kartonpiyer kapı kemerleri / Alçı Kemer – Alçıpancı Ustası – 05 42

Kartonpiyer Kapı Kemerleri

kartonpiyer kapı kemerleri

  • MOBİLYA TÜM KATEGORİLER
    • MOBİLYA MOBİLYA
          Çok Satanlar
        • BAHÇE VE BALKON BAHÇE VE BALKON
              Çok Satanlar
            • Kamp Spor ve OutdoorKamp MalzemeleriÇadırlar, Kamp Sandalyesi, Uyku Tulumu, Sinek Kovucular, Çadır Matı, Kamp Masası
              Tümünü GörSpor AletleriPilates, Yoga ve Jimnastik, Ağırlık ve Halter Ürünleri, Fitness ve Kardiyo ÜrünleriValiz ve Bavul, Bisiklet ve Bisiklet AkseuarlarıBisiklet, Bisiklet AksesuarlarıKamp Mutfak MalzemeleriTermal Çanta, Matara, Kamp Yemek Pişirme Seti, Kamp Buzluk ve Soğutucu Ürünler, Kamp Tavası, Kamp Ocağı
              Tümünü GörAydınlatma Ekipmanları
              Tümünü GörEl Feneri, Işıldak, Kafa Lambası
            • Bahçe MakineleriTırpan, Çit Budama Makinesi, Hidrofor, Yaprak Toplama Makinesi, Motorlu TestereElektrikli Testereler, Benzinli Testereler, Testere Zincirleri ve YağlarıÇim Biçme Makinesi
              Tümünü GörBenzinli Çim Biçme Makinesi, Elektrikli Çim Biçme Makinesi, Kenar Kesme Makinesi, Çim Biçme Yedek Parça
            • Evcil Hayvan ÜrünleriKedi MalzemeleriKedi Maması, Kedi Kumları, Kedi Mama ve Su Kabı, Kedi Evi, Kedi Yatağı, Kedi Oyuncakları
              Tümünü GörKöpek MalzemeleriKöpek Yatağı, Köpek Oyuncakları, Köpek Mama ve Su Kabı, Köpek Güvenlik, Köpek Hijyen ve Bakım Ürünleri, Köpek Maması
              Tümünü GörKuş MalzemeleriKuş Kafesleri ve Aksesuarları, Kuş Yemi
          • ISITMA VE SOĞUTMA ISITMA VE SOĞUTMA
            • BANYO BANYO
                  Çok Satanlar
              • MUTFAK MUTFAK
                    Çok Satanlar

            ALÇI KEMER NEDİR? 05 42


            İç mekânları lüks bir görünüme kavuşturmak için uygulanan dekorasyon hizmetlerinden birisi de alçı kemerlerdir. Alçı kemer ve göbek uygulamaları ekonomik olması bakımından çok sık tercih edilir. Alçı ile yapılan kemerlerle tavanlar ve oda girişleri mükemmel bir görünüme kavuşur. Alçı ile yapılan sayısız kemer modeli bulunur. Zevkinizi yansıtan kemerleri bu kemer modellerinden birinde bulabilirsiniz. Mekân girişlerinde ve tavanlarda harika bir görünüm kazandıran alçı kemerler farklı renk seçenekleri ile müşterilerin beğenisine sunulur.


            STROPİYER KAPI KEMERİ NEDİR ?

            Stropiyer kapı kemerleri ekonomik ve kolay uygulanabilir. Üretim ve imalatı seri bir şekilde yapılır. Stropiyer kemerler alçı kemerlere göre daha temizdir. Kesimi, montajı, nakliyesi ve imalatı diğer yapı ürünlerine göre daha basit ve zahmetsizdir. İç ve dış dekorasyon projelerinde çok rahat kullanılabilir.


            STROPİYER KAPI KEMERİ NASIL YAPILIR ? 05 42

            Stropiyer kapı kemeri yapımında ilk aşama planlama ve model seçimidir. Her kapı kemeri her mekâna uygulanamaz. Yükseklik, genişlik, mekân tasarım ve renkleri eşyalarınızla uyumlu olmalıdır. Stropiyer kapı kemeri model seçiminden sonra dekorasyon yapı mağazalarından malzemeleri temin edin. Köşe kavislerimizi kod ölçülerinde ve modele uygun bir şekilde yapıştırın. Yan boşlukları malzemenin hazır parçalarıyla, saten alçıyla yapıştırın. Ölçülerin kaymaması için cam çivisi kullanın. Saten akışkan bir malzeme olduğu için kuruması 3 saat sürer. 3 saat bekledikten sonra Stropiyer kapı kemeri etrafını, ek yerleri ve köşe merkezlerine doğru alçı çekip zımpara ve boyaya uygun hale getirin.


            STROPİYER KAPI KEMERİ FİYATLARI 05 42

            Standart iç oda kapısı, mutfak kapısı 85 ile 90 cm genişliğe cm yüksekliğe sahiptir. Bu ölçüdeki Stropiyer kapı kemer fiyatı işçilikle birlikte liradır. Büyük ölçekli, farklı malzemeler gerektiren sütunlu, payandalı, dış cephe kemerleri farklılık gösterir.


            STROPİYER KEMERLERİN AVANTAJLARI 05 42

            1- Stropiyer kapı kemerleri kolay uygulanır.

            2- Üretimi diğer yapı ürünlerine göre daha hızlı ve seridir.

            3- Fiyat olarak diğer yapı ürünlerine göre hesaplıdır.

            4- Temiz ve hızlı bir uygulayış sağlar.

            5- Taşıması kolaydır.


            STROPİYER KEMERLERİN DEZAVANTAJLARI 05 42

            1- Tavan ve duvardaki eğrilikleri kapatmaz.

            2- Darbe ve çarpmaya karşı dayanıksızdır.

            3- Kalıcı tadilat yapılmaz, tamiratı zordur.

            4- Zımpara yapılmaz ve kolay deforme olur.


            STROPİYER ALÇI KEMER YAPILIRKEN NELERE DİKKAT EDİLİR ? 05 42

            Stropiyer kapı kemeri malzemelerini taşırken dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde malzemeler kolay deforme olur. Tırnak ve parmakları basarak iz bırakamazsınız. Zımparayı sert uygulamayın. Sentetik boya yüzeyleri erittiği için kullanmayınız. Montaj ve tamiratta saten alçı kullanın. Ek yerleri ve rötuşlarda en az 2 saat saten alçı tamiratı yapın. İlk kat saten kurudukça içe çöker. Bu da yapılan tamiratları belli eder. İkinci kattan sonra tamirat belirtileri yok olur.

            Alçı kemer modellerimiz her eve kolaylıkla uygulanabiliyor. Montaj süresi 2 saattir. Kapılarınızla vedalaşın evinizde bulunan kapılar eviniz dar ise hem yer kaplar hem de estetik durmaz. Oysaki kapılarınızın yerine kartonpiyer kemer yaptırabilirsiniz. Görünüm olarak evinizde büyük bir ferahlık sağlar ayrıca kapılara göre fazla yer kaplamaz. Bakım masrafları çok azdır. Senede bir alacağınız ufak bir kap plastik boya ile 10 dakikada kendiniz bile boyaya bilirsiniz. Kullanırken dikkat etmeniz gereken ise sert bir cisimle kemere vurmamaktır. Eğer bir darbe sonucu kartonpiyer kemeriniz zedelenirse de yapmanız gerekende çok basit, nalburdan alacağınız yarım kilo saten alçı ile spatula yardımıyla kendinizde düzeltebilirsiniz

            Alçı Kemer Modellerimiz

            eros de amor

            Kartonpiyer, Kartonpiyer KemerTagged alçı kemer, alçı kemer fiyatları, alçı kemer modelleri, bakım, darbe, kapı, Kartonpiyer Kemer, kilo, masrafları, montajı, Nalbur, plastik boya, saten alçı, sert, spatula, yarım

            Evlerin vazgeçilmez aksesuarları arasında olan kapı kemerleri, geçmişten günümüze hanımların en sevdiği tasarımlar arasında.

            Kartonpiyer Kemer Modeli Nedir?

            kapi kemeri

            kapi kemeri

            Kapılar dışında kemer uygulamaları da oldukça yoğun ilgi gören yapılardır. Özellikle villa tipi müstakil evlerin kapılarına uygulanmaktadırlar. Kapıları hem daha şık hem de daha belirgin göstermek için kullanılmaktadırlar. Ayrıca evlere ferahlık veren beyaz renkte olduğu için de hanımlar tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir.

            Evlerin giriş kapılarına uygulanırken sadece kartonpiyer değil taş yapılar daha çok tercih edilir. Bunun nedeni ise hava şartlarına daha dayanıklı olduğu içindir. Kartonpiyer ev yalıtımına uygun bir uygulama olduğu için dışarı bir alanda tercih edilmemektedir.

            Uzun antreye sahip olan evlere de aksesuar olması ve şık durması açısından tercih edilmektedirler. Bunlar genellikle kartonpiyer yapılardan oluşmaktadırlar. Hemen hemen her evde bulunan kartonpiyer uygulaması kapı kemerine de rastlamak oldukça çoktur.

            Uzun salonları bölmek iki oda olarak kullanmak ve ya arada şık durması için de oluşturulurlar. Bu yapılar diğerlerine göre daha büyük yapıdadır ve yine kartonpiyer uygulaması ile yapılmaktadır. Kartonpiyer ise alçıya şekil verme ile oluşturulmaktadır. Bu yüzden beyaz renkte olması da oldukça kullanışlı olmalarını adeta arttırıyor.

            Kapı Kemeri Nasıl Yapılır?

            Alçıdan yapılan kartonpiyer kapı kemerleri hemen hemen her yere uygulanabilmektedir. Boyut ve tam ölçüler alındıktan sonra yaklaşık 2 saat içinde kapı kemerini tamamlamak mümkün. Evinizde farklılık istiyorsanız kapılarınızı atıp kapı kemeri kullanmayı deneyebilirsiniz. Hem alan açısından yer kalır hem de daha ferah evlere sahip olabilirsiniz.

            Daha çok hazır şekilde satılan hazır alçılar kullanılmaktadır. Standart boyutlarda olan bu ölçüler kapı boyutlarından 10 cm daha geniş açı ile yapılmaya başlanır. Küçük kapılar 90 cm – cm arasındadır, büyük kapılarda ise cm – cm boyutlarındadır. Bunun sebebi kapıdan büyük olmasını sağlamaktır. Rahatça bir kapının içine girebilecek kadar olmasına özen gösterilmektedir.

            Hazır kalıpları aldıktan sonra kendinizde evinize uygulayabilirsiniz. Sağlam yapıştırıcılar ile ustaca dokunuşlar kullanmanız gerekecektir. Kemerleri tam olarak oturttuktan sonra ayrım yerlerini tam bir şekilde sağlamlaştırmalı ve hizalamalısınız.

            En çok merak edilen konulardan biri olan ise;

            Kartonpiyer kullanışlı mı?

            Açık renk olması zor bir kullanım gibi gözükse bile, her hangi bir darbede kolayca alçı ile şekil verilebilir. Senede bir kere yapılacak olan beyaz boya ile de her zaman yeni görünmesi sağlanabilmektedir.

            Kapı Kemeri Fiyatları

            Kapı kemeri kullanmak isteyen bir kişi ilk olarak nerede kullanacağına karar vermeli ve modern bir kemer tercih ederek o alanı taçlandırmalıdır. Standart boylarda olduğu için fiyatları fazla değişiklik göstermez. Ancak model konusunda tercihler yüzünden fiyat değişikliği söz konusu olabilmektedir.

            Özellikle bina kapılarına yapılacak kemer uygulaması daha kaliteli ürünler ile (alçıdan daha sağlam) yapıldığı için fiyat konusunda biraz daha fazladır. Ancak bunlarda standart ve hazır modellerde olduğu için kendiniz dahi kolay montaj ile yapabilirsiniz. Bu da ustalık konusunda bir indirim kazanmanıza yardımcı olabilmektedir.

            Fiyatlar genellikle tane başı değil metrekare başına verilmektedir. Son zamanlarda kartonpiyer yerine geçen stropiyer kullanılmaktadır. Hem daha uygun fiyatlara mal edilmektedir, hem de rengi daha çok korumaktadır. Ancak oldukça dikkat edilmesi gereken bir yapıdır, yumuşak ve adeta bir karton havasındadır. Uygun fiyatlarda kapı kemeri istiyorsanız stropiyer aradığınız şey olabilir.

            FirmaModelFiyat
            Aras Dekorİç kapılara küçük kemer TL – TL
            Akyol KalıpTaş büyük kemer TL – TL
            EDK yapıStropiyer (metre)10 TL – 50 TL

             



            1 yıldız2 yıldız3 yıldız4 yıldız5 yıldız(3votes, average: 4,00out of 5)
            Loading

            nest...

            çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası