emret 35 / Necmettin Batırel yazdı: Emret Başkanım!

Emret 35

emret 35

Full HD İzle!

K views
EMRET KOMUTANIM BÖLÜM

Meclis’te muhalefet yeni Anayasa yapmaktan kaçınca, Cumhurbaşkanı Erdoğan, gaza bastı. Bir başkan gibi hareket etmeye başladı. Ülkeyi atağa kaldırmak için düğmeye bastı. Sabah gazetesinin haberine göre ilk adımda 6 bakan ve tüm kurulların katılacağı 50 kişilik ekonomi ve dış ticaret konseyi kuruluyor. Özel sektörden 35 ünlü isim, temsil edilecek. Konsey ülke sorunlarını yakından takip ederek, anında çözüm bulacak. Adalet, enerji, eğitim, temel hak ve özgürlükler başlıkları altında çalışacak 4 konsey daha kurulacak. Bu konseyler de 50 kişiden oluşacak. Uzmanlar ağırlık kadroyu oluşturacak. Bu konseyler de 3 ayda bir toplanacak, aldıkları kararları cumhurbaşkanına sunacak. Kararların hayata geçirilmesi cumhurbaşkanlığı sekreteryası tarafından izlenecek. Konseydeki ikinci halkada, ekonomiyle doğrudan ilgili bakanlar bulunacak. Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcılarının yanı sıra ekonomi ve dış ticaretle ilgili kararlar alan tüm bakanlar konseyin üyesi sayılacak. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, istediği zaman bu konseylere başkanlık edecek


Konsey, reel sektörün talepleri, sorunları ve genel ekonominin planlanmasıyla ilgili çalışmalar yapacak, kararlar alacak. Bu kararlar ve öncelikler üç ayda bir rapora dönüştürülecek. Alınan kararlar, hükümete tavsiye niteliğinde olacak. Uygulanmasına hükümet karar verecek. Ancak, Cumhurbaşkanı, bu konseyde alınan kararların hayata geçirilmesini yakından takip edecek. Bu son madde işin en can alıcı noktası.. Başkan Erdoğan kaptan koltuğuna oturdu, gemiyi harekete geçirdi. Halkın verdiği gücü sonuna kadar kullanıyor. Mademki, halk kendisini ülke yönetiminin en tepesine getirdi. O da gereğini yapıyor. Bu operasyonun amacı şu:


Mevcut bakanlar kurulunun yapısı genişletiliyor, daha aktif hâle getiriliyor. Kararlar reel sektörün süzgecinden geçeceği için, son derece gerçekçi ve isabetli olacak.


Muhalefet kuyruğuna basılmış kedi gibi çığlık atıyor. Boşuna çırpınıyor, bu ülkenin kaybedecek bir dakikası bile yok. Düşmanlar, içeriden dışarıdan ülkeyi yıkmaya çalışırken, biz ıskartaya çıkmış arabayla yola devam edemeyiz. Eller Ay'a biz yaya, kalamayız. Dünya ekonomisi küçülürken, bizim hızla büyümemiz lazım. Bunun için de yeni pazarlar bulmamız ve çok aktif bir politika yürütmemiz gerekiyor.


Şimdi susun ve başkan ne derse onu yapın, gerisine karışmayın!..

Yazıyı PaylaşYazıyı Kaydet

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.