outlook da kartvizit oluşturma / E-mail Için Logolu-logosuz Imza Nasıl Oluşturulur? | Tayfunca Teknoloji

Outlook Da Kartvizit Oluşturma

outlook da kartvizit oluşturma

Elektronik Kartvizitler, elektronik kartvizitlerde kişi bilgilerini oluşturmanızı, görüntülemenizi ve Outlook. Elektronik Kartvizit kişinin bilgilerini kağıt kartvizitle aynı şekilde görüntüler. Yeni bilgilerden veya elektronik kartvizitte önceden sahip olduğunuz kişi bilgilerinden bir Elektronik Kartvizit Outlook.

Elektronik Kartvizit oluşturma

İlk adım kart düzenini ve arka planını seçmektir. Ardından, resim veya grafik ekleyin. Son olarak, Elektronik Kartvizitte görünmesini istediğiniz kişi alanlarını ekleyin.

  1. Gezinti çubuğunda Kişiler'i seçin. Kullandığınız sürüme bağlı olarak Outlook, Gezinti çubuğunuz Kişiler ifadesini veya kişiler üzerinde yalnızca Kişiler simgesini Kişiler.
    Kişilerinizi görmek için Kişiler simgesini seçin.

  2. Yeni Kişi penceresinin sol üst Outlook Yeni Kişi'ye tıklayın.
    Yeni kişi oluşturmak için Yeni Kişi'yi seçin.

  3. Kişi formunda, kartviziti çift tıklatarak Kartvizit Düzenle kutusunu açın.
    Elektronik Kartviziti düzenlemek için çift tıklatın.

  4. Kart Tasarımı altında, Düzen listesi okunu tıklatın ve sonra listeden bir düzeni tıklatın. Resim, logo veya başka resim içermeyen kartvizitler için Salt Metin düzeni kullanılabilir.
    Kartvizit için birkaç farklı varsayılan düzen kullanabilirsiniz.

  5. Kartta bir arka plan rengi isterseniz, Arka Plan öğesini tıklatıp bir rengi tıklatın.

  6. Resim veya şirket logosu gibi bir görüntü eklemek isterseniz, görüntüye boyut ve konum eklemek için görüntü seçeneklerini kullanın.
    Elektronik Kartvizitlere resim ebilirsiniz.

    Not:Kartta varsayılan resmi veya diğer bir resmi silmek için Düzen listesinde YalnızcaMetin'i seçin. Eklenen tüm bilgileri kaldırıp yeniden başlamak için Kartı Sıfırla'yı tıklatın.

  7. Alanlar altında, eklemek istediğiniz kişi alanını çift tıklatın.

    • Karttan bir alanı kaldırmak için, alanı tıklatın ve Kaldır öğesini tıklatın.

    • Boş satır yerleri eklemek için boş alan olmasını istediğiniz yerin üzerindeki alanı tıklatın, Ekle öğesini ve sonra Boş Satır öğesini tıklatın.

      İpucu: Varsayılan olarak, karttaki boş satır yerleri Boş Satır alanları olarak görünür. Kartvizite bilgi eklerken, Boş Satır alanları arasındaki alanlara yeni bilgiler ekleyebilirsiniz. Örneğin, Boş Satır ve Ekle öğelerini tıklatın ve sonra bir alanı tıklatın. Alan boş satırın altında görüntülenir.

    • Kart üzerinde metni konumlandırmak için bir alanı tıklatın ve Alanlar listesinin altında, Yukarı ve Aşağı oklarını kullanarak alanları taşıyın. Metin satırları arasına daha fazla boşluk eklemek için boş satırları da aynı şekilde taşıyabilirsiniz.
      Elektronik Kartviziti'niz içinde alanları dolaştırabilirsiniz.

    • Metni biçimlendirmek için, Düzenle altındaki biçimlendirme ve stil düğmelerini kullanın.

  8. Elektronik Kartvizit biçimlendirmeyi bitirin ve Tamam'a tıklayın.

Not: Kartı Sıfırla'yı tıklatırsanız, kartvizit varsayılan Outlook tasarımına ve kişi formundaki varsayılan alana girilen bilgilere geri döner.

Size gelen Elektronik Kartviziti kaydetme

E-posta iletisinde kişi bilgilerini bir Elektronik Kartvizit (.vcf dosyası) olarak alırsanız, bu Elektronik Kartviziti kişinize Outlook eklersiniz. Kişi listeniz aynı adı içeren bir kişi de varsa, var olan kişi için güncelleştirme veya yeni bir kişi oluşturma seçeneğiniz vardır.

  1. Açık iletide, Elektronik Kartviziti çift tıklatın. Kişi olarak Outlook açılır.

  2. Elektronik Kartviziti & Kişi klasörünüze kaydetmek için Kaydet ve Kapat'a tıklayın.

  3. Yinelenen kişi adı algılanırsa, Yeni kişi ekle veya Seçilen Kişinin bilgilerini güncelleştir'i tıklatın.

    Yinelenen kişiniz varsa, Outlook istediğinize sorarak sorun.

Diğer kullanıcılara Elektronik Kartvizit gönderme

Elektronik Kartvizitler e-posta iletilerinde paylaşılabilir. Bunlar, kağıt kartvizitler gibi şirket veya kişi için görsel bir kimlik sağlar.

E-posta iletisine Elektronik Kartvizit ekleme

  1. Yeni bir iletide, Öğe Ekle >Kartvizit'e tıklayın ve sonra listeden bir adı tıklatın.

  2. İstediğiniz adı göremiyorsanız Diğer Kartvizitler'i tıklatın, Dosyalama Adı listesinden adı tıklatın ve sonra da Tamam'ı tıklatın.

E-posta imzanıza Elektronik Kartvizit ekleme

Elektronik Kartvizitini e-posta imzanıza ekleyerek, göndermek istediğiniz her iletiye kişi bilgileri de dahil edilir. Daha fazla bilgi için bkz. E-posta imzanıza Elektronik Kartvizit ekleme.

Elektronik Kartvizit oluşturma

Can Can'ın Elektronik Kartviziti'nin ekran görüntüsünde de gösterildiği gibi, kartın oluşturulması bir formla başlar ve düzenlenebilir bir iletişim kutusuna neden olur.

İlgili kişi formundaki bilgilerin bir kısmını gösteren Elektronik Kartvizit

  1. Muntasa Yılan'ın bilgilerini içeren bir kişi formu.

  2. Can Can'ın Elektronik Kartviziti için ilgili alanlar doldurulmuş Kartvizit Düzenleme iletişim kutusunun görünümü.

Yeni bilgilerden bir Elektronik Kartvizit oluşturabilir veya yeni bir kartı var olan bir karta temel alıyebilirsiniz. Bazı ortak kişi bilgilerini paylaşan birden çok Elektronik Kartvizit oluşturmak için mevcut bir kartı değiştirmek daha kolay olabilir. Örneğin, biri iş için, biri evde kullanım ve bir de kulüp üyeliği olmak üzere üç kartın olabilir.

Kişi bilgilerini eklemeden veya değiştirmeden önce, kartınız için düzeni ve arka planı seçin. Resimleri veya diğer grafikleri ekleyin. Her öğe, kişi bilgilerini eklerken metni konumlandırmanıza yardımcı olur.

  1. Kişiler Outlook 'da, Giriş sekmesinin Yeni grubunda Yeni Kişi'yi seçin.

    Şeritte Yeni Kişi komutu

    Kişiler Outlook 'de, Kişiler'de Yeni Kişi'>tıklayın.

  2. Kişi formunda Kartvizit Düzenle kutusunu açmak için Kartvizit'i tıklatın.

  3. Kart Tasarımı altında,Düzen açılan listesinde bir düzen seçin. Resim, logo veya başka resim eklemeden kartta Yalnızca Metin düzeni kullanılabilir.

    Not: Başlarken, Kart Tasarımı Outlook önizleme kutusunda varsayılan kart düzeni görünür. Kartvizitini için bu görüntü ve yerleşim seçeneklerini de kullanabilirsiniz.

  4. Kartta arka plan rengi almak için Arka Plan 'ı seçinve bir renk seçin.

  5. Resim veya şirket logosu gibi bir görüntü eklemek isterseniz, görüntüye boyut ve konum eklemek için görüntü seçeneklerini kullanın.

Not: Kartvizitteki varsayılan resmi veya başka bir resmi silmek için, Düzen listesinde Salt Metin'i seçin. Eklenen tüm bilgileri kaldırmak ve en baştan başlamak için Kartı Sıfırla'yı seçin.

  1. Karttan bir alanı kaldırmak için alanı seçin ve sonra da Kaldır'ı seçin.

  2. Boş satır boşlukları eklemek için, boş alanın istediğiniz yukarıdaki alanı seçin ve Boş Satır Ekle'>seçin.

    İpucu: Varsayılan olarak, kartta boş satır yerleri Boş Satır alanları olarak görünür. Kartvizite bilgi eklerken, Boş Satır alanları arasındaki alanlara yeni bilgiler ekleyebilirsiniz. Örneğin, Ekle'ye >Satır Ekle'yiseçin ve bir alan seçin. Alan, boş satırın altında görüntülenir.

  3. Kart üzerinde metni konumlandırmak için bir alan seçin ve Alanlar listesinin altında Yukarı veAşağı okları kullanarak alanları hareket ettirin. Metin satırları arasına daha fazla boşluk eklemek için boş satırları da bu şekilde hareket ettirebilirsiniz.

  4. Metni biçimlendirmek için, Düzenle altındaki biçimlendirme ve stil düğmelerini kullanın.

Not: Kartı Sıfırla'yıseçerseniz, kart varsayılan Outlook ve kişi formundaki varsayılan alanlara girilen bilgilere döner.

Kişi veya Elektronik Kartvizit kaydetme

E-posta iletisinde kişi bilgilerini bir Elektronik Kartvizit kişi formu kişi dosyası (.vcf) olarak) alırsınız. Karta veya ekli .vcf dosyasına sağ tık ardından seçeneklerinizi belirleyin. Kişi listeniz aynı adı zaten varsa, var olan kişiyi güncelleştirebilirsiniz veya yeni bir kişi oluşturabilirsiniz.

  1. Açık bir iletide karta sağ tıklayın ve Kişi ekle'yi Outlook seçin.

  2. Kişi sekmesinin Eylemler grubunda Kaydet veKapat'& seçin.

  3. Yinelenen kişi adı algılanırsa, aşağıdaki adımlardan birini yapın:

    • Yeni kişi oluşturmak için Yeni kişi ekle'yi seçin.

    • Mevcut yinelenen kişilerin listesini görmek için Seçili Kişinin bilgilerini güncelleştir'i seçin.

      İpucu: Bir kişinin üzerine çift tıklar, kişi formundaki bilgileri güncelleştirebilirsiniz ve sonra da kaydedebilirsiniz.

Yeni kişi bilgileri Kişiler'e kaydedilir ve bir Elektronik Kartvizit içerir. Kişi bilgilerini her zaman değiştirebilirsiniz.

  1. İleti üst bilgisinde, kartı Kişiler'de kişi formunda açmak için .vcf dosya eke çift tıklayın.

  2. Kişiler sekmesinin Eylemler grubunda Kaydet veKapat'& seçin.

    Not: Aynı adı zaten olan bir kişiniz varsa, Kaydet ve Kapat'ı &, yeni bir kişi ekleyebilir veya var olan bir kişiyi güncelleştirin.

Eylemler grubunda, Yeni kaydet'i & seçebilirsiniz. Bu eylem, kişi kaydeder ve sonra yeni, boş bir kişi formu açar.

Diğer kullanıcılara Elektronik Kartvizit gönderme

Elektronik Kartvizitler e-posta iletilerinde paylaşılabilir. Bunlar, kağıt kartvizitler gibi şirket veya kişi için görsel bir kimlik sağlar. Elektronik Kartvizitlerin alıcılara görüntülenme şekli, kullanılan e-posta uygulamasına bağlıdır.

  • E-posta kullanan Microsoft Outlook     Elektronik Outlook veya Office Outlook altında, iletide tam olarak sizin gördüğünüz şekilde Elektronik Kartvizit görüntülenir. Alıcı, kişi bilgilerini Kişi bilgilerine kaydetmek için karta sağ Outlook.

    İletileri görüntülemek için Outlook'un önceki sürümlerini veya HTML kullanan başka e-posta uygulamalarını tercih eden alıcılar da iletilerinde Elektronik Kartviziti görürler. Bununla birlikte, bu kartlar yalnızca resimdir ve tıklamayla açılamıyor. İletiye, Elektronik Kartvizitte yer alan bilgileri içeren bir .vcf dosyası iliştirilmiş.

  • İletileri düz metin halinde görüntüleyen alıcılar     E-posta programı düz metin kullanan kişiler Elektronik Kartvizitin görüntüsünü görmüyor. İletiye, Elektronik Kartvizitte yer alan bilgileri içeren bir .vcf dosyası iliştirilmiş.

Herhangi bir e-posta uygulamasında, ekli .vcf dosyası açılabilir ve kişi listesine kaydedilebilir.

ileti üstbilgisinde .vcf eki

  1. Yeni bir iletide, İleti sekmesinin Ekle grubunda Öğe Ekle'yi >Kartvizit'i seçin ve ardından listeden bir ad seçin.

  2. Istediğiniz adı görmüyorsanız Diğer Kartvizitler'i seçin, Dosyalandır listesinden adı seçin ve sonra da Tamam'ı seçin.

    Şeritte Diğer Kartvizitleri Ekle komutu

    Notlar: 

    • Kartvizit menüsü, iletilere Elektronik Kartvizit olarak eklenen son 10 kişi adlarını içerir.

    • İletiye birden çok Elektronik Kartvizit ebilirsiniz.

    • Kartvizit menüsünde yinelenen adları ayırt etmeye yardımcı olmak için Diğer Kartvizitler'i seçin. Kartvizit Ekle iletişim kutusunda, kart önizlemesi de içinde olmak üzere daha fazla bilgi görüntülenir.

    • Kartvizitler görünümünden bir kartviziti yeni iletiye sürüklersiniz, ileti göndernse yalnızca bir .vcf dosyası dahil edilir. Bu ekli .vcf dosyası, alıcının bir kişi listesine kayded tüm bilgileriyle birlikte kişi formunu açar.

Elektronik Kartvizitini e-posta imzanıza ekleyerek, göndermek istediğiniz her iletiye kişi bilgileri de dahil edilir. E-posta imzası yalnızca Elektronik Kartvizit içerebilir. Alıcılar, imzada karta sağ tıklar (veya .vcf dosyasına sağ tıklar) ve kartı doğrudan kendi kişiler listesine kaydedebilirler.

Elektronik Kartvizitli bir imza, iletide nasıl görünür

  1. Yeni bir iletide, İleti sekmesinin Ekle grubunda İmza ve İmzalar'>seçin.

    Şerit'teki İmzalar komutu

  2. E-posta İmzası sekmesinde, Düzenlemek için imzaseç altında, kartvizit eklemek istediğiniz imzayı seçin.

    Yeni imza oluşturmak için Yeni'yi seçin, imzaiçin bir ad yazın ve Tamam'a tıklayın. Sonra da, Düzenlenecek imzayı seçin listesindeki yeni imzanın adını tıklatın.

  3. İmzayı Düzenle kutusunda, imzaya dahil etmek istediğiniz metni girin.

  4. Elektronik Kartvizit eklemek için, imlecinizi kartın imza metninde görünmesini istediğiniz yere, Kartvizit'i seçin ve sonra Dosyama Adı listesinden bir kişi adı seçin. Tamam’ı seçin.

Ücretsiz elektronik kartvizit şablonlarını indirin. 'de profesyonel tasarımlı kart Web için Microsoft kullanın veya kendi tasarımlarınızı tasarla ilgili fikirlere sahip olursanız. 

Outlook'ta imza ekleme nasıl yapılır?

Office ile Outlook kullanıyorsanız web arayüzünde ve Outlook uygulamalarının herhangi birinde e-posta imzası oluşturabilirsiniz. Buna Windows veya Mac bilgisayarınız ile Apple veya Android mobil cihazlarınıza yönelik uygulamalar da dahildir. Outlook birden fazla imzayı da destekler. Birden fazla imza oluşturmaya karar verirseniz, bir mesajı oluştururken hangisini kullanacağınızı seçebilirsiniz.

E-posta imzası, profesyonel zekayı gösterdiğinden her iş e-postasının hayati bir parçasıdır. İmzalar ayrıca markanızı, özgeçmişinizi veya portföyünüzü tanıtmanıza da yardımcı olur. Kişisel bilgileriniz değiştikçe ve markanız geliştikçe, outlook'ta imzanızı nasıl değiştireceğinizi veya birden fazla imza arasında nasıl geçiş yapacağınızı da bilmek funduszeue.info hızlı kılavuzda, yukarıdakilerin hepsini nasıl yapacağınızı göstereceğiz.

Office için Outlook İmza Kurulumu

Windows 10 masaüstünüzde Outlook'u açın ve Dosya>Seçenekler'e gidin. Seçenekler penceresinde Posta sekmesine gidin ve 'İmzalar' düğmesine tıklayın.

Yeni bir pencere açılacaktır. 'Yeni' düğmesine tıklayın ve imzanıza bir isim verin. Kısa ve kesin tutun. Outlook ile yapılandırılmış birden fazla e-posta hesabınız varsa, imza oluşturacağınız hesabı seçmek için 'E-posta hesabı' açılır menüsünü kullanın. Bu imzalar hesap bazında oluşturulur. Ad oluşturulduktan sonra, altındaki 'İmzaları Düzenle' alanına imzayı girin.

Bir Outlook Office imzasına metin ekleyebilir ve istediğiniz şekilde biçimlendirebilir, kartvizit, fotoğraf ve köprüler ekleyebilirsiniz. Basit tutun ve mümkünse resim eklemekten kaçının çünkü bazı e-posta hizmetleri resimlerin görünmesini engelleyebilir ve imzanıza profesyonel olmayan bir görünüm verebilir ya da spam olarak işaretleyebilir.

Outlook'ta imza nasıl eklenir

Outlook, varsayılan olarak bir iletiye ayarladıklarınızdan bir imzayı otomatik olarak ekler. Ancak, istediğiniz zaman bunu farklı bir imza ile değiştirebilirsiniz. Bir iletide kullanılan imzayı değiştirmek için, ileti oluşturma penceresindeki İleti sekmesinde yer alan 'İmza' açılır menüsünü tıklayın ve kullanmak istediğiniz imzalardan birini seçin. 'İmzalar' seçeneğine tıklarsanız, Outlook'un imza oluşturucusuna yönlendirilirsiniz; burada farklı durumlar için birden fazla imza düzenleyebilir veya oluşturmaya devam edebilirsiniz.

Outlook Windows Uygulamasında İmza Nasıl Değiştirilir

Windows uygulamasında mevcut Outlook e-posta imzalarını düzenlemek için:

  • Outlook'u açın ve şerit menüsünden Dosya'ya tıklayın.
  • Sol taraftaki gezinti bölmesinden Seçenekler'i seçin.
  • Outlook Seçenekleri ekranında Posta'ya tıklayın.
  • İmzalar ve İleti Örneği iletişim kutusunu açmak için İmzalar'a tıklayın.
  • Düzenlemek için mevcut bir imzayı seçin ve Kaydet'e tıklayın.
  • Ayarlar ekranını kapatmak için Tamam'a basın.
  • Outlook'ta İmzanın Nasıl Değiştirileceğini Gösteren Ekran Görüntüsü

Outlook Web Tarayıcıda İmza Nasıl Değiştirilir

Office Outlook uygulamasından mevcut bir imzayı şu şekilde değiştirebilirsiniz:

  • Bir web tarayıcısında çevrimiçi Outlook'u açın.
  • Outlook'un sağ üst köşesindeki Ayarlar'a (dişli çark simgesi) tıklayın.
  • Ayarlar listesinin en altında bulunan Tüm Outlook ayarlarını görüntüle'yi seçin.
  • Oluştur ve yanıtla'ya gidin.
  • Düzenlemek için açılır menüden bir imza seçin.
  • İşlemi bitirmek için Kaydet'e tıklayın.

Outlook macOS Uygulamasında İmza Nasıl Değiştirilir

Aşağıdaki adımları deneyerek imzayı bir Mac bilgisayardan da değiştirebilirsiniz:

  • Mac bilgisayarınızda Outlook uygulamasını başlatın.
  • Apple menüsünde Outlook'a tıklayın ve ardından Tercihler'i seçin.
  • Outlook Tercihleri ekranı açılacaktır. Tümünü Göster'e tıklayarak bu listeyi genişletmeniz gerekir.
  • Şimdi, e-posta bölümünün altındaki İmzalar'a tıklayın.
  • Outlook'un İmzalar iletişim kutusu görünecektir.
  • İmza adı bölümünde kayıtlı tüm imzalar görüntülenecektir.
  • Düzenlemek için bir imza seçin.
  • Son olarak, çalışmanızı kaydetmek için İmza ekranının üst panelinde bulunan disket kaydetme simgesine tıklayın.

Outlook Android Uygulamasında İmza Nasıl Değiştirilir

Bunu bir Android akıllı telefonda nasıl yapabileceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

  • Outlook uygulamasını açın ve gelen kutusu simgesinin yanında bulunan avatarınıza veya profil resminize dokunun.
  • Soldan bir gezinti bölmesi açılacaktır.
  • Bir dişli çark simgesi bulmak için bu menünün en altına bakın.
  • Üzerine dokunun. Bu, Android'de Outlook'un Ayarlarıdır.
  • E-posta bölümünde İmza'yı göreceksiniz. Bunun üzerine dokunun.
  • Mevcut imza metnini kaldırabilir ve yenisini yazabilirsiniz.

Android için Outlook karmaşık veya çoklu imzalara sahip değildir. Bunun yerine, e-posta imzası olarak yalnızca basit metinler eklemenize izin verir. Bunu aşmak için, Android telefonunuzdaki başka bir metin düzenleyiciden köprü içeren bir metni kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.

Outlook iPhone Uygulamasında İmza Nasıl Değiştirilir

Outlook'un mevcut e-posta imzasını iPhone'unuzdan değiştirmek için:

  • iPhone uygulama çekmecesini açın ve Outlook uygulamasını bulun.
  • Açmak için üzerine dokunun ve ardından profil resminize veya baş harflerinize dokunun.
  • Outlook'un sol taraftaki menü çubuğu açılacaktır.
  • En altta Ayarlar veya dişli simgesini bulacaksınız.
  • Posta ayarlarına erişmek için üzerine dokunun.
  • Posta ayarlarının içinde İmza seçeneğini göreceksiniz.
  • Buna dokunun ve ihtiyacınız olan değişiklikleri yapın.

Outlook 'da Kartvizit İmza Oluşturma

İletişim bilgileri, çoğunluklae-posta istemcilerinin büyük çoğunluğu tarafından otomatik olarak işlenir. Outlook , Gmail, Hotmail, Windows Live Mail ve diğerleri, gönderenin bilgisine bağlı olarak kişi bilgilerini otomatik olarak doldurma eğilimindedir. Çoğu durumda, bu müşteriler iyi bir iş çıkarırlar - ancak alıcı bilgilerinizin adres defterlerinde iletişim bilgilerinizin nasıl göründüğünü biraz daha fazla kontrol etmek istiyorsanız, en iyi seçeneğiniz Outlook ile bir kartvizit imzası oluşturmaktır.

Bir ile Outlook kartvizit imzası (aka bir vCard veya .vcf dosyası), iletişim bilgileriniz birlikte verilire-postanızla, adres defteri kişilerini daha kesin ve eksiksiz bir şekilde dolduran düzenli bir pakette. Ayrıca, işletme e-postalarınıza profesyonel bir görünüm ve his katıyorlar ve karşılık alacağınız Outlook bağımlılarıyla puanlarınızı kazanıyorlar. Bu harika Nasıl yapılır'da, Outlook 'da yalnızca birkaç dakika içinde profesyonel görünümlü kartvizit imzaları oluşturmayı göstereceğim.

Kendiniz İçin Bir Kişi Oluşturun

Outlook ’daki kartvizitler rehber olarak başlar. Dolayısıyla, ilk adımınız, daha önce yapmadıysanız, kendiniz için bir temas oluşturmaktır.

Aşama 1

Başlatmak Görünüm ve Tıkla İletişim > Yeni bağlantı

Outlook 'da bir vCard oluşturun

Adım 2

İletişim bilgilerinizi doldurun. Bunu yaptığınızda, bilgilerin sağ tarafta kartvizitinize otomatik olarak eşlendiğini fark edeceksiniz.

Outlook 'da bir vCard oluşturun

Neyin dahil edildiği ve şu an nasıl göründüğü hakkında çok fazla endişelenmeyin, bunu daha sonra değiştireceğiz. Kartvizite eklemek isteyebileceğiniz her şeyi eklemeniz yeterli.

Outlook Kartvizitinizdeki İletişim Bilgilerini Düzenleme

Bu noktada, genel olarak da olsa, tamamen işlevsel bir kartvizitiniz var. Kartta gösterilen bilgileri düzenleyerek ve biçimlendirme ve logo ekleyerek daha da kişiselleştirebilirsiniz.

Aşama 1

Kişiniz hala açıksa, Tamam Kartvizit Kontak Şeridinde. Ayrıca, kartvizitinizi sağ tıklayıp Kartviziti Düzenle.

Outlook 'da Kartviziti Düzenle

Adım 2

Bu, Kartviziti Düzenle penceresini açar. Burada, Kart Tasarımını değiştirebilir, alanları ekleyebilir / kaldırabilir ve yeniden sıralayabilir ve kartvizitinizdeki her satırı biçimlendirebilirsiniz. Sol üst tarafta, Outlook kartvizitinizin imzanızda göründüğü gibi bir önizlemesi bulunmaktadır.

Outlook 'da Kartviziti Düzenle

Aşama 3

Kartvizite eklemek istediğiniz alanları seçerek başlayın. Sol alt kısımdaki alanı seçip Tıklatarak bir alanı yeniden sipariş edebilirsiniz. yukarı veya Aşağı oklar. Benzer şekilde, bir alanı seçip tıklatarak kaldırabilirsiniz. Kaldır.

Outlook vCard'daki Alanları Özelleştirme

Ev Telefonumu ve İşimi kaldırmaya karar verdimAdres. Not: Bu, temel bilgileri kişiden kaldırmaz, yalnızca kartvizitinizden çıkarır, böylece alıcılar görmez.

Click Eklemek bir alan eklemek için. Eklediğiniz alan iletişim bilgilerinizde doldurulmuşsa, otomatik olarak doldurulur. Değilse, ekledikten sonra ilgili ayrıntıyı doldurabilirsiniz.

Outlook vCard'daki Alanları Özelleştirme

Outlook Kartvizitinizin Biçim ve Tasarımını Özelleştirme

Kartvizitinizde görünen bilgilerden memnun kaldıktan sonra, her bir alanın görünümünü ve hissini ve kartvizitinizin genel tasarımını değiştirebilirsiniz.

Aşama 1

Seçin düzenlemek için bir alan. Sağdaki Düzenle panelinde, alanın değerini değiştirebilirsiniz (iletişim bilgilerinizde ne olduğuna bakılmaksızın), metin stilini, metin rengini ve metin hizalamasını değiştirin ve bir etiket ekleyin (isteğe bağlı).

Outlook 'da vCard'daki Alanları Biçimlendirme

Etiket alanın solunda veya sağında görünür. Mevcut bir etiketi kaldırmak için, Etiket alanını temizleyin veya Etiket yok Açılır menüden

İpucu: Önizlemede alanları tıklatarak alanları da seçebilirsiniz.

Adım 2

Kartvizitiniz için bir logo veya arka plan seçin. TıklamaDeğişiklik… Kart Tasarımı panelinde Resmin yanında. Kullanmak istediğiniz resme göz atın.

Outlook 'da Kartvizit Tasarlama

Düzen açılır penceresini kullanarak resminizi konumlandırınve Image Align açılır menüleri. Arka plan görüntüsü dışında bir Mizanpaj seçerseniz, Görüntü Alanındaki yüzdeyi değiştirerek görüntünün boyutunu değiştirebilirsiniz.

Outlook 'da Kartvizit Tasarlama

Ayrıca kartvizitin tamamına arka plan rengi de ekleyebilirsiniz. Tıklama bu Boya kovası Arkaplan'ın yanında.

Aşama 3

Clicktamam memnun olduğunuzda ve ardından Tamam Kaydet kapat.

Outlook 'da Kartvizit Tasarlama

Outlook 'da Kartvizitleri İmza Olarak Ekleme

Kartviziti yeni bir mesaja tıklayarak Ekle sekme ve ardından Kartvizit. Kartvizitinizi ilk taktığınızda, telefondan seçmeniz gerekir. Diğer Kartvizitler iletişim kutusu ancak daha sonra açılır menüde görünecektir.

Outlook E-posta İmzasına Kartvizit Ekleme

Kartvizitinizi imzanıza ekleyerek bu adımı atlayabilirsiniz. İşte nasıl:

Aşama 1

Yeni Mesaj penceresinde, tıklayın Ekle > İmzalar ve tıklayın İmzalar.

Outlook E-posta İmzasına Kartvizit Ekleme

Adım 2

İmzalar ve Kırtasiye penceresinde, Click Yeni. İmza için bir ad yazın ve tıklayın. tamam.

Outlook E-posta İmzasına Kartvizit Ekleme

Aşama 3

Yeni oluşturulan imzanızı seçin ve Tamam'ı tıklayın. Kartvizit.

Outlook E-posta İmzasına Kartvizit Ekleme

Seçin Kartvizit eklemek ve tıklamak istersiniz tamam. İsterseniz, kartvizitten bir yüzde oranı seçerek kartvizitin imza için yeniden boyutlandırılmasını sağlayabilirsiniz. Boyut Aşağıya doğru açılan menü.

Outlook E-posta İmzasına Kartvizit Ekleme

4. adım

Sağ üstteki açılır menüyü kullanarak imzayı bir e-posta hesabına varsayılan imza olarak atayın.

Outlook E-posta İmzasına Kartvizit Ekleme

Yanıtlayacağınız veya ileteceğiniz kişilerin kartvizitinize sahip olacağından, yeni iletiler için varsayılan olarak eklemenizi öneririm, ancak yanıtlar / iletiler için değil.

Clicktamam bittiğinde

Adım 5

Click Yeni Mesaj ve kartvizitiniz zaten bir imza olarak eklenir ve bir .vcf dosyası olarak eklenir.

Outlook E-posta İmzasına Kartvizit Ekleme

Kartvizitlerden İletişim Bilgilerini Kaydetme

Alıcılar bir kartvizit aldığında,e-posta istemcisi buna göre halledecektir. Outlook kullanıcıları, iletişim bilgilerinin adres defterlerinde nasıl görüneceğini önizlemek için eki tıklayabilirler. Sonra yapabilirler Sağ tık Kartvizitinizi seçin ve Outlook Kişilerine Ekle iletişim bilgilerini adres defterlerine kaydetmek için.

Outlook 'da vCard'ı kaydedin

VCard'ları içe aktarma (.vcf dosyaları) Gmail’e girmek biraz clunkier. Ekli .vcf dosyasını sabit diskinize indirmeniz ve ardından içe aktarmanız gerekir. Bunu yap Tıklamaİletişim ve sonra Tıklama İthalat ve Click Dosya seçin Kaydedilen .vcf dosyasına göz atmak için.

Gmail’de VCF’yi içe aktarın

Bu Outlook iş için sarar hakkındakart imzaları. Microsoft'tan bu harika e-posta kartvizit şablonlarından bazılarına göz atın. Bunları sabit sürücünüze kaydedin ve Outlook'ta açmak için çift tıklayın. İletişim bilgilerini değiştirin ve yeni bir kartvizit olarak kaydedin; gitmenizde fayda var.

Bildiğiniz gibi, outlook öğeleri Outlook e-postalarına eklenebilir. E-postalara belirli bir kartvizit eklemeyi hiç düşündünüz mü? Bu makale sizin için iki çözüm sunacak:

Outlook'ta bir e-postaya kartvizit eklemek için, bunu Outlook'ta aşağıdaki gibi manuel olarak kolayca yapabilirsiniz:

1. Yeni, yanıtlayan veya ileten e-postada lütfen tıklayın Ekle > Kartvizit > Diğer Kartvizitler. Ekran görüntüsüne bakın:

2. Kartvizit Ekle iletişim kutusunun açılışında, lütfen iletişim kutusundan kişi klasörünü belirtin. Arama konumu açılır listeden, aşağıdaki liste kutusunda belirtilen kartviziti seçin ve tıklayın. OK buton. Ekran görüntüsüne bakın:

Şimdi, belirtilen kartvizit mesaj gövdesine takılır ve mesaja ek olarak eklenir. Ekli çubuk yanı sıra. Ekran görüntüsüne bakın:

Outlook'taki tüm e-postalara otomatik olarak kartvizit eklemek için, kartvizitle bir imza oluşturabilir ve ardından imzayı tüm e-postalara atayabilirsiniz. Lütfen aşağıdaki işlemleri yapın:

1. içinde posta görüntüle, tıkla Ana Sayfa > yeni e-posta yeni bir e-posta oluşturmak için.

2. Yeni Mesaj penceresinde lütfen tıklayın Ekle > imza > İmzalar İmzalar ve Kırtasiye iletişim kutusunu açmak için. Ekran görüntüsüne bakın:

3. İmzalar ve İleti Örneği iletişim kutusunda, yeni Yeni İmza iletişim kutusunu açmak için düğmesine basın, yeni imza için bir ad yazın ve OK buton. Ekran görüntüsüne bakın:

4. Tıklamak için devam edin Kartvizit düğmesi İmzayı Düzenle Bölüm. Ekran görüntüsüne bakın:

5. Kartvizit Ekle iletişim kutusunu açarken, lütfen (1) listeden belirtilen kartviziti içeren kişi klasörünü seçin. Arama konumu açılır liste, (2) aşağıdaki liste kutusunda belirtilen kartviziti seçin ve (3) tıklayın OK buton. Ekran görüntüsüne bakın:

6. Şimdi İmzalar ve Kırtasiye iletişim kutusuna dönüyorsunuz, lütfen yeni imzayı seçmeye devam edin. Düzenlenecek imzayı seçin bölümü ve:
(1) Belirtilen kartviziti otomatik olarak her e-postaya eklemek istediğiniz e-posta hesabını belirtin. E-posta hesabı açılır liste.
(2) Her ikisinden de yeni oluşturulan imzayı seçin Yeni mesajlar ve Cevaplar / iletiler açılır listeleri ayrı ayrı.
(3) OK düğmesini tıklayın.

Şu andan itibaren, belirtilen kartvizit mesaj gövdesine eklenecek ve belirtilen e-posta hesabı içinde otomatik olarak tüm yeni, yanıtlayan ve ileten e-postalara aynı anda ek olarak eklenecektir.


ok mavi sağ balonİlgili Makaleler


Kutools for Outlook - Outlook'a Gelişmiş Özellik Getirir ve Çalışmayı Çok Daha Kolay Hale Getirir!

  • Otomatik CC / BCC e-posta gönderirken kurallara göre; Otomatik İleri Özel olarak birden çok E-posta; Otomatik cevap değişim sunucusu olmadan ve daha fazla otomatik özellik
  • BCC Uyarısı - tümünü yanıtlamaya çalıştığınızda mesaj göster posta adresiniz BCC listesindeyse; Eksik Olduğunda Hatırlatve daha fazlası özellikleri hatırlat
  • Posta görüşmesindeki Tüm Eklerle Yanıtla (Tümü); Birçok E-postayı Yanıtla saniyeler içinde; Otomatik Karşılama Ekleme cevap verdiğinde; Konuya Tarih Ekle
  • Ek Araçları: Tüm Postalardaki Tüm Ekleri Yönetin, Otomatik Ayır, Tümünü Sıkıştır, Tümünü Yeniden Adlandır, Tümünü Kaydet Hızlı Rapor, Seçili Postaları Say
  • Güçlü Önemsiz E-postalar özel olarak; Yinelenen Postaları ve Kişileri Kaldır Outlook'ta daha akıllı, daha hızlı ve daha iyi yapmanızı sağlar.
atış kutools görünüm kutools sekme x
atış kutools görünüm kutools artı sekmesi x

Devamı Şimdi İndirin

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası