iskelet maske kimsin sen / 'Maske Kimsin Sen'de 'İskelet' Keremcem çıktı! - Bursa Hakimiyet

Iskelet Maske Kimsin Sen

iskelet maske kimsin sen

Maske Kimsin Sen? yarışmasına iskelet maskesiyle yarışan Keremcem damga vurdu! "Beni nasıl elersiniz?"

Yar&#;&#;madaki baz&#; kostümler nedeniyle RTÜK'ün inceleme ba&#;lataca&#;&#;n&#; duyurdu&#;u "Maske Kimsin Sen?" yar&#;&#;mas&#; son bölümüyle yine gündem oldu. Tansel Öngel'in sunuculu&#;unu yapt&#;&#;&#;, jüride ise Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Do&#;u Demirkol'un jüri oldu&#;u 'Maske Kimsin Sen?' yar&#;&#;mas&#;n&#;n 4. bölümünde Keremcem f&#;rt&#;nas&#; esti.

JÜR&#; TAHM&#;N YAPMAKTA ZORLANDI

Ünlü isimlerin kimliklerini gizleyerek çe&#;itli kostümlerle sahne ald&#;&#;&#; yar&#;&#;mada son bölümde iskelet maskesi damga vurdu. Jüri üyeleri ise iskeletin alt&#;nda hangi ünlü ismin oldu&#;unu tahmin etmekte zorland&#;.

___n

Melis Sezen, Mahkum dizisinde rol alan &#;smail Hac&#;o&#;lu tahmininde bulunurken, Do&#;u Demirkol ise 'Murat Boz' dedi. Yar&#;&#;mac&#;y&#; tebrik ederek tahmin yapmakta çok zorland&#;klar&#;n&#; söyleyen Eda Ece, Camdaki K&#;z'&#;n y&#;ld&#;z&#; Feyyaz &#;erifo&#;lu ismini söyledi.

___n

MASKEN&#;N ALTINDAN KEREMCEM ÇIKTI

Ancak maskenin alt&#;ndan ünlü oyuncu ve &#;ark&#;c&#; Keremcem ç&#;kt&#;.

___n

Keremcem'i gören jüri üyeleri büyük &#;a&#;k&#;nl&#;k ya&#;ad&#;. Keremcem ise jüriye espriyle "Beni nas&#;l elersiniz?" diye sordu.

KEREMCEM MASKE K&#;MS&#;N SEN 2
Yar&#;&#;mada dedektiflik yapan ünlü isimler ise elenmesinde kendilerinin bir etkisi olmad&#;&#;&#;n&#; dile getirdi.

FIrw7TZXEAMeJhz

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Maske Kimsin Sen? yar&#;&#;mas&#; son bölümüyle Twitter'da da gündem oldu. &#;&#;te yap&#;lan payla&#;&#;mlardan baz&#;lar&#;:

krem2

krem3

krem4

krem5

krm44

"KISA SÜRMES&#; ÜZMES&#;N"

Maske Kimsin Sen? yar&#;&#;mas&#;ndan elenen Keremce ise Instagram hesab&#;ndan bir payla&#;&#;m yapt&#;. Keremcem "Çok e&#;lendi&#;im bir proje oldu, k&#;sa sürmesi üzmesin. Heyecanland&#;&#;&#;m projeler için geri say&#;m ba&#;las&#;n" notunu yazd&#;.

___n

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Maske Kimsin Sen iskelet, ayna, &#;rdek, kuzgun, tavus kuşu, aslan kim &#;ıktı? Maske Kimsin Sen’de İskelet Keremcem &#;ıktı!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 10,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Maske Kimsin Sen yarışmasında birbirinden ünlü isimler maske takarak performanslarını sergiliyorlar. Jüri üyeleri ipuçlarını takip ederek maske takan kişinin kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar. Maske Kimsin Sen’de son ikiye ayna ve iskelet kaldı. Maskesini ayna korurken iskeletin kim olduğu ise belli oldu. Peki, Maske Kimsin Sen iskelet, ayna, ördek, kuzgun kim çıktı?

1/8Maske Kimsin Sen iskelet, ayna, ördek, kuzgun, tavus kuşu, aslan kim çıktı Maske Kimsin Sen’de İskelet Keremcem çıktı
2/8MASKE KİMSİN SEN’DE İSKELET KİM ÇIKTI
3/8MASKE KİMSİN SEN’DE GEYİK KİM ÇIKTI
4/8MASKE KİMSİN SEN’DE KUZGUN KİM ÇIKTI
5/8MASKE KİMSİN SEN’DE ÖRDEK KİM ÇIKTI
6/8MASKE KİMSİN SEN’DE TAVUS KUŞU KİM ÇIKTI
7/8MASKE KİMSİN SEN ASLAN BELLİ OLDU MU
8/8MASKE KİMSİN SEN AYNA MERAK KONUSU

&#;Maske Kimsin Sen&#;e iskelet damga vurdu: Beni nasıl elersiniz?

İlk bölümü ile tartışmalara neden olan ve sosyal medyada çok konuşulan 'Maske Kimsin Sen' programı dün akşam 4'üncü yeni bölümü ile ekranlara geldi. RTÜK'ün bazı bazı kostümler nedeniyle inceleme başlatacağını duyurduğu programa 'iskelet' damga vurdu. 6 yarışmacı arasından maskesini çıkarması gereken ve veda eden kişi 'iskelet' olurken, maskenin altından Keremcem çıkması herkesi şaşırttı.

Birbirinden ünlü isimlerin kimliklerini gizleyerek farklı kostümlerle sahne aldığı yarışmanın son bölümüne damga vuran isim 'iskelet' oldu. Tansel Öngel'in sunuculuğunu yaptığı, jürisinde ise Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un yer aldığı yarışmada jüri üyeleri maskenin altında kimin olduğunu tahmin etmekte zorlandı.

Melis Sezen, Mahkum dizisinde rol alan 'İsmail Hacıoğlu' tahmininde bulunurken, Doğu Demirkol ise 'Murat Boz' dedi. Eda Ece ise Camdaki Kız'ın yıldızı 'Feyyaz Şerifoğlu' dedi. Ancak maskenin altından ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem çıkınca herkes şaşkına döndü. Keremcem ise jüriye espriyle "Beni nasıl elersiniz?" diyerek sitem etti.

HAFTADA İKİ GÜNE ÇIKARILDI

İlk bölümüyle birlikte eleştiri toplayan yarışma için kritik bir adım atıldı. Haftada bir gün ekranlara gelmesi planlanan yarışma iki güne çıkarıldı. 'Maske Kimsin Sen' Cumartesi ve Pazar akşamları yeni bölümü ile izleyiciyle buluşacak.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir