edis fan token / Edis Fan Token NFT'si Satışta -

Edis Fan Token

edis fan token

Edis Fan Token &#;n satışa &#;ıkıyor

Icrypex tarafından piyasaya sürülecek olan ve NFT ile desteklenen Edis Fan Token, Edis’in belirlediği konser, anket, özel etkinlik ve buluşmalarda ayrıcalık imkanı tanıyor. İstanbul Unıq’te yapılan projenin tanıtımına Icrypex CEO’su Gökalp İçer ve Edis’in yanı sıra sektörden de çok sayıda kişi katıldı. 18 Ekim’de ön satışa çıkacak Edis Fan Token, 0,90 lira üzerinden sanatçının hayranları ve kripto para yatırımcılarına sunulacak ve 21 Ekim’de halka arz edilecek.

“ŞARKI SÖZLERİNDEN, ATTIĞI BİR TWEETTEN NFT YAPACAĞIZ”

Tanıtım toplantısında konuşan Icrypex CEO’su Gökalp İçer, “Edis’in NFT’lerini yapacağız. İçerisinde şarkı sözleri, yazıp yayınlamadığı şarkı sözlerinden pasajlar olacak. Attığı bir tweeti, konserdeki bir anı NFT’leştireceğiz. Edis Türk star, yıldız birçok single’ı var. Belki İngilizce bir albüm gelecek, dijital bir platformda belgeseli yayınlandı hepsini dijital ortama çekebiliyoruz” diye konuştu.

8 MİLYON TANE 0,90 KURUŞTAN SATIŞA ÇIKIYOR

İçer, “NFT yeni hayatımıza girmiş gibi gözüküyor ama dijital sanatlar var. Geçmişini ’lara kadar uzatabilirsiniz. Yüksek fiyatlardan da el değiştiriyor. NFT sadece teyit mekanizmasını yapıyor. ICRYPEX NFT diye bir Pazar zaten çıkarıyoruz, Edis ile de bunu taçlandırmak istedik. Edis, NFT’lerinin alınması için Edis Fan Token yarattık. Ön satış 18 ile 20 Ekim arasında olacak. 8 milyon tane 0,90 kuruştan yüzde 10 iskontolu alınabilecek. 20 Ekim gece ’da ön satış bitiyor. 21 Ekim ’da ise arz başlıyor, halka arz sürecinde Edis Fan Token 1 liradan satışa sunulacak. Marketin dengesi için ön satıştan aldığınızı 3 hafta satamıyorsunuz. Diğerini istediğiniz zaman, istediğiniz gibi satabilirsiniz. Yeni bir Fan Token projemiz yok, spor camiası için Altay Token’i yaptık. Edis Fan Token’i ise sanat camiası için yaptık. Başka NFT’ler olacak ama Edis ile ritmimiz baya tutuyor dolayısıyla projeyi baya heveslenerek yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

EDİS: ÇOK HEYECANLIYIM

Edis, “Son derece heyecanlıyım. Bu kadar yenilikçi bir projede öncü biri olmak beni çok heyecanlandırıyor. Hayatım boyunca hobilerimle maddi ve manevi bağlantı kurup yaşamayı seçmiş biriyim. Teknoloji de bunlardan bir tanesiydi. Kripto para piyasası da öyle çok takip ediyorum. Dijital eserler, sanat eserlerinin bu noktaya gelmesi beni çok heyecanlandırıyordu. Güzel bir yolculuğa çıktığımızı düşünüyorum. İyi ki böyle bir fikre sahip olduk. Kariyerimle alakalı hem hayal edebildiğim hem de hayal edemediğim bir nokta” dedi.

“TÜRKİYE’DE BU TEKNOLOJİYİ KULLANAN İLK KİŞİLERDEN OLMAYI ÇOK İSTEDİM”

Hayatını gerçekçi yaşamaya çalıştığını söyleyen Edis, “Sevenlerimle, hayranlarımla böyle bir platform içinde bağ kurmak benim için çok önemli olacak. Çünkü o bağa çok önem veren bir sanatçıyım Daha fazla hikaye paylaşmak onlara her seferinde daha fazla kendimden bir parça vermeye çalışıyorum. Onların gözünde hayatımı daha gerçekliğiyle yaşamaya çalışıyorum. NFT aslında tam da böyle bir teknoloji. Gerçekçi, değiştirilemiyor, bölünemiyor. Sanatçının hayatı boyunca aynı eserden telif de alabildiği, bağının hiç kopmadığı bir durum var. Artist ve NFT açısından bence yeni dünyanın en önemli özelliği. Sanata değer veren bir olduğum için Türkiye’de bu teknolojiyi kullanan ilk kişilerden olmayı çok istedim o nedenle son derece memnunum” ifadelerini kullandı.

EDİS NFT’LERİ EDİS FAN TOKEN İLE SATIN ALINABİLECEK

ICRYPEX Genel Müdürü Ezgi İçer yaptığı açıklamada, “ICRYPEX NFT Bazaar’da başta Edis olmak üzere birçok sanat üreticisinin eserlerini NFT olarak satışa sunacağız. Edis ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği etrafında ilerleyen günlerde Edis NFT’lerini duyuracağız. Edis NFT’leri yine bugün duyurduğumuz Edis Fan Token ile satın alınabilecek. NFT dünyası sanat, spor ve eğlence alanlarında son yıllarda önemli eserlerin ve yeni bir sanat alanının oluşmasına imkan sağladı. Bu kapsamda yeni NFT platformumuz ICRYPEX NFT Bazaar’ın, sektörde başta Edis olmak üzere birçok sanat üreticisi için kapsamlı bir alan olacağına inanıyoruz” dedi.

EDİS TURNEYE ÇIKIYOR, 9 ŞEHIRDE SAHNE ALACAK

ICRYPEX, Edis’in 21 Ekim- 30 Kasım tarihlerinde 9 şehirde düzenlenecek konser turnesine sponsorluk desteği de sunacak. Edis, 21 Ekim’de Harbiye Cemil Topuzlu Tiyatro’sundaki konseri ile turneye start verecek. Ardından sırasıyla 31 Ekim’de Bursa Kültürpark’ta, 6 Kasım’da Kayseri Erciyes Kültür Merkezi’nde, 7 Kasım’da Ankara Congresium’da, 13 Kasım’da Gaziantep Gaün Mavera KSM’de, 14 Kasım’da Diyarbakır Kongre Merkezi’nde, 18 Kasım’da İzmir Arena’da ve 19 Kasım’da Denizli Nihat Zeybekçi Kültür Merkezi’nde performans sergileyecek. Turnenin finalini ise 20 Kasım tarihinde Antalya Nazım Hikmet Kongre Merkezi’ndeki konserle yapacak. Konserin biletleri Biletix’ten temin edilebiliyor.

Edis Fan Token

/ Ekonomi / Genel

Edis Fan Token, ICRYPEX Kripto Para Borsası ve Edis iş birliği ile hazırlanmış dünyanın ilk NFT destekli Fan Token projesidir.

Edis Fan Token

Edis Fan Token, Ethereum ERC protokolü kullanılarak geliştirilen bir blok zinciri teknolojisidir. ERC, diğer ağlar ile entegre biçimde çalışabilmesini ve günümüzün en önemli blok zinciri teknolojilerinden biri olan Ethereum’un standartlarına sahip olabilmesini sağlamaktadır. Ethereum standardı ile geliştirilen Edis Fan Token, Ethereum ağında yaşanacak olan güncellemelere tam uyumlu, herhangi bir şekilde suistimale uğratılamayacak kadar da güvenlidir.

edis fan token

Ethereum blok zinciri üzerinde oluşturulacak olan akıllı kontratlar ile Edis Fan Token sahiplerine önemli kampanyalar düzenlenebilecek, katılım sağlandığında çeşitli getirilere sahip olmalarını sağlayacak özel etkinlikler Ethereum ağı üzerinde de gerçekleştirilebilecektir. Ethereum ağı, kripto para ekosistemi içerisinde sahip olduğu akıllı kontrat fonksiyonu ile öne çıkmakta kurucusu Vitalik Buterin’in de söz ettiği blok zinciri Trilemma’sı, yani bir blok zincirinin aynı anda güvenli, hızlı ve ölçeklenebilir olamayacağı tezini Ethereum ile birlikte aşma yolunda adımlarını atmaktadır.

Ethereum ERC token’larını destekleyen ve Edis Fan Token’ın listelemesi konusunda iş birliğine varılan tüm kripto para işlem platformlarında ve ERC tabanlı token’ları destekleyen cüzdanlara transfer edilebilecek olan Edis Fan Token’ı Ethereum zincirine dâhil bir Fan Token projesi olarak ön plana çıkartan durum, transferlerinin ICRYPEX Bilişim AŞ’nin network’ler arası çözümü ile AVAX C-Chain ve BSC ağlarında da kullanılabilir olmasıdır. ICRYPEX Kripto Para Borsası tarafından, Türkiye’de ilk ve tek olacak şekilde desteklenen AVAX C-Chain ve BSC ağları, Edis Fan Token sahipleri tarafından da kullanılabilecektir.

edis fan token

Edis Fan Token Nasıl Alınır?

Edis Fan Token’ı satın almak için bir ICRYPEX hesabına ihtiyacınız bulunuyor. ICRYPEX hesabınızı oluşturduktan sonra hesap onayı sürecini tamamlamanızın ardından veya mevcut hesabınıza giriş yaptıktan sonra ICRYPEX mobil uygulaması veya ICRYPEX İnternet sitesi üzerinden “Edis Fan Token” ön satış sayfasına gidin. Bu sayfada, ön satış fiyatı olarak belirlenen 0,90 TL karşılığında Edis Fan Token sahibi olabilirsiniz. Ön satış sürecinde belirlenmiş olan 0,90 TL ön satış fiyatı, halka arzın başlaması ile birlikte 1,00 TL olacaktır. 21 Ekim civarında anlık fiyatı 1,23 TL olarak belirlenmiş durumda.

Ön satışa katılmak için tıkla! funduszeue.info

Edis Fan Token'ı Ne İçin Kullanabilirsiniz?

Edis Fan Token sahipleri; Edis tarafından Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında düzenlenen konserlerde yapılacak organizasyonlara oylama yöntemi ile karar verebilir, konserlerin nerede düzenleneceği, konserlerde söylenmesi istenen istek parçaların talebi gibi konularda karar merci olarak da yer alabilecektir.

edis fan token

Edis Fan Token'lar Yakılacak mı?

Maksimum arzı, adet olan Edis Fan Token’ın ön satışa sunulan adedi olacaktır. Ön satış sürecinin tamamlanmasının ardından halka arz adedi olacaktır. Edis’in her başarısı ile ICRYPEX ve Edis, piyasadan satın alınan belirli miktarda Edis Fan Token’ı yakacaktır. Bu da başarılar arttıkça arz kısıtlamasını da beraberinde getirecektir. Edis Fan Token, başarılar ile dolu her hafta belirli bir miktarda “burn” edilecektir.

edis fan token

Ön Satıştan Aldığım Edis Fan Token'ı Ne Zaman Satabilirim?

21 Ekim , itibarıyla başlayacak olan halka arz ile birlikte satın aldığınız Edis Fan Token’lar ile dilediğiniz zaman işlemlerinizi gerçekleştirebilir, ön satış sürecinden ve avantajlı ön satış fiyatından yaptığınız satın alımlarda ise 21 günlük kilit süresini alım satım işlemleriniz için bekleyebilirsiniz.



Edis Fan Token fiyat

Edis Fan Token fiyat

Edis Fan Token fiyat

Başarılı popçu Edis ve kripto para borsası ICRYPEX iş birliğinde çıkarılan Edis Fan Token saatler içinde tükendi.

Galaxy S23'ün yeni bir versiyonu geliyor

Galaxy S23'ün yeni bir versiyonu geliyor

Samsung'un, Galaxy S23'ün yeni bir versiyonunu düşük bütçeli akıllı telefon kullanıcılarına sunarak bu yıl bir bütçe amiral gemisi için "Fan Sürümü"  formülünü geri getireceği bildiriliyor.

Kripto para sayısı rekor seviyede!

Kripto para sayısı rekor seviyede!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasaları yılı itibariyle çok sert rüzgarların estiği bir düşüş döneminden geçerken, endüstrideki toplam kripto para ve token sayısı da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak 20 bini de geçti

Gayrimenkul sektöründe token dönemi başlıyor mu?

Gayrimenkul sektöründe token dönemi başlıyor mu?

Bugüne kadar ünlüler, furbol kulüpleri, sanatçılar, influencer'lar ve bazı sanat eserleriyle ön plana çıkan token pazarı büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. Yarın süreçte tokenizasyona enerji, turizm, inşaat, AVM yönetimi ve turizm şirketlerinin de dahil olması öngörülüyor.

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Kripto ödemelerde Bitcoin zirveden düşüyor!

Kripto ödemelerde Bitcoin zirveden düşüyor!

BitPay tarafınca açıklanan bilgilerde, şahısların ve şirketlerin kripto ödemelerinde Bitcoin'den farklı token kullanımları yöneldiğine dikkat çekildi.  'den bu yana faaliyette olan BitPay, ayda ortalama 66 bin kripto ödeme gerçekleştiriyor. 

Fenerbahçe Token'da milyon TL'lik yakım yapıldı!

Fenerbahçe Token'da milyon TL'lik yakım yapıldı!

Ağustos'ta piyasaya sürülen ve yoğun talebin gösterildiği Fenerbahçe Token'da ilk yakım yapıldı. 15 Ekim tarihinde yapılan yakım işleminin 11 milyon bin Türk Lirası'na denk olduğu açıklandı.

Edis Fan Token fiyat Haberi

Edis Fan Token fiyat

Geçen hafta UNIQ’te yapılan lansmanla tanıtılmasından sonra 18 Eylül itibarıyla ön satışa sunulan 8 milyon Edis Fan Token saatler içinde tükendi.

Sputniknews'te yer alan habere göre, sanat dünyasının yeni etkileşim alanı olan ve sık sık gündeme gelen NFT’ler ile desteklenen ilk Fan Token olma özelliğine sahip olan Edis Fan Token, ICRYPEX imzasına sahip.

Ön satışları tamamlanan Edis Fan Token, yarın saat ’da 1,00 TL açılış fiyatıyla halka arz edilecek. Merakla beklenen Edis Fan Token, ICRYPEX mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden de alınabilecek.

Edis Fan Token'ın satış süreci ile ilgili önemli açıklamalar yapan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, “Edis Fan Token’a gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyuyoruz. Ön satışa sunmamız itibarıyla birkaç saatte ön satış bölümünün tamamı tükenen Edis Fan Token’a çok büyük bir ilgi gösterildi. NFT

Copyright © funduszeue.info

\n
\n

Geçen hafta UNIQ’te gerçekleşen basın lansmanıyla duyurulmasının ardından 18 Eylül itibarıyla ön satışa çıkarılan 8 milyon Edis Fan Token saatler içinde tükendi. Sanat dünyasının yeni etkileşim alanı olan NFT’ler ile desteklenen ilk Fan Token olma özelliği taşıyan Edis Fan Token, ICRYPEX imzası taşıyor.

\n
\n
\n\n

Ön satışı tamamlanan Edis Fan Token, 21 Ekim saat ’da 1,00 TL açılış fiyatıyla halka arz edilecek. Edis Fan Token, ICRYPEX web sitesi ve mobil uygulamasından satın alınabilecek. Token alan kişilere Edis’in belirlediği konser, anket, özel etkinlik ve buluşmalarda ayrıcalık imkânı sağlanacak.

\n

\"Ön satış 7,2 milyon TL hacim oluşturdu\"

\n
\n
\n

Edis Fan Token ön satış sürecini değerlendiren ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, “Edis Fan Token’a gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyuyoruz. Ön satışa sunmamız itibarıyla birkaç saatte ön satış bölümünün tamamı tükenen Edis Fan Token’a çok büyük bir ilgi gösterildi. NFT destekli ilk Fan Token özelliğine sahip bu proje geleceğin sanat dünyası için büyük önem taşıyor. Ön satışa sunduğumuz 8 milyon adet Edis Fan Token birkaç saatte Edis hayranları ve kripto para yatırımcıları tarafından satın alındı. Bu proje kapsamında gerçekleşen ön satış 7,2 milyon TL hacim oluşturdu. 21 Ekim ’da halka arz edeceğimiz Edis Fan Token hem iş birliğimize hem de iş birliğimizin NFT aşaması olan ICRYPEX NFT Bazaar’a çok büyük bir değer sağlayacak.” dedi.

\n
\n
\n

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası