nizip karşıyaka olay / Gaziantep Baba Oğulun Katil Zanlısı, Ormanda Yakalandı - Dailymotion Video

Nizip Karşıyaka Olay

nizip karşıyaka olay

SİLAHLI KAVGA: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

funduszeue.infoNizip’te çıkan silahlı kavgada 2 kişi vurularak öldürüldü, 1 kişi yaralandı.  

Nizip’te Karşıyaka Mahallesi Karlık Sokak’taki bir iş yerinde Şeyho Ö ve oğlu Saadin Ö. ile yakınları Abbas Ö. ile aralarında husumet bulunduğu belirtilen M.K. henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, M.K. iddiaya göre ismi öğrenilemeyen bir arkadaşından aldığı kalaşnikof tüfekle Şeyho Ö, Saadin Ö. ve Abbas ֒yü ağır yaraladı.

Yaralılar  Acil Servis ekiplerince Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan 20 yaşındaki Saadin Ö. ve Gaziantep’e sevk edilen babası Şeyho Ö. hayatını kaybetti.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis çevrede yaptığı araştırmada uzun namlulu silaha ait çok sayıda boş kovan buldu. Polis ekipleri, kaçan M.K’nin yakalanması için çalışma başlattı. 

Gaziantep’in anatomisi bozuldu!

BİR HAFTALIK BEBEK ÇÖPTE ÖLÜ BULUNDU
Olay, Gaziantep’in Şahinbey ilçesi kırsal Kale Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah erken saatlerde çöp atmak isteyen vatandaşlar, çöplerin arasında poşete sarılmış bir bebek olduğunu fark etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, poşete sarılarak çöpe bırakılan erkek bebeğin öldüğünü belirledi.

BAĞ EVİNDE AİLE FACİASI: 2 ÖLÜ

Gaziantep'te psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir genç, bekçilik yaptıkları bağ evinde cinnet geçirince önce babasını bıçaklayarak öldürdü sonra da kendisini asarak yaşamına son verdi. Olay, akşam saatlerinde Şahinbey ilçesi kırsal Mimar Sinan Mahallesi Halep Bulvarı üzerindeki bir bağ evinde meydana geldi. İddiaya göre, bağ evinde bekçilik yapan Halil Adıgüzel (56) ile psikolojik sorunlar yaşayan oğlu Orhan Adıgüzel (26) bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında cinnet geçiren Orhan Adıgüzel, öfkesine hâkim olamayarak babasını göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan baba, olay yerinde hayatını kaybetti. Babasının ölümüne neden olan Orhan Adıgüzel ise kendisini iple asarak yaşamına son verdi.


DEHŞETE DÜŞÜREN DAMAT CİNAYETİ

Gaziantep’te öfkeli kayınbabanın tartıştığı damadıyla arasında yaşanan kovalamaca cinayetle son buldu. Motosikletiyle şarampole yuvarlanan yaralı damadı Halil Ağbaş’ı av tüfeğiyle vurarak öldüren kayınbaba İsmail Demir’in kızı ve oğlunun yardımıyla gerçekleştirdiği cinayet dehşete düşürdü.

BARIŞMAK İÇİN ÇAĞIRDIĞI GENCİ ÖLDÜREN KATİL ZANLISI YAKALANDI

Gaziantep'te, barışmak için çağırdığı 18 yaşındaki Mehmet Kartal'ı pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü iddia edilen ve olay sonrası kaçan katil zanlısı, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Yakalanan katil zanlısı, sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.


UZMAN ÇAVUŞ, PARKTAKİ BANKTA ÖLÜ BULUNDU

Gaziantep'te geçici olarak görev yaptığı öğrenilen uzman çavuş, kent merkezindeki parkta kafasına sıkılmış halde ölü bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken cinayet ya da intihar şüphesi üzerinde durulduğu öğrenildi.

AVM'DE ŞOK İNTİHAR!

İddiaya göre, AVM'nin çatısına çıkan Musa Ç. (38) isimli şahıs, bir süre çatıda durduktan sonra kendisini beton zemine bıraktı. Ağır yaralanan şahıs, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahıs, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YANGIN SİLSİLESİ…

PAMUK FABRİKASINDA YANGIN: 2 İTFAİYE ERİ ŞEHİT OLDU, 9 KİŞİ YARALANDI

Gaziantep’te bir pamuk fabrikasında çıkan yangında devrilen pamuk balyalarının altında kalan 2 itfaiye eri şehit olurken, 8 kişi yaralandı.
Olay, 5. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle pamuk fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, sağlık ekipleri, UMKE, jandarma ekipleri sevk edildi. Yangında 4 işçi, 4 itfaiye eri ve 2 jandarma devrilen pamuk balyalarının altında kaldı. Düşen balyaların altında kalan 3 itfaiye personeli yaralandı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan itfaiyecilerden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli müdahale çavuşu Remzi Mutafoğlu hayatını kaybetti. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Karşıyaka İtfaiye Amirliği’nde yangın müdahale çavuşu olarak 10 yıldır görev yapan 37 yaşındaki Mutafoğlu'nun evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

NİZİP'TE ORMAN YANGINI
Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir ormanlık alanın iki farklı bölgesinde yangın çıktı. Nizip ilçesinde bulunan Keklik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. İki ayrı noktada çıkan yangınların ardından bölgeye çok sayıda itfaiye sevk edildi.

OSB’DE YANGIN!

Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi’nde Grand Carpet’te bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Grand Halı’da çıkan yangında dumandan zehirlenen çok sayıda işçi olduğu ve can kaybının yaşanmadığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.
Ayakkabı atölyesinde patlama: 1 ölü, 1 yaralı
Gaziantep'te bir ayakkabı atölyesindeki kalıp makinesi patladı. Patlama sonucu iş yeri sahibi baba yaralanırken oğlu ise hayatını kaybetti. Patlama sonucu iş yeri camları tuzla buz olurken, etraf savaş alanına döndü. Meydana gelen patlamada iş yeri sahibi Kadir Aslan (45) hafif yaralanırken, oğlu Enes Aslan ise (24) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

VİDANJÖR PATLADI!

Gaziantep 1. OSB'de bulunan bir araç üstü ekipmanları üretiminin yapıldığı fabrikada vidanjörle işlem yapılırken henüz bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle vidanjörün arka bölümünde bulunan işçilerden Mustafa Kesiktaş (27) ile Ercan Kılıç (25) hayatını kaybetti.

GAZİANTEP’İ YASA BOĞAN KAZALAR…

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL TAKLALAR ATTI: 2 YARALI

Gaziantep-Nizip otoyolunda kontrolden çıkan otomobilin taklalar attığı kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Gaziantep-Nizip otoyolunun kilometresinde meydana geldi. Nizip’ten Gaziantep’e gelen 28 ABJ plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle taklalar atarak yol kenarında ters döndü. Hurdaya dönen araçta bulunan 2 şahıs yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KONTROLÜ KAYBOLAN ARAÇ KARŞI ŞERİDE UÇTU: 2'Sİ AĞIR 3 YARALI

Gaziantep'te direksiyon hakimiyetini kaybeden araç, karşı şeride uçarak önce bir işçi servisine daha sonra da kamyonete çarptı. Meydana gelen feci kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

GAZİANTEP’TE FECİ KAZA: 16 ÖLÜ, 21 YARALI

Gaziantep’te yolcu otobüsünün daha önce yaşanan bir kazaya neden olan ekiplerin arasına dalması sonucu İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğünde çalışan 2 muhabir ile 3 itfaiye eri ve 4 sağlık çalışanı olmak üzere toplam 16 kişi hayatını kaybederken, 21 kişi de yaralandı.

TARIM İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN TRAKTÖR ŞARAMPOLE UÇTU: 2 ÖLÜ, 5 YARALI

Gaziantep Nizip ilçesinde tarım işçilerini taşıyan traktörün şarampole uçtuğu kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Nizip ilçesi Keklik köyü mevkiinde 3 gün önce sabah saatlerinde fıstık toplamaya giden tarım işçilerini taşıyan A.A. (42) idaresindeki traktör, kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Kazada Arif Küçük (30) ve kimliği belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti.

GAZİANTEP'TE İKİ YOLCU OTOBÜSÜ ÇARPIŞTI: 12 YARALI

Kaza, gece geç saatlerde Yukarıbeylerbeyi Mahallesi Gaziantep-Adıyaman Yolu üzeri şehir merkezi istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, aynı yönde seyir halinde olan, sürücüleri ve plakaları öğrenilemeyen yolcu otobüslerinden biri diğerine arkadan çarptı. Meydana gelen kaza sonucu büyük panik yaşanırken, olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, kaza sonucu hafif şekilde yaralanan 12 kişiyi ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırdı.

TAKSİYLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN GENÇ SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ

Gaziantep'te ticari taksi ile çarpışan motosikletin genç sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.
Kaza, Şahinbey ilçesi Nuripazarbaşı Mahallesi 12 nolu sokakta meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu Muhammed El Hıdır (19) kontrolündeki motosiklet ile sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen ticari taksi çarpıştı. Hayatını kaybeden talihsiz gencin cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

TRAKTÖR TARLAYA UÇTU: 2 ÖLÜ, 3 YARALI

Gaziantep'te fayans döşeme işinden dönen 5 kişinin bulunduğu traktör, fıstık tarlasına uçtu. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

HATALI SOLLAMA FACİAYA NEDEN OLDU: 2 ÖLÜ, 3 YARALI

aziantep’te hatalı sollama yapan minibüsün, karşı yönden gelen kamyon ve hafif ticari araçla çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

TİCARİ ARAÇ İLE OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 8 YARALI

Gaziantep-Nizip karayolunda hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, feci kazada 2'si ağır 8 kişinin yaralandığını belirledi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Gaziantep’te son 1 ay içerisinde meydana gelen olaylar kent genelindeki vatandaşları tedirgin ederken ‘Gaziantep’e neler oluyor?’ sorusu ise akıllara durgunluk veriyor. Yangın, kaza, cinayet, intihar vakaları, kavgalar vatandaşın kent ile arasını açıyor!

#gaziantep, nizip, şahinbey, son, eğitim, olay, Sağlık, çocuk

Gaziantep Baba Oğulun Katil Zanlısı, Ormanda Yakalandı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 3 yıl önce Şeyho Ölmez ile oğlu Saadin Ölmez'i tüfekle öldürüp kaçtığı iddia edilen Müslüm Korkmaz, Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde, ormanlık alanda güvenlik güçleri tarafından yakalandı.


Nizip ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde 27 Mayıs 'te meydana gelen olayda, Müslüm Korkmaz, tüfekle Şeyho Ölmez ve oğlu Saadin Ölmez'i tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan Korkmaz için yakalama çalışması başlatıldı, ancak sonuç alınamadı.

Güvenlik güçleri, Müslüm Korkmaz'ın Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde bulunduğunu belirledi. Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Halfeti İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, düzenledikleri ortak operasyonla Korkmaz'ı ormanlık alanda yakaladı. Gözaltına alınarak Nizip'e getirilen Müslüm Korkmaz'ın ifadesinde, suçunun itiraf ettiği belirtildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Korkmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Haber

funduszeue.info

Gaziantep’in Nizip ilçesinde çıkan ve kalaşnikof silahın da kullanıldığı çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Nizip cinayet

Alınan bilgilere göre Nizip Karşıyaka Mahallesi Karlık Sokak’taki bir iş yerinde Şeyho Ö. oğlu Saadin Ö. yakınları Abbas Ö. ile aralarında husumet bulunduğu belirtilen M.K. henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, M.K. iddiaya göre ismi öğrenilemeyen bir arkadaşından aldığı kalaşnikof tüfekle Şeyho Ö, Saadin Ö. ve Abbas Ö’yü ağır yaraladı.

Yaralılar Acil Servis ekiplerince Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Saadin Ö. (20) kurtarılamadı. Yaralılardan Şeyho Ö. Gaziantep’e sevk edildi.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis, çevrede yaptığı araştırmada uzun namlulu silaha ait çok sayıda boş kovan buldu.

Polis ekipleri, kaçan M.K’nin yakalanması için çalışma başlattı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası