okullar kaç şubatta açılıyor / OKULLAR ONLİNE OLUR MU? Okullar ne zaman başlıyor? / 2. Dönem başlangıç tarihi

Okullar Kaç Şubatta Açılıyor

okullar kaç şubatta açılıyor

PAZARTESÄ° OKUL VAR MI?

Okullar ne zaman açılacak? eğitim öğretim yılı takvimi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), eğitim öğretim yılına ait çalışma takvimi hatırlattı.

Takvime göre, eğitim ve öğretim yılında, ders zili 6 Eylül’de çalacak. Birinci dönem ara tatili Kasım arasında olacak.

Yarı yıl tatili 24 Ocak-4 Şubat’ı kapsayacak.

2. dönem ara tatili Nisan’da olacak. Karneler 17 Haziran ’de dağıtılacak.

eğitim öğretim yılı takvimi 

Birinci dönem, 6 Eylül Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak Cuma günü sona erecek.

İkinci dönem, 7 Şubat Pazartesi başlayacak ve 17 Haziran Cuma sona erecek.

Yarıyıl tatili ne zaman?

Yarıyıl tatili, 24 Ocak Pazartesi başlayıp 4 Şubat Cuma tamamlanacak.

Ara tatil ne zaman?

Birinci dönem ara tatili, 15 Kasım Pazartesi başlayacak ve 19 Kasım Cuma sona erecek.

İkinci dönem ara tatili 11 Nisan'da başlayacak, 15 Nisan'da sona erecek.

 


Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde üst üste meydana gelen deprem felaketi, Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep, Hatay, Malatya, Kilis, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman ve Elazığ'da yıkıcı etkilere sebep oldu. 11 kentte arama kurtarma ile enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken Milli Eğitim Bakanlığı, depremin ardından eğitime ara verildiğini duyurdu. Deprem bölgelerinde okulların açılış 1 Mart'a kadar ertelenirken diğer illerde ise 2 haftalık aranın ardından eğitimin başlayacağı duyuruldu. Peki Pazartesi okul var mı? 20 Şubat Pazartesi okullar açılacak mı ? MEB SON DAKİKA ilkokul, ortaokul, liseler ne zaman açılacak? İşte detaylar

20 ŞUBAT PAZARTESİ OKULLAR AÇILACAK MI ?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların açılma tarihine ilişkin yaptığı açıklamada, depremden etkilenen iller hariç, yurt genelinde eğitim öğretimin 20 Şubat Pazartesi tarihinde başlayacağını duyurdu. Eğitime verilen arada uzatmaya gidilmeyeceğinin altını çizen Bakan Özer, 71 ilde ilkokul, ortokul ve liselerde 2. dönem olarak bilinen bahar yarıyılının 20 Şubat tarihinde resmen başlayacağını bildirdi.

MEB SON DAKİKA İLKOKUL, ORTAOKUL, LİSELER NE ZAMAN AÇILACAK?

Depremden etkilenen 11 il olan Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep, Hatay, Malatya, Kilis, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman ve Elazığ'da ise eğitimin 1 Mart tarihine kadar ertelendiğini belirten Bakan Özer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"10 ilde eğitim öğretime 1 Mart'a kadar ara veriyoruz. 1 Mart tarihi itibariyle 10 ilimizde bölgesel eğitim öğretime geçme kararı vermeyeceğiz. İlçe ve okul temelli kararlar alacağız. 10 ilimizde, ihtiyaç olan yerlerde ikili öğretime geçeceğiz, kapasiteyi maksimum ve verimli kullanacağız." Kahramanmaraş merkezli depremin etkilediği 10 ilimizde, ihtiyaç olan yerlerde ikili öğretime geçeceğiz, kapasiteyi maksimum ve verimli kullanacağız."

DEPREMDEN ETKİLENEN İLLERDE OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Depremden etkilenen iller hakkında da açıklamada bulunan Bakan Özer, 11 ilde eğitim öğretime verilen aranın yeniden değerlendirileceğini ve bu illerde okulların daha geç de açılabileceğini belirtti. Bakan Özer konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

"Depremden etkilenen illerimizde okulların 24 tanesi yıkıldı, 83 tanesinde ağır hasar var. Şubat ayının sonuna kadar tüm okullardaki hasar tespit çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz. Deprem bölgesinde 1 Mart'ta eğitim başlayacak demedik. 1 Mart'a kadar bu 10 ilde eğitim öğretime ara veriyoruz. Duruma bakılacak. 1 Mart tarihini öteleyebiliriz de."

MEB SON DAKİKA: OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? 13 Şubat'ta okullar açılacak mı, deprem nedeniyle yarıyıl tatil süresi ne zamana kadar uzatıldı?

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Kahramanmaraş depreminin ardından Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karar ile 71 ilde okulların açılış tarihi değişti. Anaokulları, ilkokul ve lisede eğitim gören öğrenciler MEB takvimi ile okullar ne zaman açılacak sorusuna yanıt arıyor. Bakan Özer Tüm Türkiye'deki gönüllü öğretmenlerin deprem bölgesindeki sahada olduğunu duyurdu. Bu bakımdan 13 Şubat'ta açılması beklenen okulların tatil süresi uzadı. Peki Okullar ne zaman açılacak? MEB ile yarın okullar tatil mi, Şubat ayının kaçında okullar açılacak, ne zamana kadar tatil? İşte okulların açılış ve kapanış tarihi

MEB SON DAKİKA: OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? 13 Şubat’ta okullar açılacak mı, deprem nedeniyle yarıyıl tatil süresi ne zamana kadar uzatıldı?
MEB SON DAKİKA: OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? 13 Şubat’ta okullar açılacak mı, deprem nedeniyle yarıyıl tatil süresi ne zamana kadar uzatıldı?
MEB SON DAKİKA: OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? 13 Şubat’ta okullar açılacak mı, deprem nedeniyle yarıyıl tatil süresi ne zamana kadar uzatıldı?
MEB SON DAKİKA: OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? 13 Şubat’ta okullar açılacak mı, deprem nedeniyle yarıyıl tatil süresi ne zamana kadar uzatıldı?
SON DAKİKA

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası