içişleri bakanlığı alım sonuçları / İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru

Içişleri Bakanlığı Alım Sonuçları

içişleri bakanlığı alım sonuçları

İ&#;işleri Bakanlığı s&#;zleşmeli personel alımı başvuru sonu&#;ları ne zaman a&#;ıklanacak?

“İçişleri Bakanlığı/e-Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler” başlığı altında alınan personel alımı başvurularının ardından gözler sonuç tarihi ve mülakat sınavlarına çevrildi. Başvurular tamamlandıktan sonra ilan edilen pozisyon unvan sayısının 5 katı arasına giren adayların başvuruları, modülde yer alan başvuru belgeleri üzerinden ilgili sınav komisyonlarınca kontrol edilecek.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

 Bakanlık tarafından yapılan değerlendirme sonuçları sonrası mülakat sınavı tarihi ilan edilecek. Ancak sonuçlar ve sözlü sınav hakkında tarih açıklaması henüz gelmedi. Değerlendirme sonuçlarına itirazlar; 30 Haziran- 01 Temmuz tarihleri arasında hafta içi ( ) mesai saatleri arasında, ilgili Sınav Komisyonlarına yazılı olarak, itirazda bulunulan hususların belgelendirilmesi şartı ile kabul edilecektir. Bu bilgilere göre sonuçların 1 Temmuz sonrası ilan edilmesi ön görülüyor. Konuyla ilgili açıklamalar geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SÖZLÜ SINAVLARI NE ZAMAN?

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylara ait sınav yeri, tarihi ve saat bilgileri ve ilgili diğer bilgilendirmeler e- Devlet üzerinden “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru” linki aracılığı ile açılan uygulamadaki “Başvurularım” sekmesinden yapılacaktır. Ancak sınav tarihi henüz belli olmadı. Başvuru sonuçları açıklandıktan sonra mülakat tarihlerinin açıklanması öngörülüyor.

Adaylar yapmış oldukları tercih sıralaması ve KPSS puanları göz önünde bulundurularak yapılan değerlendirme sonrası sadece bir il/ Bakanlık merkez ve pozisyon unvanı için sözlü sınava katılacaktır. Bakanlık merkez teşkilatında ilan edilen pozisyon unvanları için Bakanlık Sınav Komisyonunca, taşra teşkilatında ilan edilen pozisyon unvanları için ise Ek-2 sayılı listede gösterilen ve 12 ilde oluşturulan Bölgesel İl Sınav Komisyonlarınca, Bakanlığımızca ayrıca funduszeue.info internet adresinde duyurulacak tarihte eş zamanlı olarak sözlü sınavlar gerçekleştirilecektir.

Adayların sözlü sınav saatinden en az yarım saat önce sınava girecekleri yerde hazır bulunmaları ve onaylı kimlik belgelerinden (T.C. kimlik kartı, nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya geçerlilik süresi bitmemiş pasaport) herhangi birini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Söz konusu belgeleri ibraz edemeyen adaylar sınava alınmayacak olup, bu adaylar konu ile ilgili olarak herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır.

İçişleri Bakanlığı 3 bin kişilik personel alımı başvuruları 21 Haziran tarihinde tamamlandı. Bakanlık tarafından yayınlanan kılavuza göre başvuru yapan adaylar, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını ve mülakatların ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. İşte İçişleri Bakanlığı personel alımına dair detaylar

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İçişleri Bakanlığı 3 bin kişilik personel alımı başvuru sonuçlarının 1 Temmuz sonrası ilan edilmesi bekleniyor.

Başvuru sonuçlarına dair gelişmeler, resmi açıklamaların ardından haberimizde yer alacak.

Değerlendirme sonuçlarına itirazlar 30 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında hafta içi ( ) mesai saatleri arasında, İlgili Sınav Komisyonlarına yazılı olarak, itirazda bulunulan hususların belgelendirilmesi şartı ile kabul edilecektir.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL BAŞVURUSU SONUÇ EKRANI İÇİN BURAYA TIKLABİLİRSİNİZ

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI MÜLAKATI NE ZAMAN?

İçişleri Bakanlığı 3 bin kişilik personel alımı başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından mülakat tarihleri de belli olacak.

Adaylar yaptıkları tercih sıralaması ve KPSS puanları göz önünde bulundurularak yapılan değerlendirme sonrası sadece bir il/ Bakanlık merkez ve pozisyon unvanı için sözlü sınava katılacaktır.

Bakanlık merkez teşkilatında ilan edilen pozisyon unvanları için Bakanlık Sınav Komisyonunca, taşra teşkilatında ilan edilen pozisyon unvanları için ise Ek-2 sayılı listede gösterilen ve 12 ilde oluşturulan Bölgesel İl Sınav Komisyonlarınca, Bakanlığımızca ayrıca funduszeue.info internet adresinde duyurulacak tarihte eş zamanlı olarak sözlü sınavlar gerçekleştirilecektir.

Adayların sözlü sınav saatinden en az yarım saat önce sınava girecekleri yerde hazır bulunmaları ve onaylı kimlik belgelerinden (T.C. kimlik kartı, nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya geçerlilik süresi bitmemiş pasaport) herhangi birini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Söz konusu belgeleri ibraz edemeyen adaylar sınava alınmayacak olup, bu adaylar konu ile ilgili olarak herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır.

BAKANLIK'TAN PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

" sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre 06/06/ tarihli ve 7/ sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde; Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatı emrinde istihdam edilmek üzere toplam adet personel alımı yapılacağı ilan edilmiş ve başvurular, Haziran tarihleri arasında E-devlet üzerinden elektronik ortamda alınmıştır.

5 katı kadar aday belirleme işlemi; ilan edilen pozisyon unvan sayısının adayların KPSS puanına göre en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere yaptıkları tercih sıralaması göz önünde bulundurularak sadece bir yer (merkez veya taşra) ve pozisyon unvanı için gerçekleştirilmiştir.

İlan edilen pozisyon unvan sayısının 5 katı arasına giren adayların başvurusu ve başvuru belgeleri, modülde yer alan başvuru belgeleri üzerinden ilgili sınav komisyonlarınca (adayın, ilan edilen pozisyon unvan sayısının 5 katı içerisine girdiği yer; Bakanlık merkez teşkilatı ise Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğü, Taşra teşkilatı ise ilan edilen pozisyon unvanları için pozisyon unvanının bulunduğu Valilik İl Yazı İşleri Müdürlüğü) kontrol edilecektir. İlgili sınav komisyonu tarafından yapılan inceleme sonucunda başvuru şartlarını taşımadığı tespit edilen adayların başvuruları "Red" edilerek SMS ve e-posta ile ilgili adaylara bildirim yapılacaktır.

Başvuru değerlendirme sonuçlarına itirazlar; 30 Haziran- 01 Temmuz tarihleri arasında hafta içi ( ) mesai saatleri arasında ilgili sınav komisyonlarına yazılı olarak, itirazda bulunulan hususların belgelendirilmesi şartı ile kabul edilecektir. İtiraz üzerine Sınav Komisyonlarınca verilen kararlar kesin olup, itiraz için belirtilen tarih ve saat aralığı dışında evrak kaydına veya faksına iletilen itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Adaylar başvurularına ait durumunu;E-devlet üzerinden "İçişleri Bakanlığı/e-Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler" başlığı altında yer alan "İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru" linki aracılığı ile açılan uygulamadaki "Başvurularım" sekmesinden takip edebileceklerdir. Sınav ile ilgili bilgilendirmeler için adaylara herhangi bir yazılı bildirim yapılmayacaktır.

Bakanlığımız web sayfasında yayımlanan duyurular ile E-devlet üzerinden "Başvurularım" sekmesinde durum bilgisinin takip edilmemesi nedeniyle oluşabilecek hak kayıplarından adayların kendileri sorumlu olacaktır."

İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları sorgulama! İçişleri Bakanlığı 4/B personel alımı sonuçları

İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları sorgulama! İçişleri Bakanlığı 4/B personel alımı sonuçları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları sık sık sorgulanıyor. Bakanlık bünyesine yapılacak personel alımı için başvurular Nisan tarihlerinde alınmıştı. Sınava dahil olan adayların listesi yayımlandı. İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları sorgulama

İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları nasıl sorgulanır?

sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı emrinde istihdam edilmek üzere muhtelif pozisyon unvanlarına toplam adet personel alımı için bu sene Nisan ayında başvurular alınmıştı. Nisan tarihleri arasında yapılan başvuru süreci tamamlandı.

Söz konusu adaylar ilan edilen pozisyon unvan sayısının 4 katına girip giremediğini ve detayları e-Devlet üzerinden “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru” bağlantısı aracılığı ile açılan uygulamada “Başvurularım” sekmesi üzerinden görüntüleyebilecek.

Başvuru belgeleri komisyon tarafından incelenecek

Ayrıca açıklanan pozisyon unvan sayısının 4 katı arasına giren adayların başvuruları, modülde bulunan başvuru belgeleri üzerinden ilgili sınav komisyonu tarafından kontrol edilecek. Yapılan değerlendirme sonucunda başvuru şartlarını taşımadığı belirlenmiş olan adayların başvuruları reddedilecek ve SMS ya da e-posta ile ilgili adaylara haber verilecek. Bu sebeple adayların süreci yakından takip etmeleri önemli olmakta.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI E-DEVLET BAŞVURU SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN!

içişleri bakanlığıpersonel

Google News ile Takip Et

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası