serap sarısoy / Öğrenciler olmayınca proje ödevi öğretmenlere kaldı - Güncel yaşam haberleri – Sözcü

Serap Sarısoy

serap sarısoy

Öğrenciler olmayınca proje ödevi öğretmenlere kaldı

Denizli’de Turgay Mersin Ortaokulu öğretmeleri Sema Çin ve Serap Sarısoy öğrencilerin yerine proje ödevini kendileri yaptı, hazırladıkları düzenekle yağmur suyu hasat etti. İki öğretmen proje ile kuraklık ve iklim değişikliğine dikkat çekmeye çalıştı.

Selami AYDIN

Yayınlanma:

Öğrenciler olmayınca proje ödevi öğretmenlere kaldı

Denizli'de Turgay Mersin Ortaokulu öğretmeleri Sema Çin ve Serap Sarısoy öğrencilerin yerine proje ödevini kendileri yaptı, hazırladıkları düzenekle yağmur suyu hasat etti. İki öğretmen proje ile kuraklık ve iklim değişikliğine dikkat çekmeye çalıştı.

Denizli'de Bahçelievler Mahallesi'ndeki Turgay Mersin Ortaokulu öğretmenleri, öğrencilerin yerine hazırladığı proje ödevi ile örnek oldu. Fen ve Teknoloji Dersi Öğretmeni Sema Çin ve Matematik Öğretmeni Serap Sarısoy hazırladıkları düzenekle yağmur hasadı yaptı, iklim değişikliğine ve kuraklığa dikkat çekmeye çalıştı.

Çin ve Sarısoy ‘Yağmur Hasadı Projesi' için bir varil temin etti. Varili boyayarak üzerine çiçek desenleri yaptı. Hazırladıkları düzeneği bir kısmı toprak altında kalacak şekilde uygulama bahçesine yerleştirdi. Yağmur sularını biriktirecek düzenekte toplanan su atalık tohumlardan elde edilecek bitkilerde kullanılacak.

“HEYECAN DUYUYORUZ”

İklim değişikliğinin çağın en büyük sorunu olduğunu söyleyen Çin ve Sarısoy, “Bu konuda neler yapabileceğimizi konuştuk ve okulumuzda yağmur suyu hasadı yapmaya karar verdik. Varilimizi boyadık ve uygulama bahçemizin yanına belli bir miktarda gömdük . İlkbaharda yetiştireceğimiz örnek atalık tohumlardan elde ettiğimiz bitkileri, biriktirmiş olduğumuz bu su ile sulayacağız. Şimdiden öğrencilerimizde yaratacağımız farkındalık için heyecan duyuyoruz. Okula döndüklerinde onları karşılayacağımız canlı bir görsel hazırladık. Ekolojik farkındalık amaçlı projelerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

BahçelievlercanlıÇinDenizlimatematikMersinTeknolojiuygulamayağmur

LOTTO Hessen App

Bu uygulama hakkında

Çevrimiçi LOTTO, Eurojackpot ve diğer piyangolara bahis yapın veya kazı kazan kartları oynayın - LOTTO Hessen uygulamasıyla şansınızı her zaman yanınızda taşırsınız. Güvenli LOTTO Hessen uygulaması, Almanya'daki LOTTO arkadaşlarına* birçok pratik avantaj sağlar!

Bir bakışta LOTTO uygulamamızın avantajları:
● Basit ve güvenli oyun teslimi
● Tüm piyangolar hızlı erişimde
● Oyun fişini tarayarak hızlı kazanma kontrolü
● Şube bulucu – bölgenizdeki en yakın Lotto Hessen satış noktasını bulun
● Büyük ikramiyeler, çekiliş sonuçları, gönderim hatırlatıcıları ve daha fazlası hakkında bilgi hizmeti
● LOTTOKartın tüm işlevleri her zaman yanınızda

Oyun tekliflerimiz
LOTTO Hessen'in tüm piyangoları mobil oyunlar için mevcuttur: LOTTO 6aus49, Eurojackpot, GlücksSpirale, çevrimiçi oyunlar ve kazı kazan kartları, KENO, Alman spor piyangosu, çevre piyangosu GENAU, TOTO seçim ve sonuç bahsi ile ek piyangolar Spiel 77, SUPER 6 ve artı 5.

Her şeyi takip edin
Müşteri hesabınızı ve kişisel şanslı numaralarınızı net uygulama formatında yönetin ve mevcut ikramiye ve oranlara bakın.

Karı kontrol edin
Rakamları karşılaştırmak dündü - hareket halindeyken hızlı ve kolay bir şekilde kar edip etmediğinizi kendiniz kontrol edin. Otomatik kazanma bildirimimizi kullanın veya oyun makbuzunuzdaki barkodu tarayarak bahsinizi mevcut kazanan sayılarla karşılaştırın.

Sitede LOTTO
Bölgenizdeki en yakın LOTTO Hessen satış noktasını bulmak için şube bulucumuzu kullanın. Satış noktaları, nakit olarak Euro'ya kadar ödül verebilir.

Kazanmak için başka bir şansı kaçırmayın
Bilgi servisimiz size zamanında teslimi hatırlatsın ve çekilişlerden sonra kazanan numaralar ve mevcut jackpot miktarları hakkında en son bilgileri alsın!

Dijital LOTTO Kartı
LOTTO Hessen'den aldığınız dijital müşteri kartınız da uygulama üzerinden kullanılabilir. Bununla, bir oyun katılımcısı olarak, yalnızca hizmet tekliflerimizi kullanabilir, kazançlarınızı doğrudan aktarabilir ve ayrıca özel tekliflerden yararlanabilirsiniz!

Reşit olmayanların ve oyuncuların korunması
18 yaşın altındaki kişiler LOTTO Hessen'e kaydolmaktan ve oynamaktan men edilir. Yaş girişinin harici bir incelemesi var. Kumar bağımlılık yapabilir - sorumlu bir şekilde kumar oynayın!
funduszeue.info-mit- funduszeue.info

Uygulamayı kullanmayla ilgili herhangi bir sorunuz var mı?
Müşteri hizmetlerimiz Pzt - Cts: - saatleri arasında tüm ağlardan 22 22 numaralı telefondan veya [email protected] adresine e-posta ile ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Oyun hazırlığı veya LOTTO Hessen LITE uygulaması hakkında bilgi mi arıyorsunuz?
Bu bilgiyi en iyi burada bulabilirsiniz: funduszeue.info?id=funduszeue.info_android_funduszeue.info

LOTTO Hessen size bol eğlenceler diler.

Veri korumasına ilişkin bilgiler:
funduszeue.info

*Uygulamanın Almanya dışında kullanımına Google Play yönergelerine göre izin verilmez ve bu nedenle yasaktır. Ayrıntılı bilgiyi burada bulabilirsiniz:

funduszeue.info

Güncellenme tarihi

16 Şub

&#;

Serap Sarısoy'un tasarımlarıyla toprak kapların yeni yüzü
Deniz taşlarının kırmızı toprak ile buluşması.
Kişiye özel&#;model saksılar ve&#;renk seçenekleri&#; kullanılmakta.

İletişim:

[email protected]

[email protected]

Tel: 0 34 55

&#;

DEVAM &#;

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası