mobis bilişim / Mobis Bilişim | AVMDergi-Türkiye'nin AVM ve Perakende Haber Portalı

Mobis Bilişim

mobis bilişim

× Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve Çerez (Cookie) Kullanımı İlkeleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

fully responsive

Hakkımızda

Vizyoneks, kullandığı yeni ve güvenli teknolojilerle müşterilerine daha etkin ve verimli hizmetler sunmak amacı ile farklı bir vizyon ve yapılanma düşüncesinden hareketle faaliyetlerine başlamış, bilişim ve iletişim teknolojilerini birleştirerek 1994 Yılından bu yana “Bilgi Sistemleri” alanında çözümler üretmektedir. Vizyoneks, Türkiye'de Yazılım, Danışmanlık ve Teknoloji çözümleri konusunda faaliyet gösteren en güçlü insan kaynağı ve teknolojik altyapıya sahip çözüm şirketlerinden biridir. 200’den fazla personel kadrosunun dışında, profesyonel danışmanları, yüksek kapasiteli donanım parkı, finansal gücü, azmi, hizmet anlayışı ve kalite odaklı çalışmalarında teknolojiye dayalı entegre çözümler geliştirmektedir.


Sigortacılık Paketleri

Teknolojinin etkin kullanımı ile hızlı ve verimli ürün geliştirilmesine imkan vererek, sigorta şirketlerinde verim artışı sağlayan Elementer, Emeklilik ve Hayat Sigortacılık yazılımıdır.

Kurumsal Sistemler

2012 yılından bu yana SAP iş ortaklarının arasına katılarak, yerel uzmanlığı ile global teknoloji ve uzmanlığı bir araya getirme hedefini başarı ile yerine getirme çalışmalarını sürdürmüştür

Saha Satış Otomasyonları

Satış ve Dağıtım organizasyonlarının sahada, güncel bilgiler ve entegrasyonlarla etkin ve verimli hizmet verebilmesini destekleyen, şirketlere her türlü kaynak tasarrufu sağlayan çözüm paketidir.

Yazılım Teknolojileri

Çok hızlı değişen ve gelişen ihtiyaçlara paralel olarak, yazılım teknolojileri de hızla gelişmekte, her gün yeni metodlar, yazılım dilleri, araçlar, eğilimler, servisler ve entegrasyonlar kullanılmaya

Dış Kaynak Hizmetleri

Müşterilerimizin gereksinim duyduğu bilgi teknolojileri (BT) iş süreçleri ile bu süreçleri desteklemek için gerekli altyapı ve personel kaynağı sağlama hizmetimizdir.

Altyapı ve Teknik Destek

Yurt içi ve dışında Altyapı, Donanım, Kablolu/Kablosuz ağlar, Veri Tabanı, Veri Merkezi (Hosting), Olağanüstü Durum Merkezi (DRC) hizmetleri, Entegrasyon vb. konularında satış, danışmanlık ve diğer te

Size birkaç ipucu verelim


Vizyoneks © 2022

UYARILAR :

Ögrenci DEBIS Girisi Bilgilendirme ;
1. Debis Girisi yaparken @ogr.deu.edu.tr uzantısını seçtiginizden emin olunuz.
2.  Debis Hesabınızla ilgili, Sorun Çözme, Sifre Güncelleme ve Sifre Sıfırlama islemleri için Sorun Çözme Ekranını kullanınız.


El Ele Güvenli Geleceğe İzmir - Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri için tıklayınız.



Değerli kullanıcı;
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından hazırlanan Afet Farkındalık Eğitimi konulu eğitim, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı https://egitim.cbiko.gov.tr adresinde yer alan Uzaktan Eğitim Kapısına yüklenmiştir.
Afet durumunda hayati önem taşıyan eğitimi izlemenizi önemle rica ederiz.


AFAD tarafından hazırlanan eğitim videoları YTNK TV eğitim platformumuza öğrencilerimiz için yüklenmiştir. Platforma üye olup giriş sağlandıktan sonra EĞİTİMLER bölümünde yer alan AFAD-Afet Farkındalık Eğitimleri bölümünden eğitim videolarına ulaşım sağlanmaktadır.
Video linki: https://ytnk.tv/YtnkTv_AFAD_Afet_Farkindalik_Egitimleri


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası