acunkent sitesi esenyurt / Acunkent Fiyatları ve Projesi - Zingat

Acunkent Sitesi Esenyurt

acunkent sitesi esenyurt

Bu da kaçak göçmen sitesi: Şafak vakti baskın

İstanbul Emniyeti, kente kaçak yollarla gelen düzensiz göçmenlerin peşini bırakmıyor. Avrupa'ya geçmek ya da Türkiye'de kalmak için İstanbul'a gelen göçmenlerin barınma merkezi haline gelen Esenyurt'u abluka altına alan Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri çok sayıda şok evinin bulunduğu bir siteye operasyon yaptı. Polis ekiplerini harekete geçiren olay Esenyurt'taki Acunkent sitesine atanan kayyumun suç duyurusu ile başladı. Mevcut site yönetiminin kendisini siteye sokmadığını belirten kayyumun şikayeti üzerine çalışma başlatan ekipler, sitenin adeta göçmen kampına çevrildiğini tespit etti.

KAYYUM İHBAR ETTİ
Ekiplerin yaptığı çalışma sonrasında 670 konutun bulunduğu Acunkent Sitesi'nde 105 dairenin şok evi olarak kullanıldığı tespit edildi. Belirlenen 105 ayrı adres için savcılıktan izin alan ekipler şafak vakti baskın düzenledi. 105 adresin 60'ının dolu olduğunu gören ekipler 101 kaçak göçmeni yakaladı. İfade işlemleri tamamlanan kaçak göçmenler geri gönderme merkezine teslim edildi. İfadeleri alınan göçmenler, kendilerine sitedeki daireleri kiralayanların bilgilerini de polise verdi. Polis ekipleri, kaçak göçmenlere daire kiralayan aralarında göçmen kaçakçılarıyla irtibatlı site yöneticilerinin de olduğu 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

EV SAHİPLERİNE BASKIN
Gözaltına alınan site yönetimi üyesi Ş.K., R.K., F.E., F.T., M.G., M.İ. ve T.E.D.'nin boş olan daireler karşılığında daire sahiplerine 5 bin lira aylık kira bedeli verdiği tespit edildi. Site yöneticilerinin daire sahiplerine baskı yaparak daireleri kaçak göçmenlere kimi zaman günlük, kimi zaman da aylık olarak fahiş fiyata kiraladığı belirlendi. Çok sayıda kira sözleşmesinin ele geçirildiği operasyonda, kaçak göçmenlere daire kiralayan site yöneticilerine her bir göçmen için 2 bin 574 lira olmak üzere toplamda 259 bin 974 lira para cezası kesildiği öğrenildi.

AYNI ÇETENİN ADAMLARI
Acunkent Sitesi'ne geçtiğimiz aylarda İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan operasyonda site yönetimini ele geçiren çetenin çökertildiği, operasyondan sonra siteye mahkemece kayyum atandığı da ortaya çıktı. Çökertilen çetenin elemanlarının operasyondan sonra site yönetimini ele aldığı ve atanan kayyuma zorluk çıkardığı da belirlendi. Öte yandan operasyon esnasında tedirgin olan hareketlerinden şüphelenilen Metin Ş.'nin GBT sorgusunu yapan ekipler, Metin Ş.'nin siteye 1 gün önce taşındığını ve kasten yaralama, tehdit, hakaret, silahlı kanuna muhalefet gibi suçlardan çok sayıda sabıka kaydının olduğunu tespit etti. Metin Ş.'nin adresinde arama yapan ekipler 1 AK-47 uzun namlulu silah ve 14 AK-47 mermisi ile 1 ruhsatsız tabanca, 9 mermi ve 1 kılıç ele geçirdi.

İzmir'de 91 kişi yakalandı
İzmir'de 7 'şok evi'ne yapılan baskında 91 kaçak göçmen yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, Konak'ın Basmane semtinde kaçak göçmenlerin geçici süreyle barındıkları 'şok evleri'ni tespit etti. 7 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 91 kaçak göçmen ve 44 can yeleği ele geçirildi. Organizatörlük yaptıkları gerekçesiyle 5 şüpheliye 'Göçmen kaçakçılığı' suçundan işlem yapılırken, toplam 277 bin 110 lira ceza uygulandı.

Şahin Şen

Bu Habere Tepkiniz

Esenyurt Acunkent'te Daireler 82 Bin 500 Liraya

10 bin metrekare alan üzerinde 8 blokta 11 katlı olarak inşa edilen Acunkent projesi toplamda 178 dükkan, 53 home office ve 670 konuttan meydana geliyor. Alanları 40 metrekare ile 185 metrekare arasında değişen daireler stüdyo, 1+1, 2+1 ve 4+1 olarak satışa sunuluyor. Stüdyo dairelerin 82 bin 500 lira ile 92 bin 500 aralığında satıldığı projede 1+1 konutlar 120 bin lira ile 185 bin lira arasında, 2+1'ler 165 bin lira ile 210 bin 500 bin lira arasında satışa sunuluyor. Acunkent'te 4+1 daireler ise 291 bin 500 liradan başlayarak 352 bin liraya kadar yükseliyor. Büyüklükleri 30 ile 64 metrekare arasında satışa sunulan home ofisler 65 bin 500 lira ile 161 bin 500 lira arasında, alanları 26 ile 100 metrekare arasında dükkanlar ise 73 bin lira ile 300 bin lira arasında başlayan fiyatlarla satılıyor. Yüzde 25 peşinat ödemesi ile konut sahibi olunabilen projede geri kalan yüzde 75'lik ödeme şirket bünyesinde vade farksız olarak 50 aya kadar taksitlendiriliyor. Aylık taksitler ise 275 euro olarak ödeniyor. Konut teslimlerinin Haziran 2012'de yapılması planlanan projenin sosyal donatıları arasında yüzme havuzu, alışveriş merkezi, kafeler, restoranlar, çocuk oyun alanları, fitness salonu, kreş, süs havuzu, mini golf ve yeşil alanlar yer alıyor.

EmlakJet Haber

Acunkent İletişim

0 212 450 33 33

Haziran 2012

Esenyurt Acunkent'te Daireler 82 Bin 500 Liraya

Acunkent Esenyurt Projesi

Esenyurt Acunkent'te Daireler 82 Bin 500 Liraya_1

0 212 450 33 33

Esenyurt Acunkent'te Daireler 82 Bin 500 Liraya_2

Acun Yapı Acunkent Projesi

Esenyurt Acunkent'te Daireler 82 Bin 500 Liraya_3

Acunkent Satılık Daire

Esenyurt Acunkent'te Daireler 82 Bin 500 Liraya_4

Acunkent Harita ve Ulaşım Krokisi

Esenyurt Acunkent'te Daireler 82 Bin 500 Liraya_5

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası