yakışık almak / kınık ova nın yakışıklı erkekleri ve kızları

Yakışık Almak

yakışık almak

My Wellness Story

Bu oyun hakkında

3'lü eşleştirme yapbozumuz koşuşturmadan uzaklaşmanın ve meditasyon, nefes egzersizleri ve yatıştırıcılar olmadan Olimpik sakinliği bulmanın harika bir yoludur! Seni ne bekliyor?
3'lü eşleştirme yapbozu Elemanları eşleştirin, patlayıcı güçlendiricileri stoklayın ve değişen zorluk seviyelerinde kazanan kombinasyonlar yapın! Ve hayır, sonsuz uzun bir süre boyunca bir seviye üzerinde kafa yormak zorunda kalmayacaksınız!
Eski bir konağı restore edin. Yatak odasından kahve dükkanına kadar çeşitli iç mekanlar yaratın. Onlar için yeni şık görüntüler seçerek kahramanların imajını düşünün. Sadece yüksek bahislerin tehlikede olduğunu unutmayın.
Konağın tadilatı ile 3'lü eşleştirme bulmacaları arasındaki duraklamalarda büyüleyici bir hikaye. Skandallar mı? Yerel zengin bir kadın, utanmadan malikanesini elinden almak istiyor. Entrika? Hanımefendi, sinsice ağlarını ana karakterin etrafına dizer. Romanlar mı? İlk adımı bu yakışıklı adamdan bekleyip beklememe konusunda iddiaya gireriz.
Yolculuklar - güzel yerlere iş gezilerinde kahramanlarla birlikte uçun. Neyi durdurmak? İş seyahatleri? Evet, evet, ana karakter harika bir uluslararası iş kuruyor. Hem moda tasarımcısı hem de başarılı bir iş adamı olabilecek midir?
Gündelik oyunumuzdaki renkli parlak etkinlikler katılımınızı bekliyor. Tatil için odaları dekore edin ve üretim yaratın, randevulara çıkın ve kafeleri yenileyin. Başarılarınızı arkadaşlarınızla paylaşın!
Ve tatlılar için. "Arka arkaya üç" oyununu tamamen ücretsiz ve reklamsız oynayabilirsiniz!
Heyecan verici bulmaca oyunumuzda rahatlayın, eğlenin, kendinizinkini yaratın!
My Wellness Story'yi indirin - cebinizdeki anti-stres ve rutinden kaçmak için harika bir yol!
Geri bildirim bırakın (cevaplayacağız), izlenimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşın (bir süre geliştirici olun).
Sevgiyle oyunlar yapmak!

Güncellenme tarihi

14 Haz 2023

Book of Daniel, глава 1 Daniel, глава 1

Daniel Babil'de Eğitiliyor

\v 1 Yahuda Kralı Yehoyakim'in krallığının üçüncü yılında Babil Kralı Nebukadnessar Yeruşalim'in üzerine yürüyüp kenti kuşattı. \v 2 Rab, Yahuda Kralı Yehoyakim'i ve Tanrı'nın Tapınağı'ndaki bazı eşyaları Nebukadnessar'ın eline teslim etti. Nebukadnessar bunları Şinar1:2 “Şinar,” yani “Babil”. ülkesine götürüp kendi ilahının tapınağının hazinesine yerleştirdi.

Kral İsrailliler arasından kral soyundan gelme ya da soylu bazı gençlerin seçilip saraya getirilmesi için saray görevlilerinin yöneticisi Aşpenaz'a buyruk verdi. Bu gençler kusursuz, yakışıklı, her konuda bilge, bilgili, öğrenmeye yetenekli, sarayda görev almaya uygun nitelikte kişiler olmalıydı. Aşpenaz onlara Kildaniler'in dilini ve yazısını öğretecekti. Kral bu gençler için kendi sofrasından gündelik yiyecek ve şarap ayırdı. Üç yıl eğitildikten sonra gençler kralın önüne çıkarılacaklardı. Seçilen gençler arasında Yahudalılar'dan Daniel, Hananya, Mişael ve Azarya da vardı. Saray görevlilerinin yöneticisi onlara yeni adlar koydu. Daniel'e Belteşassar, Hananya'ya Şadrak, Mişael'e Meşak, Azarya'ya Abed-Nego adını verdi.

Daniel dinsel açıdan kendini kirletmemek için kralın onlara ayırdığı yemeklerden yemeyi de şaraptan içmeyi de istemedi. Bu yoldan kendini kirletmemek için saray görevlilerinin yöneticisine ricada bulundu. Tanrı saray görevlileri yöneticisinin Daniel'e sevgiyle, sevecenlikle davranmasını sağladı. Adam Daniel'e, “Yiyecek içecek payınızı ayıran efendimiz kraldan korkarım” dedi, “Eğer yüzünüzü yaşıtınız olan öbür gençlerin yüzünden daha solgun görürse, başımı tehlikeye sokmuş olursunuz.”

Daniel, saray görevlileri yöneticisinin Hananya, Mişael, Azarya ve kendisinin başına koyduğu gözeticiye gidip, “Lütfen kullarınıza on gün olanak tanıyın” dedi, “Bu on gün içinde bize yemek için sebze, içmek için de su verilsin. Sonra yüzlerimizi kralın yemeklerini yiyen öbür gençlerin yüzleriyle kıyaslayın ve kullarınıza gördüğünüze göre davranın.” Gözetici bu isteği kabul etti ve onlara on gün deneme fırsatı verdi.

On gün sonra dört genç kralın yemeklerini yiyen öbür gençlerin hepsinden daha sağlıklı, daha iyi beslenmiş görünüyordu. Böylece gözetici o günden sonra kralın gençler için ayırdığı yemekle şarabı kaldırdı ve onlara sebze vermeyi sürdürdü.

Tanrı bu dört gence her konuda bilgi, beceri, bilgelik verdi. Daniel her çeşit görümü ve düşü yorumlayabiliyordu.

Kralın belirlediği süre tamamlanınca, saray görevlileri yöneticisi gençleri Nebukadnessar'a götürdü. Kral onlarla görüştü; içlerinde Daniel, Hananya, Mişael, Azarya gibisi yoktu. Bu yüzden kralın hizmetine onlar atandı. Kral bilgelik ve anlayışla ilgili konularda onları sınadı ve dört genci ülkesindeki bütün sihirbazlardan, falcılardan on kat üstün buldu.

Kral Koreş'in1:21 “Koreş”: Tarihsel kayıtlarda “Keyhüsrev” diye de geçer. krallığının birinci yılına dek Daniel sarayda kaldı.

Значение слова "yakışıklı" в словаре турецкий языка

НОВОСТИ, В КОТОРЫХ ВСТРЕЧАЕТСЯ ТЕРМИН «YAKIŞIKLI»

Здесь показано, как национальная и международная пресса использует термин yakışıklıв контексте приведенных ниже новостных статей.

Kızlar Rüzgar Erkoçlar'ın peşinde

Rüzgar Erkoçlar'ın Instagram'da paylaştığı fotoğraflara kadın hayranları yoğun ilgi gösteriyor.Ünlü oyuncunun son paylaşımına kadın hayranları "Adam yakışıklı ... «Hürriyet, Сен 15»

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan hayranlarına süper haber !

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan hayranlarına süper haber ! Tatlıtuğ'dan hayranlarını heyecanlandıran açıklama: "Enteresan bir karakterle geliyorum!" dedi. «Trabzon Köprübaşı Haberleri, Сен 15»

Yakışıklı şarkıcı Murat Boz ''Yeter artık'' dedi ! Teröre tepki gösterdi !

Yakışıklı şarkıcı Murat Boz, ülkemizde yaşanan son terör olaylarında ve bu gece Nusaybin'de yaşanan terör eylemi sonrasında 3 şehit vermemizin ardından ... «BUGÜN, Сен 15»

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan duygusal kınama

Karizmatik oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ son dönemlerde gelen şehit haberlerine karşı sessizliğini bozdu. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan duygusal kınama. «Diyarbakır Söz, Сен 15»

Medcezir'in yakışıklı ismi hangi dizide?

Medyaradar - Son olarak Star TV'de yayınlanan 'Medcezir' dizisinde Kenan karakterini canlandıran Ali Aksöz'ün adı pek çok diziyle anılmıştı, ama sessizliğini ... «Gerçek Gündem, Авг 15»

En yakışıklı manita…

Sevgilisinin ampul değiştirirken çektiği bir fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu Özge Özpirinçci, bu paylaşımının altına “En yakışıklı manita, ampül değiştiren ... «Vatan, Авг 15»

Rüzgar Erkoçlar: Bana yakışıklı diyorlar

Herkes “Amma da yakışıklı oldun” diyor. Kızlardan taciz edenler oldu mu? - İş yerinde çok ciddiyimdir, saygı sınırlarını aşanların bana yaklaşmasına izin vermem. «Ensonhaber, Июл 15»

İnternetin yeni fenomeni 'yakışıklı manav'

Tayvan'da bir manav çalışanı, fotoğraflarının internette paylaşılmasıyla “dünyanın en yakışıklı tezgâhtarı” olarak anılmaya başlandı. Taipei'de bir manavda ... «Internet Haber, Июл 15»

Hacı Yakışıklı O.Çocukları diyerek sitem etti!

Yeni Akit gazetesinin başarılı yazarlarından olan Hacı Yakışıklı, yaz sezonunun başlamasıyla tüm kanallarda aşk dizilerinin yayınlanması halkın ahlakını ... «Diyarbakır Söz, Июл 15»

Kıvanç Bodrum'da şov yaptı

Sevgilisi Başak Dizer'le Bodrum'da tatil yapan yakışıklı oyuncu su kayağı yaparken görüntülendi. Kıvanç Tatlıtuğ, sevgilisi Başak Dizer'le çıktığı Çeşme tatilinin ... «Cumhuriyet, Июн 15»


ССЫЛКИ

« EDUCALINGO. Yakışıklı [онлайн]. Доступно на <https://educalingo.com/ru/dic-tr/yakisikli>. Июн 2023 ».

Синонимы немецкого глагола gehören

Переводы

Английский belong, rank, belong (to), fall (under), appertain (to), come (under), be part (of), belong (with), ...
Русский принадлежать, подобать, полагаться, относíться, относиться, быть нужным, требоваться
Испанский ser de, pertenecer, formar parte de, ser conveniente, ser partidario, tener su sitio, corresponder, formar parte, ...
Французский appartenir, faire partie, être convenable, appartenir à, être à, se classer parmi, faire partie de, correspondre à, ...
Турецкий ait olmak, arasında gelmek, yakışık almak, dahil olmak, gerektirmek, gerekmek
Португальский pertencer, ser de, pertencer a, fazer parte de, ser conveniente, fazer parte, ser preciso, ser
Итальянский appartenere, andare, appartenere a, essere di, convenirsi a, confarsi a, stare bene, fare parte di, ...
Румынский aparține, apartine
Венгерский hozzá tartozik, tulajdonol, tartozik, illik
Польский należeć, wypadać, należeć do
Греческий ανήκω, είναι αναγκαίο, χρειάζεται, πρέπει
Голландский behoren, zich behoren, nodig zijn, toebehoren, toekomen, zijn van, betamen, passen
Чешский patřit, náležet
Шведский tillhöra, höra, passa sig, vara passande, fordras
Датский høre sig til, passe sig, tilkomme, tilhøre, eje
Японский 属する, 所属する, 前提である, 一部である, 習慣である
Каталонский pertànyer
Финский kuulua
Норвежский tilhøre
Украинец належати
Арабскийخصَّ، يخصني، منتمي، لاق
Персидскийتعلق داشتن، مال کسی بودن، متعلق بودن، جزوبودن

Переводы

Употребления

(sich+A, дат., zu+D, unter+D, für+A)

  • sich
  • ...
  • zu
  • sich für
  • sich für/zu
  • unter
  • zu
  • ...

пассив невозможен


Предлоги Употребления

Спряжение

· · hat
Спряжение
 

Комментарии


2023/06 ·Ответить
Переклад говорит: Комментарий был сохранен. После проверки содержания комментарий будет опубликован.

⁵ только в разговорной речи

* Синонимы частично взяты иззаписи OpenThesaurus (openthesaurus.de) и в последущем изменены. Они находятся в свободном доступе по лицензии CC-BY-SA 4.0 (creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0): gehören

* Описания частично взяты из Wiktionary (de.wiktionary.org) и в последущем изменены. Авторы приведены в разделе авторы по соответствующей ссылке: 77025, 77025, 77025, 77025, 77025

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası