oktay usta programı / Oktay Usta İle Yeşil Elma | funduszeue.info

Oktay Usta Programı

oktay usta programı

FETÖ'cü 'Oktay usta'nın nerede olduğu ortaya çıktı!

Belçika'ya sığındığı düşünülen FETÖ'cü Oktay Usta'nın Youtube kanalı üzerinden de yemek tariflerini paylaşmaya başladığı belirlendi. "Chef Oktay Usta" ismiyle Youtube'da hesap açan ve 82 bin takipçiye ulaşan Oktay Aymelek'in hesabı ile ilgili Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun harekete geçmesi bekleniyor.

Oktay Usta, FETÖ elebaşı Gülen için canlı yayında böyle gözyaşlarına boğulmuştu

Oktay Usta Kimdir

oktay usta kimdir

Tam adı Oktay Aymelek olan Oktay Usta, 27 Eylül tarihinde Bolu'nun Mengen ilçesinde Gökçesu Kadılar köyünde dünyaya geldi. Aşçı bir babanın 6 çocuğunun en küçüğüdür. İlkokulu ve orta okulu Mengen'de bitirdi.

senesinde 15 yaşındayken aşçıbaşı amcası Sabri Bey sayesinde mesleğe atılan Oktay Usta, İstanbul Erenköy'deki ünlü bir restoranda çalışmaya başladı. Sonrasında dönemin ünlü simalarının çıktığı İstanbul Şişli'deki bir restoranda çalıştı. 2 yıl sonra senesinde , kendisi gibi aşçı babasından gelen teklif ile İzmir'de Sultan otelin mutfak bölümüne geçti. Boldum Milta tatil köyü, TMT Tatil köyü, Bodrum otel, Alanya alara otel, Uludağ Grand yazıcı Kervan saray, Marmaris Sarı germe, İber Otel gibi beş yıldızlı otellerde çalıştı. Daha sonra İstanbul'da Bebek'te Cafe de Pari, Ortaköy Ziya restaurant, Topkapı Eresin Otel'de çalıştı. Türk yemeklerinin tanıtımı için İspanya'ya gitti.

senesinde İstanbul'da çalıştığı bir otelde soğuk büfe şefi olan ünlü aşçı, daha sonra hanımlara yönelik yemek ve süsleme kursları vermeye başladı.

senesinde Londra'da aşçılık yarışmasında bronz madalya ve klasman birinciliği kazandı. senesinde Malta'daki yarışmada 2 gümüş, yılında Londra'da 1 altın madalya kazandı.

yılında The Plaza Otel'de çalışmaya başladı.

senesinde ilk olarak Perihan Savaş'ın programına katıldı. Sonrasında Farklı programlara sürekli canlı yayına çıkmaya başladı. senesinde Samanyolu televizyonunda kendi programı olan Yeşil Elma ile televizyonda medyatik bir aşçı oldu.

Oktay Usta yemek ve pratik bilgiler üzerine kitaplar çıkarttı.

Oktay Aymelek evli ve 3 çocuk babasıdır.

Oktay Usta'ya ne oldu? FETÖ'cü kanalın aşçısı Oktay Usta nerede ne yapıyor?

Gerçek ismi Oktay Aymelek olan ama halk tarafından Oktay Usta olarak bilinen, FETÖ'nün televizyonunda yıllar boyunca yemek programı yapan Oktay Usta'dan haber alınamıyor. FETÖ'ye verdiği desteği televizyon kanalı kapandıktan sonra da devam ettiren en son "Demokrasi pilavını" dağıtılırken görülen Oktay Usta nerede?

 

Sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına giren Oktay Usta'nın yaşanan darbe sürecinden sonra ne yaptığını merak edenler, kendisini FETÖ'ye destek verdiği için eleştiren ve kızan takipçileri sosyal medya hesabına yazılar yazdı. Programına birçok ünlü ismi konuk eden Oktay Usta'nın ne olacağı merak konusu.

 

 

 

 

OKTAY USTANIN DARBE GİRİŞİMİNDEN SONRA YAZDIKLARI

 

15 Temmuz günü yaşanan darbe girişiminin ertesi günü Türkiye Bayrağını paylaşan Oktay Usta'ya çokça eleşri geldi.

 

Bolu'da olduğunu bildiren Oktay Usta 17 Temmuzda da : "Allah devletimize, vatanımıza, milletimize zeval vermesin. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine Rabbim sabır versin.." ve "Bugün birlik zamanı.. Kardeşlik zamanı.. &#;&#;&#;&#;&#;&#;"  dedi.

 

Oktay Usta 17 Temmuz gününden itibaren herhangi bir paylaşımda bulunmadı.

 

 

OKTAY USTA İŞKUR'A BAŞVURU YAPTI

 

Oktay Usta FETÖ'nün kanalı STV kapandıkdan sonra en son bir konuşma yapmış ve İşkur'a başvuru yaptığını söylemişti. İşte işsiz! Oktay Usta'nın o sözleri:

 

“İŞKUR’a başvurumu yaptım. 2 senedir hiç aklımıza gelmeyen işler başımıza geliyor. Herkes ne oldum diye değil ne olacağım diye düşünmek zorunda. Benim düne kadar işsizlik sigortasına başvuracağım aklıma gelmezdi. Ama unutmayalım yarın ne olacağını sadece Allah bilir. Hiçbir şeyin garantisi yok. Mevkilerin, rütbelerin bir önemi yok. Bugün işçi hakkımı kullandım ve sadece bu anı yaşadım.”

 

 

 

Video

YALANINI DEŞİFRE ETMİŞTİK

FETÖ'cü Aymelek, örgüte ait Koza İpek Grubu'na kayyım atanması sonrasında kanal binası önünde eylem yapmıştı. AK Parti Hükümeti'nin hedef alındığı eylemin mimarlarından Aymelek, örgüt destekçilerine dağıttığı "demokrasi pilavı" ile gündeme gelmişti. FETÖ'ye ait Samanyolu TV'nin kapatılmasıyla ortada kalan Aymelek, İŞKUR'a işsizlik başvurusunda bulunarak ajitasyon yapmıştı. Oktay Aymelek'in Sosyal Güvenlik Kurumu'na bağlı Bağ-Kur'lu olduğu, Aymelek'in 20 Aralık tarihinde İstanbul Üsküdar'da bir reklam ajansı kurduğu ve ajansın faal olduğu tespit edilmişti. Hukukçular, işyeri olduğu halde işsizlik başvurusunda bulunan Aymelek'in açıkça suç işlediğini ifade etmişti.

FETÖ'YÜ BÖYLE YAŞATIYORLAR

Yeni AKit'in haberine göre; Oktay Usta'nın yanı sıra onlarca Fetullahçı, Youtube'dan açtığı hesapla AK Parti'yi hedef alan yayınlara imza atıyor. Ülke ülke gezip Türkiye'yi yalan sözlerle karalayan Can Dündar da, Youtube'daki "Özgürüz" isimli kanalı ile iftiralarını yayınlıyor. Türkiye'ye saldırmak için FETÖ'ye de hizmet eden ve terör örgüte bağlılığını yaptığı haberlerle bilinen Dündar, Avrupa arenasında popülerliğini ihanet dolu açıklamaları ile artırıyor. FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen'in Onursal Genel Başkanı olduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkan Yardımcısı firari Erkam Tufan Aytav ise, Youtube'da 'Erkam Tufan'la 30 dakika' isimli bir program hazırlıyor. Bu programda FETÖ propagandasına yer veren Aytav'ın konuklarının çoğunluğu ise ya FETÖ şüphelisi ya da Türkiye karşıtı isimler olarak göze çarpıyor. FETÖ'cü gazeteci Fatih Akalan ve Faruk Arslan da açtıkları kanallarında 15 Temmuz'un kontrollü darbe olduğu yalanını sık sık dile getiriyor. Türkiye'nin casusluk suçundan aradığı firari FETÖ yöneticisi Emre Uslu ise, "Yolgezer" isimli kanalıyla, Türkiye'nin büyük dirilişini hedef alan söylemlerde bulunuyor.



TİMSAH GÖZYAŞLARI

FETÖ'nün en önemli finans kaynaklarından biri olan Koza İpek Grubu'na kayyım atanması sonrasında kanal binası önünde eylem yaparak örgüt destekçilerine dağıttığı "demokrasi pilavı" ile gündeme gelen 'Oktay Usta' lakaplı Oktay Aymelek'in FETÖ'nün medya kanallarının kapatılma kararı sonrası canlı yayında timsah gözyaşları dökmüştü. Canlı yayında FETÖ'ye aklamaya çalışan ve güzellemeler yapan 'Oktay usta' döktüğü sahte gözyaşları ile halkı kandırmaya ve FETÖ adına propaganda yapmaya çalışmıştı.

FETÖ'cü firari 3 yıldır kaçıyordu! Tavan arasında yakalandı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası