hikayeler açılmıyor instagram / Instagram hikayeler gözükmüyor sorunu çözümü - Teknoloji Haberler

Hikayeler Açılmıyor Instagram

hikayeler açılmıyor instagram

Instagram hikayeler g&#;z&#;km&#;yor sorunu &#;&#;z&#;m&#;

Haberin Devamı

Uygulama üzerinden ya da hesap üzerinden meydana gelen birtakım problemler neticesinde Instagram'da hikaye görünümü sorunu yaşanıyor. Özellikle bu durum Instagram üzerinden yaşanabilecek en kötü problemlerden biridir. Çünkü artık Instagram doğrusunda daha çok paylaşım açısından hikayeler kullanılır ve izlenir.

Instagram Hikayeler Gözükmüyor Sorunu Çözümü

  yılı itibariyle Instagram üzerinden hikayeler gözükmüyor sonunu karşısında ele alınacak olan çözümler bulunuyor. Tabii bu konuda problem birçok değişik durumdan söz konusu olabileceği için, farklı çözüm yöntemlerini ele almak ve uygulamak önemlidir.

 - Telefonu açıp kapatmak işe yarayabilir.

 - Mutlaka kişi kendi Instagram hesabından çıkıp yeniden giriş yapmalıdır.

 -Telefonun tarih ve saati kontrol edilmeli.

Haberin Devamı

 - Güncelleme kaynaklı bir problem olabilir. Bu yüzden eski sürüm üzerinden deneme yapılabilir.

 - Önbellek ve veri temizleme işlemi ile beraber sistem sıfırlanabilir.

 Genel çerçevede yukarıdaki yöntemleri uygulamak suretiyle Instagram üzerinden hikaye problemini çözmek mümkün. Fakat sorun hala devam ediyorsa o vakit bir uzmandan destek almak gerekir.

Instagram Hikayeler Gözükmüyor Sorunu Neden Olur?

 Aslına bakılırsa bu durum birçok farklı sebepten dolayı kaynaklanabilir. Özellikle uygulama problemi ile beraber cihaz üzerinden sorunlar yaşanıyor olabilir. Aynı zamanda tarih ve saat hatası yüzünden de bu durum söz konusu olmaktadır. Diğer taraftan yapılan güncelleme ile beraber yeni sürümün problem yarattığı söz konusu olabiliyor. Böyle durumlarda ise eski sürüm kullanılmak suretiyle problem giderilir. Internet sunucusu üzerinden de yine bu tür problemler yaşanabilir. Görüldüğü üzere aslına bakılırsa birçok değişik problem söz konusu olabilmektedir.

Instagram Hikayeler Gözükmüyor Sorunu

Instagram üzerinde en çok kullanılan yöntemler içerisinde şüphesiz hikayeler öne çıkıyor. Ancak bu tür bir problem söz konusu olduğu zaman, kişi kendi Instagram hesabı üzerinden hikayeleri göremez. Daha doğrusu hikayeleri bastığın zaman ilerleme gerçekleşmez. Bu hataya karşı ise yukarıda verilen çözüm yöntemleri üzerinde herhangi birini değerlendirmek mümkün. Hatta problemi karşı hepsini tek tek uygulamak sorunu çözme konusunda işe yarayabilir.

Instagram Hikayeler Açılmıyor

Instagram hikayeler açılmıyor sorunu, uygulamanın kullanıcılarının en sık karşılaştıkları sorunlar arasında ilk 3 sırada yer alıyor. Uygulamaya giriş yaptığınızda hikayeleri göremediğiniz zaman ya da görüntüleyemediğiniz zaman karşınıza çıkan sorun, birkaç farklı nedenden kaynaklı olabiliyor. Peki, çok sık karşımıza çıkan bu sorunun nedenleri neler? Instagram hikayeler açılmıyor sorunu hakkında ne biliyoruz?

Instagram Hikayeler Bölümü

İşe hikayeler bölümünü anlayarak başlamak gerekecek. Öyle ki sorun olarak düşünülen bu sıkıntı aslında bir ayardan kaynaklı olarak karşınıza çıkıyor olabilir. Biraz daha açıklayıcı olmak adına öncelikle hikayeler kısmının mantığını anlamak gerekecek.

Instagram hikayeler bölümü, Snapchat uygulamasından örnek alınarak sunulmuş olan bir bölüm. Bu bölümde kullanıcılar oluşturdukları paylaşımları sunuyor ve 24 saat içerisinde bu paylaşımlar kayboluyor. Yani ilk dikkat edeceğiniz süre 24 saat.

Instagram hikayeler açılmıyor

Bir paylaşımın üzerinden 24 saat geçmişse, bu hikaye otomatik olarak kaybolacaktır. Bundan sonraki dönemde hikayeyi görüntülemeniz mümkün değil. Bunun dışında hikaye paylaşımlarının akışın en üstünde ve dairesel şekilde görüntülendiğini de belirtelim. Kullanıcıların görüntülemedikleri hikayeler, gök kuşağı şeklinde bir renkle dairesel şekilde çember içinde yer alır.

Görüntülenen hikayeler ise renksiz bir çember içerisinde görüntülenir. Hikayeyi görmüş olsanız da görmemiş olsanız da 24 saat süresinin geçmesi durumunda hikayeler kaybolur. Bunun için ekstra bir ayar ya da süre yok. Hikayelerin yapısını anladığımıza göre artık gelelim hikayeler kısmında çok sık yaşanan görüntüleme sorununa.

Instagram Hikayeler Açılmıyor &#; Ne Yapmak Gerekli

Eğer hikayeler açılmıyorsa, başta söylediğimiz gibi bunun bazı nedenleri vardır. Öncelikle nedenlerden söz etmek gerekiyor.

İlginizi Çekebilir: Instagram Gizli Hesap Görme

funduszeue.infoet Bağlantınızda Sorun Olabilir

Instagram ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız, ilk bakacağınız nokta bağlantınız olacak. Instagram internet üzerinden çalışan bir uygulama ve gerçek anlamda ciddi veri kullanımları gerçekleştiriyor. Sizin hikayeleri görüntülemeniz ya da akış yenilemeniz durumunda belli bir oranda veri kullanımı gerçekleştiriliyor.

Bu nedenle kontrol edilecek olan ilk noktada internet bağlantınız olacak. Eğer mobil veri üzerinden bir bağlantı kullanıyorsanız yapmanız gereken işlem mobil verinin kontrol edilmesi olacak. Bağlantının sorunsuz olup olmadığını birkaç yol ile kontrol edebilirsiniz.

Cihazınızdan internet tarayıcınıza girebilir ve buna göre kontrollerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun dışında farklı bir sosyal medya uygulamasını deneyebilirsiniz. Burada önemli bir detaydan söz etmek gerekiyor. İnternet bağlantınız olabilir. Yani diyelim ki herhangi bir internet sitesini açmak istediğiniz zaman site açılıyor.

Fakat bağlantı kaliteniz de sorun olabilir. Hikayeler bölümü daha fazla veri kullanımı yapacağı için bu bölümün tamamen yüklenmesi kısmında sorun yaşanıyor olabilir. Bu durumda da yapmanız gereken işlem hızlı bir Wi-Fi bağlantısı ile yeniden deneme yapmak olacaktır.

Instagram hikayeler açılmıyor

funduszeue.infonunuzun Saat ve Tarihini Kontrol Edin

Diyelim ki bağlantınızı kontrol ettiniz ya da kararlı bir Wi-Fi bağlantısına geçiş yaptınız. Buna rağmen hala Instagram hikayeler açılmıyor ve görüntüleme alamıyorsunuz. O zaman ikinci önerimize geçelim. Facebook, WhatsApp ve Instagram gerçek zamanlı uygulamalar.

Telefonunuzun saat ve tarih ayarları doğru değil ya da geri kalmışsa, bu uygulamaların kullanımında sorunlar yaşayabilirsiniz. Hikayelerin görüntülenmesinde yaşanan ana sıkıntılardan birisi de budur. Eğer telefonunuzun saati ya da tarihi kısmında bir yanlışlık varsa bu durumda, saat ve tarih ayarlaması gerçekleştirin.

İlginizi Çekebilir: Instagram Akış Yenilenemedi Hatası Çözümü

3.Önbellek Temizlemesi Yapma

Zaman içerisinde uygulamanın önbelleklemesinde fazla veri birikmesi durumunda da bu sorun yaşanabilir. Bu gibi bir durumda kullanıcıların yapması gereken önbellek temizleme işlemi olacaktır. Akıllı telefonunuza göre bu ayarlar değişmekle beraber genelde aynı menüler kullanılır. Yapmanız gereken işlemler şöyledir:

Instagram hikayeler açılmıyor

funduszeue.infomanın Yeniden Yüklenmesi

Güncelleme sırasında ya da uygulamada sonradan meydana gelmiş olan bir hata bu soruna neden olabilir. Böyle bir durumda kullanıcıların yapması gereken uygulamayı yeniden yüklemek olacaktır.

Bu yönde bir sorunla karşılaştığınız zaman ve sorun yukarıdaki yöntemlerle çözülmüyorsa, bu durumda uygulamayı silip yeniden yüklemeyi deneyin. Uygulamayı tamamen kaldırıp, ardından telefonunuzu yeniden başlatın ve uygulamayı yeniden yükleyin.

İlginizi Çekebilir: Laptoptan SS Nasıl Alınır?

funduszeue.infoıcı Hikayesini Sizden Gizlemiş Olabilir

Tüm bunla işe yaramadıysa ve siz belirli bir hikaye paylaşımına ulaşmak istiyorsanız, kullanıcı hikayesini sizden gizlemiş olabilir. Bu durumda yapabilecek bir şeyiniz yok. Hikayenin görüntülenmesi mümkün olmayacak.

Instagram hikayeler açılmıyor sorunu için çözüm önerilerinden söz ettik. Sorununuzu hala çözemediyseniz yorum göndermekten çekinmeyin.

-- Reklam --

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası