2017 dgs soruları nasıldı / DGS Çıkmış Sorular

2017 Dgs Soruları Nasıldı

2017 dgs soruları nasıldı

DGS (Dikey Geçiş Sınavı), meslek yüksekokulları ile açıköğretim ön lisans programlarından mezun olan başarılı öğrencilerin lisans programlarına dikey geçiş yapmaları hususunda, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından teste tabi tutuldukları sınavdır.

yılı ve öncesine ait Dikey Geçiş Sınavı'nda (DGS) çıkan tüm sorular ve cevap anahtarları ÖSYM tarafından adayların inceleme yapabilmesi adına halihazırda erişime açık tutulmaktadır. funduszeue.info ana sayfasında yer alan “Geçmiş Yıllardaki Sorular” sekmesinden ulaşılabilen tüm çıkmış DGS soru ve cevaplarına aşağıda yer alan bağlantılardan da hızlı ve kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

 

Yıllara Göre Çıkmış DGS Soruları

Çıkmış DGS Soruları

DGS Çıkmış Soruları

Çıkmış DGS Soruları

DGS Çıkmış Soruları

Çıkmış DGS Soruları

DGS Çıkmış Soruları

Çıkmış DGS Soruları

DGS Çıkmış Soruları

Çıkmış DGS Soruları

DGS Çıkmış Soruları

 Çıkmış DGS Soruları

DGS Çıkmış Soruları

 Çıkmış DGS Soruları

DGS Çıkmış Soruları

 Çıkmış DGS Soruları

DGS Çıkmış Soruları

 Çıkmış DGS Soruları

DGS Çıkmış Soruları

 Çıkmış DGS Soruları

DGS Çıkmış Soruları

 Çıkmış DGS Soruları

DGS Çıkmış Soruları

 Çıkmış DGS Soruları

DGS Çıkmış Soruları

 Çıkmış DGS Soruları

DGS Çıkmış Soruları

 Çıkmış DGS Soruları

DGS Sayısal Çıkmış Soruları

DGS Sözel Çıkmış Soruları

 Çıkmış DGS Soruları

DGS Sayısal Çıkmış Soruları

DGS Sözel Çıkmış Soruları

 Çıkmış DGS Soruları

DGS Sayısal Çıkmış Soruları

DGS Sözel Çıkmış Soruları

YÖKDİL Çıkmış Soruları YDS Çıkmış SorularıALES Çıkmış SorularıKPDS Çıkmış SorularıÜDS Çıkmış Soruları

 

DUS Çıkmış SorularıTUS Çıkmış Soruları

DGS soru ve cevapları yayımlandı mı? İşte, DGS sonu&#;larının a&#;ıklanacağı tarih

Haberin Devamı

'DE BİN ADAY SINAVA BAŞVURDU

Geçtiğimiz yıl düzenlenen sınava bin aday başvururken, sınava giren aday sayısı bin olarak açıklandı. Toplam soru yöneltilen sınavda, sayısal testinde ortalama 7, olarak açıklanırken, sözel testinde bu rakam 23, olarak belirlendi. yılında sınava girmeyen aday sayısı 30 bin olarak duyurulmuştu.

DGS CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI MI?

bin adayın başvurduğu DGS sınavına ait soru ve cevaplar henüz adayların erişimine açılmadı. Bu konuda bir gelişme olduğu takdirde haberimizden okuyabilirsiniz. 

DGS NASILDI?

Dgs de 60 türkçe sorusunun 55 i paragraf olması üzdü

Benim gibi istese yapacak ama çalışmadığı için hak ettiğinden daha az not alacak tiplere ders niteliğinde kolay bi sınavdı

Sayın OSYMbaskanligi bugün gerçekleşen dgs sınavı düzey olarak yükseklisans düzeyindeydi bu kadar zor soru sormanız gerekmezdi. Yani lisans sınavına mı giriyoruz doktora mı yapıyoruz anlamak ne mümkün

50 tl verip YKS sınavına giriyorsun 3 tane şeker veriyorlar, 80 tl verip DGS sınavına giriyorsun şeker vermiyorlar.

11 mat yapabildim zaman niye o kadar çabuk geçti anlamadım dgs herhalde zaman sıkıntısının en fazla yaşandığı sınavdır

DGS sınavından çıkan adaylar, sosyal medya platformları aracılığıyla sınavın kritiğini yaptı. İşte, onlardan bazıları;

Haberin Devamı

DGS geçen seneye nazaran çok kolaydı. Hiç çalışmadan, liseden kalma matematik bilgimle 40 matematik yaptım, kalan 20'yi salladım. Geçen sene aynı şartlarda 25 tane yapmıştım.

3 senedir giriyom en kolayı buydu buna da hiç çalışmadım hayattaki şansım

Dgs sayesinde ornitorenk denen hayvanın yaşam stili öğrendim, teşekkürler

Dgs sözeli saatte bitirdim diyen yalancıdır.

DGS zormuş kpss de geçsin o da zorsa ben çalışmaya başlıyayım, bir lys vakası daha yaşamak istemiyorum

Ayrıca sözel bölüm diye açtık matematik soruları çıktı karşımıza. Matematik ne zaman sözel oldu

Şeker vermezler diye şekerlerimi yanımda götürdüm içeri almadılar, şekersiz kaldım. Sonra da vay efendim niye sınav iyi geçmedi geçmez tabi

Merhaba sevgili arkadaşlar, bu yazımız içerisinde Dikey Geçiş Sınavı için DGS çıkmış sorular başlığı altında son 16 yılın DGS çıkmış sorularını ve cevaplarını sizler için paylaşıyoruz. Biliyorsunuz ÖSYM’nin genellikle soru tarzları aynı şekilde olabiliyor. Bu yüzden kendinizi test etmek için sınava yakın bir dönemde Türkçe &#; Sözel, Matematik &#; Sayısal, Sözel Mantık ve Sayısal Mantık testlerini çözmenizi mutlaka öneriyoruz. DGS çıkmış sorular sizler için çok yararlı olacaktır. Ayrıca PDF bir şekilde bu soruları indirebilirsiniz.

DGS Çıkmış Sorular ve Cevapları

DGS Soruları ve Çözümleri

Sınava girmeden önce DGS Soruları ile kendimizi test etmemiz çok önemlidir. Sanki sınavdaymış gibi bir ortam oluşturup deneme olarak çıkmış soruları çözmeniz sizleri hem sınav sorularına alıştıracak hem de kendinizi test etmiş olacaksınız. DGS soruları için her yıla özel Youtube üzerinde çözüm videoları bulunmakta. DGS Çıkmış sorularını çözdükten sonra yapamadığınız soruların çözümlerine Youtube üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sitemizde DGS Çıkmış Sorular dışında pek çok DGS içeriği de bulunmaktadır. Sınava ne kadar süre kalmış öğrenebilir, online testlerimizden yararlanabilirsiniz. Bunun yanında DGS puan hesaplama sistemimiz ile puanınızı hesaplayabilirsiniz. Alttaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası