haşemi turizm bilet fiyatları / Bulgaristan Otobüs Seferleri

Haşemi Turizm Bilet Fiyatları

haşemi turizm bilet fiyatları

Metro Turizm Otobüs Bileti

Metro Turizm

Birçok seyahat firmasına ait sefer bilgilerine ulaşıp biletinizi satın alabileceğiniz seafoodplus.info'da  en çok tercih edilen firmalardan biri de Metro Turizm'dir. Web sitemizden veya mobil uygulamamızdan Metro Turizm otobüs biletine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.  

Metro Holding çatısı altında hizmet veren Metro Turizm, yılının Kasım ayında Galip ÖZTÜRK tarafından kurulmuştur ve şu anki yönetim kurulu başkanlığında Fatma ÖZTÜRK GÜMÜŞSU bulunmaktadır. Ülkemizin ulaşım alanında kara yolu taşımacılığında lider konumda bulunan Metro Turizm bünyesinde otobüs bulunmaktadır. Ayrıca 79 ilde binden fazla acenteye sahip olup günde ortalama sefer düzenlemektedir. Bu veriler doğrultusunda yılda ortalama 19 milyon yolcu taşıdığı bilinmektedir.

Metro Turizm Hizmetleri

Metro Turizm yolcularının konforunu her daim ön planda tutar. Tüm seyahatlerinizde sizler için özel olarak hazırlanmış araçlarda kablosuz internet erişimi olan bireysel eğlencenizi ön planda tutan koltuk arkası ekipmanlarla keyifli ve güvenli bir yolculuk geçirmenizi sağlar. 

  • Metro Life: Aylık olarak yayımlanan Metro Life tarih, sağlık, spor, bilim, genel kültür gibi konularda çıkan yazılarıyla sizlere tüm seyahatlerinizde arkadaşlık eder. 
  • Passenger Card: Metro Turizm otobüs bileti almak isteyen yolcularına hem indirimden faydalanmasını hem de yapmış olduğu tüm bilet alımlarında puan biriktirmesini sağlayan bir uygulamadır. Passenger Card uygulaması için bilet satış noktalarından veya Metro Turizm'in web sitesinden üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Metro Suit: 2+1 koltuk düzenine sahip olan, Wifi, TV, lezzetli ikramlıklar ile yolculuğunuzu güzelleştirecek şehirlerarası otobüslerdir.
  • Metro Class: 2+2 klasik oturma düzenine sahip, Wifi, TV ve ikramlıklar bulunan şehirlerarası otobüslerdir.
  • Metro Euro: Standart 2+2 oturma düzeni, Wifi, koltuk arkası eğlence sistemi ve lezzetli ikramlıklara sahip; Arnavutluk, Yunanistan ve Bulgaristan seferleri düzenleyen şehirlerarası otobüslerdir.
  • Metro Rent: Satılık/ kiralık otobüs ve midibüs hizmetleri mevcuttur.
  • Metro Mini: Şehirler ve ilçeler arası yapılan kısa mesafe yolculuklarıdır.
  • Metro Free: Metro Free, ücretsiz bir şekilde yapılan şehir içi servis hizmetidir. 

seafoodplus.info tüm ziyaretçilerinin en uygun fiyata en kaliteli hizmeti alabilmesi için çalışır. Tüm firmaların size uygun sefer saatlerini bir araya toplayıp tüm seçenekleri önünüze serer ve yapılan tüm kampanyalardan anında haberdar olmanızı sağlar.

Metro Turizm Sosyal Medya

Facebook: seafoodplus.info
Instagram: seafoodplus.info
Youtube: seafoodplus.info?app=desktop
Twitter: seafoodplus.info?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor
seafoodplus.info
haşemi turizm
Semerkant Haşemi Turizm Otobüs Bileti

Haşemi Turizm Hakkında

Adıyaman ilinin Menzil ilçesinde yılında şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektörüne katılmıştır. Menzil'in tek otobüs firması Semerkand Haşemi Turizm'dir. Kurulduğu bölgede en çok tercih edilen güvenli seyahat firmasıdır. Tecrübeli ve saygılı çalışanlarıyla siz değerli yolcularına meslek standartlarına uygun kaliteli seyahat hizmeti sunmaktadır. Son model otobüs filosuyla üstün güvenlik özelliği taşımaktadır. Adıyaman'dan Adana, Afyon, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kocaeli, Konya, Manisa, Osmaniye, Uşak illersine seferler düzenlemektedir. Haşemi turizm siz değerli müşterilerine güvenli ve konforlu seyahat hizmeti sunmaktadır.

Haşemi Turizm Dinlenme Tesisleri

Haşemi Turizm sefer düzenlediği güzergahlar üzerinde yer alan en kaliteli, otobüs yolcularının memnun kalacağı dinlenme tesislerinde mola vermektedir. Bu dinlenme tesisleri;

Haşemi Sofrası Pozantı / Adana
Haşemi Sofrası Tepeören / İstanbul

Haşemi Turizm Otobüs Bileti

Semerkand Haşemi Turizm firmasının otobüs seferlerinden ucuz ve uygun otobüs bileti bulmak ve bu firma ile konforlu otobüslerinde keyifli bir yolculuk yapmak için otobüs sefer saatlerini, yolculuk güzergahları ve yolculuk sürelerini, otobüs özelliklerini, koltuk oturma planlarını, otobüs bileti fiyatlarını, online inceleyebilirsiniz. Haşemi Turizm otobüs biletleri internet üzerinde online satılmaktadır. Web sitemizin sayfalarının üst kısımında yer alan "Otobüs Bileti Arama" kutularını kullanarak yönlendirildiğiniz otobüs bileti satış portallarından otobüs biletinizi güvenle online satın alabilir veya rezervasyon yaptırabilirsiniz. Haşemi Turizm otobüs biletini fiziki olarak otogarlardan satın almak isterseniz, firmanın tüm ülkemizdeki otogarlarda yer alan otobüs bileti satış yazıhaneleri telefonlarına şubeler bölümünden erişebilirsiniz.

Semerkand Haşemi Turizm Otobüs Bileti Fiyatları

Haşemi Turizm güncel otobüs bileti fiyatlarını görmek için lütfen sayfamızın üst tarafında yer alan "Otobüs Bileti Arama" modülünü kullanınız. Burada kalkış ve varış yeri ile seyahat tarihi seçip "Otobüs Bileti Ara-Bul" butonuna bastığınız zaman tüm seferler otobüs bileti fiyatları ve diğer tüm bilgilerle birlikte karşılaştırıp seçmeniz için alternatifleri ile listelenecektir.

Haşemi Turizm Otobüs Seferleri

Haşemi Turizm Adıyaman İlinden şehirlerarası yolcu taşımacılığı yaptığı, otobüs seferleri düzenlediği illerimiz;

Adana, Adıyaman, Afyon, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kocaeli, Konya, Manisa, Osmaniye, Uşak

Not: Semerkand Haşemi Turizm otobüs firmasından tüm bu güzergahlar için online otobüs bileti satın alabilir veya otobüs bileti rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Online ucuz otobüs bileti alma işlemini sayfalarımızda bulunan "Ucuz Otobüs Bileti Arama" kutucuğunu kullanarak yapabilirsiniz.

 

haşemi turizm

Firma: Semerkand Haşemi Turizm

Kuruluş Yılı:

Kurucu: -

Şirket: -

Adresi: Büyük İstanbul Otogarı Peron 11 Bayrampaşa / İstanbul

Merkezi: İstanbul

Müşteri Hizmetleri: 28 56

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir