happy center merkez iş başvurusu / MultiNet Yemek Kartı Geçen Marketler | Multinet Up

Happy Center Merkez Iş Başvurusu

happy center merkez iş başvurusu

İstanbul Reyon Görevlisi İş İlanları

İstanbul Reyon Görevlisi İş İlanları

İstanbul reyon görevlisi iş ilanlarımağazacılık sektöründe çalışmak isteyen kişiler için birçok iş fırsatı sunar. Reyon görevlileri, hem market hem de mağazalar için kritik öneme sahip meslek gruplarındandır. İstanbul, iş olanakları açısından oldukça geniş bir şehirdir. Kalabalık bir nüfusa sahip olmanın yanı sıra en gelişmiş şehirler arasında yer alır. Bu kapsamda reyon görevlisi olmak için oldukça geniş bir çalışma sahası bulunur. Güncel İstanbul reyon görevlisi iş ilanlarına göz atarak, kolaylıkla iş bulabilirsin. Reyon görevlileri, satış yapmak ve reyonları düzenlemek gibi konularda firma için önemli sorumluluklar üstlenir. Bu sebeple reyon görevlisi seçimi oldukça önemlidir. Mağaza ve marketlerin sayısının  binlerce olduğu düşünülünce bu alandaki iş fırsatlarının da haliyle fazla olduğu görülür.

İstanbul’da Reyon Görevlileri Ne İş Yapar?

İstanbul reyon görevlisi iş ilanları yeni olanlara başvuru yapmak isteyen kişilerin hangi görev ve sorumluluklara sahip olduğunu bilmesi gerekir. Reyon görevlilerinin yapmış olduğu işler, firma için büyük öneme sahip olur. Reyon görevlilerinin başlıca görevleri şu şekildedir:

  • Gelen ürünleri raflarına yerleştirmek,
  • Reyonların gerekli olan eksiklerini kapatmak ve takibini yapmak,
  • Ürünleri düzgün şekilde raflara yerleştirmek ve aynı zamanda teşhirini yapmak,
  • Sorumlu olduğu ürünlerinin barkodlarını kontrol etmek ve aynı zamanda etiketleri güncellemek,
  • Müşteriler ile ilgilenerek onları yönlendirmek ve yardımcı olmak,
  • Reyonların temizliği ile ilgilenmek ve ürünleri düzenlemek,
  • Reyon şefleri ile sürekli iletişimde olmak ve şefin direktiflerini uygulamak,
  • Reyona yerleştirilmesi gereken ürünleri standartlara göre sıralamak,
  • Firmanın gerektirdiği koşullarda çalışmak,
  • Firma tarafından sorumluluğuna verilen ekipmanları doğru şekilde kullanmak,
  • Ürünlerin stok kontrollerini sağlamak,
  • Ürünler hakkında çıkan problemlerde müşterilerin sorunlarına çözüm bulmak.

İstanbul reyon görevlisi iş başvurusu yapmak isteyen adayların yapacağı görevler genel olarak bu şekildedir. Yapılacak olan işler firmalara göre farklılık gösterir. Çünkü her firmanın çalışma prosedürü ve şartları farklı olur. Reyon görevlisi olarak çalışmak istersen firmaların çalışma kurallarına uyum sağlamalısın. Reyon görevlileri satışların artması konusunda da görevlendirilir. Ayrıca, müşterilere yardım etmek ve istedikleri ürüne hızlı bir şekilde ulaşabilmelerini sağlamak ana görevleri arasında yer alır. Böylece müşteriler düzenli bir alışveriş hizmeti alarak memnuniyet duygusuyla ayrılır. Bu sebeple her firma reyon görevlilerine ve yapacağı işlere büyük önem verir. Sen de reyon görevlisi olarak çalışmak istersen seafoodplus.info  üzerinden araştırma yaparak, uygun bulduğun firmalara başvuru yapabilirsin. 

İstanbul’da Reyon Görevlilerinde Olması Gereken Özellikler Nelerdir?

İstanbul reyon görevlisi arayanlar çalışacak olan elemanlarda bazı özellikler arar. Bu özelliklere sahip olan kişiler reyon görevlisi olarak kolay şekilde iş bulma fırsatına sahip olur. Reyon görevlisi olarak çalışmak için öncelikle 18 yaşından büyük olmak ve en az ilkokul mezunu olmak gerekir. Erkekler için askerlik hizmetini yerine getirmiş olması beklenir. Bazı firmalar lise mezuniyeti de arar. Reyon görevlisi olarak çalışmak isteyen kişilerin güler yüzlü ve hoşgörülü bir yapıda olması beklenir. Titiz ve düzenli olması önemlidir. Güçlü iletişim becerisine sahip olmaları avantaj sağlar. Rafların düzeninin yanı sıra müşteriler ile iletişim kurmak ve onların sorunlarını çözmek gibi görevleri vardır. Çözüm odaklı olmak bu alanda çalışacak adaylardan beklenen en önemli özelliklerden biridir. Bu özelliklere sahip olduğunu düşünüyorsan İstanbul reyon görevlisi arayan şirketler tarafından verilen iş ilanlarına kolay bir şekilde başvuru yapabilirsin.

İstanbul'da Reyon Görevlisinin Çalışma Ortamı ve Koşulları Nasıldır?

İstanbul reyon görevlisi eleman arayanların verdiği ilanlara başvuran adayların en çok merak ettiği konulardan biri de çalışma ortamı ve çalışma koşullarıdır. Reyon görevlilerinin çalışma ortamı mağaza ve marketler olur. Çalışma koşulları ise sektöre ve pozisyona göre farklı olabilir. Çalışılan sektöre bağlı olarak çalışma koşulları da değişir. Reyon görevlilerinin ortalama maaşları çalışma saatleri ile görev ve sorumluluklarına göre değişiklik gösterebilir. İstanbul reyon görevlisi iş ilanları bayan ya da bay kategorileriyle filtrelenerek kolaylıkla iş bulunabilir. İş arayan kişi bay ise, seafoodplus.info üzerinden İstanbul reyon görevlisi iş ilanları bay olarak arama yapabilir. Çalışma koşulları hakkında net bilgiler elde etmek isteyen kişiler başvuru yaptıkları sırada konular hakkında kesin bilgiler elde edebilir. Çalışma ortamını etkileyen bir diğer faktör de tercih ettiğin firmanın misyon ve vizyonudur. Hem satış hedeflerini hem de müşteri memnuniyetini sağlamak ana görevlerin arasında yer alır.

İstanbul’da reyon görevlisi olarak part time çalışma olanakları nelerdir?

İstanbul reyon görevlisi eleman ilanı kapsamında çok sayıda eleman alımı yapılır. Reyon görevlileri, firmalar için kritik öneme sahip olan meslek gruplarından olur. Firmaların satış hedeflerinin gerçekleşmesi ve mağaza içerisinde gerekli düzenin sağlanması için reyon görevlisi oldukça önemlidir. Bu alanda tam zamanlı çalışma imkânın olduğu gibi yarı zamanlı eleman alımı da mevcuttur. Özel günler ve tatillerde firmalar yarı zamanlı personel arayışı içerisinde olabilirler.

İstanbul’da reyon görevlisi olarak sezonluk iş bulmak mümkün müdür?

İstanbul reyon görevlisi iş ilanları bugün kapsamında pek çok güncel iş ilanı mevcut olur. Bay ve bayan iş ilanları sayesinde İstanbul içerisinde yer alan tüm firmalarda iş fırsatları değerlendirilebilir. Tam zamanlı çalışma imkânı sunan mağazalar sadece yaz döneminde ya da sadece yoğun dönemlerde çalıştırmak üzere geçici işçi alımı yapabilirler. Kalabalık şehirlerde ya da turistik bölgelerde reyon görevlisi olarak sezonluk çalışma imkânı yakalayabilirsin. 

İstanbul reyon görevlisi iş ilanlarına kimler başvurabilir?

İstanbul reyon görevlisi iş ilanlarına 18 yaşından büyük olan kişiler başvuru yapabilir. Kadın ve erkek farketmeksizin herkesin başvuru yapma imkânı vardır. Firmaların istediği özelliklere sahip olan kişiler iş ilanlarına başvuru yapabilir. İstanbul reyon görevlisi iş ilanları bayveya bayan fark etmeksizin bu alanda nitelikli herkesin başvurularına açıktır.

İstanbul reyon görevlisi iş ilanlarına nasıl ulaşılır?

İstanbul içerisinde yer alan firmalarda reyon görevlisi olarak çalışmak için seafoodplus.info üzerinden iş ilanlarına başvuru yapılması gerekir. Uygun olduğun ilanları inceleyerek ilan sahibine ulaştırabilirsin. seafoodplus.info'da bulunan iş ilanları sayesinde tüm firmaların güncel reyon görevlisi ilanlarına kolaylıkla ulaşım sağlanabilir.

MultiNet Geçen Marketler

De&#;i&#;en çal&#;&#;ma ko&#;ular&#;yla birlikte art&#;k birçok firma hibrit çal&#;&#;ma modelini kal&#;c&#; hale getirdi. Uzaktan çal&#;&#;ma modeliyle uyumlu olacak &#;ekilde çal&#;&#;anlar&#;n diledikleri gibi esnek bir &#;ekilde istedikleri restoran, market, kafe vb. yerlerde kullanabilecekleri yemek kart&#; seçene&#;iyle, çal&#;&#;anlar kendisini daha iyi hissediyor. MultiNet yemek kart&#;, de&#;i&#;en ve geli&#;en teknoloji sayesinde art&#;k sadece restoran ve kafelerden yemek ve içecek almakla s&#;n&#;rl&#; de&#;il. &#;&#;verenlerin çal&#;&#;anlar&#;na yemek kart&#; ile sundu&#;u yemek yard&#;m&#;n&#; restoranda harcama yaparken ayr&#;ca evden çal&#;&#;maya devam eden çal&#;&#;anlar g&#;da al&#;&#;veri&#;inde kullanmak isteyen birçok kullan&#;c&#; bulunuyor. Bu sebeple yemek kart&#; bakiyesini ay boyunca tüketemeyen veya bakiyesini market al&#;&#;veri&#;lerinde kullanmay&#; tercih eden MultiNet kullan&#;c&#;lar&#;, ‘MultiNet hangi marketlerde geçerli?’ ö&#;renmek isteyebilirler.

MultiNet Yemek Kart&#;n&#;n Geçti&#;i Marketler

MultiNet geçen marketler listesinin en s&#;k merak edilen markalar&#;n&#; k&#;saca &#;u &#;ekilde s&#;ralayabiliriz;

Market&#;ehir /Bölge
Happy Center&#;stanbul
Ça&#;r&#; Market&#;stanbul
Naml&#; Hipermarketleri&#;stanbul
Oruç Market&#;stanbul
Kim Market&#;stanbul, &#;zmir
Peynirci Baba&#;stanbul, Bursa, Kocaeli
Onur Group&#;stanbul, Bursa, Tekirda&#;
AltunbileklerAnkara
Ba&#;gimpaAnkara
Furpa MarketBursa
SeyhanlarBursa
Ali Pehlivano&#;lu&#;zmir
Kibaro&#;lu&#;zmir
Pekdemir Çiftli&#;iEge Bölgesi

Belirli tarihlerde ba&#;latt&#;&#;&#; indirim ve kampanyalar&#; katalog ve bro&#;ürler ile mü&#;terilerine duyuran Ça&#;r&#;’n&#;n, MultiNet ile anla&#;mas&#; bulunuyor. Ça&#;r&#; ma&#;azalar&#;nda MultiNet yemek kart&#; ile ödeme kabul eden kasalarda i&#;lem yapt&#;&#;&#;n&#;zda market al&#;&#;veri&#;inizin ödemesini rahatl&#;kla MultiNet ile gerçekle&#;tirebilirsiniz.

Türkiye genelinde sahip oldu&#;u &#;ube ile Happy Center MultiNet Yemek Kart&#; ile ödeme kabul eden süpermarketler aras&#;nda yer al&#;yor. Happy Center ma&#;azalar&#;ndan yapt&#;&#;&#;n&#;z al&#;&#;veri&#;inizi MultiNet bakiyeniz ile ödeyebilmeniz mümkün.

Türkiye genelinde yakla&#;&#;k ma&#;azas&#; bulunan Onur Market Multinet ile anla&#;mal&#;d&#;r. Market harcamalar&#;n&#;z&#; Onur marketlerde MultiNet bakiyeniz ile ödeyebilirsiniz.

Uyum Market MultiNet ile anla&#;mas&#; bulunan markalar aras&#;nda yer al&#;yor. Bu sayede market harcamalar&#;n&#;z&#; MultiNet Yemek Kart&#; bakiyesi ile ödeyebilme imkân&#;
sunuyor.

‘Kalite ve &#;ndirimde Marka’ slogan&#;yla ad&#;ndan söz ettiren Kim Market MultiNet yemek kartlar&#; ile ödeme kabul eden zincir ma&#;azalar aras&#;nda yer al&#;yor. Kim marketlerden yapt&#;&#;&#;n&#;z g&#;da al&#;&#;veri&#;lerinizi MultiNet bakiyeniz ile ödeyebilirsiniz.

Kipa ma&#;azalar&#;ndan g&#;da al&#;&#;veri&#;i yapmak isteyen MultiNet kullan&#;c&#;lar&#; ‘Kipa’da MultiNet geçiyor mu?’ Sorusuna cevap ar&#;yorlar. MultiNet ile anla&#;mas&#; bulunan Kipa marketlerde tüm kampanya ve indirimlerden faydalanarak MultiNet yemek kart&#;n&#;z ile al&#;&#;veri&#; yapabilirsiniz.

Ayr&#;ca Özkuru&#;lar, &#;im&#;ekler, Naml&#; Hipermarketleri, Seyhanlar, Oruç Market ve Mopa&#; ma&#;azalar&#; da MultiNet

geçen marketler aras&#;nda yerini al&#;yor.

Bu marketler MultiNet ile anla&#;mal&#; olan markalar aras&#;nda öne ç&#;kanlardan sadece baz&#;lar&#;. Bulundu&#;unuz yerle&#;im bölgesinde hangi marketlerde MultiNet yemek kart&#;n&#;zla market al&#;&#;veri&#;i yapabilece&#;inizi merak ediyorsan&#;z MultiNet’in web sitesi üzerinden Kart Kullan&#;m Noktalar&#; sayfas&#;na eri&#;im sa&#;lay&#;p il, ilçe ve mahalle bilgilerini arama ekran&#;na girerek MultiNet Yemek Kart&#;’n&#;n geçerli oldu&#;u hipermarket ve süpermarketleri tam liste görüntüleyebilirsiniz.

MultiNet Yemek Kart&#; Bakiyesi Marketlerde Kullan&#;labilir mi?

Yemek yard&#;m&#;n&#; yemek kartlar&#; arac&#;l&#;&#;&#;yla yapan firmalar vergi istisnalar&#; ba&#;ta olmak üzere birçok konuda avantaj sa&#;larken çal&#;&#;anlar&#;n&#;n da benzer avantajlar&#; yakalamas&#;na vesile oluyor.

MultiNet G&#;da Market Al&#;&#;veri&#;lerinde de Tercih Ediliyor

Online g&#;da al&#;&#;veri&#;lerine olan talebin art&#;&#; gösterdi&#;i günümüzde MultiNet online al&#;&#;veri&#;in avantajlar&#;n&#; aya&#;&#;n&#;za getiriyor. Po&#;et ta&#;&#;ma derdi ya&#;amadan, evinizden ç&#;kmadan anla&#;mal&#; markalardan gerçekle&#;tirdi&#;iniz g&#;da al&#;&#;veri&#;i harcamalar&#;n&#; MultiNet yemek kart&#; ile online ödeyebilme rahatl&#;&#;&#;na kavu&#;abilirsiniz.

Online al&#;&#;veri&#;lerde de geçerli anla&#;mal&#; marketlerden baz&#;lar&#; &#;unlar;

Kullan&#;c&#;lar&#;m&#;z taraf&#;ndan baz&#; zincir marketlerde MultiNet kartlar&#;n&#;n kullan&#;l&#;p kullan&#;lmayaca&#;&#; s&#;kça sorulan sorular aras&#;nda yer al&#;yor. Bunlar aras&#;nda Migros, &#;ok, B&#;M, A, Starbucks, CarrefourSA gibi markalar yer al&#;yor. Ancak maalesef bu markalarda MultiNet yemek kart&#; kullan&#;lam&#;yor. Bu markalarda MultiNet kullanamasan&#;z da Mopa&#;, Ça&#;r&#;, Kim, Happy Center, Oruç Market gibi markalarda MultiNet yemek kart&#;n&#;z&#; kullanabilirsiniz. Ayr&#;ca Mopa&#; için online al&#;&#;veri&#; imkan&#;m&#;zda mevcut.
MultiNet ürünleri d&#;&#;&#;nda hediye kart&#;/çeki yerine kullan&#;labilen “A dijital kodu” ve “CarrefourSA dijital kodu” ayr&#; olarak sat&#;lmaktad&#;r. Yemek kart&#;n&#;z ile do&#;rudan bu markalardan al&#;&#;veri&#; yapam&#;yorsunuz. Yaln&#;zca Multinet Up üzerinden A ve CarrefourSA dijital kod ba&#;vurusu yapt&#;&#;&#;n&#;zda dijital kod olarak al&#;&#;veri&#;lerinizde kullanabilen hizmetimiz mevcuttur.

&#;irketinizin ihtiyac&#;na uygun çözümlerimizden faydalanmak için t&#;klay&#;n

Teklif &#;ste

Page CSS

.genel-container{border:1px solid gray;border-radiuspx}

#gbfk1nlja7 .az-row,#gbe0zz70nq .az-row{padding:0 !important;margin:0 !important;border:1px solid #F0F0F0 !important;heightpx} #gbfk1nlja7 img{width:auto !important;text-algn:center !important;padding-bottompx !important}  #gbfk1nlja7 .az-text{line-heightpx}  #gbfk1nlja7 .az-image{text-align:center;margin-toppx}

#gbe0zz70nq{padding-toppx !important} #gbe0zz70nq .az-row img{width:auto !important;text-align:center !important;padding-bottompx !important} #gbe0zz70nq .az-row .az-text{line-heightpx} #gbe0zz70nq .az-row .az-image{text-align:center;margin-toppx}

#gbb44floi8,#gbks9vhi40{padding-toppx} #gbzoshhp0l{margin-toppx} #gbkgr98rqh,#gbks9vhi40{padding-bottompx}

gbkgr98rqh{padding-toppx}#gbxon92x67{paddingpx; border-bottom-left-radiuspx; border-top-left-radiuspx;color:white}

#gb64g0g4fe{padding-toppx;line-heightpx}

#gb53pj5nmq .az-image{paddingpx;border:1px solid #F0F0F0;text-align:center} #gb53pj5nmq .az-image img{width:auto !important}#gbbpfvfhky{paddingpx 20px !important;} #gbke6x0ygy{paddingpx 20px !important;} #gbfzhhnpwu{paddingpx 20px !important;} #gbywsu9s81{margin-toppx} #gb8e9sd7lb{paddingpx 0}

.yemek-karti{margin-toppx;text-align:center} #gbxon92x67{line-heightpx} .ilk-text,#gbohn7hzj3{line-heightpx}

#gbfzhhnpwu img{paddingpx 20px !important}

Seyran Pastanesi FatihAkşemsettin seafoodplus.infoz Cad. No/a Akşemsettin Mah. Fatih İstanbulİstanbulFatihAkşemsettinAdem Büfe Sok. No:9İstanbulBağcılar15 TemmuzAdıyaman Çiğ Köftecisiİzzettin Çalışlar Cad. No Dükkan:2 Bahçelievler Mah. Bahçelievler İstanbulİstanbulBahçelievlerBahçelievlerAk İskender SarayÇakırağa Mah. Cerrahpaaş Cad. No:9/a Yusufpaşa Mah. Fatih İstanbulİstanbulFatihAksarayAkabe 1 GıdaŞenel Cad. No 1 Blok Akabe Sitesi A-5 Blok Altınşehir Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeAltınşehirAkçaabat KöfteAta 2 Sitesi Bosna Bulvarı Shell Karşısı No/2 Çengelköy Mah. Üsküdar İstanbulİstanbulÜsküdarGüzeltepeAk-pa MarketMillet Cad. Sk. Kurkent Sit. B Blok Dükkan :3 Yenişehir Mah. Pendik İstanbulİstanbulPendikYenişehirAli Baba İskenderYenihamam Sk. No:9/1 Beşiktaş Mah. Beşiktaş İstanbulİstanbulBeşiktaşSinanpaşaAlmira Pasta CafeOrtaklar Cad. No:4/ Mecidiyeköy Mh. Şişli / İstanbulİstanbulŞişliMecidiyeköyAlptekin İskenderseafoodplus.info Paşa Mah. İstiklal Cad. No/b seafoodplus.info Paşa Mah. Avcılar İstanbulİstanbulAvcılarMustafa KemalpaşaAltın Tabak Ev YemekleriMahmutbey Cad. Meriç Sk. No Şirinevler Mah. Bahçelievler İstanbulİstanbulBahçelievlerŞirinevlerAltınbaşak Büfeseafoodplus.infoşehir Mah. Des San. Sit. Sosyal Tesisler S01 Blok No:1İstanbulÜmraniyeEsenşehirAltun Market BağcılarÇınar Mah. Esenler Cad. No:5/4 Çınar Mah. Bağcılar İstanbulİstanbulBağcılarÇınarAltun Market ÇatalcaFerhatpaşa Mah. Şehitler Cad. NoİstanbulÇatalcaFerhatpaşaAltun ŞirinevlerHürriyet Mah. Mahmutbey Yolu No/İstanbulBahçelievlerHürriyetAnstella PizzaBulgurlu Mah. İzzettinbey sk. Elvankent Sitesi No/EİstanbulÜsküdarBulgurluAntep SofrasıAkşemsettin Cad. No:3 Akşemsettin Mah. Fatih İstanbulİstanbulFatihAkşemsettinAntep Uzun Çarşı Lahmacun Forum İstPaşa Cad. Forum İstanbul AvmİstanbulBayrampaşaKocatepeAnteplioğlu KebapBağlarbaşı Mah. Küçükköy Yolu Cad. No:7 Bağlarbaşı Mah. Gaziosmanpaşa İstanbulİstanbulGaziosmanpaşaBağlarbaşıArifler GıdaBalıkyolu Mh. balıkyolu mahOzanlar Cad. No:3 Esenyurt İstanbulİstanbulEsenyurtBalıkyoluArzum Lokantasıİdirisi Nebi Cad. Sok. No:1/2İstanbulEsenlerOruçreisAşık Abuzer UstaBağcılar seafoodplus.infoİstanbulBağcılarYenigünAvcılar DürümcüsüMerkez Mah Ahmet Taner Kışlalı Cad No 18 Avcılar Mah. Avcılar İstanbulİstanbulAvcılarMerkezAvrupa Group MarketleriMerkez seafoodplus.infoçtürk Sk. No :1 Merkez Mah. Küçükçekmece İstanbulİstanbulKüçükçekmeceHalkalı MerkezAydınlar BüfeTeyyareci Mehmet Alibey Sok. No/3İstanbulŞişliMerkezAziz BüfeDeğirmen Sok. Şaşmaz Sitesi C1 Blok No/5İstanbulKadıköyKozyatağıBabil Fast Foodİnönü Mah. Babil Sk. No:7/3İstanbulŞişliİnönüBabil Gıda MarketZümrütevler Mah. Tülin Cad. No Zümrütevler Mah. Maltepe İstanbulİstanbulMaltepeZümrütevlerBağdat KebapAtatürk Mah. Tunaboyu Sok. No:3/AİstanbulÜmraniyeAtatürkBağdat Ocakbaşıİstiklal seafoodplus.infopaşa seafoodplus.infoız SokNo:6/BİstanbulÜmraniyeİstiklalBaget SandwichPerpa Ticaret Merkezi A Blok Kat:8 NoİstanbulŞişliMahmut Şevket PaşaBahar Pide SalonuFulya Cad. No:3/5 Şişli / İstanbulİstanbulŞişliFulyaBarış BüfeZühtüpaşa Mah. Bağdat Cad No/73 Zühtüpaşa Mah. Kadıköy İstanbulİstanbulKadıköyZühtüpaşaBaşaran Kebap Yemek Salonuhisarcık sk. No:6 Kurtköy Mah. Pendik İstanbulİstanbulPendikKurtköyBaşaran Market ÇakmakTavukçuyolu Cad. Başaran Sk. No:1İstanbulÜmraniyeÇakmakBaşkent Pasta CafeFetih seafoodplus.infoık seafoodplus.infoİstanbulSancaktepeFatihBaymar MarketAhmet Yesevi seafoodplus.infoos Cad No Ahmet Yesevi Mah. Sultanbeyli İstanbulİstanbulSultanbeyliAhmet YeseviBaymix Galleria Avm Kennedy Cad. Galleria AvmİstanbulBakırköyAtaköy 1. KısımBayram SüpermarketSanayi Mah. Sultan Selim Cad. NoİstanbulKağıthaneSultan SelimBayramoğlu Baklava ŞişliAbide-i Hürriyet Cad. NoİstanbulŞişliMerkezBedir İskenderHavaalanı Mah. Taşocağı Cad. No:8İstanbulEsenlerHavaalanıBelinay Şarküteriİkbal Cad. No Çakmak Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeÇamlıkBenim Peynircim Kahvaltı SarayıAltınşehir Mah. Kumru Cad. No Altınşehir Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeAltınşehirBereket Döner Pelican AvmD Kuzey Yanyolu Avcılar Pelican Mall AvmİstanbulAvcılarÜniversiteBereket KonyalıOrtaklar Cad. Galipbey Sk. No:5 Mecidiyeköy Mah. Şişli İstanbulİstanbulŞişliFulyaBeydağı KebapRami Kışla Cad Cicoz Yolu Kuşçu Plaza No Rami Eyüp Rami Mah. Eyüp İstanbulİstanbulEyüpTopçularBeyzade Et LokantasıKemalpaşa Mah. Sancak Sk. No:3/1İstanbulKüçükçekmeceKemalpaşaBiber Catringseafoodplus.info Mah. Çavuşbaşı Cad. Ceren Sok. No/AİstanbulÇekmeköyMimar SinanBiçen Avcılar 1Cihangir Mah. Burnaz Cad. No Cihangir Mah. Avcılar İstanbulİstanbulAvcılarCihangirBiçen Avcılar 2Cihangir Mah. Kibele Sk. No Cihangir Mah. Avcılar İstanbulİstanbulAvcılarCihangirBiçen Avcılar 3Merkez Mah. Çiğdem Cad. No Merkez Mah. Avcılar İstanbulİstanbulAvcılarMerkezBiçen BakırköyKartaltepe Mah. Pelinli Sk. No/1 Kartaltepe Mah. Bakırköy İstanbulİstanbulBakırköyKartaltepeBiçen Bakırköy 2Zuhuratbaba Mah. İncirli Cad. No Zuhuratbaba Mah. Bakırköy İstanbulİstanbulBakırköyZuhuratbabaBiçen Başakşehirİkitelli Organize Sanayi Bölgesi Enkop Cad. No:6 Başakşehir Mah. Başakşehir İstanbulİstanbulBaşakşehirİkitelli OsbBiçen BayrampaşaVatan Mah. Esenler Cad. No Vatan Mah. Bayrampaşa İstanbulİstanbulBayrampaşaVatanBiçen BeylikdüzüŞehitler Cad. No/DİstanbulEsenyurtBarbaros Hayrettin PaşaBiçen Beylikdüzü 2Sultan Abdülhamit Cad. No10/A Mevlana Mh. Esenyurt / İstanbulİstanbulEsenyurtMevlanaBiçen CennetCennet Mah. Barbaros Cad. Zafer Sk. No:5 Cennet Mah. Küçükçekmece İstanbulİstanbulKüçükçekmeceCennetBiçen GüngörenŞebboy Sok. NoİstanbulGüngörenGençosmanBiçen İnönüYel Değirmen Cad. No Tevfik Bey Mah. Küçükçekmece İstanbulİstanbulKüçükçekmeceTevfikbeyBiçen Market MerkezKartaltepe Mah. Belediye Cad. Saraçoğlu İş Merkezi No:1 Sefaköy Mah. Küçükçekmece İstanbulİstanbulKüçükçekmeceKartaltepeBiçen MehterçeşmeMehterçeşme Mah. Ufuk Cad. No: 55 – 1 A Esenyurt Mehterçeşme Mah. Esenyurt İstanbulİstanbulEsenyurtMehterçeşmeBiçen Merterseafoodplus.info Gürman Mah. Mete Sk. No Zemin Kat Dükkan Merter seafoodplus.info Gürman Mah. Güngören İstanbulİstanbulGüngörenAbdurrahman Nafiz GürmanBiçen MimarobaBatıköy Mah. Mustafa Kemal Bulvarı Gül Evleri No:1İstanbulBüyükçekmeceMimarobaBiçen N-Merkez EsenyurtYenikent mah Doğanaraslı Bulvarı Sk.İstanbulEsenyurtYenikentBiçen SoğanlıSoğanlı Mah. Mimarsinan Cad. No:1 Soğanlı Mah. Bahçelievler İstanbulİstanbulBahçelievlerSoğanlıBiçen SoğuksuCumhuriyet Mah. Aşıkveysel Cad. No/1 Cumhuriyet Mah. Küçükçekmece İstanbulİstanbulKüçükçekmeceCumhuriyetBiçen TepeüstüCumhuriyet Mah. Kaktüs Sk. No Cumhuriyet Mah. Küçükçekmece İstanbulİstanbulKüçükçekmeceCumhuriyetBiçen TevfikbeyTevfik Bey Mah. Sami Paşa Cad NoİstanbulKüçükçekmeceTevfikbeyBiçen YenibosnaZafer Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. Mustafa Bilici İş Hanı No/1 Zafer Mah. Bahçelievler İstanbulİstanbulBahçelievlerZaferBirbey LokantaKocamustafapaşa Cad. No/a seafoodplus.infoşa Mah. Fatih İstanbulİstanbulFatihKoca MustafapaşaBisos DönerMahmut Bey seafoodplus.infoç Sok NoİstanbulBahçelievlerŞirinevlerBizim Et LokantasıSabuncu Han Cad. Rızapaşa Han No:7/3 Eminönü Mah. Fatih İstanbulİstanbulFatihTahtakaleBizim KofteMithatpaşa Cad. No:6İstanbulBahçelievlerYenibosna MerkezBizim OscarPerpa Ticaret Merkezi A Blok Kat:8 No Halil Rıfat Paşa Mh. Şişli / İstanbulİstanbulŞişliHalil Rıfat PaşaBolu Ehli Keyf LokantasıYeşiltepe Mah. Sk. No/a Yeşiltepe Mah. Zeytinburnu İstanbulİstanbulZeytinburnuYeşiltepeBolu Et LokantasıEski Yıldız Cad. No/a Beşiktaş Mah. Beşiktaş İstanbulİstanbulBeşiktaşCihannümaBom Bom BüfeYakut Sk. No/c Zeytinlik Mah. Bakırköy İstanbulİstanbulBakırköyAtaköy 1. KısımBufettiSıracevizler Cad. No/DİstanbulŞişliMerkezBursa İskenderBursa İskender Yenidoğan Mh. Demirkapı Cd. Hüsniniyet Sk. No:7 Bayrampaşa/istanbulİstanbulBayrampaşaYenidoğanBursa KebapçısıAltan Erbulak Sk. No Mecidiyeköy Mah. Şişli İstanbulİstanbulŞişliGülbaharCabbarlar GıdaÇayırbaşı Cad. No/aİstanbulSarıyerBüyükdereCafe ViennaYeşilköy Atatürk Cad. Dtm. A3 Blok 10/ Yeşilköy Mah. Bakırköy İstanbulİstanbulBakırköyYeşilköyÇağla Et LokantasıHamam Sk. No Cevizlik Mah. Bakırköy İstanbulİstanbulBakırköyCevizlikÇağrı Büfeseafoodplus.infottin Mah. Ragıppaşa Cad. No:8/1 Aksaray Mah. Fatih İstanbulİstanbulFatihMimar KemalettinÇakırbeyliUğur Mumcu Mah. seafoodplus.infoi No Uğur Mumcu Mah. Sultangazi İstanbulİstanbulSultangaziUğur MumcuÇamlıca ÇiftliğiYıldız Posta Cad. No/11 Gayrettepe Mah. Beşiktaş İstanbulİstanbulŞişliEsentepeÇamlıca Ev YemekleriEsentepe Mah. Yıldız Posta Cad. No/2 Esentepe Mah. Şişli İstanbulİstanbulŞişliEsentepeCarpediem Cafe BörekPınar Mah. Çamlıbel Cad. No/AİstanbulSarıyerPınarÇarşı Köfte SalonuUlus Cad. No/aİstanbulÇatalcaFerhatpaşaÇatalcalı Ali BabaDizdariye Mah. Atatürk Cad. No/a Dizdariye Mah. Büyükçekmece İstanbulİstanbulBüyükçekmeceDizdariyeÇeltik Kebap SalonuBağlarbaşı Mah. Bağdat Cad. No/AİstanbulMaltepeBağlarbaşıÇeşme Fast FoodBağdat Cad. Cam Apt. NoİstanbulKadıköyFenerbahçeÇetinkaya BeyoğluİSTİKLAL CD. NOİstanbulBeyoğluŞahkuluÇetinkaya KadıköyKUŞDİLİ CAD. NOİstanbulKadıköyOsmanağaÇetinkaya MerkezNecip Fazıl Mah. Alemdağ Cad. No Dudullu Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeNecip FazılÇetinkaya ŞirinevlerMAHMUTBEY CD. ŞENDURAK MEVKİ NOİstanbulBahçelievlerKocasinan MerkezÇetinkaya ÜsküdarMimarsinan Mah. Hakimiyeti Milliye Cd. NoİstanbulÜsküdarMimar SinanÇevre İskender KebapFişekhane Cad. Milliyetçi Sk. No:9/a Zeytinlik Mah. Bakırköy İstanbulİstanbulBakırköyAtaköy 1. KısımChatalHavaalanı Kavşağı Egs Business Blokları B1 No Yeşilköy Mah. Bakırköy İstanbulİstanbulBahçelievlerYenibosna MerkezChef Salad's Profilo AvmCemal Sahir Sok. No Profilo AvmİstanbulŞişliGülbaharÇiftlik RestaurantEski Osmanlı Sk. No:3 Mecidiyeköy Mah. Şişli İstanbulİstanbulŞişliMecidiyeköyCihat PastanesiFetihtepe Mah.Müverrihali seafoodplus.info : 91 / AİstanbulBeyoğluFetihtepeCızbız KöfteCızbız Köfte, Yeşilköy Mah. Çoban Çeşme Kavşağı İstanbul Dünya Ticaret Merkezi B3 Blok K:1 D, Atatürk Havalimanı Karşısı, Yeşilköy, Bakırköy, İstanbulİstanbulBakırköyYeşilköyCoffee İstanbulOrtaklar Cad. No:2/B Mecidiyeköy Mh. Şişli / İstanbulİstanbulŞişliMecidiyeköyDamak PideSalihpaşa Cad. No/D Merkez Mh. Gaziosmanpaşa / İstanbulİstanbulGaziosmanpaşaMerkezDayımın Yeri Kebap LahmacunÇayır Cad. No: 25 Beykoz Mah. Beykoz İstanbulİstanbulBeykozYalıköyDeğirmencioğlu KebapHimayE-İ Etfal Sk. No:6 Eminönü Mah. Fatih İstanbulİstanbulFatihAlemdarDemar Hipermarket SanayiÇobançeşme Cad. No/2İstanbulKağıthaneMerkezDemar Hipermarket ŞişliHalide Edip Adıvar Mah. Kestaneci Sk. No:3 Halide Edip Adıvar Mah. Şişli İstanbulİstanbulŞişliHalide Edip AdıvarDemar Hipermarket YeşilceHarmantepe Mah. Yeşilce Cad. No/a Harmantepe Mah. Kağıthane İstanbulİstanbulKağıthaneHarmantepeDeniz LokantasıCami Kebir Cad. Çaydanlık Sk No Kasımpaşa Mah. Kasımpaşa İstanbulİstanbulBeyoğluCamiikebirDerya BörekMarmara Cad. NoİstanbulAvcılarMerkezDerya BüfeMercan seafoodplus.info Çarşı Cad. Paşa Camii Sok. No:3 Fatih / İstanbulİstanbulFatihMercanDestino PizzaMerkez seafoodplus.infoa Sk No:3 Kağıthane Mah. Kağıthane İstanbulİstanbulKağıthaneMerkezDiyar Kebapeylül sok 2/11 Levent Mh. Beşiktaş / İstanbulİstanbulBeşiktaşLeventDiyar Lahmacun Outlet Avm Avm Mahmutbey, Taşocağı Yolu No:5,İstanbulBağcılarMahmutbeyDiyar Lahmacun Akbatı AvmKoza Mahallesi, Sokak Esenkent Mevkii No:6 Akbatı AVMİstanbulEsenyurtKozaDiyar Lahmacun Marmara Park Avm Çelebi Mehmet Cad. NoA Marmara Park AvmİstanbulEsenyurtMevlanaDml Türk Kahvesi Viaport AvmDedepaşa Cad No Viaport Asia Outlet AvmİstanbulPendikYenişehirDoğa RestaurantOsmanağa Mah. Başçavuş Sk. No:1/5 Osmanağa Mah. Kadıköy İstanbulİstanbulKadıköyOsmanağaDoğan Kahvaltı sarayıIhlamırkuyu Mah. Doğanevler Cad. No/a Ihlamurkuyu Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeIhlamurkuyuDoğanlar Süpermarketseafoodplus.infoaşa Mah. Mareşal Cad. No/1 seafoodplus.infoaşa Mah. Avcılar İstanbulİstanbulAvcılarMustafa KemalpaşaDoğuş SüpermarketHamidiye Mah. Hasdal Cad. NoİstanbulKağıthaneHamidiyeDönerİSTEsentepe Mah. Yıldız Posta Cad. No/10 Gayrettepe Mah. Beşiktaş İstanbulİstanbulŞişliEsentepeDr KöroğluAkşemsettin seafoodplus.info:4/AİstanbulFatihHırkA-İ ŞerifDr. SoframKocatepe Cad. No:1/AİstanbulBayrampaşaKocatepeDudullu Pide RestaurantÇakmak Köprü Durağı Çakmak Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeÇakmakDursun Emmi Et LokantasıTalatpaşa Cad. No/CİstanbulKağıthaneTelsizlerDürüm YeRessam Halim Sok. No:2/EİstanbulBahçelievlerBahçelievlerDürümceİstiklal seafoodplus.infoş Alışık seafoodplus.info Bey İş Merkezi 16/a İstiklal Mah. Beyoğlu İstanbulİstanbulBeyoğluKuloğluDürümcü DedeKartaltepe Mahallesi, Olgunlar Sokağı 12/a, Bakırköy/istanbul Bakırköy/istanbulİstanbulBakırköyKartaltepeDürümcü Dede Ali HaydarKaraoğlanoğlu Cad. No Şirinevler Mah. Bahçelievler İstanbulİstanbulBahçelievlerŞirinevlerEcevitler ŞarküteriCaferağa Mah. Güneşlibahçe Sk. No/a Osmanağa Mah. Kadıköy İstanbulİstanbulKadıköyOsmanağaEfes 2 Gaziantep Kebap SalonuAtatürk Oto Sanayi Sitesi E Blok Pasaj Üstü No: 18 Maslak Sarıyer / İstanbulİstanbulSarıyerMaslakEhlitat LokantasıHüseyinağa Mah. Balo Sk. No Zemin Kat Hüseyinağa Mah. Beyoğlu İstanbulİstanbulBeyoğluHüseyinağaEkincioğlu Unlu MamülleriAhmet Yesevi Cad. No Yenibosna Mah. Bahçelievler İstanbulİstanbulBahçelievlerKocasinan MerkezEkizler Görele Pidegüzeltepe mh profösör doktor beynun akyavaş caddesi no çengelköy üsküdar istanbul Kirazlıtepe Mh. Üsküdar / İstanbulİstanbulÜsküdarKirazlıtepeEkizler Görele Pide KüplüceKüplüce Mah. Yeni Camii Sk. No:2 Küplüce Mah. Üsküdar İstanbulİstanbulÜsküdarKirazlıtepeEl Ele Ev Yemekleri ve MantıGüzeltepe Mah. Prof. Dr. Beynun Akyavaş Cad. No/cİstanbulÜsküdarÇengelköyElif CafeKısıklı Cad. No/1İstanbulÜsküdarAltunizadeEmirhan Et LokantasıKızılelma Cad. No/2 Fındızkade Mah. Fatih İstanbulİstanbulFatihHaseki SultanEnder LokantasıMerkez Mah. Aligalipbey Cad. No/b Gaziosmanpaşa Mah. Gaziosmanpaşa İstanbulİstanbulGaziosmanpaşaMerkezEnsar IzgaraMareşal Çakmak Mah. İnönü Cad. No Mareşal Çakmak Mah. Güngören İstanbulİstanbulGüngörenMareşal ÇakmakErdem Kebap SalonuEmirhan Cad. No Dikilitaş Mah. Beşiktaş İstanbulİstanbulBeşiktaşDikilitaşEren Kokoreç Sarıyer Gül BörekYavuz Selim Cad. No:2İstanbulAtaşehirBarbarosErzurum Şark SofrasıAtatürk Cad. No Alibeyköy Mah. Eyüp İstanbulİstanbulEyüpAlibeyköyEsenköşk RestaurantGazeteciler Mah. Keskin Kalem Sk. No:2 Esentepe Mah. Şişli İstanbulİstanbulŞişliEsentepeEtiler ParkAdnan Kahveci Bulvarı No/1 Bahçelievler Mah. Bahçelievler İstanbulİstanbulBahçelievlerBahçelievlerFıccın Ara SalonAsmalı Mescit Mah. Kallavi Sk. No:3/b Asmalı Mescit Mah. Beyoğlu İstanbulİstanbulBeyoğluAsmalı MescitFidan Pastanesi1. Cad. Noa/aİstanbulSultangaziUğur MumcuGaziantep Halil İbrahim SofrasıHalkalı İnönü Mah. Maslak Çeşme Cad. No Sefaköy Mah. Küçükçekmece İstanbulİstanbulKüçükçekmeceİnönüGelikKennedy Cad NoİstanbulBakırköyAtaköy 1. KısımGenç KebapSelmanipak Cad. No/a Üsküdar Mah. Üsküdar İstanbulİstanbulÜsküdarMimar SinanGençler TaşfırınDes San. Sit. S-6 Blok No Yukarı Dudullu Mh. Ümraniye / İstanbulİstanbulÜmraniyeYukarı DudulluGirit GıdaProf. Naci Şensoy Cad. No/1 Karagümrük Mah. Fatih İstanbulİstanbulFatihKaragümrükGökçe Market-1Ortabayır Mah. Sarıgöl Cad. No:2İstanbulKağıthaneGültepeGönül GıdaCengiz Topel Cad. No:1/5İstanbulEyüpAkşemsettinGöztepe DönercisiFeneryolu seafoodplus.infotin Kerim Gökay seafoodplus.infoıoğlu Apt No/1 Feneryolu Mah. Kadıköy İstanbulİstanbulKadıköyFeneryoluGreen Salad Mall Of İstanbul AvmSüleyman Demirel Bulvarı Mall Of İstanbul AvmİstanbulBaşakşehirZiya GökalpGreen Salad's Kale Center AvmAdnan Kahveci Blv. No Kale Center AvmİstanbulGüngörenGüvenGreen Salad's Perlavista AvmYavuz Sultan Selim Blv. No Perlavista AvmİstanbulBeylikdüzüAdnan KahveciGrup Çamlıca23 Nisan Cad. No/a Armağanevler Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeArmağanevlerGüler OcakbaşıGazeteciler Sitesi Keskin Kalem Sk. NoİstanbulŞişliEsentepeGülpembe MarketŞehit İlknur Keleş Sk. No:4 Kozyatağı Mah. Kadıköy İstanbulİstanbulKadıköyKozyatağıGünebakan KebapMerkez seafoodplus.infoğlar Cad No Kağıthane Mah. Kağıthane İstanbulİstanbulKağıthaneMerkezGüven PeynircilikSarıgöl Mah. Laleli Cad. No Sarıgöl Mah. Gaziosmanpaşa İstanbulİstanbulGaziosmanpaşaSarıgölGüvenoğlu MerkezBeştelsiz Mh. Prof DR Profesör Doktor Muammer Aksoy Cd. No Zeytinburnu/İstanbulİstanbulZeytinburnuGökalpHacıbaşar AcıbademAcıbadem Caddesi No/a Acıbadem Mah. Kadıköy İstanbulİstanbulKadıköyAcıbademHacıbaşar AtaşehirVedat Günyol Cad. Dilek Sk. No:2 Ataşehir Mah. Ataşehir İstanbulİstanbulAtaşehirKüçükbakkalköyHacıbaşar ErenköyŞemsettin Günaltay Cad. No/1 Erenköy Mah. Kadıköy İstanbulİstanbulKadıköySahrayıceditHacıbaşar KozyatağıBayar Cad Yeni Yol Sk. No:9/1 Kozyatağı Mah.İstanbulKadıköyErenköyHafızoğlu Kebap SalonuMerkez Mah. Necip Fazıl Cad. No:2/AİstanbulArnavutköyArnavutköy MerkezHafızoğulları GıdaBarbaros Cad. Sok. NoİstanbulBağcılar YılHalil İbrahim SofrasıBağlar Mah. Atatürk Cad. No:4/b Güneşli Mah. Bağcılar İstanbulİstanbulBağcılarBağlarHamdibey İskenderKüçükpiyale seafoodplus.infolikuyu seafoodplus.info: 4 / AİstanbulBeyoğluCamiikebirHanım EliLevent Mh. Emirhan Cad. Alkök Apt. No/3 Dikilitaş Mah. Beşiktaş İstanbulİstanbulBeşiktaşLeventHappy Adnan KahveciCumhuriyet Mah. Adnan Kahveci Cad. No/a Cumhuriyet Mah. Kartal İstanbulİstanbulKartalCumhuriyetHappy AmbarlıAmbarlı Mah. Cumhuriyet Cad. Çelik Sok. No: 2İstanbulAvcılarAmbarlıHappy ArmutluFatih Sultan Mehmet Mh. Evren Paşa Sk. NİstanbulSarıyerFatih Sultan MehmetHappy Ataşehir ÖrnekÖrnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Caddesi No Örnek İş Merkezi Örnek Mah. Ataşehir İstanbulİstanbulAtaşehirÖrnekHappy AtışalanıBirlik Mah. Sok. No:2/2İstanbulEsenlerBirlikHappy BahçeşehirSüzer Bulvarı E Blok Şehribazaar Avm No Bahçeşehir Mah. Başakşehir İstanbulİstanbulBaşakşehirBahçeşehir 1. KısımHappy BakırköyOsmaniye Mah. Ümraniye Sk. No:4/ Osmaniye Mah. Bakırköy İstanbulİstanbulBakırköyOsmaniyeHappy BeykentAdnan Kahveci Mah. Osmanlı Cad. No:7/AİstanbulBeylikdüzüAdnan KahveciHappy Bizimevler2Tahtakale Mah. TSok. No:5 Bizimevler 2 Sit.Çar., Acılar , İstanbulİstanbulAvcılarYeşilkentHappy BomontiCumhuriyet Mh. Düzoğlu Sk. N.5 Royal İş Merkezi Bomonti Cumhuriyet Mah. Şişli İstanbulİstanbulŞişliCumhuriyetHappy ÇamlıkahveCumhuriyet Mah. Bağcılar Cad. No/1 Cumhuriyet Mah. Bahçelievler İstanbulİstanbulBahçelievlerCumhuriyetHappy Çekmeköy ÇavuşbaşıMimar Sinan Caddesi No: 49İstanbulÇekmeköyMimar SinanHappy ÇeliktepeÇeliktepe Mah. İnönü Cad. Buhara Sok. No / AİstanbulKağıthaneÇeliktepeHappy CennetYavuz Selim CD. Yavuz Selim Camii AltıİstanbulKüçükçekmeceCennetHappy Center Ümraniye AtakentAtakent Mah. Reşit Paşa Cad. No Atakent Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeAtakentHappy Center BaşakşehirBaşak Mah. Ertuğrul Gazi Cd. 5. Etap N Başak Mah. Başakşehir İstanbulİstanbulBaşakşehirBaşakHappy Center BeşyüzevlerHürriyet Mah. Eski Edirne Asf. Sok. No/BİstanbulGaziosmanpaşaKarayollarıHappy Center ÇakmakSite Mahallesi Atay Caddesi No/AİstanbulÜmraniyeSiteHappy Center Esenlerİstanbul Cad. No: 33İstanbulEsenlerYavuz SelimHappy Center EsenyurtFatih Mah. Bahçeyolu Cad. Özyurt Garden Sitesi 1. Etap no: 23İstanbulEsenyurtFatihHappy Center EyüpOrtakçılar Cad. No No:4 Eyüp Mah. Eyüp İstanbulİstanbulEyüpDefterdarHappy Center GaziosmanpaşaBağlarbaşı Mah. Bağlarbaşı Cad. NoİstanbulGaziosmanpaşaBağlarbaşıHappy Center HalkalıAtakent Mh. cıkmaz sk no:1 Küçükçekmece İstanbulİstanbulKüçükçekmeceAtakentHappy Center Halkalı DumankayaAtakent Mh Turgut Özal Bulvarı No A Blok No:7 Başakşehir Mah. Başakşehir İstanbulİstanbulKüçükçekmeceAtakentHappy Center İçerenköyİçerenköy Mah. Profesör Doktor Necmettin Erbakan Cad. No/a İçerenköy Mah. Ataşehir İstanbulİstanbulAtaşehirİçerenköyHappy Center KağıthaneHamidiye Mah. Girne Cad. NoİstanbulKağıthaneHamidiyeHappy Center KocamustafapaşaŞehremini Mah. Vezir Cad. No:9 seafoodplus.infoşa Mah. Fatih İstanbulİstanbulFatihŞehreminiHappy Center KüçükçekmeceCumhuriyet Mah. Aşık Veysel Cad. No: 33İstanbulKüçükçekmeceCumhuriyetHappy Center Küçükköy MerkezFevzi Çakmak Mah. İstanbul Cad. No/ Küçükköy Mah. Gaziosmanpaşa İstanbulİstanbulGaziosmanpaşaFevzi ÇakmakHappy Center MecidiyeköyGülbahar Mah. Esentepe Cad. Aksu Apt. A Blok NoİstanbulŞişliGülbaharHappy Center Mehmet AkifAtatürk Mah. İkitelli Cad. No/a Atatürk Mah. Küçükçekmece İstanbulİstanbulKüçükçekmeceAtatürkHappy Center SanayiSanayi Mah. Selim Sultan Cad. Merkez Camii YanıİstanbulKağıthaneSultan SelimHappy Center Şirinevler maraşal Fevzi Çakmak Cd. No: 1 Ve 2. Sk. No: 13 Şirinevler Mah. Bahçelievler İstanbulİstanbulBahçelievlerŞirinevlerHappy Center Söğütlüçeşme SefaköySöğütlüçeşme Mah. Atatürk Cad. No: 51İstanbulKüçükçekmeceSöğütlü ÇeşmeHappy Center Ümraniye ÇarşıAtatürk Mahallesi Yayla Sokak NoAİstanbulÜmraniyeAtatürkHappy Center World Atlantis AvmYenişehir Mahallesi, Osmanlı Blv. No:6İstanbulPendikFevzi ÇakmakHappy Center Yakacık KartalCumhuriyet Mahallesi Kartal Caddesi No Cumhuriyet Mah. Kartal İstanbulİstanbulKartalCumhuriyetHappy Center ZiganaBüyükşehir Mah. Leylak Sok. A1 Blok NoİstanbulBeylikdüzüBüyükşehirHappy CumhuriyetCumhuriyet Mh. Kazım Karabekir Cad. NoİstanbulKüçükçekmeceCumhuriyetHappy EsenbahçeCumhuriyet Mah. Nazım Hikmek Bulvarı No/1İstanbulEsenyurtCumhuriyetHappy EsenkentEsenkent Mh. Süleyman Demirel Cd. N /İstanbulEsenyurtAşık VeyselHappy FatihBalipaşa Cad. NoİstanbulFatihAkşemsettinHappy FikirtepeFikirtepe Mandıra Cad. NoİstanbulKadıköyDumlupınarHappy GümüşpalaGümüşpala Mah. Gümüşpala Cad. No: 32İstanbulAvcılarGümüşpalaHappy HadımköyHadımköy Mahallesi Doğukent Caddesi No/1 (Toki Hadımköy İklöğretim Okulu karşısı)İstanbulArnavutköyHadımköyHappy HaliçAli Kuşçu Mah. Haliç Cad. NoİstanbulFatihAli KuşçuHappy Halkalı 2Atakent Mahallesi cad No:1 Halkalı Mah. Küçükçekmece İstanbulİstanbulKüçükçekmeceAtakentHappy HaznedarErgene Sk. No:7İstanbulGüngörenHaznedarHappy HekimsuyuMaraşel Fevzi Çakmak Mah. Hekimsuyu Cad. No Maraşel Fevzi Çakmak Mah. Gaziosmanpaşa İstanbulİstanbulGaziosmanpaşaYeni MahalleHappy İkitelliİkitelli Organize Sanayi Bölgesi Atatürk Bulvarı NoCİstanbulBaşakşehirİkitelli OsbHappy İnnoviaCumhuriyet Mah. Hürriyet Cad. No:6/İstanbulEsenyurtMevlanaHappy Ispartakule Fırat Cd. No.2İstanbulBaşakşehirBahçeşehir 1. KısımHappy KartaltepeKartaltepe Mah. Ürgüplü Cad. No/1 Kartaltepe Mah. Bayrampaşa İstanbulİstanbulBayrampaşaKartaltepeHappy KayaşehirKayabaşı Mah. Ulubatlı Hasan Cad. F1 B No 2g Kayaşehir Mah. Başakşehir İstanbulİstanbulBaşakşehirKayabaşıHappy Kazım KarabekirKazım Karabekir Mah. Adem Yavuz Cad. No Kazım Karabekir Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeKazım KarabekirHappy KocasinanKocasinan Mah. Mahmut Bey Cad No: İstanbulBahçelievlerKocasinan MerkezHappy KocatepeKocatepe Mah. Kocatepe Cad. No Kocatepe Mah. Bayrampaşa İstanbulİstanbulBayrampaşaKocatepeHappy KüçükköyFevzi Çakmak Mah. Cengiz Topel Cad. Sk. No:2 Fevzi Çakmak Mah. Gaziosmanpaşa İstanbulİstanbulGaziosmanpaşaFevzi ÇakmakHappy MaltepeFeyzullah Mahallesi Atatürk Caddesi No ( Maltepe Merkez Camii Altı ) Feyzullah Mah. Maltepe İstanbulİstanbulMaltepeFeyzullahHappy Maltepe BelediyeBağdat Cad. Sanayi Sk. No:1 Bağdat Cad Mah. Maltepe İstanbulİstanbulMaltepeAltayçeşmeHappy Marmara Evleri 3Marmara Mah. Hürriyet Bulvarı T Blok No/1 Marmara Mah. Beylikdüzü İstanbulİstanbulBeylikdüzüMarmaraHappy MimarobaBatıköy Mah. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No: Mimaroba Mah. Büyükçekmece İstanbulİstanbulBüyükçekmeceEkinobaHappy MuratpaşaMuratpaşa Mah. Kamil Cad. No/4 Muratpaşa Mah. Bayrampaşa İstanbulİstanbulBayrampaşaMuratpaşaHappy PendikYeni Mithatpaşa Cad. No A-BİstanbulPendikSapan BağlarıHappy Reşitpaşa1Reşitpaşa Mah. Tuncay Artun Cad. No/34 Reşitpaşa Mah. Sarıyer İstanbulİstanbulSarıyerReşitpaşaHappy ŞahinbeyMehmet Akif Mah. Ulubatlı Hasan Cad. No Şahinbey Mah. Çekmeköy İstanbulİstanbulÇekmeköyMehmet AkifHappy SancaktepeYenidoğan Mahallesi Bahçelievler Caddesi No/16 Yenidoğan Mah. Sancaktepe İstanbulİstanbulSancaktepeYenidoğanHappy SeyrantepeSeyrantepe Mah Nato Cad. Çam Sok. No: 1İstanbulKağıthaneSeyrantepeHappy Seyrantepe 2Seyrantepe Mh. Cihangir SK. No.1İstanbulKağıthaneSeyrantepeHappy Soğanlık KartalGümüşpınar Mah. Eraykent Caddesi No:4İstanbulKartalGümüşpınarHappy SultanbeyliMehmet Akif Mahallesi Kuran Kursu Caddesi No:3İstanbulSultanbeyliMehmet AkifHappy TepeüstüYeni Mah. Mimar Sinan Cad. No/a Yeni Mah. Küçükçekmece İstanbulİstanbulKüçükçekmeceYeni MahalleHappy TuzlaAydıntepe Mahallesi Yüzüncüyıl Caddesi No/İstanbulTuzlaAydıntepeHappy Ümraniye MetroTantavi Mah. Bosna Bulvarı (Belediye Yanı) No: 4İstanbulÜmraniyeTantaviHappy Ümraniye Sant.Atatürk Mah. Çavuşbaşı Cad. NoİstanbulÜmraniyeAtatürkHappy Ümraniye TepeüstüIhlamur Kuyu Mah. Gümüşsuyu Cad. No:5 Ihlamur Kuyu Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeIhlamurkuyuHappy YenidoğanYenidoğan Mah. Büyükçınar Sk. No:7/2 Yenidoğan Mah. Bayrampaşa İstanbulİstanbulBayrampaşaYenidoğanHappy YeniköyGÜZELCE ALİ PAŞA CAD. NO İstanbulSarıyerYeniköyHappy YeşilovaYeşilova Mah. Reyhan Cad. No: 68İstanbulKüçükçekmeceYeşilovaHappy YeşilpınarAkşemsettin Mahallesi Selimpaşa Sokak No:1/AİstanbulEyüpAkşemsettinHappy ZeytinburnuYeşiltepe Mahallesi Sokak No / AİstanbulZeytinburnuYeşiltepeHappy Zümrütevler1Zümrütevler Mahallesi Tülin Caddesi NoİstanbulMaltepeZümrütevlerHappy Zümrütevler2Zümrütevler Mahallesi Nil Caddesi Sinem Sokak NoİstanbulMaltepeZümrütevlerHapy Reşitpaşa2Reşitpaşa Mah. Tuncay Artun Cad. No Reşitpaşa Mah. Sarıyer İstanbulİstanbulSarıyerReşitpaşaHarmanlı Et Lok.Dolapdere Sanayi Sitesi Ada No:8 İkitelli İkitelli Mah. Başakşehir İstanbulİstanbulBaşakşehirİkitelli OsbHas KebapZühtüpaşa Kördere Sk. No:4/a Kızıltoprak Mah. Kadıköy İstanbulİstanbulKadıköyZühtüpaşaHasbahçe Kebap İskenderTrt Cad. No Kazım Karabekir Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeElmalıkentHasköy İnci LokantaKeçecipiri Mah. Hasköy Cad. No Piri Paşa Mah. Beyoğlu İstanbulİstanbulBeyoğluKeçeci PiriHaznedar PilavcısıHaznedar Mah. Adalar Sk. No:3/b Haznedar Mah. Güngören İstanbulİstanbulGüngörenHaznedarHicret Yemek SalonuSüslü Saksı Sk. No/c Beyoğlu Mah. Beyoğlu İstanbulİstanbulBeyoğluŞehit MuhtarHilaloğluCumhuriyet Meydanı No/A Merkez Mh.İstanbulGaziosmanpaşaMerkezHisar BüfeSelahattin Pınar Cad. No/b Mecidiyeköy Mah. Şişli İstanbulİstanbulŞişliMecidiyeköyHisar BüfeAkatlar Mah. Zeytinoğlu Cad. Selçuklar Sk. No/5 Akatlar Mah. Beşiktaş İstanbulİstanbulBeşiktaşAkatHisar RestaurantÖmer Faik Atakan Cad. Yılmaz Plaza Blok No:3 İç Kapı No:1İstanbulÜmraniyeSarayHocapaşa PidecisiHocapaşa Mah. Hocapaşa Sk. No Eminönü Mah. Fatih İstanbulİstanbulFatihHocapaşaHuzur PastanesiSadabad Cad. No Merkez Mh. Kağıthane / İstanbulİstanbulKağıthaneMerkezİhvan Tantuni DünyasıSancaktepe Mah Sk. No:6 /a Sancaktepe Mah. Bağcılar İstanbulİstanbulBağcılarSancaktepeİnegöl Köfte CafeÖztürk Sk. No:3/a Mecidiyeköy Mah. Şişli İstanbulİstanbulŞişliFulyaİskender KebapçısıGülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. No:5/a Gülbahar Mah. Şişli İstanbulİstanbulŞişliMecidiyeköyİstanbul CoffeMecidiyeköy Yolu Yüksel Apt. No Mecidiyeköy Mah. Şişli İstanbulİstanbulŞişliMecidiyeköyİtimat Yemek SalonuSelimiye seafoodplus.infodın sok. 42/AİstanbulÜsküdarSelimiyeKader PeynircilikGürsel Mah. 28 Nisan Cad. No Gürsel Mah. Kağıthane İstanbulİstanbulKağıthaneGürselKahvaltı SofrasıZümrütevler Mah.Tülin Cad. No: 88İstanbulMaltepeZümrütevlerKakşioğlu BüfeSultanhamam Cad. No:6/b Bahçekapı Mah. Fatih İstanbulİstanbulFatihHobyarKamil Şan PideKara Mah. Abdi İpekçi Cad. No Küçükköy Mah. Gaziosmanpaşa İstanbulİstanbulGaziosmanpaşaKarayollarıKanatevi Marmara Forum AvmÇobançeşme Koşuyolu Cad. No:3 Marmara Forum AvmİstanbulBakırköyOsmaniyeKaplan Taşfırın KebapRüştü Sarp cad. No/aİstanbulMaltepeKüçükyalı MerkezKaraca Döner Kipa AvmGeneral Ali İhsan Türkkan Cad. No Kipa AvmİstanbulSilivriYeniKaradeniz Pideseafoodplus.infoaşa Mah. Mareşal Cad. No:5/10 seafoodplus.infoaşa Mah. Avcılar İstanbulİstanbulAvcılarMustafa KemalpaşaKaradeniz PideŞair Nedim Cad. No/a Beşiktaş Mah. Beşiktaş İstanbulİstanbulBeşiktaşTürkaliKaradeniz Pide EviAsmalımescit Oteller Sk. No Beyoğlu Mah. Beyoğlu İstanbulİstanbulBeyoğluAsmalı MescitKaradeniz Pide SalonuSelahattin Pınar Cad. No Mecidiyeköy Mah. Şişli İstanbulİstanbulŞişliMecidiyeköyKaradeniz Pide SalonuKamerhatun Cad. No:4 İstiklal Mah. Beyoğlu İstanbulİstanbulBeyoğluCamiikebirKaraelmas Ev YemekleriCaferağa Mah. Nailbey Sk. No:3/a Caferağa Mah. Kadıköy İstanbulİstanbulKadıköyCaferağaKardeşler Et LokantasıFevzi Çakmak Cad. No:6B Şirinevler Mah. Bahçelievler İstanbulİstanbulBahçelievlerŞirinevlerKardeşler LokantasıMithatpaşa Mah. Abdülhamit Han Cad. No/a Kemerburgaz Mah. Eyüp İstanbulİstanbulEyüpMithatpaşaKarınca Kebapinceyol sk35/C Küçükyalı Merkez Mh. Maltepe / İstanbulİstanbulMaltepeKüçükyalı MerkezKazanoğullarıYamanevler Mah. Küçüksu Cad. No/3 Yamanevler Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeYamanevlerKazanoğullarıYamanevler Mh. ŞHT H Elbenna No:1 Ümraniye/İstanbulİstanbulÜmraniyeYamanevlerKeban BörekGöztepe seafoodplus.info Gökay Cad. No/ Göztepe Mah. Kadıköy İstanbulİstanbulKadıköyGöztepeKekik Et LokantasıAlemdağ Cad. Ata Sk. No:8/c Alemdağ Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeYamanevlerKerem BüfeEsenşehir Mah. İmes San. Sitesi seafoodplus.info Tes. No Esenşehir Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeEsenşehirKeskin Kebap Lahmacun Salonuİnönü Cad. Havuz Sk. No:1/a İnönü Mah. Sancaktepe İstanbulİstanbulSancaktepeİnönüKilci CafeSosyal Tesisler No S8 No:1 Esenkent Mh. Ümraniye / İstanbulİstanbulÜmraniyeEsenkentKiraz BahçeSite Mah. Cevahir Cad. No/a Ümraniye / İstanbulİstanbulÜmraniyeSiteKoçlar SamandıraOsmangazi seafoodplus.infoazi Cad No/a Samandıra Mah. Sancaktepe İstanbulİstanbulSancaktepeAbdurrahmangaziKoçoğulları Market ÇekmeköyMerkez Mah. Çavuşbaşı Cad. No/4 Merkez Mah. Çekmeköy İstanbulİstanbulÇekmeköyMerkezKöfte MissEsen Sk. No:1İstanbulŞişliEsentepeKöfte Time BayrampaşaNumunebağ Cad. No Bayrampaşa Mah. Bayrampaşa İstanbulİstanbulBayrampaşaOrtamahalleKöfteci Mehmet UstaKöfteci Mehmet Usta Yıldırım Mh. Şehit Kamil Balkan Cd. NoA Bayrampaşa/istanbulİstanbulBayrampaşaYıldırımKöfteci Ramiz Akyaka AvmSaray Mah, Küçüksu Cd. No: 7 Akyaka Park AVMİstanbulÜmraniyeİnkılapKöfteci Ramiz Pelican Mall AvmD Kuzey Yanyolu Avcılar Pelican Mall AvmİstanbulAvcılarÜniversiteKöfteci Tonton AmcaŞehit Niyazi Sk. No:2İstanbulŞişliFulyaKonak BüfeMeşrutiyet Mah. Valikonağı Cad. Hacı Manur Sk. Konak Çarşısı No:5/11 Nişantaşı Mah. Şişli İstanbulİstanbulŞişliMeşrutiyetKopa Peynircilik ÇengelköyBahçelievler Mah. Kaldırım Cad. No/3 Çengelköy Mah. Üsküdar İstanbulİstanbulÜsküdarÇengelköyKopa Peynircilik ÜmraniyeAtatürk Mah. Çavuşbaşı Cad. No Atatürk Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeAtatürkKöşebaşı CafeEsentepe Mah. Kasap Sok. No:4/AİstanbulŞişliEsentepeKöşem Lokantası BüyükadaRecep Koç Cad. No Büyükada Mah. Adalar İstanbulİstanbulAdalarMadenKöyüm İskenderCengiz Topel Cad. NoİstanbulGaziosmanpaşaFevzi ÇakmakKöyüm Kahvaltı SarayıKaynarca Mah. Aydınyolu Cad. No/b Pendik/istanbulİstanbulTuzlaAydıntepeKöyüm Kebapatatürk cd elit sitesi no:5 F Ferhatpaşa Mh. Çatalca / İstanbulİstanbulÇatalcaFerhatpaşaKöz DürümEski Üsküdar Yolu seafoodplus.info Apt. No/c İçerenköy Mah. Ataşehir İstanbulİstanbulAtaşehirİçerenköyKristal Büfeİstanbul Cad. No:3İstanbulBakırköyCevizlikLa DönerHavaalanı Kavşağı Egs Business Park NoİstanbulBakırköyYeşilköyLa PideYeşilköy seafoodplus.info Blokları NoİstanbulBakırköyŞenlikköyLalezar LokantasıŞ.cahar Dudayev Cad. No Örnek Mah. Ataşehir İstanbulİstanbulAtaşehirEsatpaşaLevent Büfeseafoodplus.info Gonca Sok. Emlak Bankası Çarşısı NoİstanbulBeşiktaşLeventLeziz Ev YemekleriYeşilköy Mah. Atatürk Cad. B-3 Blok No/96 Yeşilköy . Mah. Bakırköy İstanbulİstanbulBakırköyYeşilköyLezzet Evim Esnaf LokantasıIhlamurkuyu Mah. Balaban Sk. No:6 Ihlamurkuyu Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeIhlamurkuyuLezzet VefaAltunizade Msh. Kısıklı Cad. No Altunizade Mah. Üsküdar İstanbulİstanbulÜsküdarAltunizadeLider KokoreçKızıltoprak Bağdat Cad. NoİstanbulKadıköyZühtüpaşaMadoİstiklal Cad. Gönül Sk. No:1 Asmalı Mescit Mah. Beyoğlu İstanbulİstanbulBeyoğluAsmalı MescitMado ÜsküdarMado Mimar Sinan Mh. Selmanipark Cd. No:5 Üsküdar/istanbulİstanbulÜsküdarMimar SinanMaideECZA SOK NO 4 13 NOLU DÜKKAN POLCENTER Esentepe Mh. Şişli / İstanbulİstanbulŞişliEsentepeMandalin Cafe RestaurantKayışdağı seafoodplus.info Sk No:3 İçerenköy Mah. Ataşehir İstanbulİstanbulAtaşehirİçerenköyMarmara Cafeİstiklal Cad. Büyükparmakkapı Sk. No: 6/a Beyoğlu Mah. Beyoğlu İstanbulİstanbulBeyoğluKatipmustafa ÇelebiMaya PastanesiMehmet Akif seafoodplus.infoış Cad. No/AİstanbulÜmraniyeMehmet AkifMega Marketİzzetpaşa Mah. Yeniyol Cad. No/AİstanbulŞişliİzzet PaşaMelek Ev YemekleriBağlarbaşı Cad. No 4İstanbulÜsküdarİcadiyeMenemencim 1Akşemsettin Mah. Hissedar Sk. No:7/a Akşemsettin Mah. Fatih İstanbulİstanbulFatihAkşemsettinMercan DönerKozyatağı Bayar Cad. No/1 Kozyatağı Mah. Kadıköy İstanbulİstanbulKadıköyKozyatağıMerkez LokantasıBaşkomutan Cad. No Piri Mehmet Paşa Mh. Silivri / İstanbulİstanbulSilivriPiri Mehmet PaşaMeşhur Eminönü PeynircisiMescit Sk. No:4/aİstanbulKağıthaneOrtabayırMeşhur Köfteci DoktorCevizlik Mah. Hafız Çıkmazı NoİstanbulBakırköyCevizlikMeşhur Sarıyer BörekMeriç Sk. Filiz Apt. No Şirinevler Mah. Bahçelievler İstanbulİstanbulBahçelievlerZaferMevlana Kebap PideAytekin Kotil Cad. No:1/1İstanbulŞişli19 MayısMevlana PideSeyitnizam Mah. G Sk. No:2/1 Seyitnizam Mah. Zeytinburnu İstanbulİstanbulZeytinburnuSeyitnizamMevlana PideMerkez Mah Çiğdem Cad No 43 Merkez Mah. Avcılar İstanbulİstanbulAvcılarMerkezMeydan Çiftlik DönerSinanpaşa Mah. Şehit Asım Cad. No Sinanpaşa Mah. Beşiktaş İstanbulİstanbulBeşiktaşSinanpaşaMis Karadeniz Pide ve Ev YemekleriValidE-İ Atik Mah. Nuhkuyusu Cad. No/b ValidE-İ Atik Mah. Üsküdar İstanbulİstanbulÜsküdarValidE-İ AtikMMY TantuniCemal Ulusoy Cad. Basın Ekspress Yolu NoİstanbulBahçelievlerYenibosna MerkezMola Sera Capacity AvmAtaköy 1. Fişekhane Cad. Capacity AVMİstanbulBakırköyAtaköy 1. KısımMorgülDantelacı Sk. Pelin Pasajı No Zeytinlik Mah. Bakırköy İstanbulİstanbulBakırköyCevizlikMoston Ev YemekleriAltayçeşme Mah.Gülcihan Sok No:3/BİstanbulMaltepeAltayçeşmeMr Kumpir Marmara Park AvmÇelebi Mehmet Cad. NoA Marmara Park AvmİstanbulEsenyurtMevlanaMuhallebici Aydınİslambey Cad. No Eyüp Mah. Eyüp İstanbulİstanbulEyüpİslambeyMurat MuhallebicisiBüyükdere Cad. No/a Mecidiyeköy Mah. Şişli İstanbulİstanbulŞişliMecidiyeköyMurat MuhallebicisiIhlamırdere Cad. No Sinanpaşa Mah. Beşiktaş İstanbulİstanbulBeşiktaşSinanpaşaNato LokantasıNecatibey Cad. Karanlıkfırın Sk. No:4 Karaköy Mah. Beyoğlu İstanbulİstanbulBeyoğluKemankeş KaramustafapaşaNizam PideKamer Hatun Cad. No:3 Kamer Mah. Beyoğlu İstanbulİstanbulBeyoğluKamer HatunNurzade Cafe Rest.Fulya Mah. Ortaklar Cad. Bahçeler Sok. No:8/5 Şişli / İstanbulİstanbulŞişliFulyaOba İşkembe Yıl Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:6/a Sultangazi Mah. Gaziosmanpaşa İstanbulİstanbulSultangazi YılOba Lokantasıİnönü Cad. No/b Çeliktepe Mah. Kağıthane İstanbulİstanbulKağıthaneÇeliktepeObabey Çiftliğiİnkilap Mah. Küçüksu Cad Parıltı Sok No:5/1 İnkılap Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeİnkılapOcean CafeOcean Cafe Zeytinlik Mh. Ebuziya Cd. Taşevler Sk.(ebuzziya Cd.) No Bakırköy/istanbulİstanbulBakırköyAtaköy 1. KısımÖnaydınlar Gazi Mah. Yıl Mah. Fevzi Çakmak Cad. No Yıl Mah. Gaziosmanpaşa İstanbulİstanbulSultangazi YılÖnder BüfeKonaklar Mah. Akçam Sk. No seafoodplus.info Mah. Beşiktaş İstanbulİstanbulBeşiktaşKonaklarÖnder BüfeKuşdili Cad. No Kadıköy Mah. Kadıköy İstanbulİstanbulKadıköyOsmanağaÖnder LahmacunGirne Mah. Atatürk Cad. Çiçek Sk. No Girne Mah. Maltepe İstanbulİstanbulMaltepeGirneOnur Market-ÇatalcaFerhatpaşa Mah. Lise Cad. Ölçerler Konakları No Çatalca Ferhatpaşa Mah. Çatalca İstanbulİstanbulÇatalcaFerhatpaşaOpera Pasta CafeMevlüt Pehlivan Cad. Onur Apt. No/2 Mecidiyeköy Mah. Şişli İstanbulİstanbulŞişliFulyaOruç Market DumlupınarDumlupınar Mah. Ankara Cad. No/a Dumlupınar Mah. Pendik İstanbulİstanbulPendikDumlupınarOruç Market MaltepeGirne Mah. Atatürk Cad. No Girne Mah. Maltepe İstanbulİstanbulMaltepeGirneOruç Market Sultanbeyliseafoodplus.info Mah. Fatih Bulv. No/a seafoodplus.info Mah. Sultanbeyli İstanbulİstanbulSultanbeyliAbdurrahmangaziOsmanlı SofrasıKısıklı seafoodplus.info Cad. No Kısıklı Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜsküdarKısıklıOtantik Kumpir Forum İstanbul AvmPaşa Cad. Forum İstanbul AvmİstanbulBayrampaşaKocatepeÖykü BörekMecidiyeköy Yolu Cad. No:6/b Mecidiyeköy Mah. Şişli İstanbulİstanbulŞişliMecidiyeköyÖz Bağdatlı KebapElmalıkent Mah. Trt Cad. No/CİstanbulÜmraniyeElmalıkentÖz Damak PideAtatürk Cad. No/c Fatih Mah. Büyükçekmece İstanbulİstanbulBüyükçekmeceFatihÖz Dürümcübeyİnkılap Mah. Küçüksu Cad. Bıldırcın Sk. No:4/a İnkılap Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeYamanevlerÖz Kardeşler HipermarketFındıklı seafoodplus.infoıoğlu Cad No Fındıklı Mah. Maltepe İstanbulİstanbulMaltepeFındıklıÖz Urfa RestaurantDedekorkut Sk. No:4/a Kurtköy Mah. Pendik İstanbulİstanbulPendikKurtköyÖz Yörem Süt ÜrünleriTavukçuyolu Cad. NoİstanbulÜmraniyeÇakmakÖzbalcıoğlu PeynirciPiri Paşa Mah. Şaban Deresi Sk. No/a Hasköy Mah. Beyoğlu İstanbulİstanbulBeyoğluPiripaşaÖzcan Kebap Dürümİleri seafoodplus.info: 3 /AİstanbulÜsküdarYavuztürkÖzdem Şelale Rest.Esentepe Mah. Ali Kaya Sok. Poll Center No:4/12 Şişli / İstanbulİstanbulŞişliEsentepeÖz-El KöfteKartaltepe Mah. Olgunlar Sk. Dostlar Ap. No/c Kartaltepe Mah. Bakırköy İstanbulİstanbulBakırköyKartaltepeÖzen Karadeniz Kebap ve Yemek SalonuDavutpaşa Cad. Güven Sanayii Sitesi D Blok No/İstanbulZeytinburnuMaltepeÖzlem Gıda19 Mayıs Mercan Sk. No:1/c Kozyatağı Mah. Kadıköy İstanbulİstanbulKadıköyErenköyÖzpınar Kebap LahmacunNurtepe Mah. Alibey Cad. No/a Nurtepe Mah. Kağıthane İstanbulİstanbulKağıthaneNurtepeÖztürkler BüfeOkçu Musa Cd. No İstanbulBeyoğluBereketzadePark BüfeYeşilyurt Sipahioğlu Cad. No Yeşilyurt Mah. Bakırköy İstanbulİstanbulBakırköyYeşilyurtPark BüfeBatı Mah. İsmetpaşa Cad. No/b Batı Mah. Pendik İstanbulİstanbulPendikBatıPaşa Kebap Lahm.Ulus Cad. No17İstanbulÇatalcaFerhatpaşaPatatosBeyoğlu seafoodplus.infoal Caddesi No/AİstanbulBeyoğluKuloğluPehlivan LokantasıKeresteciler Sitesi Tornacı Sok. No:2/AİstanbulEyüpTopçularPeynirci Baba ÇekmeköyMehmet Akif Mh.şahinbey Cd No (kaymakamlık Karşısı) Mehmet Akif Mah. Çekmeköy İstanbulİstanbulÇekmeköyMehmet AkifPeynirci Baba Hasanpaşa ŞubeHasanpaşa seafoodplus.infoğalıdere Cd No Hasanpaşa Hasanpaşa Mah. Kadıköy İstanbulİstanbulKadıköyHasanpaşaPeynirci Baba Kartal ŞubePeynirci Baba Kartal Şube Karlıktepe Mh. Spor Cd. No:4 Kardeşler Apt. Kartal/istanbulİstanbulKartalKarlıktepePeynircimMerkez Mah. Mektep Cad. No Küçükyalı Mah. Maltepe İstanbulİstanbulMaltepeKüçükyalı MerkezPeynircimKayışdağı Cad. No/AİstanbulAtaşehirKüçükbakkalköyPeynircimCengiz Topel Cad. No Küçükbakkalköy Mah. Ataşehir İstanbulİstanbulAtaşehirKüçükbakkalköyPeynircimKadir Has Cad. No/1 Küçükyalı Mah. Maltepe İstanbulİstanbulMaltepeÇınarPide BankYeşiltepe Mah. 74 Sk. No/a Yeşiltepe Mah. Zeytinburnu İstanbulİstanbulZeytinburnuYeşiltepePide MideFedakar Sk Zümrüt Blokları No:4İstanbulBeylikdüzüCumhuriyetPide ParkHamidiye Mah. Girne Cad. No:5 Hamidiye Mah. Kağıthane İstanbulİstanbulKağıthaneHamidiyePideci Astoria AvmBüyükdere Cad, No, Astoria AvmİstanbulŞişliEsentepePidem Canpark AvmAlemdağ seafoodplus.info: Canpark AVMİstanbulÜmraniyeYamanevlerPiknik Köfteİstiklal Cad. No/c Beyoğlu Mah. Beyoğlu İstanbulİstanbulBeyoğluTomtomPiramit Cafeseafoodplus.infoköy Mah.şerifali Yolu seafoodplus.info Apt No seafoodplus.infoköy Mah. Ataşehir İstanbulİstanbulAtaşehirKüçükbakkalköyPizzamEyüp Sultan Bulvarı No/c Eyüp Mah. Eyüp İstanbulİstanbulEyüpTopçularRetro BurgerYıldız Posta Cad. Evren Sitesi C Blok NoİstanbulBeşiktaşGayrettepeRoll Fast FoodAtatürk Mah. Alemdağ Cad. No/a Atatürk Mah. Ümraniye İstanbulİstanbulÜmraniyeAtatürkSafran LokantasıAli Kaya Sk. No:4/11 Levent Mah. Şişli İstanbulİstanbulŞişliİzzet Paşa

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir