kemal kılıçdaroğlu kurt işareti / Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu bozkurt işareti yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu Kurt Işareti

kemal kılıçdaroğlu kurt işareti

Kemal Kılı&#;daroğlu bozkurt işareti yaptı

Haberin Devamı

16 Nisan yapılacak Anayasa Değişikliği Referandumu öncesinde mitinglerine devam eden Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün durağı Kayseri oldu.

BOZKURTLA SELAMLADI

Kayseri'nin Sarız ilçesinde vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu ve partililer Pınarbaşı ilçesinde yapılacak olan mitinge katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Bu sırada otobüse binen CHP lideri, otobüsün önünde kendini bozkurt işaretiyle selamlayan bir vatandaşa aynı şekilde karşılık vererek, bozkurt işareti yaptı. O anlar Habertürk TV Kameramanı Rıdvan Bilen'in kamerasına yansıdı.

DAHA ÖNCEDE BOZKURT İŞARETİ YAPMIŞTI

CHP lideri Kılıçdaroğlu daha önce de yılındaki yerel seçimler çalışmalarında Ankara'da yine seçim otobüsünden bozkurt işareti yaparak vatandaşları selamlamıştı. 

Kemal Kılıçdaroğlu bozkurt işareti yaptı
Haberin Devamı

"BİZDE ÜLKÜCÜYÜZ BİZDE MİLLİYETÇİYİZ"

Öte yandan, Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşmada da milliyetçiliğiyle ilgili; "MHP’li arkadaşlarıma şunu söyleyeyim, siz ne kadar ülkücüyseniz, vatanseverseniz ve milliyetçiyseniz biz de ülkücüyüz, vatanseveriz milliyetçiyiz." ifadelerine yer vermişti. 

‘Ben Kemal, biraz gecikeceğim!’

Nihat Genç yazdı&#;

-Sayın genel başkanım, birinci turda ‘ben Kemal, geliyorum’ sloganını kullandık, ikinci tur için hangi sloganları hazırlayalım!

Kılıçdaroğlu: -Onun yerine: ‘Ben Kemal, Biraz Gecikeceğim’ sloganını patlatalım!

-Sayın genel başkanım, ‘baharlar gelecek’ sloganı yerine hangisini hazırlayalım?

Kılıçdaroğlu: -Onun da yerine ‘Hava Durumu Karışık’ sloganını kullanalım!

-Sayın Genel başkanım, ‘karışık’ derken seçmenimizin kafası karışmasın!

Kılıçdaroğlu: -Doğru diyorsun, baharlar gelecek afişlerini kaldırın, yerine, ‘taş da düşebilir ayı da çıkabilir’ afişleri asın!

-Sayın Genel başkanım, Seyid Rıza’dan Fetö’den özür dilediğimiz için milliyetçi oylarda patlama oldu! Hemen Sinan Oğan’ı arasak…

Kılıçdaroğlu: -Sinan Oğan’ı hemen bulun, ne olacak anasini satiyim, bir özür de ondan dileyelim…

-Genel başkanım, Oğan cevap vermiyor efendim, adresini de bulamadık!

Kılıçdaroğlu: -Adresini ben biliyorum, Orhun Abideleri’nde oturuyormuş, hadi kalkın gidiyoruz!

-Genel başkanım, seçime 10 gün kaldı şimdi Orhun Abideleri’ne gidip gelmek en az bir haftamızı alır!

Kılıçdaroğlu: -Ankara’da bir yerde Orhun Abideleri olacaktı, bir daha araştırsan…

-Sayın genel başkanım, Orhun Abideleri’nin bir kopyasını MHP binasının önüne dikmişler&#;

Kılıçdaroğlu: -Bak bu olmadı, şimdi MHP önüne gitsek faşistler bizi taşlar!

-Sayın Genel Başkanım, bir çözüm buldum, Alpaslan Türkeş’in mezarına gidip dua edip su dökelim!

Kılıçdaroğlu: -Haydi kalkın Türkeş’in mezarına gidiyoruz!

-Sayın Genel başkanım, mitinglerde ‘kalp işareti’ yapıyorduk, şimdi Türkeş’in mezarına gitmeden ‘kurt işareti’ nasıl yapılır bir çalışalım…

Kılıçdaroğlu: -Doğru diyorsun, Dilek İmamoğlu mitinglerde imalı PKK işareti yapıyordu, söyleyin Dilek İmamoğlu’na, şimdi ‘kurt işareti’ni öğrensin! Halk Tv, Sözcü, TELE 1, Emre Kongar, haber salın hepsi kurt işareti yapmaya başlasın!

-Sayın Genel başkanım, barış ve demokrasi işaretlerinden faşist işaretlere geçmek, bu hızlı dönüşe milletin başı dönmesin!

Kılıçdaroğlu: -Demokrasilerde çare tükenmez, Türkeş’in mezar ziyareti için bana hemen bir metin hazırlayın…

Genel başkanım: -Hazırladık efendim, ikinci tur seçimleri 28 Mayıs’ta, biz mezarı bir gün önce 27 Mayıs’ta ziyaret edelim.. 27 Mayıs 60 ihtilalinin yıl dönümü.. Türkeş 27 Mayıs sabahı radyodan ne demişti…

Kılıçdaroğlu: -Ulan helal olsun sana, evet, ‘biz Nato’ya Cento’ya bağlıyız’ demişti, oldu işte, biz de Nato’ya bağlıyız!

-Sayın Genel başkanım, unuttunuz galiba, Türkeş daha doğmadan, CHP’nin Altı Ok’undan biri ‘milliyetçilik’ olduğunu hatırlatalım!

Kılıçdaroğlu: -Elimizi çabuk tutalım, neydi ulan milliyetçilik? Bana hemen Babacan’ı Davutoğlu’nu bağlayın, ‘milliyetçilik’ üzerine bir slogan hazırlasınlar! Tamam buldum, ‘Ben milliyetçi Kemal, geliyorum’!

-Genel başkanım, iletişimci danışmanlara sorduk, şimdi, milliyetçi Kemal dersek, millet bunu ‘İngiliz Kemal’ anlar…

Kılıçdaroğlu: -Millet de ne fesat olmuş, olmadıysa ‘Ben Bilge Kağan Kemal, ya da Ben Nihal Atsız Kemal!

-Genel başkanım, bunlara ne gerek var, biz Cumhuriyet’i kuran partiyiz, biz Atatürkçüyüz, Atatürk dedin mi hepsi yerine geçer…

Kılıçdaroğlu: -Doğru diyorsun, sloganı şöyle değiştirin: ‘Ben Atatürk Kemal, Geliyorum!’

-Sayın Genel başkanım, ben Atatürk Kemal dersek Uğur Dündar buna çok bozulur, ‘Ben’ ve Atatürkçülük’ün marka ve telifi Uğur Dündar’da, izin almamız gerekiyor!

Kılıçdaroğlu: -İyi ki hatırlattın, Uğur Dündar adaylıktan çekilmesi için İnce’ye açık mektup yazmıştı, ara Uğur Dündar’ı, Sinan Oğan’a da bir ‘açık mektup’ yazsın!

-Uğur Dündar’ı aradım, Sinan Ogan’a açık mektup yazmış, okuyorum efendim: ‘Ben Atatürkçü Uğur Dündar, sayın vatansever Sinan Ogan kardeşim, barış ve demokrasi ve Atatürk adına derhal Kılıçdaroğlu lehine açıklama yap ve tarihe bir kahraman olarak geç’

Kılıçdaroğlu: -Sinan Ogan bu açıklamayı yedi mi, korktu mu?

-Genel başkanım, Oğan, barış ve demokrasi adına olmaz ama Atatürk adına çekilirim, ilk şartım, Suriye sığınmacıları gönderirseniz…

Kılıçdaroğlu: -hay ağzının balını yiyim, oldu bu iş, hemen gönderelim,  seçimde kullandığımız bütün parti otobüslerini toplayın, doldurun Suriyelileri…

-Genel başkanım, Oğan’ın başka istekleri de var, Babacan’ı Davutoğlu’nu hemen kovmalısınız!

Kılıçdaroğlu: -Bir işe yaradıkları yok, doğru diyor Oğan, .iktirsin .bne kılıklılar!

-Genel başkanım, hiddetlenmeyin, durum o kadar vahim değil, bakın elli yıl sonra Rize’den vekil çıkarttık…

Kılıçdaroğlu: -İyi fikir, sloganı şöyle yapalım: ‘Ben Rizeli Kemal, Geliyorum!’

-Genel başkanım, bir güzel haber de, dün masaya yumruğunuzu vurduktan sonra oylarımızda bir puan artış olmuş! Biz de efendim Babacan’a Akşener’e Davutoğlu’na tekvandocu kıyafetleri giydirdik, eski harabe bir ev bulup, karateciler gibi tekme tokat yıkacağız ve videosu…. Bakın fotoğrafını çektik hepsi karateci gibi giyinmiş…

Kılıçdaroğlu: -Ulan bu ne, güzelim canım Altılı Masa Duşakabinoğulları gibi olmuş..

-Genel başkanım, öyle yumuşak mülayim barış güvercin ayakları para etmiyor, yırtıcı parçalayıcı tarafımızı öne çıkartmalıyız!

Kılıçdaroğlu: -İyi akıl yettin, yaz: ‘Ben Parçala Kemal, Geliyorum!’

-Sayın genel başkanım, bu arada, seçmenimiz hasretle soruyor, seçimden önce şu Altılı masa ne güzel toplanıyordu, onlar toplandıkça içimiz kıpır kıpır heyecanlanıyordu, ama seçimden sonra hiç toplanmadılar, seçimi batsın diyorlar, biz Altılı Masa’yı görmek istiyoruz! Yalvarırız altılı masa bir toplansın, diyorlar!

Kılıçdaroğlu: -Yediler soydular beni, altısının da …. …….!

-Genel başkanım, ağzınızdan küfür çıktı…

Kılıçdaroğlu: -Ohh be rahat ettim, yaz, ‘Ben Kemal, Koyuyorum!’. Bu arada çalınan oylarımız için YSK’ya şikayet dilekçeleri verildi mi?

-Genel başkanım, YSK açıklama yaptı, bize iftira atmasın, oyları çalan Kılıçdaroğlu, Atatürkçü oyları saidi nursicilere fetöcülere PKK’lılara tarikatçılara kaptırdı, CHP’yi vatan hainlerine yağmalattırdı, gelip bizden oy sormasın, diyorlar!

Kılıçdaroğlu: -Bok yemişler bizi tanımamışlar, seçim sloganımız neydi, yağma hasanın böreği, işte, halil İbrahim sofrası, biz sözümüzün eriyiz, soframıza bereketimize ‘yağma’ diyemezler!

-Sayın Genel başkanım, en kötü haber, gençler sanatçılar büyük hayal kırıklığı yaşıyor!

Kılıçdaroğlu: -Bu gençlerin de kafasını ……, bilmiyorlar mı benim adım: Hayal Kemal!

-Genel başkanım, yeterince çalıştık, pratiğe geçelim, şimdi kalp işareti yerine kurt işareti bir yapın, şöyle bakın…

(Kılıçdaroğlu elleriyle kurt işareti yapmaya çalışır)

-Genel başkanım, o işaret, sanki eski Gırgır dergisindeki .öt işaretine benzemiş!

Kılıçdaroğlu: -Yazın, ‘Ben Dersimli Bozkurt Kemal!

-Sayın genel başkanım, şu işareti bir daha deneyelim bozkurtçulara rezil olmayalım… Bakın şöyle…

Kılıçdaroğlu: -(işareti yapmaya çalışır) İşte yaptım…

-Genel başkanım, olmadı yine .öt işareti yapmışsın..

Kılıçdaroğlu: -Evladım bu, .öt işareti değil, ver kurtul, işareti! Bak, altılı masada dincilere tarikatçılara bölücülere fetöcülere verdik onlardan kurtulduk, şimdi de milliyetçiler’e. Hayırlısıyla, verip kurtulacağız! O işaret bu işaret, bu ne işkence…

-Sayın genel başkanım, kendinize işkence etmeyin, vermeden de kurtulabiliriz, özümüze dönelim, biz bu toprakları namusumuzu onurumuzu istiklalimizi düşmana vermeyenlerin partisiyiz! Bu kadar soytarılık yeter! Sizi kuklaya maymuna çeviren şu etrafınızdaki Fetöcüler’i PKK’lıları hain liberalleri tezgahları tek tek temizleyin, yoksa bu cumhuriyetçi seçmen sizi fena…!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası