hepsiburada efsane gençlik / Hepsiburada Premium Efsane Gençlik Üyelerine Özel 7TL Haziran 2023 | LiraKod

Hepsiburada Efsane Gençlik

hepsiburada efsane gençlik

Hepsiburada Efsane Gençlik 200TL harcamaya 100 TL Hepsipapel

dikkat: İlk alışverişinin %50'si bizden! kampanyasında ilk alışverişiniz premium abonelik alımı olursa hediye papel olarak sadece 4,95 tl alırsınız 100 tl den olursunuz

Katılım Şartları

01. Efsane Gençlik, Hepsiburada'nın 15 yaşını doldurmuş ve 26 yaşından gün almamış 15-25 yaş arasındaki kullanıcıları veya edu.tr e-posta uzantılı hesapları ile üye olan ve e-posta doğrulama işlemini gerçekleştiren kullanıcıları kapsamaktadır.

02. Efsane Gençlik kampanyalarından yararlanabilmen için TCKN veya e-posta doğrulamasını ilgili ekranlardan gerçekleştirmen gerekmektedir. Doğrulama yapmadığın takdirde Efsane Gençlik kampanyalarından faydalanamazsın.

03. TCKN veya e-posta adresini doğrulama adımlarını gerçekleştirdikten sonraki İlk Siparişinin Yarısı Bizden kampanyası kapsamında kazandığın Hepsipapeller alışverişini tamamladığın tarihten itibaren 15 gün içerisinde Hepsipay Cüzdan'ına yüklenecektir ve 100 TL ile limitlidir. Her TCKN'nin veya e-posta adresinin bu kampanyadan sadece bir kez yararlanabildiğini hatırlatmak isteriz.

04. TCKN veya e-posta adresini doğrulama adımlarını geçtiğin ilk siparişinden sonraki siparişlerinde 23:00 ile 07:00 saatleri arasında geçerli olan %10'u Bizden kampanyası kapsamında kazandıkların alışverişini tamamladığın tarihten itibaren 15 gün içerisinde Hepsipapel olarak Hepsipay Cüzdan'ına yüklenecektir. Bu kampanya kapsamındaki her siparişindeki indirim 25 TL ile limitlidir.

05. Efsane Gençlik kampanyaları kapsamında kazanılan Hepsipapeller Hepsipay Cüzdan'ına yüklendikten sonra 30 gün geçerlidir. Kullanılmayan Hepsipapeller, 30 günün sonunda silinecektir.

06. Efsane Gençlik kampanyaları kurumsal müşteriler için geçerli değildir.

07. Hepsiburada, Efsane Gençlik kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Eren Akkuş

Hepsiburada, Efsane Gençlik tasarımlarını yapay zekaya ürettirerek Türkiye’de e-ticaret sektöründe bir ilke imza attı.  

Türkiye’nin Hepsiburadası, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği, 15-25 yaş arası gençlere avantajlar sunan “Efsane Gençlik” için yapay zekaya tasarımlar ürettirdi. E-ticaret sektöründe ilk olma özelliğine sahip bu çalışmanın tüm süreçleri Hepsiburada’nın pazarlama ekibi tarafından hayata geçirildi. 

Yapımı haftalar sürebilecek illüstrasyon çalışmaları, Hepsiburada ekibinin çalışmaları ve yapay zeka teknolojisi sayesinde birkaç saat içinde hazırlandı. Gençlerin tasarım algısına ve beğenisine hitap edebilecek bir tarzda geliştirilen tasarımlar, bağımsız yapay zeka laboratuvarı “MidJourney” kullanılarak elde edildi.

“Gençlerin Dilinden Yapay Zeka Anlar”

Yapay zeka algoritmasıyla üretilen tasarımlarda “Efsane Gençlik” tanıtılıyor. 15-25 yaş arasında olup TCKN'sini doğrulayan gençlere özel sunulan avantajlara linkten ulaşılabiliyor.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Post Views:53

Hepsiburada ’Efsane Gençlik’le ’Efso Yaşa’ Diyor

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, gençlere özel fırsat ve avantajlar sunduğu ‘Efsane Gençlik‘ platformunu duyurdu.

Türkiye’nin ‘En Çok Tavsiye Edilen E-Ticaret Markası‘ Hepsiburada, özel fırsat ve avantajlar sunduğu ‘Efsane Gençlik‘ platformunu duyurdu. Türkiye’de e-ticarette bir ilk olma özelliği taşıyan yaş doğrulama uygulamasıyla 15-25 yaş arası tüm gençler ayrıcalıklarla alışveriş yapıyor.

Hepsiburada’ya yeni üye olan veya henüz ilk alışverişini tamamlamamış 15 yaşını doldurmuş ve 26 yaşından gün almamış ve yaşını doğrulayan tüm kullanıcıları kapsayan Efsane Gençlik, ‘İlk alışverişinin yarısı bizden‘ kampanyasıyla, gençlerin bütçelerini rahatlatıyor. Bu fırsat ile gençler ilk alışverişlerinde harcadıkları miktarın yarısını 100 TL’ye kadar Hepsipapel olarak geri kazanıyor ve diğer ihtiyaçları için kullanabiliyorlar.

Efsane Gençlik ile sunulan diğer avantajla ise Hepsiburada’nın ‘Efsane Gençleri‘, ilk alışverişlerinden sonraki alışverişlerinde geceleri saat 23’ten sabah 7’ye kadar yaptıkları alışverişlerinde 25 TL’ye kadar %10 Hepsipapel ‘geri kazanıyorlar.

Hepsiburada Premium Efsane Gençlik Üyelerine Özel 7TL

Hepsiexpress Market’te 50₺ alışverişe 25₺ indirim sağlar. Mini Market 20₺ İndirim Kodu: MINI20TL

50/20 İndirim Kodu: SUPER20

Son gün 14 Şubat MINI20

Hepsiexpress Market 50/20₺ İndirim Kodu: HX20

Hepsiexpress Mini Market 50/20₺ İndirim Kodu: MINI20TL

Hepsiexpress 100/25 kodu: ALEYNA25

30₺ İndirim Kodları: HB64LAHV83 HB14RCAH21

Hepsiburada Hepsiexpress indirim kodu ile Taze Masa’dan yapılacak 150 TL’lik ilk alışverişte 30 TL indirim sağlar: TAZE30

50 TL ve üzeri ilk siparişte MINI2OTL kodunun kullanılmasıyla 20 TL indirim sepette uygulanır. İndirimden yararlanmak için sepetinize minimum sepet tutarı ile indirim kodunun toplamı değerinde ürün eklemeniz gerekmektedir.
• Her bir tüketici bu kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir. • Sipariş iptallerinde kampanya tekrardan tanımlanmamaktadır.
• 9 Şubat 2021 23:59’a kadar geçerlidir. • Hepsiexpress kampanyayı durdurma ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. • Kampanya stoklarla sınırlıdır. • Kampanya indirimi birleştirilemez, bölünemez ya da parçalanamaz. • Kampanya diğer sepet indirimi ve kupon koduyla birleştirilemez.

image

744624b97f4a9e9de431e2a7e9f75ca4

  • Hepsiexpress özelinde minimum sepet tutarları; Carrefoursa’da ve Mopaşta 50 TL, Mini Market’te 20 TL ve Happy Center’da 25 TL şeklindedir. İndirimden yararlanmak için sepetinize minimum sepet tutarı ile indirim kodunun toplamı değerinde ürün eklemeniz gerekmektedir.
  • İndirimin uygulanması için sepet adımında HX20 kodu eklenmelidir.
  • Kampanyadan 1 müşteri 1 kez yararlanabilir.
  • Sipariş iptallerinde kampanya tekrardan tanımlanmamaktadır.
  • Hepsiburada kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Hepsiexpress kampanyayı durdurma ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Kampanya stoklarla sınırlıdır.
  • Kampanya indirimi birleştirilemez, bölünemez ya da parçalanamaz.
  • Kampanya diğer sepet indirimi ve kupon koduyla birleştirilemez.

Kupon Bitişi: Süresiz

Gönderildi: 2 sene önce

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası