alibeyköy hamamı eyüp istanbul / Alibeyköy Hamamı - Eyüp

Alibeyköy Hamamı Eyüp Istanbul

alibeyköy hamamı eyüp istanbul

Avrupa Hamam, Eyüp, nerede, Otobüs, Metro, Minibüs / Dolmuş veya Vapur ile nasıl gidilir?

Eyüp şehrinde Avrupa Hamam konumuna Toplu Taşıma

Eyüp, Türkiye'deki Avrupa Hamam adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Avrupa Hamam adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Avrupa Hamam adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Avrupa Hamam için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Alibeyköy - Küçükköy Yönü; Alibeyköy; İmar Bloklari - Yesilpinar Yönü; Alibeyköy Stadi - Sisli Yönü; Alibeyköy - Eminönü Yönü; Alibeyköy - Eyüp Yönü; Mareşal Fevzi Çakmak Camii - Kemerburgaz Yönü.

Otobüs:36CE39D41Y47A4949G49T55B94YMetro:M7Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: A-40MİNİBÜS: B-44

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Avrupa Hamam için yol tarifi alın.

Avrupa Hamam adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Eyüp konumundaki kullanıcılar dahil 1.5 milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Avrupa Hamam için Otobüs, Metro, Minibüs / Dolmuş ve Vapur fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Avrupa Hamam adres: Eyüp Alibeyköy Sokağı

Alibeyköy Hamamı adresi, iletişim bilgileri

Alibeyköy Hamamı

Hakkında

1960 yılında kurulan, 2010'da tekrar hizmete açılan Hamamız da yüzme havuzu, sauna, jakuzi ve buhar odasıyla ve sağlığımıza olan katkısını sürdürüyor.



"1960'dan beri Alibeyköy ve çevresinde hizmetinde...1960 yılında kurulan, 1990 ve 2010 arasında restore edildikten sonra 2010'da tekrar hizmete açılan Alibeyköy Hamamı geniş ve konforlu lobisiyle konuklarına sımsıcak bir karşılama sunar.Konuklar hamam keyfine, doğal ahşap malzeme ile dekore edilmiş havadar ve ferah soyunma odalarında hazırlanırlar.Sadece erkeklere hizmet veren Alibeyköy hamamında gelenek ve teknoloji bir arada yaşanır. Bu topraklarda yüzyıllardır süren hamam geleneğini ek olarak yüzme havuzu, sauna, jakuzi ve buhar odasıyla kültür ve sağlığın hizmetindedir."

Adres: Alibeyköy Mahallesi, Namık Kemal Cd. No:3, 34060 Eyüp/İstanbul, Türkiye

Telefon:(0212) 627 89 83

İnternet Sayfası



Çalışma Saatleri

Pazartesi: 06:00–00:00
Salı: 06:00–00:00
Çarşamba: 06:00–00:00
Perşembe: 06:00–00:00
Cuma: 06:00–00:00
Cumartesi: 06:00–00:00
Pazar: 06:00–00:00

Bilgileri Güncelle
Resim & Açıklama Ekle


ilgili aramalar: alibeyköy hamamı eyüp/istanbul, istanbul hamamlar listesi, alibeyköy hamamı fiyatlar, avrupa hamamı fiyatı, alibeyköy avrupa hamamı telefon numarası, küçükköy hamamı, avrupa hamamı yorumlar, alibeyköy avrupa hamamı nasıl gidilir

Yorumlar

Soyunma odalarının dar olması dışında hiçbir sorun yok. Bi de tuvalet ve temizlik odalarında bir koku problemi var naftalin tarzı çözümler uygulanabilir. Ama genel olarak çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim. Hamam, sauna, jakuzi, havuz, buhar odasına asla söyleyecek söz yok. Her şey çok güzeldi

Benim için buruk bir deneyim oldu açıkçası. Hamam denilince akla gelen ilk şey peştemaldir, ne yazık ki peştemal yerine mayo gibi bir şort veriliyor, peştemal hamamdan çıkarken belinize sarmanız için veriliyor. Peştemalin kokusu çok rahatsız etti beni hijyen konusunda da rahat hissedemedim ne yazık ki. Onun dışında sabun, şampuan da verilmedi sanırım ücrete tabiler. Kese yaptırmayı düşünüyordum fakat gidip söylemedim işletmeciler tarafından da kese ister misiniz diye bir teklif gelmedi. Tek başıma takılayım biraz yıkanır havuzu saunayı jakuziyi kullanır keyfime bakarım diyorsanız tavsiye ederim, ancak pek beklentiyi yükseltmemelisiniz.

Her şey iyi güzel . Fiyat makul, çalışanlar nazik ve ilgili. Tek eleştirim şu. Peştemal yok. Sentetik bir şort verdiler, aşağı taraflarım hep kıpkırmızı tahriş oldu. Özel bölge olmasa fotoğrafını atardım buraya.

Temiz, düzenli ve kaliteli bir işletme. Her zaman ilk tercihimiz.

Uzun zamandır gittiğim bir yerdi fakat artık b.ka sarmış, Olay girişte başlıyor 5 kişiye tek oda verip diğer boş odaları acmiyorlar, Tellak sanki babasının hayrına çalışıyormuş gibi gönülsüz çalışıyor 2.5 dakika da kese tamam dedi. Şaka yapıyorsun heralde kendi arkadaşım atsa 10 dk kese atıyor diyince ona attirsaydin diye sacma sapan yorumda bulundu. Işletmeye sahibine söyleyince olay yaşanmamış gibi üslup takıldı. Çok değişmiş. Aynı fiyata 1 km ilerisinde ki hamamı tercih edebilirsiniz

Hamam karşılaması ve hizmetlerini beğendim. Gayet ilgili ve nazik davrandılar. Her konuda yardımcı olduklarını söylemek istiyorum. Bir daha gidilir mi? Evet, gönül rahatlığı ile gidilir. Her İstanbul ziyaretinde vakit buldukça gitmeyi düşünüyorum.

İstanbul'a her geldiğimde arkadaş grubu ile olmazsa olmazımız kese köpük olayı burda çok başarılı fiyatları ortalama çok pahalı değil yolunuz düşerse uğrayın derim

Güzel temiz ve Hijyenik bir mekan. Fiyat olarak biraz Standardın üzerinde. Yoksa gayet iyi

Kesinlikle hafta sonu gitmeyin hafta ici gitmeyi tercih edenler ise kese ve masaj kesinlikle denemelerini tavsiye ederim

İyi bir hamam ama biraz ses fazla o yüzden 1 yıldızı sildim ama hizmet güzel masaj güzel kese güzel

Avrupa Hamamı Alibeyköy

avrupa hamamı alibeyköy
AdresAlibeyköy Mah. Vardar Cad. No:28 Eyüp / İstanbul

Fiyat Teklifi Al

İçindekiler

Avrupa Hamamı hakkında

Alibeyköy Avrupa Hamamı, hem geleneksel hamam kültürünü hem de daha modern halini bir arada sunuyor! Mekanın; özel sauna, hamam, yarı olimpik havuz, buhar odası, fitness salonu gibi farklı alanları bulunuyor. Hepsini de büyük bir özenle dekore edip, tasarlamışlar.

Mekanın Türk hamamı kısmında, işinde uzman kişiler çalışıyor. Kese ve masaj hizmetlerini almak istiyorsan, kendini bu profesyonel ellere emanet etmekten çekinmemelisin. Ayrıca özel olarak tasarlanmış masaj odaları olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Burada terapi etkisi göreceğin masajlar yaptırabilirsin.

Hamamda eğlenip, siniri stresi attıktan sonra mekanın kafeteryasında soğuk içeceğini yudumla imkanın da var! İster hamamın salonundaki geniş şezlonglara uzanarak dinlen, istersen de kafedeki lezzetli yemeklerden ye. Hangisini tercih edeceğin sana kalmış.

Avrupa Hamamı fiyatları

Alibeyköy Hamamı fiyatı genelde 50-80 TL arasında değişiyor. Kişi başı ortalama böyle bir rakam ödeyerek, dilediğiniz gibi eğlenebiliyorsunuz.

Hamamın belirttiği günlük fiyatlara bakacak olursak;

  • Hamam: 60 TL
  • Kese: 25 TL
  • Masaj: 25 TL
  • Krem Masajı (45 dk.): 65 TL
  • Kahve Masajı: 50 TL
  • 6 yaş altı kız çocuk: 25 TL
  • 6-11 yaş arası kız çocuk: 30 TL

Alibeyköy Avrupa Hamamı fiyatları, organizasyon tarihine ve talep ettiğin hizmetlere göre değişiklik gösterebiliyor. Net bir fiyat almak için mekanla iletişime geçmeni öneriyoruz.

Fiyat Teklifi Al

Kapasite

Avrupa Hamamı’na 50-100 kişiye kadar davetli çağırabiliyorsun. Bu da yakın arkadaşların ve akrabaların için yeterli olacaktır diye düşünüyoruz.

Avrupa Hamamı gelin hamamı organizasyonu

Alibeyköy Hamamı’nda uzun süredir gelin hamamı organizasyonları düzenleniyor. Mekanın bir organizasyon sorumlusu bulunuyor. Bu sorumlu tarafından tüm etkinlikler başından sonuna kadar özenle planlanıyor. Süsleme istiyorsan onlar hallediliyor, ses sistemleri düzenleniyor, istediğin saat için hamam rezerve ediliyor.

Avrupa Hamamı’nın imkanları ve hizmetleri şöyle:

  • Sauna
  • Kafeterya
  • Göbek taşı
  • Buhar odası
  • Havuz
  • Jakuzi
  • Fitness

Hamama havlu, mayo gibi kişisel eşyalarını kendin getirebileceğin gibi mekandan da satın alabilirsin. Böyle bir hizmetleri de var.

Müzik

Gelin hamamı deyince aklımıza gelen ilk görüntülerden biri göbek taşında ve etrafında dans eden kadınlar oluyor muhakkak! O nedenle bu görüntüyü hiç bozmuyor ve müziksiz gelin hamamı mı olur diyoruz.

Avrupa Hamamı’nda göbek taşı alanına ses sistemi yerleştirebiliyorlar. Kendin oluşturduğun müzik listesini yetkililere veriyorsun ve organizasyon boyunca hamamdan müzik yayını yapılıyor. Gerisi de arkadaş çevrenin dans figürlerine kalmış!

Otopark

Alibeyköy Kadınlar Hamamı’na ait bir otopark bulunuyor. Organizasyon günü sen de davetlilerin de bu otoparkı kullanabilirler. Eyüp gibi merkezi bir ilçede park yeri sorunu yaşamayacak olmanız büyük şans.

Alkışlarımız

  • Sadece hamam değil, masaj ve sauna hizmeti sunmaları da çok güzel.
  • Güler yüzlü bir ekipleri var.
  • Otopark hizmeti sunmaları, özel araçlarıyla gelecek olanlar için büyük avantaj.
  • Avrupa Hamamı’nın kafeteryasında yiyecek ve içecek servisi de yapılıyor. Hamam sonrası buradan tost, hamburger, çay, soğuk içecek alabilirsin.
  • Göbek taşından masaj alanlarına kadar her köşeleri tertemiz. Zaten düzenli olarak alanların temizliği yapılıyor.
  • Hamamın fiyatları da gayet uygun. Şık mimarisine ve dekorasyonuna baktığımızda, herkesin gelin hamamı yapabilmesi için makul fiyatlar belirlediklerini görüyoruz.
  • Dilersen organizasyon alanını sana özel süsleyebiliyorlar. Bunun için yetkililerle önceden görüşmen gerekiyor.
  • Avrupa Hamamı’ndaki etkinliklerde oryantal gibi ekstra hizmetler de karşılanabiliyor. Tabi bunların ayrıca ücretlendirileceğini bilmelisin.

Diğer organizasyonlar

Avrupa Hamamı’nda gelin hamamının yanı sıra kına gecesi organizasyonu da düzenleyebilirsin. Bunun için özel süslemeler yapıp, kına seti gibi ihtiyacın olan aksesuarları sunacaklardır.

Avrupa Hamamı nerede?

Adres: Alibeyköy Mah. Vardar Cad. No:28 Eyüp / İstanbul

Avrupa Hamamı, Alibeyköy’de kolayca bulabileceğin bir noktada yer alıyor. Hamama özel araçlarınla rahatlıkla ulaşabileceğin gibi otobüs, minibüs ve metro kullanarak da gidebilirsin. Mekan, Vatan Bilgisayar’ın hemen altında yer alıyor. Bu da görünce tanıyabilmen için küçük bir detay olsun.

Fiyat Teklifi Al

Benzer düğün mekanları

Benzer Mekanlar

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır