falcon and winter soldier izle 2 bölüm / The Falcon and the Winter Soldier 2. Bölüm: Çıkış Tarihi, Spoiler, Çevrimiçi İzle - Öne Çıkan Tv

Falcon And Winter Soldier Izle 2 Bölüm

falcon and winter soldier izle 2 bölüm

Oyuncuları

The Falcon and the Winter Soldier 2. Bölüm: Ne Beklemeli?

'The Falcon and The Winter Soldier', Sam Wilson ve Bucky Barnes karakterlerine ilgi çekici bir giriş niteliğinde. Her ikisi de darbeden sonra yeniden canlandırıldı ve mevcut olaylar arasında gezinmek zorundalar. Beş yıllık boşluk hayatlarında bir uyumsuzluk yarattı ve ilk bölüm onları yerleşmeye çalışırken görüyor.

Bucky kabuslarıyla uğraşmak zorunda ve inzivaya çekilmiş bir hayat yaşıyor. Öte yandan Sam, ailesinin mali durumunu düzeltmeye ve Steve Roger'ın yokluğunun yarattığı boşluğa uyum sağlamaya çalışır. Çevrelerinde pusuya yatmış yeni tehditlerle Sam Wilson ve Bucky Barnes, sağlam bir savunma oluşturmak için birleşmek zorunda kalabilirler. İlk bölüm daha fazlasını istememize neden oldu ve ikinci bölüm için heyecanımızı bastıramadık. İşte 'Şahin ve Kış Askeri' 2. bölüm hakkında bildiğimiz her şey!

The Falcon and The Winter Soldier 2. Bölüm Çıkış Tarihi

'The Falcon and The Winter Soldier' ​​2. bölüm fragmanı yayınlandı. 26 Mart , NS saat 3 Disney+'da. Sonraki bölümler her Cuma yayınlanacak.



The Falcon and The Winter Soldier 2. Bölüm Çevrimiçi Nerede İzlenir?

The Falcon and The Winter Soldier'ın 2. bölümünü internetten izleyebilirsiniz. Disney + aylık 6,99 ABD doları ücretli abonelik gerektiren web sitesi veya uygulama, yıllık abonelik ise 69,99 ABD dolarıdır. Disney+, Hulu (reklamlarla birlikte) ve ESPN+'nın paket aboneliği ayda 12,99 ABD dolarından edinilebilir. Dizi şu anda başka hiçbir akış platformunda mevcut değil.

Şahin ve Kış Askeri 2. Bölüm Spoiler

İlk bölümün sonunda yeni bir Kaptan Amerika'nın taç giydiğini görüyoruz. Gelişmeler, Avengers'ın temel taşı büyük bir dönüşüm geçirirken MCU'nun çehresini değiştirecek. John Walker yeni Kaptan Amerika oldu. Çizgi romanlarda kendi başına bir süper kahramandır ve U.S. Agent adıyla anılır. İkinci bölüm muhtemelen onun geçmişini ve neden bir sonraki Kaptan Amerika olarak seçildiğini ele alacak. Dahası, çizgi roman kötü adam Süper Vatansever olarak karanlık geçmişine işaret ediyor. Belki LAF ya da Flag-Smashers ile gizli bir bağlantısı olduğunu tahmin edebiliriz.

Dahası, insanüstü yetenekler sergileyen Bayrak Kırıcılar ve lideri hakkında bilgi edinmeye hazırız. Hydra ile herhangi bir bağlantı bağlantıları var mı? Yoksa yeryüzünde barışı gasp etmeye kararlı bir terör örgütü mü? İkinci bölüm ilerledikçe muhtemelen bu cevaplardan bazılarına sahip olacağız. Ayrıca Bucky, Sam'in mesajlarını görmezden gelir ve iki Avengers'ın nasıl birleştiği görülmeye devam eder. Albay Rhodes, Kaptan Amerika'nın mirasıyla ilgili olarak Sam Wilson'la aynı duyguyu paylaştığı için daha sonraki gelişmelerde önemli bir figür olabilir.

The Falcon and The Winter Soldier 1. Bölüm Özeti

Sam Wilson, Kaptan Amerika'nın vibranyum kalkanını yetkililere teslim etmeye hazırlanıyor. Bu arada, LAF adlı bir terör örgütü, Kaptan Vasant'ın gemide olduğu bir uçağı kaçırdı. Wilson, hasımlarla amansız bir savaşın ardından Vasant'ı kurtarır. Ancak, LAF'ın lideri Wilson'ın pençelerinden kaçar. Ulusların sınırlarını ortadan kaldırmak ve dünyayı zorla birleştirmek isteyen Flag-Smashers adlı başka bir terör örgütünü daha yakından tanır.

Bucky Barnes, geçmiş eylemleri için (Kış Askeri olarak taahhüt edilen) affedildiği için izlenen bir hayat yaşıyor. Yetkililerin hala yetkileri dahilinde faaliyet gösteren Hydra ajanlarını yakalamalarına yardım ederek eylemlerini telafi etmesi gerekiyor. Bucky, bu isimlerin bir listesini içeren bir günlük tutar. Üstelik Wilson'ın mesajlarına da cevap vermiyor. Geçmişi kafasına ağır bir yük bindiriyor ve bir düzenleme biçimi olarak danışmanlık seanslarına katılmak zorunda.

Wilson, Louisiana'daki kız kardeşinin ailesini ziyaret eder ve mali durumlarını çözmelerine yardım etmeye çalışır. Ancak beş yıllık yokluğu, banka kredisi almasını engelleyen mali anormallikler yaratır. Bu arada, Flag-Smashers İsviçre'de cüretkar bir soygun gerçekleştirir ve liderin insanüstü bir güce sahip olduğu ortaya çıkar. Savunma Bakanlığı, idealist bir Amerikan süper kahramanı imajını korumak için yeni bir Kaptan Amerika'yı vaftiz ediyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası