amasya tur ankara / Mis Amasya Tur Online Otobüs Bileti Satın Al - monash.pw

Amasya Tur Ankara

amasya tur ankara

Mis Amasya Tur Ankara Otobüs Bileti

Mis Amasya Tur

Mis Amasya Tur Ankara İletişim Bilgileri

Mis Amasya Tur Ankara Aşti iletişim bilgileri, Ankara Aşti Otogarı telefon numarası, Mis Amasya Tur Ankara Aşti Otogarı peron numarası.

Mis Amasya Tur Ankara Aşti Otogarı otobüs seferlerini, saatlerini ve otobüs bileti fiyatlarını sorgula.

Mis Amasya Tur Ankara şube telefon numaralarını ve Ankara Aşti Otogar telefon numarasını incele!

Mis Amasya Tur Çağrı Merkezi: 38 71 (Amasya)

Hakkımızda   Gizlilik Bildirimi

Mis Amasya Tur Otobüs Bileti

Mis Amasya Tur

Amasya merkezli olarak kurulan Mis Amasya Tur geniş filosu, şubeleri ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu güzergâhla seferleri ile yolcularına hizmetler vermektedir. Yolcuların konforuna sağlamak adına teknolojik donanımları tam olan araç filosu ile sorunsuz seyahatler yapılmaktadır.

 Mis Amasya Tur Hakkında Genel Bilgi


 Firma hizmet hayatına yılında Mercedes marka bir otobüsle başlamıştır. İlk Seferlerinde Amasya Tur Seyahat olarak hizmet vermekte idi. Veysel Aksöz, Nazım Güney, İlhan Şener, Şahin Koçak kurucuları arasında yer alıyor. İlk 7 ay içinde araç sayısını 13 adete çıkaran firma bu şekilde turlarını genişletmiştir. yılında Mis Tur firmasını bünyesine katarak Mis Amasya Tur olarak yolcularına hizmet vermeye devam etmiştir. Günümüzde ise 10 adet Özmal, 10 adet kiralık aracı ile hizmetlerini sürdürmektedir. Ülke genelinde 80 adet satış gişesi bulunan firma çalışanı ile kesintisiz hizmetler sunmaktadır.

 Mis Amasya Tur’un Düzenlediği Seferler


 Amasya başta olmak üzere Antalya, Ankara, Balıkesir, Burdur, Çorum, Diyarbakır, Düzce, Elâzığ, İstanbul, Sivas, Siirt, Tokat, Yozgat, Uşak ve İstanbul rotalarında seferleri bulunmaktadır. Günün farklı saatlerinde seferler düzenlenmektedir. Bu alanda Mis Amasya Tur otobüs bileti satın almak istediğinizde online olarak ya da çağrı merkezleri üzerinden firmaya ulaşabilirsiniz. Türkiye’nin merkezi bütün noktalarına ulaşan firma, yolcularına daha fazla konfor sunabilmek adına çalışmalarını yürütmektedir. Rota güzergahlarına bağlı olarak firma Sungurlu Ocaklı, Sivrihisar Başkent, Kula Str, Ilgaz Doğruyol, Düzce Bozbey, Malatya Kocabey, Sivas Taşlıdere tesislerinde mola zamanlarını geçirmektedir.

 Mis Amasya Tur’un Araç Filosu ve Özellikleri


 2+2 araçlarının yanında yolculara daha fazla konfor sağlayan 2+1 otobüs modelleri ile de hizmetler vermektedir. Araçlar teknolojik anlamda oldukça donanımlıdır. Her yolcu için volt prizler koltuklarda yer alıyor. Bu şekilde cep telefonları ve dizüstü bilgisayarların kesintisiz olarak kullanım imkânı olmaktadır. Bunu yanında tüm obüslerde kablosuz internet imkânı bulunuyor. Koltuklarda TV ekranları yer almaktadır.

 Hem televizyon kanallarını hem de DVD film izleme imkanları sunulmaktadır. VİP koltuk seçenekleri özel dizayn olmakta ve tek kişilik koltuklarda konforlu seyahat imkanları sunulmaktadır. Özmal araçlar Mercedes Travego markadır. Bunun yanında koltuk aralıkları oldukça geniştir. Bilet alan her yolcunun 30 KG bagaj hakkı bulunuyor. Yolculara bagajlarının kaybolmasını önlemek amacı ile bagaj fişi verilmektedir. Bu şekilde bagajlarınızı seyahat sonunda rahatlıkla bulabilir ve teslim alabilirsiniz.

 Mis Amasya Tur’un Servis ve İkram Programları


 Güzergâh boyunca düzenli ikramlar sunulmaktadır. Soğuk ve sıcak içeceklerin yanında en çok tercih edilen markaların tatlı ve tuzlu atıştırmalıklarına da servislerde yer verilmektedir. Günlük ve aylık gazete ve dergilerde servislerde kullanıma sunuluyor. Firma şehir içi servisleri ile de müşterilerine büyük kolaylıklar sunmaktadır. Bunların yanında belirli aralıklarla molalar vererek yolcuların daha güvenli bir şekilde varış adreslerine ulaşmaları sağlanmaktadır.

<p><b>{seferzamani} {nereden} - {nereye}</b> seferi i&#;in {biletadeti} adet bilet satın aldınız.</p> <p>PNR numaranızı (<b>{pnr}</b>) kaydetmeyi unutmayınız.</p> <p style="display:{iademesajidisplay}"> Biletinizi şubelerimizden yazdırabilirsiniz. Seyahat etmekten vazge&#;erseniz biletinizi otob&#;s&#;n kalkış saatine en az {iadekalansaat} saat kala sitemize giriş yaparak iade etmelisiniz. </p> <p style="display:{servisdisplay}">Servis : {seciliservis}</p> <p>Bilet bilgileri;</p> <table class='table'> <tr> <td>Koltuk No</td> <td>Cinsiyet</td> <td>Yolcu</td> <td>Fiyat</td> </tr> {biletler} </table> <p>Toplam fiyat : {toplamfiyat} TL</p> <p>İyi yolculuklar dileriz.</p>

<p><b>{seferzamani} {nereden} - {nereye}</b> seferi i&#;in {biletadeti} adet bileti puan kullanarak satın aldınız.</p> <p>PNR numaranızı (<b>{pnr}</b>) kaydetmeyi unutmayınız.</p> <p style="display:{iademesajidisplay}"> Biletinizi şubelerimizden yazdırabilirsiniz. Seyahat etmekten vazge&#;erseniz biletinizi otob&#;s&#;n kalkış saatine en az {iadekalansaat} saat kala sitemize giriş yaparak iade etmelisiniz. </p> <p style="display:{servisdisplay}">Servis : {seciliservis}</p> <p>Bilet bilgileri;</p> <table class='table'> <tr> <td>Koltuk No</td> <td>Cinsiyet</td> <td>Yolcu</td> <td>Fiyat</td> </tr> {biletler} </table> <p>Toplam fiyat : {toplamfiyat} TL (Puan kullandınız)</p> <p>İyi yolculuklar dileriz.</p>

<p><b>{seferzamani} {nereden} - {nereye}</b> seferi i&#;in {biletadeti} adet bilet rezervasyonu yaptınız.</p> <p>PNR numaranızı (<b>{pnr}</b>) kaydetmeyi unutmayınız.</p> <p style="display:{opsiyonsonutarihidisplay}">Rezervasyonunuz {opsiyonsonutarihi} tarihine kadar ge&#;erlidir.</p> <p style="display:{servisdisplay}">Servis : {seciliservis}</p> <p>Rezervasyon bilgileri;</p> <table class='table'> <tr> <td>Koltuk No</td> <td>Cinsiyet</td> <td>Yolcu</td> <td>Fiyat</td> </tr> {biletler} </table> <p>Toplam fiyat : {toplamfiyat} TL</p> <p>İyi yolculuklar dileriz.</p>

Sitemiz, ziyaretiniz sırasındaki deneyiminizi iyileştirmek, kullanım alışkanlıklarınızı anlamak ve reklam gösterimi amacıyla çerezleri ve benzeri teknolojileri kullanmaktadır. Sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ve diğer teknolojilerin kullanılmasına onay verdiğinizi kabul edeceğiz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır