yoyko bebek arabası kadınlar kulübü / bebek arabası alırken dikkat edilecek hususlar - ekşi sözlük

Yoyko Bebek Arabası Kadınlar Kulübü

yoyko bebek arabası kadınlar kulübü

Yoyko Oto Koltuğu

Yoyko oto koltuğu modelleri, üstün potansiyeli ile geniş bir kullanıcı kitlesine hizmet sağlarken modern formuyla dikkat çeker. Pek çok ebeveyn tarafından ilgi duyula bu koltuk, çocukların araç içinde güvenliğini sağlamak amacıyla özel bir form da dizayn edilir. Modern yapısı ile üstün bir kalite ortaya koyan oto koltuğu, pek çok farklı arça için kullanıma uyumlu bir yapı sunar. Aynı zamanda kolay ve pratik formu ile oldukça konforlu bir yapı oluşturarak müşterilerin ihtiyaçlarını karşılar. Yoyko oto koltuğu oldukça kullanışlı ve estetik görünümü ile eşsiz formunu gözler önüne serer. Uzun ve kısa boy tasarımları ile tercihe bağlı olarak çeşitli boyutlarda sunulan bu ürünler, birçok detay ile farklı alanda kullanım olanağı yansıtır. Oto koltuğu ürünleri, ideal tasarımı ve kullanışlı formu sayesinde yüksek kalite yansıtırken aynı zamanda pek çok kişinin tercihine bağlı olarak seçim yapılmaktadır. Üstün performansı açısından bebek ve çocukların boy ve kilosuna uyum sağlayarak ile eşsiz bir kullanım imkanı sunmaktadır. Yoyko oto koltuğu, müşterilerinin tercih ve ihtiyaçlarına bağlı olarak materyali, rengi ve boyutu açısından farklılık sunarken pek çok farklı tarza hizmet ederek modern bir tasarım sergiler. Bu sayede hem taşınabilirlik hem de oldukça işlevsel kullanımı ile ilgi uyandırmaktadır. Yoyko bear oto koltuğu modelleri, müşterilerin beklentilerini karşılayarak memnuniyet oluşturur. Birbirinden çeşitli renk tonları ile Yoyko oto koltuğu, özel parçalar ortaya koyarak birçok kişiye kullanım imkanı sağlamaktadır. İçeriğinde kullanılan parçalar ile orijinal malzemelerde desteklenen bu koltuklar, çarpma, düşme gibi birçok darbeye karşı direnç göstermektedir. Oto koltuk modelleri özel materyal desteği açısından birinci sınıf malzemeler kullanılarak tasarlanır ve üstün bir dayanıklılık ile müşterilerine ulaştırılır.

Modern Tasarımı ile Yoyko Oto Koltuğu

Modern Tasarımı ile Yoyko Oto Koltuğu

Geniş bir kitleye hizmet sağlayan Yoyko oto koltuğu fiyatları ile farklılık gösteren ürün alternatifleri, ekonomik yapısı ile birçok kişiye ulaşım olanağı sağlamaktadır. Üst düzey konfor ile rahatlığı sayesinde bebek ve çocuklara eşsiz bir işlev sunulurken aynı zamanda yüksek potansiyel sergileyen bu ürünler, birbirinden özel parçalar ile pratik kullanım olanağı sunmaktadır. Eşsiz renk tonları ve estetik yansıması açısından sportif tarzlı Yoyko oto koltuğu pek çok kişinin işini kolaylaştırmkata ve yolculuk esnasında güvenli kullanım alanları oluşturmaktadır. Gün geçtikçe kullanımı daha çok yaygınlaşan birçok farklı ürün çeşidi vardır. Yoyko oto koltuğu, müşteriler tarafından pek çok farklı alanda tercih edilerek modern görünümleri ile oldukça özel bir form yansıtır. Eşsiz detayları sayesinde birbirinden özel seçenekleri ile birçok müşterinin zevkine uyumlu modeller sergilenir. Yoyko oto koltuğu modelleri, farklı alanlarda kullanıma uygun olarak birçok farklı tasarım ve işlev ile dizayn edilir. Eşsiz teknik sistemler sayesinde insan cildine fayda sağlayan materyal içerikleri, konforlu tasarımı ile bebek ve çoucklara özgür bir şekilde hareket edebilmeye oalnağı tanır. Belirli bir yaş aralığına kadar kullanıma uyum sağlayan koltuk ürünü, kullanım alanlarına bağlı olarak pek çok detay sergiler. Modeller, eşsiz içerikleri ile sağladığı işev açsıdıan pek çok farklı müşteriye hizmet sunar. Modern ve pratik görünümleri ile birlikte hem kolay hem de kullanışlı olarak performans sergilerken aynı zamanda pratik aparatları ile taşıma olanağı yansıtır. Yoyko araba koltuğu, çeşitli tarzları ile pek çok detay ortaya koyarken birbirinden farklı yapısı açısından müşterilerin ihtiyaçlarını karşılar. Üstün bir potansiyel ile birbirinden özel detayları sayesinde göz kamaştıran bu koltuk ürünü, modern ve estetik tasarım sunarak geniş bir ebeveyn kitlesine sunulmaktadır. Özel olarak üretilen yapısı ve kullanılan dayanıklı materyalleri açısından üst düzey kalite sergileyen bu ürün, kolay bir şekilde takıp çıkarma özelliği ortaya koyar. Yumuşak ve kolay kullanım sağlayan bu ürün içeriğinde kullanılan kumaş ev eşsiz teknoloji sayesinde oldukça kaliteli bir model sergiler.

İşlevsel Formu ile Yoyko Oto Koltuğu Özellikleri

İşlevsel Formu ile Yoyko Oto Koltuğu Özellikleri

Yüksek kalitesi ve eşsiz dayanıklılığı açısından ürünler, oldukça uzun süreli kullanım olanağı tanır. Bununla birlikte sportif tarzı ile birlikte geniş bir kitlenin tercihleri arasında yer alarak sayısız seçenekleri ile kullanılır. Ebeveynlerin tercihleri doğrultusunda şekillenen farklı tasarımları ile tercih edilen Yoyko oto koltuğu kurulumu oldukça kolay bir formda oluşturulur. Belirli teknikler doğrultusunda emniyet önlemleri alınarak kurulan bu koltuklar, oldukça geniş bir kitleye hizmet oluşturur. Modern dizaynı ile pek çok farklı bireyin hareket özgürlüğünü sağlamak için tasarlanan ürün modeli, yüksek performanslı yapısı ile göz kamaştırmaktadır. Özel detayları ile birlikte pratik kullanım imkanı sunarak dış tasarımında eşiz bir görünüm sergiler. Yoyko oto koltuğu, kaliteli formu ve özle tasarımı ile üreticileri tarafından büyük özen ve hassasiyetle hazırlanarak ilgi uyandırır. Oto koltuğu modelleri, modern görünümleri ile birlikte üstün bir potansiyel sergileyerek tüm yolculuk alanlarında kolayca taşıma ve koruma imkanı sağlar. Yoyko ultimate oto koltuğu modelleri, ürün renkleri,tasarımı ve benzer çeşitli kategorik özellikleri ile dikkat çekerken birbirinden farklı üretim teknikleri ile eşsiz birt dizayn sergiler. Bununla birlikte modern bir yapı ortaya koyarak üstün potansiyel ile göz kamaştıran bu koltuk ürünü, özel kumaş ve üretimi ile pek çok detay ortaya koyar.

Eşsiz Dizaynı ile Yoyko Oto Koltuğu

Eşsiz Dizaynı ile Yoyko Oto Koltuğu

Modern tarzı açısından gün içinde oldukça sık tercih edilen bu Yoyko isofix oto koltuğu, işlevsel formu ve pratik yapısı ile kolaylık sağlar. Geniş bir kitlenin vazgeçilmezleri arasında bulunan ürünler, üstün bir konfor oluşturarak dikkat çekmektedir. Pek çok farklı alanda kullanım sağlayan ve bununla birlikte yüksek bir potansiyel yansıtan oto koltuğu, işlevsel formu ile müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini gidererek performans sergiler. Yoyko oto koltuğu modelleri, oldukça kaliteli tasarımı ile konfor sağlayan bir içerik sunar ve hem bebek hem de çocukların rahatlığına yardımı olarak hareket alanı oluşturur. Güvenli kullanım alanları için zemin hazırlanan bu parçalar, yüksek kalitesi ile teknolojinin ilerlemesi ile eşsiz bir tasarım yansıtır. Sürekli olarak ilerleme ve gelişme sağlanan bu içeriklerde farklı tarz ve şıklık sunulurken aynı zamanda performansıyla da dikkat çekmektedir. Pek çok farklı aparat desteği ile elde taşıma halinde bir form alan bu oto koltuğu, birbirinden eşsiz ve özel görünümleri ile geniş bir ebeveyn kitlesine hizmet sunmaktadır. Yoyko bear oto koltuğu kurulumu modelleri, geniş ürün yelpazesi ile piyasada yerini alarak birçok kişiye hitap eder. Geniş yaş aralığı ortaya koyan bu ürünler, cinsiyet ayrımı yapılmaksızın işlev sergilerken bununla birlikte insanların ihtiyaçlarını gidererek kolay bir şekilde kullanım imkanı tanır. Yoyko oto koltuğu, modern dizayn ve estetik formu sayesinde oldukça kullanışlı bir yapı sergilemekte ve pek çok kişiye kullanım olanağı tanımaktadır.

bebek arabası alırken dikkat edilecek hususlar

  • 1- öncelikle bebek sahibi olmak. (bkz: yapma ya)
    2- eşiniz hamile kaldığında bebek mağazasına koşmamak (ara: hıyar)
    olur da koşarsanız 3 ay sonra allah göstermesin bir düşük durumu ya da bir sıkıntı olduğunda o bebek arabası size üzüntü verir. ya da bebeklerinizin ikiz, üçüz, vs. olduğunu öğrenirseniz ikiz bebek arabalarından almanız gerekeceğinden yazık olur eldeki arabaya. aynısından bir tane daha alırım derseniz ben de evde hizmetçi ve uşaklarınız olduğunu düşünürüm ki bir tane bebek arabasını idare etmek, taşımak yeterince zorken siz bir de ikinciden bahsediyorsanız durum bu demektir. inşallah her şey yolunda giderse de 9 ay sonra doğacak bebek için şimdiden bebek arabası almak hem fiyat açısından dezantajlı olacaktır (zira emin olun her 3 ayda bir yeni model çıkarttıklarından eski modeller ucuzlar) hem de fonksiyonellik açısından sizin aldığınız modelin gelişmiş özellikli olanları çıkacağı için üzülürsünüz. ha derseniz ki para benim değil mi, evet ama bu seçenekte kötü olasılıkları gözönüne alarak yine de almayın derim.
    3- mümkünse doğumdan 1 ay önce alınacak marka/modele karar verilerek doğumdan 1 ay sonra eğer çok özel, farklı bir model çıkmamışsa gidip alınması.
    bazı anne babalar olur da dışarı çıkmak gerekirse, ya da bir sahile iner hava alırız, çocuk için de yararlı olur düşüncesiyle hastane çıkışı bebek arabasının hazır bulunması gerektiğini düşünüyorlar. yapmayın, hem kendinizi hem çevrenizi üzmeyin. okul okumuş bireyler olarak saçmalamayın lütfen. hastane çıkışı paparazzilerden kaçarcasına bebek üşümesin diye elden ele arabaya alınıyor zaten, kaldı ki doğum dediğimiz olguyu kadın gözüyle anlayamasak da anlamaya çalışalım. 2 gün önce doğum yapmış kadına "hanım kalk giyin de seni bi gezmeye götüreyim, doğumu kutlarız" denmez, denemez. en azından 2 hafta evde olacağınız ve sonrasındaki iki hafta için de acaba çocuğu çıkartmasak mı diye kararsız kalacağınız için doğum sonrası 1 aylık bir tampon süre yine bebek arabasının alınması için hesaba katılmalıdır. ha derseniz ki para benim zevk benim, ben bebek arabasını alıp sabahları boş bebek arabasıyla sahilde yürüyüşe gideceğim, para sizin keyif sizin
    4- görmeden ve test sürüşü yapmadan bebek arabası almayın.
    katalogdan ya da 22 inç lcd ekrandan derece döndürerek incelediğiniz bebek arabalarına aldanmayın. kaldırın kıçınızı ve bir mağazaya giderek bir çok markayı incelemeye çalışın. mağazaya eşinizle beraber gidin. yalnız değil, ya da sadece eşinizi değil, beraber gidin. bu neden önemli zira eşinize göre siz bebek arabasını daha az da kullanacak olsanız, kullandığınız noktada ergonomik tasarımının size uygun olmasını test edin.
    *eşiniz cm ve siz cm iseniz tutma kolu uzayan bir model almanızda fayda olacaktır.
    *arka tekerleklerinin arasında bar bulunan modellerde bebek arabasını sürerken ayağınızın o bara çarpıp çarpmadığını test etmek gerekmektedir.
    *bebek arabasına takılacak olan ana kucağı/oto koltuğunun rahat takılıp takılmadığının test edilmesi gerekmektedir.
    *katlanması ve açılmasının test edilmesi gerekmektedir.
    *sadece kendinize göre değil eşinize hatta belki bakıma yardımcı olacak anne/kaynana/dadı görüşleri bile önemlidir zira sizden çok onlar o arabayı kullanacaktır.
    5- anlamadığınız konularda kafa yormayın. bebek arabasında kullanılan kumaş, kemer, tasarım, ek parçalar vs. vs. bunlara kafa yormayın. bırakın bu konuları sizden çok daha iyi bilen ve araştırmayı seven eşiniz halletsin ve görüş belirtsin. bunun rengi çok güzelmiş illa bu olsun diye bebeği terletecek bir kumaşa sahip arabada diretmenin alemi yok.
    6- en pahalı bebek arabasını ya da en ucuz bebek arabasını almayın. ortada bir model beğenin. beğendiğim model en pahalısıymış diyorsanız düşüncelerinizi tekrar gözden geçirin, bir yerlerde hata yapıyorsunuz demektir. ben de ferrari, lamborghini sahibi olmak isterim, bunların üstüne araba tanımam ama bindiğim araba en fazla c-d segmentinde bir araba olacaktır. en pahalısı buysa en iyisi de budur düşüncesine kapılmayın. kapılanları uyarın. aman canım, 4 teker bir de sepet, hepsi aynı değil mi düşüncesine de kapılmayın. 5 bin tl ye bebek arabası olduğu gibi tl ye de bebek arabası var. iki uçtan da uzak durun. marka adı yabancı olduğu için hiçbir bebek arabasına sempati duymayın. marka adı yabancı olsa da ürün türk malı olacağı gibi (ki burada türk malının kalitesiz olduğundan değil, yabancı marka yabancı ülke demek değil konusunu vurgulamaya çalışıyorum) marka adı yabancı olduğu gibi ürün de yabancı olsa da aslında o ürünün ülkesinde ne kadar tırt bir marka olduğunu bilebilmek için araştırma yapın. yabancı diliniz varsa kullanın. 1 kaynaktan değil, kaynaktan karşılaştırma yaparak ilerleyin.
    7- araç sahibiyseniz bebek arabasının katlandığında hangi ebatlara geldiği, bagaja ne şekilde sığabileceği, tatile giderken daha da yer kaplamaması için ekstra olarak parçalarının çıkıp çıkmadığı konularına odaklanın. araç sahibi değilseniz bebek arabasının toplu taşıma araçlarına binerken kaldırılması, indirilmesi, taşınması gibi konuları gözönüne alın.
    8- iskeletin kalitesine dikkat edin. elinizle sıktığınızda bükülen bir iskelet varsa muhtemelen tl lik modellerden bakıyorsunuzdur. bebek arabasının dengesini ölçün, özellikle 3 tekerlekli model alacaksanız denge konusunu iyice test edin.
    9- tekerleklerin hareket kabiliyeti, esnekliği konularına önem verin. fren mekanizmasını inceleyin. şahsi tavsiyem elden fren mekanizmalı modellerle ilgilenin.
    birden fazla çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız pembe ya da mavi yerine beyaz, sarı gibi iki cinsin de kullanabileceği renkte bir bebek arabası alın. aldığınız bebek arabasını ikinci çocuğunuz da kullanacakmış diye düşünün ve rengine, kalitesine ona göre önem verin ki diğer çocuğunuz doğduğunda tekrar kullanabilesiniz. bende para çok yenisini alırım derseniz yapmayın, yazıktır. dünyada aç, susuz milyonlarca insan var. biraz tutumlu olun. israf etmeyin. o bebek arabasına verdiğiniz/vereceğiniz paranın türkiye şartlarında kişilik asgari ücrete denk geldiğini, afrika şartlarında ise kişinin 1 aylık yemek masrafı toplamı olduğunu hatırlayın.

  • 1- renk : alışveriş merkezlerinde bebek arabalarıyla gezenlere bakın. çoğu arabanın kırmızı-siyah olduğunu görürsünüz. herifler ac milan taraftarı olduğundan değil. kırmızı-siyah çocuk arabalarında en popüler ve en iyi unisex renk kombinasyonu. sonraki çocuğun cinsiyetine her türlü uyar.

    2- araba hafif olmalı. arabayı kadın itmek zorunda kaldıysa bu şart. ana kucağıyla ortalama ağırlık kg eşiğini geçmemeli.

    3- her yerinden katlanabilir olmalı ki olası bir seyahatte bagaja falan sığsın.

    4- aydan sonra ana kucağı ile işiniz bitiyor. büyümüş olan bebek ne sığar, ne de sığsa taşınabilir.

    5- iyi marka olsa da, pahalı olsa da, tekerlekler farklı yönlere dönüp arabayı itmeyi zorlaştırabiliyor. tamamı çin'de üretilen malların standardizasyonu kuşku uyandırıyor. almadan önce aldığınız yerde boş arabayı sürün, sürün, sürün

    6- 1,5 yaşından sonra baston arabaya geçiliyor; neyse ki onlar göreceli olarak epey ucuz.

    7- çift yönlü tutma kolu olması iyi ama olmazsa olmaz değil.

    7- kanunen bebek ve çocukların ayrı bir oto koltuğu olması gerektiği için, kanun bir yana, bunun olası bir kaza halinde çocuğunuzun sağlığını ve hayatını koruyacağı düşünüldüğünde; en iyisi "travel system" olarak adlandırılan araba + ona monte olabilen bir ana kucağının kombinasyonunu almak.

    8- şu an piyasada fiyat-kalite paritesinde en iyi iki ürün şunlar : chicco simplicity plus (+key fit ana kucağı) ya da (bence bu daha iyi) pierre cardin ps enigma (+ ona monte edilebilen bir ana kucağı). travel system kombinasyonunun fiyatları yeri ve zamanına göre tl civarında.

    9- yaz bebeği-kış bebeği olayına girmeyin, kışın bile bebekle gezin tozun, bir şey olmaz.

    edit : düzeltme.

  • italya'dan almamaya özen gösterin.

  • ortamlarda şeklim olsun diye gidip young versace bebek arabasına paraları dökmeyin valla ben üzülüyorum ben utanıyorum.

  • çok iyi araştırsanız bile hata yapabileceğiniz bir süreçtir bebek arabası almak. ben mesela az daha stokke gibi devasa bir bebek arabası alacaktım. ama daha sonra doona&#x;yı keşfedince iyi ki bu kararı vermişim diyorum. stokke, kötüdür demiyorum harika bir bebek arabası ama endikasyonu doğru koymak lazım. herkesin hayat tarzı farklı. herkesin beklentileri farklı.

    1- arabaya/arabadan montaj ve demontajı kolay mı? tek başınıza rahatça yapabiliyor musunuz yoksa zorlanıyor musunuz?

    2- ne kadar yer kaplıyor? özellikle bagaj açısından önemli. kendi arabanızın boyutu nasıl?

    3- aslında birinci madde olarak görebilirsiniz bunu. güvenlik kriterlerini karşılıyor mu? test sonuçları nasıl?

    4- ağırlığı nasıl?

    5- fiyatı nasıl?

    en azından birkaç alternatife indirin araştırmalarınızı ve bizzat mağzada deneyin bakın. sakın aklınıza yatan ilk arabayı almayın.

    (bkz: #)

  • bir tane hayvan gibi büyük, travel system set alınır birkaç bin liraya

    görülür ki bi boka yaramıyor,

    sonra dandik baston araba alınır, keyifle ve 2 yaşına gelene kadar kullanılır.

  • (bkz: amortisör)

  • bebek var, bebek var. kırmızı ve cabrio olmalıdır.

  • bebek arabası olduğundan emin olmak

  • mayıs'ta (bkz: mayıslar bizimdir) allah'ın izniyle bizim oğlan dünyaya gelecek,
    iki aydır haldır haldır araba araştıyorum, bir babayiğit yardımcı olsun, nedir ne değildir, hangisini alalım?
    tecrübeli babalardan yeşillik bekliyorum.

    prego quattro travel sistem bebek arabası

    kraft twist xlx travel sistem

ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.

Annelerin Tercihi 'ün En İyi 10 Travel Bebek Arabası

1. Maxi Cosi Adorra 2

En İyi Bebek Arabası

ARTILAREKSİLER
Çift Yönlü Kullanım
Kaliteli malzeme

En iyi bebek arabası listemize Maxi Cosi Adorra 2 ile başlıyoruz. Çift yönlü kullanımları destekleyen ve profesyonelce tasarlanmış olan Maxi Cosi Adorra 2, Travel sisteme sahiptir. Estetik tasarımı ile karşımıza çıkan arabayı bebeğinizin doğumundan itibaren kullanabilirsiniz. Bu model 3 farklı sırt pozisyonuna sahip olmakla birlikte bebeğinizi zararlı güneş ışınlarından koruyabileceğiniz UV korumalı tenteyle beraber gelmektedir. 

Teknik Özellikler
Taşıma Kapasitesi22 kg
Dik Durma ÖzelliğiVar
Ürün Paket İçeriğiAraba, Tente
Sırt AyarıVar
Araba SistemiTravel

Maxi Cosi Adorra 2Kullanıcı Yorumları

👤 Fiyatını hak ediyor mu bilemem çünkü oldukça tuzlu bir ürün. Fakat kalitesinden oldukça memnunum. Gerek dayanıklılığı gerek bebek konforu mükemmel ötesi, durumunuz var ise tavsiye ederim.

👤 2. çocuğum için aldım, gayet memnunum ve harika bir ürün. Biraz pahalı ama tam bir fiyat performans ürünü, alabilirsiniz.

2. Mima Zigi

bebek arabası

ARTILAREKSİLER
Konforlu olmasıArkaya tam yatmaması
Tek elle açılabilmesi

Estetik tasarımı ile gözlerinizi üzerinden alamayacağınız Mima Zigi, ortalama fiyatı ve kalitesiyle en çok tercih edilen modellerden bir tanesidir. Hollanda yapımı bu araba geniş havalandırma imkanı sunuyor. Bu ürün şeffaf tentesiyle bebeğinize huzur, size ise rahatlık verecek. Son olarak kolayca çıkarılıp temizlenen ön barı ve 5 noktalı emniyet kemer teknolojisiyle güvenliği üst düzeyde tutan Mima Zigi, dışarı çıkarken bir numaralı yardımcınız olacak.

Teknik Özellikler
Ürün Ağırlığı kg
Taşıma Kapasitesi17 kg
Dik Durma ÖzelliğiVar
Ürün Paket İçeriğiBebek Arabası
Tek Elle KatlanabilmeVar
Ana KucağıYok
Sırt Ayarı2 Kademe
Araba SistemiNormal

Mima Zigi Kullanıcı Yorumları

👤 Fiyat performans olarak tam kıvamında bir araba. Kapanış şekli ve kapanınca kapladığı boyut bizi en çok etkileyen özellikler oldu. Tek kötü yanı tek yönlü kullanım. Ama o özellikte olsun derseniz 2 bin daha fazla verip Bugaboo ant almanız gerek.

👤 Alırken tereddüt etmiştim çünkü bu ikinci arabamızdı. İlki Travel sistem çok büyük bir arabaydı ve iyi ki Mima Zigi'yi almışım dedim. Kızım içinde çok mutlu ve biz daha da mutlu. Bu arabayı tercih etme sebeplerimizden biri de uçakta kabin bagajı olarak verilebilmesi. Biz çok memnunuz alacak olan kişi de bence hiç düşünmeden almalı.

3. Quinny Zapp Flex

bebek arabası

ARTILAREKSİLER
3D katlanma sistemiÇok yer kaplaması

Bebek arabası önerileri listemize Quinny Zapp Flex ile devam ediyoruz. Doğumdan itibaren yaşına kadar kullanabileceğiniz araba 3D katlama teknolojisine sahip. Otomatik kapanma kilidi sayesinde eliniz doluyken kilitlemeye uğraşmayacağınız üründe ultra lüks itme sapı da vardır. Çift taraflı oturma ünitesi ile dikkatleri çeken model, öne dönükken 3, arkaya dönükken ise 2 yatış pozisyonu ile sizlere eşlik ediyor. Özel tasarlanmış tekerlekleriyle yüksek manevra imkanı sağlayan bebek arabası, uzayabilen tentesi sayesinde bebeğinizi zararlı güneş ışınlarından, rüzgardan ve yağmurdan korur. Ayrıca silerek temizleyebildiğiniz araba, geniş bir alt sepeti bünyesinde barındırıyor.

Teknik Özellikler
Ürün Ağırlığı8 kg
Taşıma Kapasitesi15 kg
Dik Durma ÖzelliğiVar
Ürün Paket İçeriğiTente, Bebek Arabası
Tek Elle KatlanabilmeVar
Ana KucağıVar
Sırt Ayarı3 Kademe
Araba SistemiNormal

Quinny Zapp Flex Kullanıcı Yorumları

👤 Gelen ürün çok güzel. Çok kaliteli, çok mükemmel. Satıcıda inanılmaz ilgili ve çok kibar. Ürünü kesinlikle tavsiye ederim.

👤 4. çocuğumuz için 4. bebek arabamız. Biraz takıntılı bir aile olduğumuz için farklı çocuklara farklı arabalar alma taraftarıydık ve öyle yaptık. Son tercihimiz olan Quinny Zarpp Flex aralarında en iyisiydi. Tekerlekleri harika, çukurlardan en az sarsıntıyla ayrılıyor. Kaliteli ve bebekler için oldukça konforlu.

4. Mamas & Papas Airo

En İyi Bebek Arabası

ARTILAREKSİLER
Yüksek taşıma kapasitesi

Mamas & Papas Airo, doğumdan itibaren 4 yaşa kadar kullanılabilen bir yapıya ve 22 kilo taşıma kapasitesine sahiptir. Maksimum konfor için kaliteli yastıkla birlikte geliyor. Süspansiyonlu lastikleri sayesinde olası çukurlarda kolaylık sağlayan model, nefes alan kumaştan imal edilmiştir. Her hava koşuluna uygun olmasıyla da sizi memnun etmeyi başarır.

Teknik Özellikler
Ürün Ağırlığı kg
Taşıma Kapasitesi22 kg
Dik Durma ÖzelliğiVar
Ürün Paket İçeriğiBebek Arabası, Tente
Sırt AyarıVar
Araba SistemiTravel

Mamas & Papas AiroKullanıcı Yorumları

👤 22 kg kadar kullanılabilen oldukça geniş bir bebek arabası. Katlanması pratik. Biraz ağır ama tekerlekleri büyük olduğu için sürüşte zorlamıyor. Gövdesi ve tekerlekleri çok sağlam duruyor. 

👤 Araba muhteşem ama küçük değil. Bu sizin için önemliyse bence başka arabalara bakın.

5. Pierre Cardin Karma

bebek arabası

ARTILAREKSİLER
Hafif olması
Dayanıklı yapısı
25 kg taşıma kapasitesi
Uçaklarda el bagajı olabilmesi

En iyi bebek arabası modellerini listelediğimiz içeriğimize Pierre Cardin markasını almasak büyük hata olurdu. Bebek arabaları konusunda isim yapmış olan Pierre Cardin’in en yeni modellerinden bir tanesi olan Karma Travel, geniş alt sepet, ultra dolgulu iç ped, ayarlanabilir ayak sistemi ve otomatik kilit özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. 25 kiloya kadar taşıyabilen araba, katlandığında ise oldukça az yer kaplıyor. Çıkarılabilir ön barları sayesinde temizliğini kolayca yapabileceğiniz ürün, alüminyum iskeleti ile maksimum dayanıklılık sağlıyor. Ayrıca katlandığında ayakta dik durabilen ürün, uçaklarda el bagajı olarak kullanılabiliyor.

Teknik Özellikler
Ürün Ağırlığı kg
Taşıma Kapasitesi25 kg
Dik Durma ÖzelliğiVar
Ürün Paket İçeriğiBebek Arabası, Ana Kucağı
Tek Elle KatlanabilmeVar
Ana KucağıVar
Sırt AyarıVar
Araba SistemiTravel

Pierre Cardin Karma Kullanıcı Yorumları

👤 Hafif, kg kabin boy. Tek elle kapama açma gözetleme penceresi 2 tane var. İç pedi çok başarılı, tavsiye ediyorum. Çok araştırma yaptım. Pusetsiz araba bakanlara kesinlikle Kraft Onyx bebek arabasını, pusetli araba bakanlara da Pierre Cardin Karma bebek arabasını tavsiye ederim.

👤 Çok kaliteli bir ürün geldi. Gerçekten çok araştırdık ve inceledik. Beklediğimiz ürünün aynısı geldi, çok sağ olsunlar.

6. Chicco Ohlala 2

bebek arabası

ARTILAREKSİLER
Çok hafif olmasıTekerlerinin plastik olması

Hafifliği ile dikkatleri çeken bu bebek arabası, kg ağırlığa sahiptir. Doğumdan itibaren kullanmaya başlayabileceğiniz ürünün 15 kilogram taşıma kapasitesi vardır. Katlanabilir itme kolu özelliği sayesinde kapandığında minimum yer kaplayan araba, tek elle rahatlıkla kapatılıp açılabiliyor. Fermuarlı tasarlanan geniş tentesi, çocuğunuzu güneş ışınları ve yağmurdan rahatlıkla koruyan modelin özel sırt ayarı sayesinde konforu en üst seviyede tutabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Ağırlığı kg
Taşıma Kapasitesi15 kg
Dik Durma ÖzelliğiVar
Ürün Paket İçeriğiBebek Arabası
Tek Elle KatlanabilmeBelirtilmemiş
Ana KucağıYok
Sırt AyarıVar
Araba SistemiNormal

Chicco Ohlala 2 Kullanıcı Yorumları

👤 Ürünün kullanımı çok rahat, acayip. Hafif açıp kapama özelliği gerçekten tek elle yapılabiliyor. Ek katlama özelliği sayesinde her yere sığıyor, paket gibi elde taşınıyor. Rengi çok güzel. Sepeti var. Manevrası da iyi. Tek eleştirim tekerleklere kesinlikle daha kaliteli olmalıydı. Pazar arabası gibi bir plastikten tekerlek koymuşlar.

👤 Kurulumu gayet basit. Tekerleri ve malzeme kalitesi fiyat performans olarak tatmin edici. En önemlisi hafif bir ürün bayanlar kolaylıkla taşıyabilir. Uzun süreli kullanımda sorun yaratmayacağını umuyorum

7. Prego Solo

En İyi Bebek Arabası

ARTILAREKSİLER
Çift yönlü kullanımKalitesiz tekerlek
Kademeli sırt ayarı

Maksimum konfor için tasarlanan Prego Solo, modern ve şık bir görünüme sahiptir.  Doğumdan itibaren 15 kg’ye kadar taşıyabilen ürün, özel deri itme saplarını bünyesinde barındırıyor. Yumuşak dolgulu yastığı ve ergonomi tutma alanları ile sadece bebeğin değil annenin de konforunu düşünen Prego Solo, her iki yönde de konforlu kullanım deneyimi sağlıyor.

Teknik Özellikler
Taşıma Kapasitesi15 kg
Sırt AyarıVar
Araba SistemiTravel

Prego Solo Kullanıcı Yorumları

👤 Oldukça kullanışlı ve uygun fiyatlı bir araba, herkese tavsiye ediyorum. Bebeğim içinde çok mutlu.

👤 İlk çocuğum için aldım. Arkadaşım önermişti, kesinlikle memnun kaldım. 2. kez bebek arabası alacak olsam yine bu arabayı alırdım.

8. Inglesina Trilogy

En İyi Bebek Arabası

ARTILAREKSİLER
Çift yönlü kullanımPahalı fiyat
Bebek penceresinin olması
Ayak örtüsüyle gelmesi

Listemize hafif Travel sistem bebek arabası tavsiyesi olarak vereceğimiz Inglesina Trilogy ile devam ediyoruz. Listemizdeki en pahalı ürün olan Inglesine Trilogy, üst düzey konfora ve profesyonel bir mühendisliğe sahiptir. Pratik ve kolay kullanımı ile dikkat çeken araba, şık görüntüsü ve modern tasarımıyla insanları büyülemeyi başarıyor. Özel rulmanlar kullanılan tekerleri kolay ilerlemesini sağlarken, tek elle kapatıp açılması anne için vazgeçilmez bir hale geliyor. Doğumun ardından 20 kiloya kadar taşıyabilen ürün, 3 kademeli sırt ayarıyla bebeğinizin konforunu eksik tutmuyor. Son olarak çift yönlü kullanımıyla annelere güven veren bebek arabası, özel bir ayak örtüsü ile kullanıcısına teslim ediliyor.

Teknik Özellikler
Ürün Ağırlığı kg
Taşıma Kapasitesi20 kg
Dik Durma ÖzelliğiVar
Ürün Paket İçeriğiBebek Arabası
Tek Elle KatlanabilmeVar
Ana KucağıBelirtilmemiş
Sırt Ayarı3 Kademe
Araba SistemiTravel

Inglesina Trilogy Kullanıcı Yorumları

👤 Çok memnun kaldık. Gezen bebe farkı ortada. Kurulum konusunda da destek aldık. Araba çok konforlu. Tavsiye ederim eksiksiz düşünülmüş.

👤 Ürün 3 ayrı kutuda geliyor ve çok güzel paketlenmiş. Ürünün kalitesi çok güzel.

9. Cybex GB Pockit Plus

En İyi Bebek Arabası

ARTILAREKSİLER
Hafif olması
Dayanıklı yapısı
Az yer kaplaması

Cybex GB Pockit Plus, en küçük katlanabilir bebek arabası olması sayesinde birçok kişi tarafından deneyimlenmiş bir üründür. 6. aydan itibaren 22 kilograma kadar kullanılabilen bu araba, yalnızca kilogram olmasıyla da ebeveynleri memnun etmeyi başarır. Buna ek olarak derece dönen tekerleri, yolculuğu daha konforlu bir hale getirir.

Teknik Özellikler
Ürün Ağırlığı kg
Taşıma Kapasitesi22 kg
Dik Durma ÖzelliğiVar
Tek Elle KatlanabilmeVar
Araba SistemiTravel

Cybex GB Pockit PlusKullanıcı Yorumları

👤Travel sistem istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Ben severek kullanıyorum.

👤 Hem puseti hem ana kucağı çift taraflı kullanılabilen kabin boya yakın Travel sistem olarak piyasada dengi yok bence. Çok fazla araştırdım ve tercih ettim. Tekerlekleri çok zarif ve göründüğü kadar küçük değil.

4 Baby Comfort

bebek arabası

ARTILAREKSİLER
Tek elle katlanabilmesi
Dayanıklı olması

En iyi bebek arabası modelleri listemizi 4 Baby markasının bu fiyat performans modeliyle bitiriyoruz. Hediyeli bir şekilde satılan bu ürün, modern ve şık bir görünüme sahiptir. Doğumdan itibaren kullanıma elverişli olan araba, annenin boyuna göre ayarlanabilmektedir. Özelleştirilebilir sırt ayarları ile bebek konforunu üst düzeye çıkaran modelde 5 noktalı emniyet kemeri sistemi vardır. Bu sistem sayesinde daha güvenli bir sürüş deneyimi yaşarsınız. Yeni nesil süspansiyonları ile en büyük çıkıntılarda bile güvenlik ve konforu elden bırakmayan ürün, kolay çıkartılabilen tekerlere ev sahipliği yapıyor. Son olarak 4 Baby Comfort'un hafif alüminyum gövdesi ve kaliteli iskelet malzemeleriyle yeni anne babalar için biçilmiş kaftan olduğunu belirtelim.

Teknik Özellikler
Ürün Ağırlığı7 kg
Taşıma Kapasitesi15 kg
Dik Durma ÖzelliğiVar
Ürün Paket İçeriğiAraba, Tente, Ana Kucağı
Tek Elle KatlanabilmeVar
Ana KucağıVar
Sırt AyarıVar
Araba SistemiTravel

4 Baby Comfort Kullanıcı Yorumları

👤 Fiyatına göre harika bir ürün, herkese tavsiye ederim. Ek elle katlanabiliyor ve oldukça hafif. Çok memnunum alabilirsiniz.

👤 Deneyimli anne ve baba olarak bu ürünü tercih ettik. Gerek malzeme kalitesi gerekse güvenliği bizi cezbetti. Kesinlik alabilirsiniz.

Bu kısımda sizin için bebeğimizi konforlu ve güvenli bir şekilde gezdirebildiğimiz bebek arabaları hakkında sıkça sorulan soruları derledik. İşte bebek arabaları hakkında sıkça sorulan sorular.

'ün en iyi travel bebek arabası hangisi

En iyi travel bebek arabası tavsiyesine gelecek olursak Maxi Cosi Adorra 2, Mima Zigi, Quinny Zapp Flex, Mamas & Papas Airo, Pierre Cardin Karma, Chicco Ohlala 2 konforlu yapısı, ergonomik kullanımı, kolay açılıp kapanması gibi özelliklerle en çok tercih edilen travel bebek arabası markaları arasında yerini alıyor.

Bebek arabası ne zaman kullanılır?

Bebeğimizi rahat rahat gezdirmek isteriz. Bunun içinde doğru zamanı bekleriz. Listemizde bulunan bazı modellerde beklemenize gerek yok. Çünkü bu modellerle bebeğiniz doğduğu andan itibaren gezdirebilirsiniz.

Bebek arabası kılıfı nerede satılır?

Bu kılıflar genelde bebek arabalarının satıldığı yerlerde olmaktadır. Fakat son zamanlarda bu ürünlerde alışveriş sitelerinde satılmaya başlanmıştır. Dolayısıyla bu ürünleri internetten almanız da mümkün.

Bebek arabası nasıl katlanır?

Bebek arabalarının nasıl katlandığı markadan markaya değişmektedir. Fakat genellikle tuttuğunuz kısmı aşağı doğru iterseniz arabanız katlanacaktır.

Travel sistem bebek arabası nedir?

Travel sistem bebek arabası, ana kucağı, oto koltuğu ve portbebe gibi kullanım modları içinde barındırmaktadır. Ayrıca bu ürünler doğum sonrası kullanıma elverişlilerdir.

Bebek arabalarında en çok tercih edilen özellikler neler?

Anne babaların en çok tercih ettiği modellerde Travel sistem ve çift yönlü kullanım özellikleri bulunuyor. Aynı zamanda son derece dayanıklı malzemelerden üretilen bebek arabaları da çokça tercih ediliyor.

TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI

Bebeğinizin ilk aylarında çoğunlukla evde vakit geçirseniz de bir süre sonra dışarı çıkmak isteyeceksiniz. İlk zamanlarda belki bir bebek arabası yerine kanguru tercih edebilirsiniz; ancak bu biraz yorucu olabilir. Ayrıca miniğiniz kilo almaya ve hareketlenmeye başladıkça bu şekilde dışarı çıkmak daha da zor olacaktır. Bu nedenle eninde sonunda yavrunuz için muhakkak bir bebek arabası almak isteyeceksiniz. Alacağım bebek arabasının aynı zamanda ana kucağı, portbebe hatta oto koltuğu da olabilmesini istiyorum derseniz, size tavsiyemiz bir travel sistem bebek arabası edinmeniz olacaktır.

Travel Sistem Bebek Arabalarının Avantajları Nelerdir?

Travel sistem bebek arabaları, tek bir ürünle birçok ihtiyacınızı karşılar. Bebeğinizin doğumundan itibaren kullanmaya başlayabileceğiniz bu arabalar, yenidoğan bebeğinizi taşımak için kullanacağınız portbebe ve ana kucağı gibi parçaları da içerirler. Portbebe, yenidoğan yavrunuza gerekli konfor ve güveni sağlayarak, adeta beşiği rahatlığında bir ortam sunar. Yaklaşık 18 aya kadar kullanabileceğiniz ana kucağı ise bebeğinizin yolculuğu için güvenli ve konforlu bir ortam yaratır. Bu nedenle pusetli bebek arabası tercih ederseniz, ister araç koltuğuna isterseniz de arabasının koltuğuna kolayca yerleştirebileceğiniz puseti ile bebeğinizle seyahat ederken zorluk yaşamazsınız.

Travel sistem bebek arabalarının tekerlekleri büyük ve amortisörlü olduğundan, bebeğinizi sarsmadan ve yorulmadan seyahat edebilirisiniz. Özellikle engebeli yollar ve uzun seyahatler için biçilmiş kaftandır. Bebek arabası travel sistem olduğunda, yapacağınız uzun yolculuklar sırasında uyuyan bebeğinizi rahatsız etmeden ve uyandırmadan portbebesi ile istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Araçta seyahat ederken çift yönlü olarak yerleştirme imkânına sahip olursunuz. Sağlam ve dayanıklı malzemelerden yapılmış olduklarından çocuğunuz yaşına gelene kadar kullanılabilirler.

Travel Sistem Bebek Arabası Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Travel istem bebek arabası alırken, öncelikle gerekli standartlara uygun olup olmadığına bakılmalıdır. Tekstil malzemelerinin azo boya gibi bebeğinize zarar verebilecek maddeler içermediğinden emin olunmalıdır. Sahip olduğu emniyet kemerinin güvenli bir şekilde dizayn edilmiş olması oldukça önemlidir. Kolay katlanabilir olması kullanım açısından büyük rahatlık sağlayacaktır. Alacağınız travel sistem arabalarının fren sistemlerine kolay müdahale edilebilmesi ve dayanıklı olması gerekir. Katlandığı zaman desteksiz şekilde ayakta durabilmesi ve az yer kaplaması kullanmadığınız zamanlarda basitçe ve az yerle muhafaza etmenize olanak tanır. Çift yönlü kullanılabilir olması arabayı ve parçalarını istediğiniz şekilde kullanabilmenizi sağlar. Ayarlanabilir sırt ünitesi varsa, bebeğinizi en konforlu olacağı şekle kolayca sokabilirsiniz. Bu gibi özellikleri gözden geçirerek, bebeğinizin bu arabayı ve parçalarını uzun süre kullanacağını da düşünerek, büyüyen bebeğinize uyum sağlayacak modelleri seçmenizde fayda vardır.

Alacağınız travel sistem bebek arabalarını güneşli havalarda da konforlu bir şekilde kullanmak istiyorsanız, bebeğinizin hava almasını ve aynı zamanda onu görmenizi sağlayacak şeffaf pencerelere sahip olması büyük bir avantajdır. Yağmurluğa sahip travel bebek arabaları, yağmurlu ve rüzgârlı günlerde de keyifli yolculuklar yapmanıza olanak tanır. Uzayıp kısalabilen kollara sahip olması, bebek arabanızı rahatça kullanabileceğiniz şekle sokabilmenizi sağlar. Bebeğinize alacağınız bu ürünün dayanıklı ve kullanışlı olması çok önemlidir. Ebebek’te bulacağınız daha pek çok özelliklere sahip travel sistem bebek arabaları arasından ihtiyacınıza ve bütçenize uygun ürünü muhakkak bulacaksınız.

Dayanıklı ve Kullanışlı Travel Sistem Bebek Arabaları İçin Doğru Adrestesiniz

Dünyaca ünlü kaliteli ve güvenilir markaların travel sistem bebek arabası modelleri ebebek’te! Sizin ve bebeğinizin sağlığı, konforu ve güveni için özenle seçilmiş bu markaların ürünlerini, gerekli standartlara sahip olduklarından gözünüz arkada kalmadan satın alabilirsiniz. Her bütçeye hitap eden geniş fiyat aralığındaki bu ürünleri, indirimlerle çok daha uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Travel sistem bebek arabası sayesinde tek bir alışverişle ihtiyacınız olacak pek çok ürüne kavuşmuş olacaksınız.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası