nesquikli tatlı / Tatlı Krizi ( Nesquikli Krep) - Resimli Yemek Tarifleri Hayalimdeki Yemekler

Nesquikli Tatlı

nesquikli tatlı

Nesquik Toplar Tarifi

Merhaba E-Tarifler ekibi olarak bugün sizlere çok değişik bir tarifimiz var. Nesquikli Toplar Tarifi bu yapımı kolay tarifi hiç sıkılmadan yapacaksınız. Hem yapımı kolay, hem de görsel olarak muhteşem. Kabul günlerinizde çok sükse yapacağınız kesin. Bir ziyaretçimizin ricası üzerine bu tarifi derledik ve sizlerle paylaştık.  Ziyaretçimiz dolabında son kullanma tarihi yaklaşmış yarım paket nesquik olduğunu onu nasıl değerlendiririm diye bize mesaj olarak yazmış. Bizim misyonumuz  iyi tüketiçi olmak. Hemen mesajını değerlendirdik ve tarifimizi uyguladık. Umarız beğenir ve seversiniz.

Ayrıca Nesquik Toplar sadece büyükler değil çocuklarda bayıfunduszeue.info günleriniz için sitemizde harika tarifler bulabilirsiniz. hamur işleri katagorimizden farklı börek tariflerineulaşabilir,  tatlı tariflerikatagorimizden klasik tatlara, köfte tarifleri katagorimizden İç Anadolunun o muhteşem lezzetli köftelerine ulaşıp davet sofraları kurabilirsiniz. Kolay gelsin&#;

Nesquik Toplar Tarifi için malzemeler

  gram ( 1 paket) pötibör bisküvi, un haline getirilmiş
gram eritilmiş tereyağı
gram, hindistancevizi
1 çay fincanı,  ceviz içi, dövülmüş
3 çorba  kaşığı toz nesquik
1 su bardağı süt
3 çorba kaşığı pudra şekeri

Üzeri için:

30 gr hindistan cevizi

toplar mı

Nesquik Toplar Tarifi

Karıştırma kabına un haline getirdiğimiz bisküviyi alalım üzerine tereyağ, hindistancevizi, ceviz içini, nesquik, süt ve pudra şekerini ilave edelim yoğuralım. Bir süre buzdolabında bekletelim (katılaşması  için)

Kıvama gelen harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar koparalım yuvarlayalım hindistantan cevizine bulayalım. Dilediğimiz aksesuarlarla servise sunalım.

Afiyet olsun&#;

ETİKETLER:Bisküvi Tarifleri

Tatlı Krizi ( Nesquikli Krep)

krep tarifiresimli krep

 

Bu gün size yapımı çok kolay adını İlknur&#;un bulduğu   Tatlı Krizi ( Nesquikli Krep) tarifini  paylaşıcam İlknur Başaran Açıkgöz&#;e Tatlı krizi tarifi için Teşekkürler 🙂

  • Tatlı Krizi ( Nesquikli Krep) için Malzemeler 
  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı kakao (ben bir su bardağı nesquik kullandım eğer evinizde yoksa 1 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kakao kullanın )

 

Tatlı Krizi ( Nesquikli Krep) Tarifi&#;nin Yapılışı

  • Bir kabın içine önce yumurtaları bir güzel çırpın(mikserle) daha sonra şekerini sütünü ve kakaosunu (yada 1 su bardak nesquik ) ununu en son kabartma tozunu ekleyin.
  • Pişirmek için tavayı hafif sıvıyağla yağlayın. 1 kepçe hazırladığınız karışımdan döküp her iki tarafını pişirin.
  • Pişirdiniz kreplerden birini küçük küçük kesin diğer krepin içine yayın ben ceviz ve karamel sos kullandım sizlerde istediğinizi ekleye bilirsiniz meyveli reçelli siz nasıl isterseniz krepinizi bir güzel yuvarlayıp arzu ettiğiniz sosla süsleyin.
  • Afiyet olsun.

krep nasıl yapılır

krepli tarifler

Kozalak Pasta Tarifi

Kozalak Pasta

Kozalak Pasta, oğlumun doğum günü menüsünden bir tarif. Tüm çocukların favorisi oldu.

Hazırlık:15 dak. Pişirme:15 dak.

Kozalak Pasta Malzemeleri

  • gr. nesquik top kahvaltılık gevrek
  • gr. çikolata
  • 2 yemek kaşığı bal
  • 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • üzeri için göz kararı pudra şekeri

Kozalak Pasta Nasıl Yapılır?

  • Nesquik paketinin yarısını bir kaseye alın.
  • Yanmaz tavada çikolataları, balı, tereyağını, kakao ekleyip eritin. Bu karışım katı olursa biraz daha tereyağı ekleyebilirsiniz. Boza kıvamında olması gerekiyor.
  • Sıvı karışımı kasede bekleyen kahvaltılık gevreklerle bir güzel karıştırıfunduszeue.infoe limon sıkacağını alın arkasındaki çukur kısmına bu karışımdan kaşıkla bir güzel doldurun, bastırın daha sonra bir tabağa ters çevirin. Hepsi bittiğinde buzdolabında saat bekletin.
  • Servis yaparken pudra şekeri serpebilirsiniz. Afiyet olsun

Kategoriler:Atıştırmalık Tarifler , Bisküvili Pastalar , Çikolatalı Tarifler

Sosyal Medya Hesaplarımız:

Yorumlar:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası