incir zeytin kürü nasıl yapılır / 7 Zeytin 1 İncir Diyeti Nedir, Nasıl Yapılır? - Foto Galeri - funduszeue.info

Incir Zeytin Kürü Nasıl Yapılır

incir zeytin kürü nasıl yapılır

Zeytinyağlı İncirin Faydaları Nelerdir? Zeytinyağlı İncir Kürü Nasıl Yapılır?

Zeytinyağlı incir kürü, sağlıksız beslenme alışkanlıklarından veya genetik nedenlerden kaynaklanan kabızlığa karşı mücadele eder. Sindirim sisteminin düzenli çalışması kanser riskini azaltır. Ayrıca kilo vermeyi kolaylaştırır ve vücuttaki toksinlerin artışını önlemeye yardımcı olur. Kalp ve damar hastalıkları olanlar için bu kürün mucizevi etkileri vardır. Zeytinyağının kolesterol hastaları için faydalı olduğu, uzun zamandan beri bilinen bir gerçektir. Damar tıkanıklığına karşı korur ve bu sayede kalbin daha sağlıklı çalışmasını sağlar. Demir ve vitamin eksikliğinin neden olduğu kansızlığı önlemeye çalışır.

Zeytinyağlı İncirin Faydaları Nelerdir?

  • Rahat nefes almaya yardımcı olur. Bu yüzden astım ve bronşit hastalıklarına iyi gelir.
  • Kesin olmamakla birlikte, kadınlarda hamile kalmayı kolaylaştırdığına inanılır.
  • İncirde yüksek miktarda kalsiyum vardır ve terapötik tedavilere destek olabilecek niteliktedir.
  • Zeytinyağı kolesistokinin salgısını artırdığından dolayı bağırsakların düzgün bir biçimde çalışmasını sağlar. İncir ise güçlü bir lif kaynağıdır ve zeytinyağının sindirim sistemindeki olumlu etkisine destek olur. Bundan dolayı kilo vermeyi hızlandırır.
  • Potasyum bakımından zengin bir besin olan incir, kan basıncını ve tansiyonu düzenlemeye yardımcı olur. İncirde, kardiyovasküler hastalıklara karşı etkili bir koruyucu olan Omega-3 ve Omega-6 vitaminlerini bulunur.
  • Kuru incir kullanılarak yapılan bu kür, tam bir fenol antioksidan deposudur. Günde sadece iki kuru incir tüketmek bile, toksinlerin zararlarını ortadan kaldırmak için yeterlidir.

Zeytinyağlı İncir Ne İşe Yarar?

  • Zeytinyağlı incir kürü, vücutta alkali üretimini harekete geçirir. Böylece daha sağlıklı ve zinde bir bedene sahip olmayı sağlar.
  • Doğal bir afrodizyaktır, kadınlarda ve erkeklerde cinsel isteksizliği büyük ölçüde ortadan kaldırır.
  • Özellikle genç insanların en büyük problemlerinden biri olan sivilce ve akne oluşumuna karşı savaşır. Bu kürü her gün tüketmek, sağlıklı bir cilde sahip olmayı ve yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırmayı sağlar. Zamanla etkisini gösterdikçe kırışıklıkların azaldığı görülebilir.
  • Zeytinyağlı incir kürü, böbrek taşının meydana gelmesine karşı korur. Ayrıca sancıların azalmasını ve taşın düşmesini kolaylaştırabilir.

Zeytinyağlı İncir Kürü Nasıl Yapılır?

Kurutulmuş incirde kalsiyum ve fosfor oranı yüksektir. Bu yüzden diş, kemik ve eklemler için çok yararlıdır. İncirdeki tüm vitaminler, proteinler ve mineraller hücrelerin yenilenmesini ve genç kalmayı sağlar.

Zeytinyağı ise birçok açıdan sağlıklı bir besindir. Ancak kuru incir ve zeytinyağından yapılan bu kür ile tüm bu faydaları iki katına çıkarabilirsiniz. Yapımı çok basit olan bu tarif için gereken malzemeler, doğal zeytinyağı ve kuru incirdir. Başka hiçbir katkı maddesine ihtiyaç yoktur. Evinizde dilediğiniz miktarda yapabilir ve aylarca tüketebilirsiniz.

  • Öncelikle temiz bir kavanozun içine alabildiği kadar kuru inciri yerleştirmelisiniz. Daha sonra, soğuk sıkım organik zeytinyağını eklemelisiniz. Her tarafı yağladığınızdan emin olduktan sonra kavanozun kapağını sıkıca kapatmalısınız.
  • Farklı tatlardan hoşlanıyorsanız, aroma vermesi için biraz baharat ekleyebilirsiniz. Tarçın, biberiye veya kekik bu karışımla oldukça uyumlu tatlara sahiptir.

Zeytinyağlı İncir Kaç Gün Bekletilir?

Potasyum, demir, kalsiyum, çinko, beta karoten, A, C, E ve K vitaminleri ile dolu olan zeytinyağlı incir kürünü, yaklaşık olarak 3 ila 4 hafta boyunca bekletmelisiniz. Ne kadar uzun süre beklerse, bir o kadar lezzetli, yumuşak ve sağlıklı hale gelir.

Zeytinyağlı İncir Kürüne Ne Zaman Başlanmalı?

Astımınız veya bronşitiniz varsa, kabızlıktan şikayetçiyseniz, yüksek kolesterol hastasıysanız bu tarifi mutlaka denemeniz gerekir. Ayrıca tüm bu rahatsızlıklara sahip olmasanız bile sağlıklı ve zinde kalmak için de yararlanabilirsiniz.

Özellikle sabahları aç karnına iki kaşık zeytinyağlı incir kürü yemek yeterlidir. En iyi sonucu almak için boyunca aksatılmadan tüketilmelidir.

7 Zeytin 1 İncir Diyeti Nasıl Yapılır? Zayıflatmaya Yardımcı Olur Mu?

7 zeytin 1 incir diyeti, tamamen kür olarak hazırlanan ve zayıflamaya yardımcı olan bir diyettir.

7 Zeytin 1 İncir Diyeti Nasıl Yapılır?

 7 zeytin 1 incir diyeti incir ve zeytinden oluşan bir diyet türüdür. Bu malzemelerin mutlaka organik olması gerekmektedir. Özellikle kişiler kendi bahçesinden veya tanıdığı kişilerin bahçesinden bu ürünleri temin edebilirler. Bireylerin hazır olan ürünleri tüketmemesi son derece önemlidir. Kişilerin kurutulmamış ürünleri tüketmesi son derece önemlidir.

 Kişiler 7 zeytin ve 1 incir kürünü hazırlarken tamamen bu ürünleri temin etmesi gerekmektedir. Kişiler öncesi ve sonrasında bu ürünleri tüketebilirler. Kişiler öncelikle zeytinleri yiyerek, sonrasında inciri yiyebilirler. Kişiler dilerlerse peş peşe yiyebilirler veya incir içerisine zeytini yiyebilirler. Kişiler bu kürü günde iki defa yiyebilirler.

 Sabah uyandığında ve gece uyumadan önce bu ürünleri tüketebilirler. Kişiler tarife göre bu ürünleri sürekli olarak tüketebilirler. 7 zeytin 1 incir kürü 21 gün boyunca yapılabilir. Bireylerin bu diyeti aralıksız bir şekilde uygulaması gerekmektedir. Kişiler 21 günün sonunda büyük bir şekilde başarı elde edecektir. Kişiler sonrasında diledikleri kadar bu kürü tüketebilirler.

7 Zeytin 1 İncir Diyeti Zayıflatmaya Yardımcı Olur mu?

 7 zeytin 1 incir diyeti, genel olarak birçok kişi tarafından bilinen oldukça etkili bir kür çeşididir. Bu kürü uygulayan kişiler ortalama 21 gün sonunda 10 kilo verebilirler. Oldukça sağlıklı olan bu kürün kişilere hiçbir zararı yoktur. Ayrıca kişiler bu kür sayesinde oldukça hızlı bir şekilde kilo verebilirler. Kişilerin kilo verme hızlı metabolizma durumuna göre değişiklik gösterebilir. 7 zeytin 1 incir faydaları ise şu şekildedir;

7 zeytin 1 incir kürü kalbe iyi gelmektedir ayrıca kalbin çalışma hızını da kuvvetlendirmektedir.

7 zeytin 1 incir kürü kan dolaşımının rahatlamasına fayda sağlar.

Sürekli olarak bu kürün uygulanması durumunda kişilerin diş sağlığı olumlu yönde etkilenir.

Özellikle süt içmek istemeyen bu kişiler bu kürü tercih ederek, diş sağlıklarını koruyabilirler.

Kanser hücrelerinin küçülmesine yardımcı olur bununla beraber kişilerin bağışıklık sistemini güçlendirir.

Bu kür zeka ve algının gelişmesine yardımcı olur.

1 g&#;n zeytinyağında bekletilen incirin etkisi inanılmaz!

Kuru incir, yüksek oranda kalsiyum ve fosfor içermekte, kemiklerimizi ve dişimizi geliştirerek çok daha sağlıklı olmasını sağlamaktadır.

İçerdiği vitamin, protein ve mineral sayesinde, hücrelerin yenilenmesini sağlar. Zeytinyağı da, son derece şifalı bir besindir. Ancak, kuru incir ve zeytinyağını karıştırıp kür yaparsanız mucizelerin katlandığını göreceksiniz.

Kürün hazırlanışı oldukça kolaydır. Küçük bir kavanoza 3 yemek kaşığı zeytinyağı koyun. 2 adet kuru inciri dilimleyip zeytinyağına ekleyin. Karışımı, 1 gün boyunca bekletin ve sabah aç karna, incirleri yiyin. Yediğiniz incirlerin yerine yenisini koyun ve bir ay boyunca her gün bu formülü tekrarlayın.

İşte, cinsel sağlıktan kabızlığa kadar kuru incir ve zeytinyağı kürünün faydaları!

Cinsel sağlığı güçlendiriyor

Erkeklerde cinsel gücü ve sperm kalitesini artırmaya yardımcı oluyor. Eşinin hamile kalmasını isteyen erkeklere kuru incir ve zeytinyağı kürü öneriliyor.

Lifli içeriğiyle incir, kabızlığı giderip bağırsakların hızlı bir şekilde hareket etmesini sağlıyor. Zeytinyağı ise bağırsak iç yüzeyini yeniliyor.

Kadınlarda doğurganlığı artıran kuru incir-zeytinyağı kürü sayesinde, kadınların sağlığı güçleniyor.

Boğaz enfeksiyonlarının iyileşmesine yardımcı olan kür, öksürük kesilmesine fayda sağlıyor, rahatlatıyor.

Astım ve öksürük hastaları için saf ve doğal zeytinyağında bir süre bekletilmiş iki tane kuru incirleri sabah kahvaltısından önce tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Bu kür bu şekilde en az altı ay boyunca devam ettirilmesi önerilir. Ara verilmeden uygulanacak olan bu formül öksürük ve astım problemleri olanlar için inanılmaz bir tedavi metodudur.

Kuru incir, içeriği mineral ve vitaminlerle kalp sağlığını koruyor ve güçlendiriyor.

Hafızayı güçlendiriyor

B2 vitaminleri içeren kuru incir, zeytinyağı formülü hafızayı ve sinir sistemini güçlendiriyor.

Mucizevi içeriğiyle kuru incir, kandaki kötü kolesterol seviyesinin düşmesine yardımcı oluyor.

Kalsiyum ve fosfor içeren kuru incir, zeytinyağı kürü kemik ve diş sağlığını kuvvetlendiriyor. Özellikle menopoz döneminde kemik erimesine karşı koruyor.

Zayıflamaya yardımcı olur

Tatlı ihtiyacını doğal yoldan karşılayan, metabolizma hızını yükselten kuru incir, zayıflamaya yardımcı oluyor.

İncir, lif bakımından oldukça zengindir. Özellikle kuru incir, suyu olmadığından, lif oranı bakımından daha zengindir. Ama kalorisi de taze incire göre daha yüksektir.

gram taze incir 70 kalori civarı enerji verir. Bu miktar oldukça düşüktür. Bu sayede incir çok sağlıklı bir atıştırmalık seçeneği olarak karşımıza çıkar.

Sindirimi düzenler

Zengin lif içeriği sayesinde incir, sindirimi düzenlemeye de yardımcıdır. Unutmayın ki lif oranı yüksek gıdaların kolon kanseri gibi kanser türlerini engellemeye de yardımcı olduğu düşünülmektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası