izmit toyota plaza / İzmit Toyota Plaza, Kocaeli - Aksoy Alüminyum

Izmit Toyota Plaza

izmit toyota plaza

ÖDÜLLERİMİZ

TOYOTA (SA), '' YILI YETKİLİ SATICILAR ÖDÜL PROGRAMI SATIŞ İKİNCİSİ'' TOYOTA PLAZA KOCAELİ KAYA
AL&SAT, '' YILINDA KENDİNİ EN İYİ GELİŞTİREN FİRMAÖDÜLÜ'' KOCAELİ KAYA PLAZA
TOYOTA (SA), '' YILI YETKİLİ SATICI PERGORMANS SATIŞ ÜÇÜNCÜSÜ'' TOYOTA PLAZA KOCAELİ KAYA
ABDUL LATIF JAMEEL funduszeue.info INTERNATIONAL AUTOMOBİLE OPERATİONS, QUALİTY CONTROL CİRCLES DEALER GRAND CHAMPION
ABDUL LATIF JAMEEL funduszeue.info INTERNATIONAL AUTOMOBİLE OPERATİONS, QUALİTY CONTROL CİRCLES KAİZEN EXCELLENCE AWARD
TOYOTA, ULUSAL PS ve QCC ŞAMPİYONASI, BAYİ QCC BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ
KOCAELİ SANAYİ ODASI, KOBİ KATEGORİSİ ''JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ'' KOCAELİ KAYA SATIŞ VE PAZARLAMA A.Ş.
KOCAELİ SANAYİ ODASI, ÇEVRE ÖDÜLLERİ ORGANİZASYONU KATILIM BERATI, KOCAELİ KAYA SATIŞ VE PAZARLAMA A.Ş. ''KOBİ KATEGORİSİ''
TÜRÇEV, ÇEVRE ve YENİLİKÇİ FİKİRLER YARIŞMASI TÜRKİYE funduszeue.info TOYOTA PLAZA KOCAELİ KAYA
TOYOTA, ULUSAL PS ve QCC ŞAMPİYONASI, QCC ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ
TOYOTA, ULUSAL PS ve QCC ŞAMPİYONASI, QCC BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ
TOYOTA, ULUSAL PS ve QCC ŞAMPİYONASI, QCC BEST PRACTİCE
ALJ, KAIZEN APPRECİATİON AWARD, DEALERS GRAND CHAMPİON
ALJ İNTERNATİONAL AUTOMOBİLE OPERATİONS, QUALİTY CONTROL CIRCLES
ALJ FİNANS, İKİNCİ EL KREDİ ÜÇÜNCÜLÜĞÜ, KREDİ ADEDİ BEŞİNCİLİĞİ TOYOTA PLAZA KOCAELİ KAYA
ALJ FİNANS, TOYOTA PLAZA KAYA ''YILIN BAYİSİ''
TOYOTA, BAYİ PERFORMANS SATIŞ ÜÇÜNCÜSÜ TOYOTA PLAZA KOCAELİ KAYA
TOYOTA, ULUSAL PS ve QCC ŞAMPİYONASI, QCC İKİNCİLİK ÖDÜLÜ
TOYOTA, ULUSAL PS ve QCC ŞAMPİYONASI, QCC ÇALIŞANA SAYGI
KOCAELİ KAYA AKADEMİ, KOCAELİ KAYA KAİZEN YARIŞMASI BİRİNCİSİ
TOYOTA, ULUSAL PS ve QCC ŞAMPİYONASI, BAYİ QCC ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ
TOYOTA, BAYİ PERFORMANS SATIŞ ÜÇÜNCÜSÜ TOYOTA PLAZA KOCAELİ KAYA
KOCAELİ KAYA AKADEMİ, KOCAELİ KAYA KAİZEN YARIŞMASI BİRİNCİSİ
TOYOTA, ULUSAL PS ve QCC ŞAMPİYONASI, BAYİ QCC İKİNCİLİK ÖDÜLÜ
TOYOTA, BAYİ PERFORMANS SATIŞ BİRİNCİSİ TOYOTA PLAZA KOCAELİ KAYA
TOYOTA, BAYİ PERFORMANS SATIŞ SONRASI ÜÇÜNCÜSÜ TOYOTA PLAZA KOCAELİ KAYA
TOYOTA, ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ TOYOTA PLAZA KOCAELİ KAYA
TOYOTA, ULUSAL PS ve QCC ŞAMPİYONASI, BAYİ QCC BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ
ULUSAL KAİZEN ŞAMPİYONASI, BAYİ ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ

En b&#;y&#;k Toyota Plaza İzmit'te

Haberin Devamı

İzmitli işadamıİsmet Kaya, 10 milyon dolarlık ( trilyon lira) harcamayla dünyanın en büyük Toyota Plaza'sını İzmit'te yaptı. Yakında hizmete açılacak olan plazayı gezen Toyota Motor Comporation Yönetim Kurulu Başkanı Hiroshi Okuda, Türk girişimcileri övdü.

Toyota'nın İzmit Başbayiliği ve yetkili satıcılığını yapan Kocaeli Kaya Otomotiv A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Kaya, geçen yıllarda Toyota'nın Japonya ve ABD'deki başbayilerinin de hazır bulunduğu bayiler toplantısına katıldı. Japonya'daki toplantıdan sonra buradaki plazalar da gezildi. Gezi sırasında bayiler, dünyadaki en büyük plaza olduğu belirtilen Toyota Plaza'yı da gezdiler. Ancak İsmet Kaya, bayilere kendisinin bunun daha büyüğünü İzmit'e yapabileceğini söyledi.

İsmet Kaya, Türkiye'ye dönünce D Karayolu üzerinde Gölcük sapağında 13 bin metrekarelik kapalı alan üzerine Toyota Plaza'nın inşasına başladı. 2 yılda bina hazır hale getirildi. Biri yeraltında, 5'i üstte olmak üzere 6 katlı olarak inşa edilen Toyota Plaza, İsmet Kaya'ya 10 milyon dolara maloldu. Geçen günlerde İzmit'e gelen Toyota Motor Corporation Yönetim Kurulu Başkanı Niroshi Okuda, plazayı büyük bir hayranlıkla gezdi. Kaya'ya da ziyaret anısına bir plaket verdi. Dünyanın en büyük Toyota Plaza'sına sahip olmakla gurur duyduğunu belirtenİsmet Kaya, ‘‘Ben bu yatırımı başka alana yapsaydım, belki daha daha fazla para kazanabilirdim. Ancak bu işi yıllardır yapıyorum ve seviyorum’’ dedi.






nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası