinlik, toplantı, organizasyon, seminer, konferans vb. şeyler için de ideal ortamı sunan Radisson Blu Hotel İstanbul Ataköy’ün yüzme havuzları, Türk hamamı, fitness salonu ve SPA merkezine de uğrayabilirsiniz. Envaiçeşit tatlı alternatifinin olduğu Patisserie’ye gidebilir ve damaklarınızı şenlendirebilirsiniz. Her bir odasının özenle tasarlandığı Radisson Blu Hotel İstanbul Ataköy’de İstanbul seyahatinizi en güzel şekilde taçlandıracağınıza şüpheniz olmasın. İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde yer alan otele en yakın havalimanı ise İstanbul Atatürk Havalimanı. Dilerseniz otelin ücretli havalimanı transfer hizmetlerinden faydalanabilir, dilerseniz de havalimanına vardıktan sonra HAVAŞ otobüslerine binebilirsiniz.

Konuk odası, business oda, junior suit, one bedroom suit vb. oda tiplerinin olduğu Radisson Blu Hotel İstanbul Ataköy’de konaklama gibi bir düşünceniz varsa eğer jakuzili odaları tercih ederek konaklamanızı daha konforlu bir hale getirmeniz mümkün. Neredeyse odalarının tamamının Marmara Denizi’nin nefes kesen manzarasına sahip olduğu Radisson Blu Hotel İstanbul Ataköy’de ultra lüks imkanlar ile ihtiyacınız olan her şeyi karşılayacağınızın garantisini veriyoruz.

Radisson Blu Hotel İstanbul Ataköy’ün başlıca hizmetleri

  • Açık yüzme havuzu (sezonluk) ve kapalı yüzme havuzu (yıl boyu)
  • Havuz Bar, Snack Bar, Restoran (Alakart), Restoran (Açık Büfe), odaya yemek servisi, kapalı restoran
  • Havalimanı servisi ve transfer hizmetleri (ücrete tabi)
  • Ayakkabı boyama, günlük temizlik hizmeti, kuru temizleme, çamaşırhane, ütü hizmeti, Faks/fotokopi, scanner, printer, business center
  • Aile odaları, ses geçirmeyen odalar, VIP odalar ve sigara içilmeyen odalar
  • Aroma terapi masajı ve Bali masajı
  • Güneşlenme terası, oyun odası, teras, TV odası, asansör, konferans salonu, özel sigara içilen alan, dinlenme salonu
  • SPA ve sağlık merkezi, masaj, fitness merkezi, jakuzi, sauna, Türk hamamı, buhar odası ve kese
  • Kuaför/güzellik salonu
  • Ücretsiz otopark
  • Ücretsiz internet erişimi
  • Mini club ve çocuk bakıcısı
  • Restoranda bebek sandalyesi ve bebek bakıcısı
  • Engelli banyosu, engelli kullanımına uygun tuvalet, engelliler için teras, tekerlekli sandalye rampaları
  • 7/24 açık resepsiyon, döviz alım/satım, emanet kasası, günlük gazeteler, tur masası, hızlı check-in/check-out, konsiyerj hizmeti ve vale park hizmeti

Adres: Kazlıçeşme Mh., Abay Cd. No: , Zeytinburnu/İstanbul

☎️ FİYATLARI İNCELE





nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası